- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
günaydın gözümün nurları nasılsınız takıma giremiyyorum malum telefonum tamirde
dünkü menümü vereyim önce
dün çok sinir bozucu bir gün geçirdim
telefona çok canım sıkıldı
ve akşama kadar hiç bişey yemedim
akşam yemeğinde bir tabak zeytin yağlı kabak yedim zorla bir kase cacık
çok gergindim kusura bakmayın giremiyorum
amma kilo konusunda umarım kaptanlarımın güzel yüzlerini güldüreceğim
Inan hepimiz ayni duygularla kahroluyoruz okulda ama cocuk annesini ozluyor istehele kendi ogretmeni gercekten cok anac bir arkadasimiz zaten ayni yaslarda iki de cocugu var kiz bir senedir cok ilgileniyor cocukla ama iste anne baska
Yawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
kaptanım sıkıntıdan dün çok yedim..çalışmam gereken bir dgs ve sürekli peşinden koştuğum dünyalar tatlısı 2 evladım var..birini yapsam diğeri kalıyor..küçük çocuğum hiç nefes aldırmıyor bana..zaten mecburi hizmetteyiz..kimsem yok burda..sıkıntıdan patlıyoruz..yaşadığımız yer küçük bir sahil kasabası ama yürüyüşten başka yapılacak hiçbir sosyal faaliyet yok..2 yıl oldu buraya geleli..o kadar köreldimki..neler yazmak isterdim ama faydası yok..herşey herkes aynı..3 ay önce annem vefat etti..zaten o gün bugündür tat alamaz oldum hayattan..belki depresyon belirtileri bunlar..nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum..içim sıkılıyor
Allah kolaylik versin canim. Pisman olmakta bir baslangictir, önemli olan yaptigin hatalari tekrarlamamak.Yawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
kaptanım sıkıntıdan dün çok yedim..çalışmam gereken bir dgs ve sürekli peşinden koştuğum dünyalar tatlısı 2 evladım var..birini yapsam diğeri kalıyor..küçük çocuğum hiç nefes aldırmıyor bana..zaten mecburi hizmetteyiz..kimsem yok burda..sıkıntıdan patlıyoruz..yaşadığımız yer küçük bir sahil kasabası ama yürüyüşten başka yapılacak hiçbir sosyal faaliyet yok..2 yıl oldu buraya geleli..o kadar köreldimki..neler yazmak isterdim ama faydası yok..herşey herkes aynı..3 ay önce annem vefat etti..zaten o gün bugündür tat alamaz oldum hayattan..belki depresyon belirtileri bunlar..nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum..içim sıkılıyor
Aglattin beni sabah sabah heeebizdede var bitane meraketme xanm . gorumcem cocugu babasina verdi . kaynanamlarla kaliyor gezio tozuo 2 ser 2 ser sevgili yapio. Kiyafetler ayakkabilar takma saclar amann allahim al al al bitiremedi. Cocugu gormez aramaz babasi zorla arar oglunu gor bi seni gorsun unutmasin diye . her annede annelik duygusu yok canim . ha cope atmis ha aramamis benm icin arasinda hic bi fark yok acikcasi ben ewladim olmadan nefes bile alamam degil gezicem tozucam . arada esim saka yapio yok bosansak ben oglumu vermem falan dio valla dedimki bu canimdan ruhum cikmadan sana vermem dedim ha bunu bilesin . ayyy dio sakasi bile cok kotu.
Canim aldinmi kaliteli al . ama brn surguluden cok sikayetciyim okdar toz giriyoki icine anlatamam biktim temzlemekten dedigin gibi bende hergun silmem vallahi bi toz pesine kosamam haftada 1 yeter sekerim . bide toz gorunsun istemuosan siyah ve beyazdan kac sayet benim siyah beyaz amannn allajim hic sorma. Kahve tonlati tozu siyah beyaz kadarr gostermez gri tonlari
Haydiii takimimizi ve kendimizi dereceye tasimak icin son 2 gunn. Bugunn hedeflerinizi, hayallerinizi ve o kucucuk pantolonlari, "ayy ne kadar zayifsin" cumleleri kulaginizda cinlasin. Bugun cok yuksek adimlar bekliyorum canlarimm.
bu arada umarım herkes iyidir kaçırdığım birşey varsda şimdiden affınıza sığınıyorum
Gunaydinnn...
Ben kahvaltiya geciyorum, sonra spora ordan cikinca da hunharca yuruyus yapacagim bugun. Arkadaslar bugun egzersizlere ve lutfen yuruyus veya leslie ye agirlik verelim. Yarini daha hafif geciricez bugun asilalim canlarimm.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Sağol canım inşallah yaaaGecmis olsun tatlimmm
Cabuk iyiles
Sağol kuzum bugünde kötüyüm yaaaMavibocuk gecmis olsun gülüm bugün nasilsin?
Sağol buse ablacımm boğazım ağrıyor burnum akıyor gözlerim akıyoGecmis olsu bocugum neyin var. Bu yogunlukla belliydi sonunda hasta dusecegin dinlen rapor al da merve. Gecmez dinlenmeden
O kadar masum larki bole yetisen sevgisiz yetisen cocuklar da duygu da yok oluyor bu sefer. Valla anasi babasi olmasa inan ewlat esinir ben bakardim . ama cocuhu buyuturum sonrada anasi babasi ewladini hatrlar . yabnci degil esimin yegeni bakardim ne olcaj ama gorumcemle falan ugrasamam nankor zaten aman . rabbime emanet isteAaayyy eda yaaa ailede olmasi da cok kotu yavrum benim kiyamam ona yaaa. Of evlat edinme sertifikasi olsun arkadas ya herkes de cocuk yapmasin parayi imkani gectim. Sevgi veremiceksen dogurma ya. O cocuk sadece sevgi istiyor senden. Of.
Amann sekerim sezon olmasin cokta lazim yani ben ne kendim ne esim sezon yeni urun giymemisizdir bi tarafimiz mi eksildi :) oglanda giymeyi versin :) Lc digerlerine gor daha uygun ama kaliteli oldugunu dusunuorum montunu falan ordan almistik ama bilmiorum deneyrlim bakalim barcinda bahali be tatlim duydugum kadariyla . seninkiler ikizmi ayyyy yerum onlari :) 2 cocuk zor . sen calision mu . ben bim konusunda sansliyim :) karsimda :) â101 de yan tarafimda :) kipa 2 sokak onde :) migros 5 sokak asagida :) pehlivanoglu 1 cadde sonraCok pahali ben de hep barcin sporun outletinden aldim internetten. 30 40 tl ye buluyordum. Bu sene baktim.orda da pahali. Ikiz bi de ben hayatta sezon urunu alamam. Lcw ye ben de bakayim. Bi de yarin bime gelecek gecen sene almistim parkta oynarken giydiler hep spor ama ustu kumas olanlardandi. Yarin 9 da bimin kapisina kimi diksem diye dusunuyorum:))) sandalette dedigim gibi barcinin outletine bi de sen bak bakalim. Izmirde konaktaki dukkanin ust kati.da outlet
Canim sendr iyice salya sumuk oldun yawSağol buse ablacımm boğazım ağrıyor burnum akıyor gözlerim akıyomayısın sonunda yine rapor alacam kuzum yaa zaten sıkıntı bizim bu rapor işleri inşallah dinlencem kuzum ama ne zaman bilmiyorum
Ben ustesinden gelirim yuz vermeye gelmiyor sabredip guzel bi zamani tutturup patlamk lazim cok kendini cekince daha cok ustune geliolar arada patlama guzel oluo ohhh. Anlamazlar canm anlamazlar hic bizi... halbuki biz ne kadar narin kibar kadinlarizCanım ne alerjisi? Besin dışı mı? Benim kızımda da besin alerjisi var 1 yaşına gelecek hala yumurta ve Yüksek lif İranlı hiçbirşey veremiyorum çok korkunç dokunuyor.. Tabi inek ürünleri falan da sakıncalı sadece keçi peyniri yiyebiliyor. Nerede yaşıyorsun? Biz de iyi bir doktor arıyoruz istanbulda.
Yavrum onlarda öyle bir mod yok kuzum.. Çok beklenti içine girme.. Bir de aile kalabalıklaştıkça devreler yanıyor
Evet canım sanırım watsup fırçasının sebebi de oyduneyse bileyim de dikkat edeyim o Zaman :) sadece acil durumlar için, anlaşıldı tamam
Canim yaaa kiyamam yanlizlik zor basun sagolsun canm . belliki iyice bunalmisin .2 guzel ewladin var canm nie tat almayasin . kotu dusuncelere itme kendini bardagi dolu tarafindan bak canm sagliklisin ewlatlarina bakabiliosun basini sokacak bi ewin var esin basinda sadakatle .. Ne guzel durustlukle kacamaginida soyluyorsun buraya biraz daha fazla girmeye calis sohbetlere katil :) bende tekim kmse yok kaynanam teyzem var ama herkes kendi hayat mucadelesinde gorusmuoz okdar . ewet gezmiyorum tozmuyorum oglan heran pacamda. Kendimi mutlu edicek hic bisi yapamiorum ama hergun dua ediyorum rabbim bana saglik kuvvet ver esim cocugum kimseye muhtac olmasin yeter bana . bardagi dolu tarafindan bak tatlim uzme kendini bole daraldigin zamn evlatlarinin gozune bakYawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?