- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Yaparsan arti cikabilirsin canim genelde kaptanlarimiz onermiyor
Heee coookkkkk
Ya sok diyetlet yapiyolar cumaya yakinnn lahana corbasi falan
Bizde yasak ama
Bir yavas ve emin adimlarla gidiyoruzz
Ama cok eglenceli arada okuyorum insan bazen birsey ogreniyor
En cokta zayiflama hikayeletini okuyorum
Yasak ama sagligimiz icin hic ozenmiyorum onlara ben saglik herseyden onemliHeee coookkkkk
Ya sok diyetlet yapiyolar cumaya yakinnn lahana corbasi falan
Bizde yasak ama
Bir yavas ve emin adimlarla gidiyoruzz
Ama cok eglenceli arada okuyorum insan bazen birsey ogreniyor
En cokta zayiflama hikayeletini okuyorum
Canım kendime neler dedim ama olmuyor..mesala suan çocuklarım tv izliyor birazdan bana saracaklar..ders çalışmam lazim hemde sıkı bir çalışma..onlar uyuyunca bende yatiyorum gün içinde çok yoruyorlar..hersey bana bakıyor..esim sürekli nobette..onları öpüp öpüp duruyorum..2 tatlı canavarım var deyip teselli buluyorum ama yapmam gerekenler var..yapamıyorum..düzene koyamadim..Tatlim sen yemegi kacamagi gec bi silkelen bak cocuklarin varmis ne guzel sahil kasabasi diyorsun miss gibi bir cok kisi o sahil hayatinin ozlemini duyuyor. Hayatimizin sagligimizin kiymetini bilmemis gerekiyor birakma kendini lutfen. Hepimiz donem donem zor anlar yasiyoruz bizimle paylasabilirsin burada hepimiz sana destek oluruz. Kaptanimizi dun biz de uzduk biraz ben dahil bazilarimizin kacamaklari oldu umarim affeder simdiden sonra artik sıkı diyetlerimizi yapalim affettirelim kendimizi. Nerede yasiyorsun merak ettim mahsuru yoksa sorabilir miyim
Sen pek yeme canim sutunu azaltirMaydonoz yerim o zaman ve yürüyüş yani evde adım olur dimi
Yaaa sorma ben gulemiyorum g3rgin bir sekilde kaptanin uyanmasini bekliyorum
Oyle oluyor agir sporlardan sonra ozellikle kaslar sisiyormus kas kutlesi artiyormus arti cikabiliyorsun.Gerçekten mi aman Allahım yaparsam kaslar mı şişiyor artı çıkılıyor o zaman yarın yapmayayım
Sen pek yeme canim sutunu azaltir
Sen zaten enzirerek gunluk 500 kalori fazla yakiyorsun bizden
Yav cok gec dunku menumde vardi bi tanecik. Neyse oyle iste. Bugun eve gider gitmez cocuklari babalariyla parka gonderip bagrima tas basip kosmaya cikayim diyorum sonra da bisikletBira içme bence :) hadi spor yap bugün bol bol da affedilesin o zaman
Oyle oluyor agir sporlardan sonra ozellikle kaslar sisiyormus kas kutlesi artiyormus arti cikabiliyorsun.
Kalk:)Offf ya ders calisayim ya sporrrr
Bos bos yatmakta nesi yahuuuuu
Biri bana kalkkkkk desinnnn
Findikcanim uykudayken birseyler yap desin
Yav cok gec dunku menumde vardi bi tanecik. Neyse oyle iste. Bugun eve gider gitmez cocuklari babalariyla parka gonderip bagrima tas basip kosmaya cikayim diyorum sonra da bisiklet
Yemelisin burada emzirirken ne kilolar verildi ekmek yerine bakliyattan al karbonhidratini salatani yemegini bol bol ye. Bol dogal yag tuket tereyagi zeytinyagi. Cok su ic. Cevizini eksik etme kuru incir ye. Hem sutun olur hem zayiflarsin.Hımsss
o zaman yarın ağır bişi yapmayayım ben
birazcık olsa kilomu az görmek isyiorum ama yemek yememezlik falan yapamıyorum emzirdiğim için valla 3 ana 3 ara yiyorum :)
Ne odevin varIyiyimm tatlimmm
Odev hhazirlicamda motive olmayi bekliyorum uhehuuu
Tatlim belli ki zor bi donemden geciyorsun. Sende bitiyor hersey. Bi de benim icin saril miniklerine kokla annesi miss gibi onlari:)Canım kendime neler dedim ama olmuyor..mesala suan çocuklarım tv izliyor birazdan bana saracaklar..ders çalışmam lazim hemde sıkı bir çalışma..onlar uyuyunca bende yatiyorum gün içinde çok yoruyorlar..hersey bana bakıyor..esim sürekli nobette..onları öpüp öpüp duruyorum..2 tatlı canavarım var deyip teselli buluyorum ama yapmam gerekenler var..yapamıyorum..düzene koyamadim..
Offf ya ders calisayim ya sporrrr
Bos bos yatmakta nesi yahuuuuu
Biri bana kalkkkkk desinnnn
Findikcanim uykudayken birseyler yap desin
Of zil caldiboş dersim sizinle doldu canlar simdilik gitmeliyim gorusuruz
ahahahha tam anlamiyla olan konusma boyle sahiden , supersin Edam:)
canim bilemedim bahsettigin kahveyi...
bildigimiz kahveyse bir sorun yok kuzum:)
Allah kabul etsin canim:)
bende diyetteyken arada yiyordum, gercek cikolatayi aratmiyor:)
bugun muydu kuzum sinavin ben carsamba saniyordum, gozunaydin bir tanem:)
bugun egzersizden pert olmussun guzellik:)
hakketen ne cok sevenin var kuzum:))
her sey yolunda Zeynebim aam cok bosladin bizi, diyet ne alemde, buradan uzak kalinca artmasin kilon..
cok guzel kuzum:)
toparlanamadin mi Mervem, insallah duzelirsin canim..
cok cok cok guzel, tebrikler canim:)
harikasin kuzum derece gelmis bugun :)
Sampiyonnn :)
cok guzel ablacim:)
azalir canim, oructan dolayi oldukca normal..
canim oruc tutarken ogun olarak az yiyorsun, vucuda giren kalori azaliyor.
sivi tuketimin azaliyor, harekette azaliyor genelde ama senin egzersizlerin iyi.
metabolizma bir miktar yavasliyor canim, bu yuzden sabit kiloda olmak ya da hatta ilk zamanlar arti cikmak mumkun.
egzersiz yapmaya calismali ki sen yapiyorsun.
sahur ve iftarda bol su icmeli, sivi tuketmeli.
ve yine sahur ve iftarda her turlu besin kaynalarindan tuketilmeli..
egzersizin guzel ablam :)
telefonu dusmus canim, insallah doner biran evvel aramiza..
Kizlar esimle kavga ettim ya habire bana sana bu hafta internet yok internet yok yapmicam dio en sonunda benim tepem atti ya yapmassan yapma dedim cok ta tiiin n dedm her ay ayni muhabbeti yapiosun dedim sana muhtacim falanmi zannediosun şu pijamamla bile sana kafa tutarim dedim.
Sanki dedim sokaktaki adama yapiosun asablarimi bozuo ya . olurda kaptanim persembeden sonra giremem beni izine ayirirmisin atilmak istemiorum diskalifiye olmiimmmsmdiden solim de @Yawrukush
Gunaydiiinnnnn
Ben muthis bir uyku uyudummm
Sac tellerime kadar dinlendim
Bugunun yorgunlari bana ugrasinnn
Enerji dagitmayi planliyorummm
Cok guzel gecsin gunumuzzzzzz
Günaydınlar bugün 8-4 çalışıyorum yarın öğleden sonra nöbete gelicem cuma nöbetten çıkmış olucam.
Yavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varcocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis
Haydiii takimimizi ve kendimizi dereceye tasimak icin son 2 gunn. Bugunn hedeflerinizi, hayallerinizi ve o kucucuk pantolonlari, "ayy ne kadar zayifsin" cumleleri kulaginizda cinlasin. Bugun cok yuksek adimlar bekliyorum canlarimm.
Kızlar dün ufak bi rahatsızlandım menümü yazamadım burdan yaziim kendimi bi toparlayabilsem eliptiğe devam edicem A bi toparlayamadım
Menüye ek bolca yeşillik salata , 2 bardak yeşil çay 1 bardak maydanozlu limonlu çay, 1 lt su
Eki Görüntüle 1817330 Eki Görüntüle 1817331 Eki Görüntüle 1817332 Eki Görüntüle 1817333
Ortadan ikiye böler atarim hemde
Selam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
Merhabalarrrr
Buraya 2 saatten fazla geç gelmeyi kendime yasaklıyorumm, okuyamıyorum, bitmiyorr
Nasılsınızzzzzzz ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?