Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende aynıyım banada sahip çıkın
Her eve lazım olan anne

kız dakika yapmak hersey dahil yapmaktan daha pahalı
bence sen kendine bir paket yap her ay yenilensin
bosver tatsızlık cıkarma takılmıstır o sana

Çok şükür iyiyim hatta süperimm

Sana da geçmiş olsun canım, reglin ilk günü, hele de evde değilsin ayrıca zor..

off benim 2 ve 3 . gün sıkıntı yavrum ilaç alırım sabahtan

Herkese selam.. Nasılsınız? Kızımın hafif ateşi var.. Huysuz ve iştahsız da.. Sanırım diş çıkartacak..
3.kez uyutmaya çalışıyorum umarım bu sefer rahat uyur..

Can'ım çok zor bir süreç, yalnız olmayı bilirim. Bak havalar düzeldi sık sık dışarı çıkın bebişlerinle parka gidin. Temiz hava insanı çok rahatlatıyor.. Annen için de Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Ayy ben de bayılırım :) emzirdiğim Zaman'lar ben de yapardım bazen sağolsun kızım başka birşey yapıp yememe iİn vermediği için..

Selam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah

Çok geçmiş olsun canım tekrar hoşgeldin.. Kilolar ne durumda..

olabilir Can'ımla cumaya kalmaz ödemin korkma..

Maydonoz yerim o zaman ve yürüyüş yani evde adım olur dimi

Arkadaş yazmış ama ben de yazayım nane maydanoz kekik türü şeyler sütünü azaltabilir.. Kullanacaksan bile az az kullan..

Yawrukush kaptanım nasılsın? Gittin mi kontrole? Yazdıysan bile göremedim..

Birşey sormak istiyorum; ban özellikle akşamları bacak kaslarımı çok yorgun hissediyorum.. Ağrı felan yok ama sanki bi aktivite var içerde bu iyi birşey mi kötü birşey mi bilemedim.
Body project de gayet iyi gidiyor. Hareketlerin bir çoğunu Hakkı'yla yapmayı başarıyorum. Ama bazıları mesela reverse lunges çok zor oluyor onu dumbbelsiz ve daha az yapıyorum zaten sona kalmış oluyor ben pert yanı

canim body projecttendir o.
bacak kaslarin gelisiyordur cok normal ve iyiye isaret Goknurcum:)
kas kitlen artiyor.
zorlandigin hareketler agirlikla yapiliyorsa agirligi birak canim, agirliksiz yapabildigin kadar yap.
yani dogrusunu yapiyorsun zaten, birde egzersiz esnasinda agri, aci hissedersen o dakika birak egzersizi, devam etme sakin.
doktora gidemedim, hala aramadilar bekliyorum canim:)

Teşekkürler kaptanım anlaştık. Acaba karbonhidrat ya da protein eksiği mi var diye düşündürdü. Çünkü akşam karbonhidratı biraz azalttım.

BEKLENEN MEKTUP...

Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla

Teşekkürler kaptanım anlaştık. Acaba karbonhidrat ya da protein eksiği mi var diye düşündürdü. Çünkü akşam karbonhidratı biraz azalttım.
menulerin gayet dengeli canim, bir kac kasik karbonhidratinida yiyorsun.
kas kitlen artiyor canim bence,endise edecek bir sey yok:)

Bügün yedigim 2 tatli kasigi nutella ile yerin dibine girmis bulunmaktayim haftaya cumaya kadar bana ödül felan yok biz isi iyice saldik. Kaptanim benden sana söz bu hafta süper dikkat etcem zaten elimden gelenin fazlasini yapidorum ama bu hafta yaptigim o patates ve nutella kacamagi gibi baska kacamakda olmayacak. Sabah yataktan zir kalkip okula gittim. Kollarimi kimildatamiyorum resmen ama pesetmedim suan fitnessdeyim ve kollarida calistirdim. Hicbiriniz emegini bosa cikarmamak icin somuna kadar cabalayacagim. Suan dahada hirslandim. Kendimdeb önce sizin emekleriniz icin caba sarfedecegim bugün icinde sen bana bi söyle en agir cezalarindan verde kaptanim dersimi alayim ben

Bugünün menüsü
Sabah: sucuklu peynirli omlet
Ara: yogurtun icine 1 yk kadar yulaf 5-6 kuru üzüm, 2 cilek ve bir kücük isirmalik muz
Öglen ile aksam bir oldu (3 gibi) kiymali yumurta
Ve 2 tk nutella
Cok acikirsam bir bardak tarcinli süt icerim
edsofi yumurta konusunda sana yetismeme az kaldi
Sporlarıda akşama yazarım

Oke kaptanim anlasildi haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…