Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Heee coookkkkk
Ya sok diyetlet yapiyolar cumaya yakinnn lahana corbasi falan
Bizde yasak ama
Bir yavas ve emin adimlarla gidiyoruzz
Ama cok eglenceli arada okuyorum insan bazen birsey ogreniyor
En cokta zayiflama hikayeletini okuyorum

Şok diyet mii nnaaayynnn davuutttt

Heee coookkkkk
Ya sok diyetlet yapiyolar cumaya yakinnn lahana corbasi falan
Bizde yasak ama
Bir yavas ve emin adimlarla gidiyoruzz
Ama cok eglenceli arada okuyorum insan bazen birsey ogreniyor
En cokta zayiflama hikayeletini okuyorum
Yasak ama sagligimiz icin hic ozenmiyorum onlara ben saglik herseyden onemli

Canım kendime neler dedim ama olmuyor..mesala suan çocuklarım tv izliyor birazdan bana saracaklar..ders çalışmam lazim hemde sıkı bir çalışma..onlar uyuyunca bende yatiyorum gün içinde çok yoruyorlar..hersey bana bakıyor..esim sürekli nobette..onları öpüp öpüp duruyorum..2 tatlı canavarım var deyip teselli buluyorum ama yapmam gerekenler var..yapamıyorum..düzene koyamadim..

Oyle oluyor agir sporlardan sonra ozellikle kaslar sisiyormus kas kutlesi artiyormus arti cikabiliyorsun.

Hımsss
o zaman yarın ağır bişi yapmayayım ben
birazcık olsa kilomu az görmek isyiorum ama yemek yememezlik falan yapamıyorum emzirdiğim için valla 3 ana 3 ara yiyorum :)

Hımsss
o zaman yarın ağır bişi yapmayayım ben
birazcık olsa kilomu az görmek isyiorum ama yemek yememezlik falan yapamıyorum emzirdiğim için valla 3 ana 3 ara yiyorum :)
Yemelisin burada emzirirken ne kilolar verildi ekmek yerine bakliyattan al karbonhidratini salatani yemegini bol bol ye. Bol dogal yag tuket tereyagi zeytinyagi. Cok su ic. Cevizini eksik etme kuru incir ye. Hem sutun olur hem zayiflarsin.

Tatlim belli ki zor bi donemden geciyorsun. Sende bitiyor hersey. Bi de benim icin saril miniklerine kokla annesi miss gibi onlari:)

dikkat ediyoru mkuzum 2 günlük menümü paylaştım zaten farkındasındır. regl oldum gerçi ama

peki neden böyle birsey söyledi ki sürekli elinde telefonla mı oluyorsun canım yoksam gereksiz bi çıkış mı yaptı seninki?

Gunaydiiinnnnn
Ben muthis bir uyku uyudummm
Sac tellerime kadar dinlendim
Bugunun yorgunlari bana ugrasinnn
Enerji dagitmayi planliyorummm

Cok guzel gecsin gunumuzzzzzz

banada bulaştır tatlımmm

Günaydınlar bugün 8-4 çalışıyorum yarın öğleden sonra nöbete gelicem cuma nöbetten çıkmış olucam.

kolay gelsin goncam

kız busee ağlattın içim parçalandı yaa

ailesi ayrı büyümüş hatta ayrı sehirlerde büyümüş biri olarak bu cocuklara yapılan seyleri aslaaa tahammül edemiyorum

Haydiii takimimizi ve kendimizi dereceye tasimak icin son 2 gunn. Bugunn hedeflerinizi, hayallerinizi ve o kucucuk pantolonlari, "ayy ne kadar zayifsin" cumleleri kulaginizda cinlasin. Bugun cok yuksek adimlar bekliyorum canlarimm.

ahaha ne güzel yazmıssın =)

tatlım geçmiş olsun neyin var

Ortadan ikiye böler atarim hemde

sen hala sigara içmiyorsun dye düşünüyorum dimiiii

Selam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah

canım geçmiş olsunnn da sana nasıl geçti ki büyüklere geçiyormuydu hatırlayamadım hiç
Merhabalarrrr
Buraya 2 saatten fazla geç gelmeyi kendime yasaklıyorumm, okuyamıyorum, bitmiyorr

Nasılsınızzzzzzz ????

cok şükür tatlım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…