Bende aynıyım banada sahip çıkınGucun var miii kaptaniiim bu buseyi adam edebilmeyeeee. Sabriin kaldiysaaaa hala bana desteeeek olmayaaaa...
Soyle caniiimm sevgiliiiim baskul bize oyun oynuyor olabilir miii... siskin gibiii bir halim vaaaaar bira odem yapmiiis olabilir miiii???
Yawrukush bianeeee
Her eve lazım olan anneBiraktim dersi yahuuuuu
Amannn 2 saat otursam hallederimmmm
Ben kalktim 10 numara sporumu yaptim terimi attim dusumu aldim yesilcayimi iciyorum
Bu arada buzluktan kucuk bir kacamak yapacaktim
Annem dediki bugun senin odul gunun degil
Olsun dedim
Kizim simdi birsuru ceza alcan birak onu dedi biraktim
Burdan anneme kocaman alkis
Anladim canim sen bilirsin tabi degismis olabilir bizim zamanımızda alabiliyodukVerirde abla biz adaylık zamanındayız ya ondan sıkıntı olur diyebide düğün zamanı alacam ya
Valla goncam kendimi affettirdigimden emin degilim ki senin elinden tutayim be yaBende aynıyım banada sahip çıkın
Her eve lazım olan anne
Günaydın kaptanımHerkese merhaba kizlar,
Umarim gununuz iyi geciyordur, gecmise daliyorum.
Yesil cay afiyet olsun
Eki Görüntüle 1817539
İnternetim az diodum kac gundur oda dediki bi bitmedi internetin massllahahh dedi bende 24 unde tarih dolacak idare ediorum dedim sana artik dkka yapcaz int. Yok dedi yapcagimizi mi zannediosun dedi . her ay ayni seyi yapio bende aliniyorum artik sakaya vurdum herseferin bazen duymamazliktan geldim ben geri cekldikce o daha cok ustume gelio agzini payini aldi
Çok şükür iyiyim hatta süperimm
Sana da geçmiş olsun canım, reglin ilk günü, hele de evde değilsin ayrıca zor..
Yawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
kaptanım sıkıntıdan dün çok yedim..çalışmam gereken bir dgs ve sürekli peşinden koştuğum dünyalar tatlısı 2 evladım var..birini yapsam diğeri kalıyor..küçük çocuğum hiç nefes aldırmıyor bana..zaten mecburi hizmetteyiz..kimsem yok burda..sıkıntıdan patlıyoruz..yaşadığımız yer küçük bir sahil kasabası ama yürüyüşten başka yapılacak hiçbir sosyal faaliyet yok..2 yıl oldu buraya geleli..o kadar köreldimki..neler yazmak isterdim ama faydası yok..herşey herkes aynı..3 ay önce annem vefat etti..zaten o gün bugündür tat alamaz oldum hayattan..belki depresyon belirtileri bunlar..nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum..içim sıkılıyor
günaydın millet menümü yazayım hooop geçmişe gdiyorum tabi 2 saatten önce bıtmez gecmıs masaallahh bol cene bakcam en cok kim konusmus @CheGuevera miedsofi mi ?
sabah
tost
çay
ara yok
öğlen
2 catal makarna
yogurtlu sebze yemegı
salata
aksam mantarlı sosisli sote
salata
azcıkta bebe bıskuvılı sut mama yaptm eheheh
Selam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
Gucun var miii kaptaniiim bu buseyi adam edebilmeyeeee. Sabriin kaldiysaaaa hala bana desteeeek olmayaaaa...
Soyle caniiimm sevgiliiiim baskul bize oyun oynuyor olabilir miii... siskin gibiii bir halim vaaaaar bira odem yapmiiis olabilir miiii???
Yawrukush bianeeee
Maydonoz yerim o zaman ve yürüyüş yani evde adım olur dimi
Merhaba cicegim ,Esram seni aramizda gormek ne guzel kuzum:)Günaydın kaptanım
canim body projecttendir o.Yawrukush kaptanım nasılsın? Gittin mi kontrole? Yazdıysan bile göremedim..
Birşey sormak istiyorum; ban özellikle akşamları bacak kaslarımı çok yorgun hissediyorum.. Ağrı felan yok ama sanki bi aktivite var içerdebu iyi birşey mi kötü birşey mi bilemedim.
Body project de gayet iyi gidiyor. Hareketlerin bir çoğunu Hakkı'yla yapmayı başarıyorum. Ama bazıları mesela reverse lunges çok zor oluyor onu dumbbelsiz ve daha az yapıyorum zaten sona kalmış oluyor ben pert yanı
canim body projecttendir o.
bacak kaslarin gelisiyordur cok normal ve iyiye isaret Goknurcum:)
kas kitlen artiyor.
zorlandigin hareketler agirlikla yapiliyorsa agirligi birak canim, agirliksiz yapabildigin kadar yap.
yani dogrusunu yapiyorsun zaten, birde egzersiz esnasinda agri, aci hissedersen o dakika birak egzersizi, devam etme sakin.
doktora gidemedim, hala aramadilar bekliyorum canim:)
menulerin gayet dengeli canim, bir kac kasik karbonhidratinida yiyorsun.Teşekkürler kaptanım anlaştık. Acaba karbonhidrat ya da protein eksiği mi var diye düşündürdü. Çünkü akşam karbonhidratı biraz azalttım.
Bügün yedigim 2 tatli kasigi nutella ile yerin dibine girmis bulunmaktayimBEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
Herkese merhaba kizlar,
Umarim gununuz iyi geciyordur, gecmise daliyorum.
Yesil cay afiyet olsun
Eki Görüntüle 1817539
Oke kaptanim anlasildi haklisin.BEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?