Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz var cocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis

Evet tatlim. Ya ben gecmisi korka korka okuyorum dun aksam whatsapp ta ozge cok kizdi bize hakli olarak biseyler yazcam dediydi yazmistir kesin. Sen nasilsin bugun nohutcan iyi mi annesi
Whatspp yazismalarini ben takip edemiyorum ablacim, en son baktigimda 400 küsür mesaj vardi yani helal olsun size nasil yetistiriyorsunuz ama Özgenin kizmasina da hak veriyorum
Sükür ablam iyiyim, nohutu görecegiz bugün insallah Sen nasilsin? Kizlar nasil?

Nena adidasin acik kapali nike in yari acik sandaletleri var makineye atilip yikaniyo hic yipranmiyo onlardan al gec cok rahat kucuk alma ama. Adidasin kaliplari buyuk ama nike in kucuk oluyo

Ahhh tatlim benimkide bole ders alio napim illa gururlu kadini oynucam ya

Ay nohutumu ilk defa goreceksin:)) annesi kipir kipirdir o bidik simdi yer acmaya calisiyordur. Kizlar genelde iyi canim da iste analarindan miras alerjileri var biraz galiba duzenli ilac alacagiz. Dr randevusu ayarlamaya calisiyorum yarin acilcakmis prof larin randevulari.

Yok canm ya aha aradi birazonce "cicegiiimmm nasilsin uyandinmi " diyo

Ozgem kiz o kiz:)annesi gibi ince uzun bi kiz:)

Karnimin icinde bir seyler yapmaya calisiyor ablacim birden büyüdü bidik ve annesine +5 kilo hediye etti neyse ki havalar isiniyor, yürüyüslere baslayacagim yoksa yuvarlayacaksiniz beni
Kiyamam ben onlara, gecmis olsun ablacim. Bu alerjiden cok kisi yakiniyor maalesef igne tedavisi var diye duydum ama?

Nena adidasin acik kapali nike in yari acik sandaletleri var makineye atilip yikaniyo hic yipranmiyo onlardan al gec cok rahat kucuk alma ama. Adidasin kaliplari buyuk ama nike in kucuk oluyo
Bende LC dusunuyorum guzel degilmidir bizde ilk alacaz hep baskalarinkini giydi artik kalmadi aldkmi guzel alalim diyoruz nike mi iyi adidas cok ucuk oluo dpum yapmadan once ben bi ayakkabi sordum belki 7 aylik bebege gore 2 sene once 50tl dedi

Bende LC dusunuyorum guzel degilmidir bizde ilk alacaz hep baskalarinkini giydi artik kalmadi aldkmi guzel alalim diyoruz nike mi iyi adidas cok ucuk oluo dpum yapmadan once ben bi ayakkabi sordum belki 7 aylik bebege gore 2 sene once 50tl dedi
Kendi tecrübelerime dayanarak nike ayakkabilarinin daha rahat ama adidaslarin daha dayanikli oldugunu söyleyebilirim. Simdiden güle güle giysin yavrucak

Canim ole olmuyor malsef hava sicakladimi girecek dukkan ariosun boguluosun gibi oluyor ben sicakta klimanin altindan cikmioodum ya zor allah kolaylik vetsin can kacnci cocuk?

Canim dolabi surgulu alma hep tuz giriyor icine gorunum degilde kullanisi onemli tatlim ve bu inanilmaz yer yaplar okdar buyuk olcakmi yatak odasi buyuk yatak odasinda guzel durur ancak

canım ben küçük odaları sevmiyorm inşallah büyük olur ferah ferah, tabi ev yok henüz , hangi şehire yerleşeceğimiz de belli değil ki :)) , toz kısmı önemli tabi her gün silemeyebilirim , kendimi biliyorum her gün silmem

o tüller beni benden aldı zaten ama çok şık , odam belli değil canım henüz ev de yok :)) kayınvalidem siz eşya bakın demişti ondan öyle fikir edinmek adına bakıyorum :)

açık renk istiyordum aslında ama bunu görüne bayıldım :) ama her gün de silemem ki haklısın bunu da not almalıyım

ahahah öyle oluyor ya yalnız gitmek lazım ya da nöyle tam kafa dengi birisi olacak ki alışveriş keyifli olsun

enderin hatrına canım birşey demedim , ama anlamış olacaklar ki dün arkadaşı enderi aramış açmamış o kadın mesaj atmış ender bey küstünüz mü bize diye vs hiç cevap yazmadım dedi tatsız şeyler yaşamayı sevmiyorum bir dalı paylaşamıyoruz şu koca dünyada

Bugün tartılmadım canım moralim bozuluyo

Görüşme öyle insnlarla canım salla gitsin.

Gidecek canım inşallah

tabiki , görüşme isteğim hiç kalmadı zaten canım

ciddi mi üzüldüm bak şimdi
çok beğenmiştim ama demek iyi değil mobilyaları, kalitesinde mi sorun var canım nesi kötü
Yine de dediğin gibi yatak başındakilerden ayrıca yaptırabilirim , yani umarım yaptırabileceğim bir yer bulurum

Günaydın kızlar :) sabah koşusunun ilk ayağı tamamlandı az sonra kızımı yatırıp 2. Ayağa geçeceğim :) bu arada ben de watsup grubuna katılmak istiyorum ne yapmam lazımdı? Sormuştum ama unuttum..

Herkes bi cuma muhbbtidir gidio biz persembe tartilmiyormuydukkk

Dünyadan kopmak

Gunaydiiinnnnn
Ben muthis bir uyku uyudummm
Sac tellerime kadar dinlendim
Bugunun yorgunlari bana ugrasinnn
Enerji dagitmayi planliyorummm

Cok guzel gecsin gunumuzzzzzz

Oleeeeeeeyyyyy

canım yeminle şu yazdıklarını okuyunca oturup ağladım. Çocukların incinmesine hiç dayanamıyorum. Oğlum kreşe başladığında sınıfa giderken hep ağlardı. Bir hafta kadar sürdü ama o sınıfa gider susardı ben aşağıda ağlamaya devam ederdim. Allah hiç bir çocuğa ana baba hasreti vermesin. Böyle olacaksa da çocuk vermesin. onlar herşeyin en güzelini hak ederken böyle şeyleri duyunca çok fena oluyorum.. Tecavüzler istismarlar öldüresiye dayaklar Nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor...

Okuldayim demet dun giremedim hic tel de bisey varmis heralde sabah yeniden baslattim telefonu simdi giriyor dun beden aklima gelmediyse. Sen neler yapiyosun bag bahce isleri ne alemde:)

Ebrulim kaptanimiza ozelden tel no nu at o ekliyor canim. Sana anlatamam o cocugu dun sarip sarmalayip eve goturesim geldi hic vermek istemedim amcasina. Minicik yavrum kuzum ah iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…