Yavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varevet canım ya minik oğlumdoğunca yanıma aldım tabi. o da geliyor kıskanıyor belli etmiyor ama bana çok düşkün oldu. gece bi uyanıyorum sinsi sinsi aramıza giriyor. hemen alıp odasına götürüyorum 5.5 yaşında. inşallah geçer
Evet tatlim. Ya ben gecmisi korka korka okuyorum dun aksam whatsapp ta ozge cok kizdi bize hakli olarak biseyler yazcam dediydi yazmistir kesin. Sen nasilsin bugun nohutcan iyi mi annesihaeshin bas basa kaldik ablacim :) Topik bugün bos :)
Whatspp yazismalarini ben takip edemiyorum ablacim, en son baktigimda 400 küsür mesaj vardiEvet tatlim. Ya ben gecmisi korka korka okuyorum dun aksam whatsapp ta ozge cok kizdi bize hakli olarak biseyler yazcam dediydi yazmistir kesin. Sen nasilsin bugun nohutcan iyi mi annesi
Nena adidasin acik kapali nike in yari acik sandaletleri var makineye atilip yikaniyo hic yipranmiyo onlardan al gec cok rahat kucuk alma ama. Adidasin kaliplari buyuk ama nike in kucuk oluyopeki canım
hm den bsy almadım toka ve corap almıstm kalitesi hakkında bilgim yok sadece nette gezınırken sandalet hosuma gıttı acaba alınabılıtesi varmı diye merak ettim normalde ortopedık ayakkabılar gydırıorm markasz almamaya ozen gosterıorum da tatile gidicez 4 günlüğüne spor ayakkabıların ıcınde ayakları pişmesin die sandalet almak ıstedım ortopedıkelrde sandalet yok etrafı kapalı ayakkabı var sıkılmasn dıe acaba 3-4 gunlugune de olsa ortopedık olmayan bsy gydrsem olmazmı
bi kaç grubuma daha sordm whatsapp gruplarma sadece tatil için al 3-4 defa gymekten bsy olmaz dıolar
tamam
şık mış odanımı değiştirmek istiyorsun
selam hg
erken tatil süper nereye gidiosunz akdeniz mi?
valla alamıcam gbi bulamıorm ortopedik sandalet polarısın sıtesınde gezndm cici ayakkabılar var ama sandalet dıl taktım sandalete yürümeyenbebek olsa alcam onume gelenı nasılsa basmıo süs dursun ayagnda dıe ama yurudugu ıcın ayak saglıgınıda dusunmek zorundaım bakalm
Ahhh tatlim benimkide bole ders alio napim illa gururlu kadini oynucam ya2yaprak kivircik yedim uyumusum canimm
Uyandim simdi aclik falan kalmamiss
Gecmis olsun tatlimmm
Cabuk iyiles
@happy_moon
Beybimm tebrik ederimm.
Derece yapmissinnn
Dikislerine dikkat et lutfennnnn
Tatlimm terslesmeeee lutfennn
Ben ne zaman ters yapsam esime sonuc alamam
Hakliisin tamam de masumu oynaa
O zaman her dedigini yaparrrrr
Ay nohutumu ilk defa goreceksin:)) annesi kipir kipirdir o bidik simdi yer acmaya calisiyordur. Kizlar genelde iyi canim da iste analarindan miras alerjileri var biraz galiba duzenli ilac alacagiz. Dr randevusu ayarlamaya calisiyorum yarin acilcakmis prof larin randevulari.Whatspp yazismalarini ben takip edemiyorum ablacim, en son baktigimda 400 küsür mesaj vardiyani helal olsun size nasil yetistiriyorsunuz ama Özgenin kizmasina da hak veriyorum
Sükür ablam iyiyim, nohutu görecegiz bugün insallahSen nasilsin? Kizlar nasil?
Yok canm ya aha aradi birazonce "cicegiiimmm nasilsin uyandinmi "@Mavibocuk gecmis olsun gülüm bugün nasilsin?
Sürgülü daha kullanisli gülüm, yatak odan kücükse bile sorun yasamiyorsun, dolabin kabagini acmani engelleyen bir sey olmuyor.
Gecmis olsun Özgemiste her hamilelik birbirine benzemiyor.
Allah gönlünge göre versin, kiz istiyorsun galiba :)
Allah zihin acikligi versin canim
Allah razi olsun ablacim, ilk size haber edecegim gösterirse tabi :)))
Kadinin her sözü olay
Allah kabul etsin gülüm, cok yorma kendini.
Hepinizi tebrik ederim kizlar ♥
Kaptanim seninde ellerine emegine saglik
Ah canim ya keske tartismaya kadar gitmeseydi olayinsallah biran önce araniz düzelir
Tebrikler kuzum :)
Sagolasin gülüm ♥ 19 haftalik olduk Allaha sükür... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Masallah sen cok caliskan bir kadinsin, evini en güzel sekilde cekip ceviriyorsun bir tane daha yapsan sana dokunmaz :)
3 kiz kardes cok tatli oluyor :)
Toparlan bakayim bitanem, ben seni böyle görmeye alisik degilim. Hani beni enerji dolu Esram? Hadi mazeretin regl olsun ama o bitince seni civil civil görmek istiyorum :)
Doktorda mevcut olan teknolojiye bagli gülüm, benim doktorum simdilik sadece siyah beyaz görüntü verdi. Bugün detayli usg yapilacak, belki renkli gösterir cihaz destekliyorsa... Burada parayi veren düdügü calar, 3 ultrason ücretini sigorta karsiliyor, daha fazla istersen cepten ödüyorsun :) 3'lü tarama türkiyede ki gibi standart muayenenin arasina girmiyor, istiyorsan özel olarak para karsiligi yaptiriyorsun.
Ozgem kiz o kiz:)annesi gibi ince uzun bi kiz:)Canlarim hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Gune mide bulantisiyla uyandim:)
Ki ilk hamileleigimde 1 gun dahi bulantim olmamisti.
Annem, ananem sulalemizdeki hatunlar hic bulanti nedir bilmemisler..
Hemen yataktan kalktigim gibi zeytin ekmek yedimde biraz rahatladim, ama hala az az var bulanti..
Acaba oglumda hic olmadigina gore bebis belkim kiz olabiluuu degil mi:)
Neyse cok eglenceli, bol uykusuz bir gece gecirdik:)
Alintilarimi yazip geleyim:)
Karnimin icinde bir seyler yapmaya calisiyor ablacimAy nohutumu ilk defa goreceksin:)) annesi kipir kipirdir o bidik simdi yer acmaya calisiyordur. Kizlar genelde iyi canim da iste analarindan miras alerjileri var biraz galiba duzenli ilac alacagiz. Dr randevusu ayarlamaya calisiyorum yarin acilcakmis prof larin randevulari.
Romantizme de bakinYok canm ya aha aradi birazonce "cicegiiimmm nasilsin uyandinmi "diyo
Bende LC dusunuyorum guzel degilmidir bizde ilk alacaz hep baskalarinkini giydi artik kalmadi aldkmi guzel alalim diyoruz nike mi iyi adidas cok ucuk oluo dpum yapmadan once ben bi ayakkabi sordum belki 7 aylik bebege gore 2 sene once 50tl dediNena adidasin acik kapali nike in yari acik sandaletleri var makineye atilip yikaniyo hic yipranmiyo onlardan al gec cok rahat kucuk alma ama. Adidasin kaliplari buyuk ama nike in kucuk oluyo
Kendi tecrübelerime dayanarak nike ayakkabilarinin daha rahat ama adidaslarin daha dayanikli oldugunu söyleyebilirim. Simdiden güle güle giysin yavrucakBende LC dusunuyorum guzel degilmidir bizde ilk alacaz hep baskalarinkini giydi artik kalmadi aldkmi guzel alalim diyoruz nike mi iyi adidas cok ucuk oluo dpum yapmadan once ben bi ayakkabi sordum belki 7 aylik bebege gore 2 sene once 50tl dedi
Canim ole olmuyor malsef hava sicakladimi girecek dukkan ariosun boguluosun gibi oluyor ben sicakta klimanin altindan cikmioodum ya zor allah kolaylik vetsin can kacnci cocuk?Karnimin icinde bir seyler yapmaya calisiyor ablacimbirden büyüdü bidik ve annesine +5 kilo hediye etti neyse ki havalar isiniyor, yürüyüslere baslayacagim yoksa yuvarlayacaksiniz beni
Kiyamam ben onlara, gecmis olsun ablacim. Bu alerjiden cok kisi yakiniyor maalesefigne tedavisi var diye duydum ama?
Cozdumde o beni cozemedi sikinti o tatlimRomantizme de bakinmuhabbetiniz bol olsun cicegim sen adami cözmüssün
Demet sen mi bunu soyledin esine kiz yazik ya :) saka yapmis adam pisman etmissin:))) ikinci kiz olur insallah :))Hehehehe benim esim de ayni cumleyi kurmustu. Ben de ona ikinci esiyle saadetler dilemistim
Canim dolabi surgulu alma hep tuz giriyor icine gorunum degilde kullanisi onemli tatlim ve bu inanilmaz yer yaplar okdar buyuk olcakmi yatak odasi buyuk yatak odasinda guzel durur ancak
Canım, bu yatak odası takımını kullanman için yatak odanın gerçekten çok büyük olması lazım ?? ki o yatak ve üstündeki tüller kısmı ferah bir ortam gibi lanse etsin. eğer büyük ve beyaz bir odan varsa veya olacaksa bence tamamdır
Ben de beğendimmm ama sırf toz için koyu renk tercih etmekten kaçarım diye düşünüyorummŞu an bile yatağımın yanında yaklaşık bu renkte kitaplık var yemin ederim bıktım tozundannn her gün silinmek istiyor maalesef.. hem de uzaktan öyle belli oluyor kii toz, yakından bakmaya gerek kalmıyor Benim gibi toza alerjin varsa daha açık ton tercih et derim canım :)
Ay kızlar şimdi alışveriş merkezinden geldim. Arkadaşlarla gitmiştim 3 erkek çocuğu resmen kafamda davullar çalıyor. Alacaklarımı da alamadım işin kötüsüneyse birdahakine yanlız gideyim bari kızımla :)
Can'ım bir de o kadının lafı yüzünden hastanede mi yattın?Canım boşversene 7 Cihan kötü desin siz birbirinizi bildikten sonra gerisi boş.. Keşte lafı çakıp rahatlasaydın..
edsofi
Katılmıyorum sürgülü daha iyi bence.
kapaklardan yer kalmıyor odada..
Bugün tartılmadım canım moralim bozuluyo
Görüşme öyle insnlarla canım salla gitsin.
Gidecek canım inşallah
Canim sahurda yiyosun ya
Canim cok saolasin
Canimm ozbay dan koltuk takimi almistik, rezil rezil hic bulasma. Ayrica fazladan 2tahta parcasi icin o kadar para verme. Gonlune gore al o cibinlik tahtasini da aldigin takima uygun yaptirirsin.
Eline saglik kaptanim
Iyiyim canim cok sukurr. Saolasin
Saol canm benim allah omur verirse bakalim . allaha yakisir kul olsun tek duam o .Kolayca iyilesir insallah askerligini dugununu mutluluklarini da gorursun insallah canim
Herkes bi cuma muhbbtidir gidio biz persembe tartilmiyormuydukkk
Gunaydiiinnnnn
Ben muthis bir uyku uyudummm
Sac tellerime kadar dinlendim
Bugunun yorgunlari bana ugrasinnn
Enerji dagitmayi planliyorummm
Cok guzel gecsin gunumuzzzzzz
Yavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varcocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis
Okuldayim demet dun giremedim hic tel de bisey varmis heralde sabah yeniden baslattim telefonu simdi giriyor dun beden aklima gelmediyse. Sen neler yapiyosun bag bahce isleri ne alemde:)Masallah:) Rabbim gonlunuze gore versin canim:)
E-brulim yarin guzel haberlerini bekliyoruz:) Prenses geliyorsa ilk ben soylemistim
@Saadetim33 yenilenmedi mi net paketin?:)
haeshin nerelerdesin canisi:)
@AKovser Allah kabul etsin gulum. Enistemiz nasil, izne falan gelmiyor mu yakin vadede?
edsofi sen de oruc tutacakmissin. Allah kabul etsin canim:)
@gogo2405 gonderdin mi artiyi ablacigim?:)
@CheGuevera biran once tel al kuzum. Yoklugun cok hissediliyor:)
@melinda23 4 aya incecik olursun canisi. Istedigin kiyafeti secersin:)
Ebrulim kaptanimiza ozelden tel no nu at o ekliyor canim. Sana anlatamam o cocugu dun sarip sarmalayip eve goturesim geldi hic vermek istemedim amcasina. Minicik yavrum kuzum ah isteGünaydın kızlar :) sabah koşusunun ilk ayağı tamamlandı az sonra kızımı yatırıp 2. Ayağa geçeceğim :) bu arada ben de watsup grubuna katılmak istiyorum ne yapmam lazımdı? Sormuştum ama unuttum..
Dünyadan kopmak
Oleeeeeeeyyyyy
canım yeminle şu yazdıklarını okuyunca oturup ağladım. Çocukların incinmesine hiç dayanamıyorum. Oğlum kreşe başladığında sınıfa giderken hep ağlardı. Bir hafta kadar sürdü ama o sınıfa gider susardı ben aşağıda ağlamaya devam ederdim. Allah hiç bir çocuğa ana baba hasreti vermesin. Böyle olacaksa da çocuk vermesin. onlar herşeyin en güzelini hak ederken böyle şeyleri duyunca çok fena oluyorum..Tecavüzler istismarlar öldüresiye dayaklar Nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?