hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor onlari okuyup kabul ediyorsan, yine ilk sayfadaki katilim formumuzu doldurur musun canim:)Kisaca kendimden n bahsedeyim 5.5 yas ve 3aylik 2 oglum var 2.hamileligimde 23 kilo aldim su anki kilom 66 hedef kilom 50
Yok gülüm içmiyorum, bulantılarım bir işe yaradı :) inşallaha bir daha da hiç başlamam.
dikkat ediyoru mkuzum 2 günlük menümü paylaştım zaten farkındasındır. regl oldum gerçi ama
peki neden böyle birsey söyledi ki sürekli elinde telefonla mı oluyorsun canım yoksam gereksiz bi çıkış mı yaptı seninki?
banada bulaştır tatlımmm
kolay gelsin goncam
kız busee ağlattın içim parçalandı yaa
ailesi ayrı büyümüş hatta ayrı sehirlerde büyümüş biri olarak bu cocuklara yapılan seyleri aslaaa tahammül edemiyorum
ahaha ne güzel yazmıssın =)
tatlım geçmiş olsun neyin var
sen hala sigara içmiyorsun dye düşünüyorum dimiiii
canım geçmiş olsunnn da sana nasıl geçti ki büyüklere geçiyormuydu hatırlayamadım hiç
cok şükür tatlım sen nasılsın
Geçmiş olsun zeynebimkızlar regl oldumda bugün nasıl akşam olacak bilemedim püfff
Allah'a şükür her şey yolundaymış kuzumayy ciddimsn edsofi ya nasıl anne bunlar evlat ya baska bsy dil bn aksamı zor edıorm gıdımde koklim die valla suan gıdısının kokusu burnumda allah evlatlarmızı bize bizide onlara bagıslasn
gecmıs olsun nein vardı canım
evet senle akowser dunkı cenesi düşüklerrr ehehehhe , mama candır ya
ee dier alıntılarım nerde
nese aklımda kalanları yazım alıntılar ucup gıdıo bu ara anlamırom noldgnu
@Mavibocuk hastaymıs canım yaaa tez zamanda iyileş kaptanişkom
@abesle_istigal ders yapıomss onla ılgılıde bsy yazcktm ıyı dersler dıım bar
@LunaDaisies lunacım araverıomussun gruba 1 ay sonra senı beklıorz ınsallah
Yawrukush umuzu uzduk bu hafta ıns. ınanıorm iyi sonuc alıcaz kaptanım
haeshin ıyı dersler kusum
E-brulim ,@asya_01 ,saadetin nickni bulamadm Yawrukush babyler nasl hamılelık nasıl gıdıyor
off ya ne cok alıntılamstm zamana asımınamı ugruyor niye kayboluyor
menülerini begendiklerm vardı
bıde dünki yarısmada dereceye girenleri tebrik ederm
Ahhh canm benim fazla girmiom dua edin intrnetim az yoksam nolcak bilmem buraya yapisirim herhal
afiyet olsun Busem:)Menum
Sabah
Iki yumurta
Peynir
Zeytin
Zeytinyagi
Tereyagli kayisi
Cokelek
Roka
Peynir
Ogle
2 yesil cay
1 byyuk sade kahve
Aksam
Bakla
Yogurt
Cig fistik
Su 3 lt gecti simdilik
Spor bisikletteyim simdi yazarim.kizlar.
E-brulim kuzum guzel habere cok sevindim ya bebegimm benim.
ohh keyfiniz bol olsun canim:)Merhaba canım. Benim güzel faydalı güzel geçti şimdi eşim geldi yemek yedik bir türk kahvesi içicez karşılıklı keyif yapayım
Ellerine sağlık gülümBEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
Canım aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaslar bende yarismaya katilmak istiyorum gruba girebilmem icin ne yapmam gerekiyor
afiyet olsun canim:)Bugünün menüsü
Sabah: sucuklu peynirli omlet
Ara: yogurtun icine 1 yk kadar yulaf 5-6 kuru üzüm, 2 cilek ve bir kücük isirmalik muz
Öglen ile aksam bir oldu (3 gibi) kiymali yumurta
Ve 2 tk nutella
Cok acikirsam bir bardak tarcinli süt icerim
edsofi yumurta konusunda sana yetismeme az kaldi
Sporlarıda akşama yazarım
Ablam çok sağolasınMenum
Sabah
Iki yumurta
Peynir
Zeytin
Zeytinyagi
Tereyagli kayisi
Cokelek
Roka
Peynir
Ogle
2 yesil cay
1 byyuk sade kahve
Aksam
Bakla
Yogurt
Cig fistik
Su 3 lt gecti simdilik
Spor bisikletteyim simdi yazarim.kizlar.
E-brulim kuzum guzel habere cok sevindim ya bebegimm benim.
Allah razı olsun Özgem darısı başına hayırlısıylaEbruummmmm canimin iciii cooook sevindim kuzum
Minik prensesimiz saglikla, hayirlisiyla gelsin insallah, gozunuz aydin canimmm
amin canim insallah:)Ablam çok sağolasınSeviyorum hepinizi
Allah razı olsun Özgem darısı başına hayırlısıylaAllah seninde gönlüne göre versin
bende hic vakit kaybetmeden hatirlatiyorum Edam:)
ohh keyfiniz bol olsun canim:)
BEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
bugun nasilsin guzelim?dikkat ettiğim halde dahada kötü oluyorum hergeçen gün yainşallah kuzum
hosgelmis cicegim:)Günaydın kızlar, bol enerjili gün geçirirsiniz umarım,1 ay sonra kardeşimin düğünü var egzersize ağırlık vermeyi düşünüyorum sizinle:)) Yalnızken tadı olmuyor
canim dileyen dinlenecek dileyen yuruyus gibi hafif egzersiz yapacak:)bevet bugün çok şükür bitti gitti darısı diğerlerininde başına :)
Kaptanım perşembedemi egsersiz var normal tartı öncesi birşey yapmıyoduk
Geçmiş olsun canım
ohhh senden boyle guzel haberler almak ne guzel:)Gunaydiiinnnnn
Ben muthis bir uyku uyudummm
Sac tellerime kadar dinlendim
Bugunun yorgunlari bana ugrasinnn
Enerji dagitmayi planliyorummm
Cok guzel gecsin gunumuzzzzzz
yok gulum haftaya ertelediler, hava sartlarindan:)
merhaba canim, nasil gidiyor diyet:)Günaydınnnnnnnnnn
Hani gecmisti annesi bulantilar, hic eglenceli degilmis yahuHavalar nasil esram? Burasi günesli olunca ben cok enerjik hissediyorum ama kapali olursa sanki havada ki bulutlar bütün enerjimi emiyormus gibi hissediyorum :)
Sükür iyiyim bende, tam bulantilarim gecti diyorum yine nüksediyor - hep bu yaramazin yüzünden ♥ verene sükür...
Bugün randevum var görecegiz minigi insallah :)
cok guzel olmus canim:)19/04/2016 Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Bol yeşillik
1 dilim yulaflı ekmek
1 bardak kiraz saplı form çay
ara ögün
4tane form çubuk kraker
1kupa kiraz saplı form çayı
Öğlen
3-4 yemek kaşıgı türlü(az yağlı,az tuzlu)
marul,domates,dereotu,nane,maydonoz
ara ögün
200 ml az yağlı süt
4tane form çubuk kraker
Akşam
1tabak şehriyeli bulgur pilavı
Az yağlı,Az tuzlu salata
Ara ögün
çeytek yeşil elma,2-3 tane çilek
Gün boyu 4-4,5lt su içtim.
Yarım saat yürüyüş
hayirlisi olsun gulum, saglikli olsun insallah ama gonlumden gecen kizz:))@Mavibocuk gecmis olsun gülüm bugün nasilsin?
Sürgülü daha kullanisli gülüm, yatak odan kücükse bile sorun yasamiyorsun, dolabin kabagini acmani engelleyen bir sey olmuyor.
Gecmis olsun Özgemiste her hamilelik birbirine benzemiyor.
Allah gönlünge göre versin, kiz istiyorsun galiba :)
Allah zihin acikligi versin canim
Allah razi olsun ablacim, ilk size haber edecegim gösterirse tabi :)))
Kadinin her sözü olay
Allah kabul etsin gülüm, cok yorma kendini.
Hepinizi tebrik ederim kizlar ♥
Kaptanim seninde ellerine emegine saglik
Ah canim ya keske tartismaya kadar gitmeseydi olayinsallah biran önce araniz düzelir
Tebrikler kuzum :)
Sagolasin gülüm ♥ 19 haftalik olduk Allaha sükür... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Masallah sen cok caliskan bir kadinsin, evini en güzel sekilde cekip ceviriyorsun bir tane daha yapsan sana dokunmaz :)
3 kiz kardes cok tatli oluyor :)
Toparlan bakayim bitanem, ben seni böyle görmeye alisik degilim. Hani beni enerji dolu Esram? Hadi mazeretin regl olsun ama o bitince seni civil civil görmek istiyorum :)
Doktorda mevcut olan teknolojiye bagli gülüm, benim doktorum simdilik sadece siyah beyaz görüntü verdi. Bugün detayli usg yapilacak, belki renkli gösterir cihaz destekliyorsa... Burada parayi veren düdügü calar, 3 ultrason ücretini sigorta karsiliyor, daha fazla istersen cepten ödüyorsun :) 3'lü tarama türkiyede ki gibi standart muayenenin arasina girmiyor, istiyorsan özel olarak para karsiligi yaptiriyorsun.
kolay gelsin, iyi calismalar ablam:)Günaydınlar bugün 8-4 çalışıyorum yarın öğleden sonra nöbete gelicem cuma nöbetten çıkmış olucam.
hay Allahim nasil boyle olabiliyor insanlar, ozellikle annelerYavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varcocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis
iyi hadi cok sevindim araniz duzelmis canim:)Yok canm ya aha aradi birazonce "cicegiiimmm nasilsin uyandinmi "diyo
insallah Busem, hayirlisi:)Ozgem kiz o kiz:)annesi gibi ince uzun bi kiz:)
ohh ne guzel haberler bunlar:)Of derse girecegim kizlar iki ders sinav vardi okudum gecmisi.Yawrukush um nasilsin :) sen uyurken ben once okulun sonra sitenin etrafinda kosacagim. Uyandiginda odemimi atmis olacagim. Çiçekler acacak kelebekler ucusacak . Saranadaa:)
guldur yuzumuzu bir tanem:)günaydın gözümün nurları nasılsınız takıma giremiyyorum malum telefonum tamirde
dünkü menümü vereyim önce
dün çok sinir bozucu bir gün geçirdim
telefona çok canım sıkıldı
ve akşama kadar hiç bişey yemedim
akşam yemeğinde bir tabak zeytin yağlı kabak yedim zorla bir kase cacık
çok gergindim kusura bakmayın giremiyorum
amma kilo konusunda umarım kaptanlarımın güzel yüzlerini güldüreceğim
canim takimdan atmak ne demek, biz bir aileyiz.Yawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
kaptanım sıkıntıdan dün çok yedim..çalışmam gereken bir dgs ve sürekli peşinden koştuğum dünyalar tatlısı 2 evladım var..birini yapsam diğeri kalıyor..küçük çocuğum hiç nefes aldırmıyor bana..zaten mecburi hizmetteyiz..kimsem yok burda..sıkıntıdan patlıyoruz..yaşadığımız yer küçük bir sahil kasabası ama yürüyüşten başka yapılacak hiçbir sosyal faaliyet yok..2 yıl oldu buraya geleli..o kadar köreldimki..neler yazmak isterdim ama faydası yok..herşey herkes aynı..3 ay önce annem vefat etti..zaten o gün bugündür tat alamaz oldum hayattan..belki depresyon belirtileri bunlar..nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum..içim sıkılıyor
hayirdir canim ne oldu, iyi misin?Kızlar dün ufak bi rahatsızlandım menümü yazamadım burdan yaziim kendimi bi toparlayabilsem eliptiğe devam edicem A bi toparlayamadım
Menüye ek bolca yeşillik salata , 2 bardak yeşil çay 1 bardak maydanozlu limonlu çay, 1 lt su
Eki Görüntüle 1817330 Eki Görüntüle 1817331 Eki Görüntüle 1817332 Eki Görüntüle 1817333
biraktin mi kuzumm?Ortadan ikiye böler atarim hemde
gecmis olsun ablacim oglan iyiymis sukur, sende insallah hemen iyilesirsin...Selam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
canim yarin ya dinlen ya da yuruyus gibi hafif egzersizler yap..Canlar, perşembe günü spor yapılıyor mu ? cuma tartı olacak ya hani perşembe spor yapıyor musunuz ?
dinlen guzelim:)Benim bugun dinlenme gunum
Okulda epey uyuz bir desim var 4 saat suruyor birde
Spor yapmayip kendimi morive ediyorum
@Asyaca
Bugun yapip yarinmi yapmiyim
Yarin guzel bi yuruyus maydonoz suyu dusunuyordum
afiyet olsun:)Eki Görüntüle 1817396 yesilcayimi kesip koydum :)))
eheheh seranad yapmissin kuzumm, tesekkur ettim:)Sil bastaaan baslamak gerek bazeeeen diyetiiii sifirlamaaaaak sil bastaaaan yapmak gerek bazeeeen detoksuuuuu unutmaaaaaak. Unutmaaaaak. Unutmaaaaak.
basgul oyun oynamiyorda, siskinlik kacamaklardan olabilirrr:)Gucun var miii kaptaniiim bu buseyi adam edebilmeyeeee. Sabriin kaldiysaaaa hala bana desteeeek olmayaaaa...
Soyle caniiimm sevgiliiiim baskul bize oyun oynuyor olabilir miii... siskin gibiii bir halim vaaaaar bira odem yapmiiis olabilir miiii???
Yawrukush bianeeee
Allah allah nasil dusurmus cocugu aklim almadiBir yanda evlatlarina sahip cikmayanlar, diger yanda evlatlari ugruna canini bile düsünmeyenler...
Samsun'da ishal teşhisiyle hastaneye kaldırılan 15 aylık bebeği severken hastanenin 2'nci katının penceresinden düşüren baba, çocuğunun peşinden atladı.
Eki Görüntüle 1817360
Özlem Deniz, 15 aylık kızı Yağmur Deniz'i rahatsızlanınca Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar tarafından muayene edilen ve ishal teşhisi konulan bebek, hastanenin 2'nci katındaki Süt Çocuk Servisi'ne yatırıldı.
Çocuğunun hastaneye yatırıldığını öğrenen baba Ünal Deniz, kızının yanına geldi. Daha sonra baba, çocuğunu kucağına alıp severken cam kenarına yaklaştı ve çocuğunu 2'nci kattaki pencereden beton zemine düşürdü. Çocuğunun düştüğünü gören baba da panikle bebeğin peşinden aşağıya atladı.
Ağır yaralanan bebek, hastane personelince yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ciddi olan 15 aylık bebek, daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Baba ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: http://www.ntv.com.tr/turkiye/kucag...ndi-de-ardindan-atladi,9lQLaKtRH0KGkxjmMi5sOQ
canim guzel bir program yap cocuklarin vaktinide ayir, minimum ev isinin vaktinide, kkendi calisma vaktinide.Canım kendime neler dedim ama olmuyor..mesala suan çocuklarım tv izliyor birazdan bana saracaklar..ders çalışmam lazim hemde sıkı bir çalışma..onlar uyuyunca bende yatiyorum gün içinde çok yoruyorlar..hersey bana bakıyor..esim sürekli nobette..onları öpüp öpüp duruyorum..2 tatlı canavarım var deyip teselli buluyorum ama yapmam gerekenler var..yapamıyorum..düzene koyamadim..
afiyet olsun iyi yapiyorsun canim:)Hımsss
o zaman yarın ağır bişi yapmayayım ben
birazcık olsa kilomu az görmek isyiorum ama yemek yememezlik falan yapamıyorum emzirdiğim için valla 3 ana 3 ara yiyorum :)
yinemi zil caldiiii oyyy oyyy:)Of zil caldiboş dersim sizinle doldu canlar simdilik gitmeliyim gorusuruz
gecmis olsun canim, insallah cok agrin olmaz, ilac alsaydin hemen...kızlar regl oldumda bugün nasıl akşam olacak bilemedim püfff
cuma guzel bildirimler yapinda uzuntum gecsin Nenam:)ayy ciddimsn edsofi ya nasıl anne bunlar evlat ya baska bsy dil bn aksamı zor edıorm gıdımde koklim die valla suan gıdısının kokusu burnumda allah evlatlarmızı bize bizide onlara bagıslasn
gecmıs olsun nein vardı canım
evet senle akowser dunkı cenesi düşüklerrr ehehehhe , mama candır ya
ee dier alıntılarım nerde
nese aklımda kalanları yazım alıntılar ucup gıdıo bu ara anlamırom noldgnu
@Mavibocuk hastaymıs canım yaaa tez zamanda iyileş kaptanişkom
@abesle_istigal ders yapıomss onla ılgılıde bsy yazcktm ıyı dersler dıım bar
@LunaDaisies lunacım araverıomussun gruba 1 ay sonra senı beklıorz ınsallah
Yawrukush umuzu uzduk bu hafta ıns. ınanıorm iyi sonuc alıcaz kaptanım
haeshin ıyı dersler kusum
E-brulim ,@asya_01 ,saadetin nickni bulamadm Yawrukush babyler nasl hamılelık nasıl gıdıyor
off ya ne cok alıntılamstm zamana asımınamı ugruyor niye kayboluyor
menülerini begendiklerm vardı
bıde dünki yarısmada dereceye girenleri tebrik ederm
canim sagolsun Akovser paylasmis:)
Canim Allah razi olsun hep benden once paylasiyorsun:)Bu canım :)
teyzeme sevgilerimi gonderiyorum saglsun, bir kacamagi daha yuregim kaldirmazdi...Biraktim dersi yahuuuuu
Amannn 2 saat otursam hallederimmmm
Ben kalktim 10 numara sporumu yaptim terimi attim dusumu aldim yesilcayimi iciyorum
Bu arada buzluktan kucuk bir kacamak yapacaktim
Annem dediki bugun senin odul gunun degil
Olsun dedim
Kizim simdi birsuru ceza alcan birak onu dedi biraktim
Burdan anneme kocaman alkis
regliden canim kilonun fazla cikmasi buna uzulmene hic gerek yok.Fitnesse gitcem ama kimse gitmiyor benle ya canim tek basima hic gitmek istemiyorbide regl olcam -1 kiloyken simdi -500 cikiyorum yine dertlendim ben bu sefer belki 65 ucundan görürüm diyorum ondan vazgectim 66yada raziyken bu gidisle 68 cikcam yine bize dayanamayip cezayida aldim bugün 2 tatli kasi kadar nutella yedim
yol katet cicegim, tabanlara kuvvet:)Akşama misafirim geliyor, şu yatma işi olmasaydı egzersizi yapabilirdim lavaboda falan:))misafir zaten 11 den önce gitmez, iş çıkışı uzak bi yerde inip yol katedeyim bari:))
canim gayet iyiydi performansin bu hafta sozude kaptim senden..Bügün yedigim 2 tatli kasigi nutella ile yerin dibine girmis bulunmaktayimhaftaya cumaya kadar bana ödül felan yok biz isi iyice saldik. Kaptanim benden sana söz bu hafta süper dikkat etcem zaten elimden gelenin fazlasini yapidorum ama bu hafta yaptigim o patates ve nutella kacamagi gibi baska kacamakda olmayacak. Sabah yataktan zir kalkip okula gittim. Kollarimi kimildatamiyorum resmen ama pesetmedim suan fitnessdeyim ve kollarida calistirdim. Hicbiriniz emegini bosa cikarmamak icin somuna kadar cabalayacagim. Suan dahada hirslandim. Kendimdeb önce sizin emekleriniz icin caba sarfedecegim bugün icinde sen bana bi söyle en agir cezalarindan verde kaptanim dersimi alayim ben
canim persembeleri dinlenme gunumuz normalde ama bu hafta cok kacamaklar yapildi oyuzden isteyen dinlenecek, isteyen hafif yuruyus yapacak:)Teşekkür ederim canım. Yarın spor yapmak iyi değilmiş. Kas kütlesini etkiliyormuş senin düşünceni de öğreneblir miyim ?
insallah canim cuma basgul yuzumuzu guldursun:)Ben daha takımda değilim ama bende de bu takım ruhu oluştu diyebilirim. Bir şey yiyecek olsam sanki takımı aşağı çekecekmiş gibi hissediyorum. Diğer arkadaşlarında aynı hassasiyette olduğunu düşünüyorum genel olarak ama bazı dönemler piskolojiler de dış etkenlerden değişebiliyor. o ruh hali ile de kaçamak yapılıyor sanırım. Tabiki yapmamak lazım... Sizin emeklerinizde gözlemlediğim kadarı ile çok. Resmen, herkesi tek tek takip ediyorsunuz. Allah razı olsun. Bu cuma çok güzel haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?