Menü gayet güzel kuzum:)Sabah
1 has. Yumurta
4-5 catal mihlama
Domates
Salatalik
Ceviz, badem
Zeytin
Oglen
2 bardak yesilcay
Aksam
Haslanmis tavuk
Salata
Yogurt
Su: 2lt
Spor: leslie 3 ml, 200 gunun egzersizi, 150 ip atlama 4 bin adim
Sağolasın gülüm:)cok guzel kuzum:)
İnternetim az diodum kac gundur oda dediki bi bitmedi internetin massllahahh dedi bende 24 unde tarih dolacak idare ediorum dedim sana artik dkka yapcaz int. Yok dedi yapcagimizi mi zannediosun dedi . her ay ayni seyi yapio bende aliniyorum artik sakaya vurdum herseferin bazen duymamazliktan geldim ben geri cekldikce o daha cok ustume gelio agzini payini aldi
dikkat ediyoru mkuzum 2 günlük menümü paylaştım zaten farkındasındır. regl oldum gerçi ama
peki neden böyle birsey söyledi ki sürekli elinde telefonla mı oluyorsun canım yoksam gereksiz bi çıkış mı yaptı seninki?
banada bulaştır tatlımmm
kolay gelsin goncam
kız busee ağlattın içim parçalandı yaa
ailesi ayrı büyümüş hatta ayrı sehirlerde büyümüş biri olarak bu cocuklara yapılan seyleri aslaaa tahammül edemiyorum
ahaha ne güzel yazmıssın =)
tatlım geçmiş olsun neyin var
sen hala sigara içmiyorsun dye düşünüyorum dimiiii
canım geçmiş olsunnn da sana nasıl geçti ki büyüklere geçiyormuydu hatırlayamadım hiç
cok şükür tatlım sen nasılsın
Aglattin beni sabah sabah heeebizdede var bitane meraketme xanm . gorumcem cocugu babasina verdi . kaynanamlarla kaliyor gezio tozuo 2 ser 2 ser sevgili yapio. Kiyafetler ayakkabilar takma saclar amann allahim al al al bitiremedi. Cocugu gormez aramaz babasi zorla arar oglunu gor bi seni gorsun unutmasin diye . her annede annelik duygusu yok canim . ha cope atmis ha aramamis benm icin arasinda hic bi fark yok acikcasi ben ewladim olmadan nefes bile alamam degil gezicem tozucam . arada esim saka yapio yok bosansak ben oglumu vermem falan dio valla dedimki bu canimdan ruhum cikmadan sana vermem dedim ha bunu bilesin . ayyy dio sakasi bile cok kotu.
Kızlar dün ufak bi rahatsızlandım menümü yazamadım burdan yaziim kendimi bi toparlayabilsem eliptiğe devam edicem A bi toparlayamadım
Menüye ek bolca yeşillik salata , 2 bardak yeşil çay 1 bardak maydanozlu limonlu çay, 1 lt su
Eki Görüntüle 1817330 Eki Görüntüle 1817331 Eki Görüntüle 1817332 Eki Görüntüle 1817333
evet senle akowser dunkı cenesi düşüklerrr ehehehhe , mama candır ya
çok şükür gülüm yuvarlanıp gidiyorumayy ciddimsn edsofi ya nasıl anne bunlar evlat ya baska bsy dil bn aksamı zor edıorm gıdımde koklim die valla suan gıdısının kokusu burnumda allah evlatlarmızı bize bizide onlara bagıslasn
gecmıs olsun nein vardı canım
evet senle akowser dunkı cenesi düşüklerrr ehehehhe , mama candır ya
ee dier alıntılarım nerde
nese aklımda kalanları yazım alıntılar ucup gıdıo bu ara anlamırom noldgnu
Mavibocuk hastaymıs canım yaaa tez zamanda iyileş kaptanişkom
abesle_istigal ders yapıomss onla ılgılıde bsy yazcktm ıyı dersler dıım bar
LunaDaisies lunacım araverıomussun gruba 1 ay sonra senı beklıorz ınsallah
Yawrukush umuzu uzduk bu hafta ıns. ınanıorm iyi sonuc alıcaz kaptanım
haeshin ıyı dersler kusum
E-brulim , asya_01 ,saadetin nickni bulamadm Yawrukush babyler nasl hamılelık nasıl gıdıyor
off ya ne cok alıntılamstm zamana asımınamı ugruyor niye kayboluyor
menülerini begendiklerm vardı
bıde dünki yarısmada dereceye girenleri tebrik ederm
dikkat ediyoru mkuzum 2 günlük menümü paylaştım zaten farkındasındır. regl oldum gerçi ama
peki neden böyle birsey söyledi ki sürekli elinde telefonla mı oluyorsun canım yoksam gereksiz bi çıkış mı yaptı seninki?
banada bulaştır tatlımmm
kolay gelsin goncam
kız busee ağlattın içim parçalandı yaa
ailesi ayrı büyümüş hatta ayrı sehirlerde büyümüş biri olarak bu cocuklara yapılan seyleri aslaaa tahammül edemiyorum
ahaha ne güzel yazmıssın =)
tatlım geçmiş olsun neyin var
sen hala sigara içmiyorsun dye düşünüyorum dimiiii
canım geçmiş olsunnn da sana nasıl geçti ki büyüklere geçiyormuydu hatırlayamadım hiç
cok şükür tatlım sen nasılsın
Biraktim dersi yahuuuuu
Amannn 2 saat otursam hallederimmmm
Ben kalktim 10 numara sporumu yaptim terimi attim dusumu aldim yesilcayimi iciyorum
Bu arada buzluktan kucuk bir kacamak yapacaktim
Annem dediki bugun senin odul gunun degil
Olsun dedim
Kizim simdi birsuru ceza alcan birak onu dedi biraktim
Burdan anneme kocaman alkis
Annem guzellige cok takintili biliyorsun yaahahah yerim senin o çıtır anneni he :) aferim ablama aynen böyle
Kalktim kalktim kizmaKalk:)
çok şükür gülüm yuvarlanıp gidiyorum
Suss rezil etme biziiiO kadar sayfaları okurken dua ediyorlar sonra bize
ooo anneyeee kocaman birrrBiraktim dersi yahuuuuu
Amannn 2 saat otursam hallederimmmm
Ben kalktim 10 numara sporumu yaptim terimi attim dusumu aldim yesilcayimi iciyorum
Bu arada buzluktan kucuk bir kacamak yapacaktim
Annem dediki bugun senin odul gunun degil
Olsun dedim
Kizim simdi birsuru ceza alcan birak onu dedi biraktim
Burdan anneme kocaman alkis
Annem guzellige cok takintili biliyorsun ya
Ben spor yaparken basima geciyo
Karnini cekerek yuru
Daha hizli
Aferim iyi terledin
Oyle mekik cekilmez
Ip atlarken gecen elimden aldi takilmadan atladi valla
Atom karinca
Verirde abla biz adaylık zamanındayız ya ondan sıkıntı olur diyeCanim dinlen tabi ihtiyacin varsa rapor verir dr almaktan cekinme
Inşallah kuzum yaa :)Mavibocuk hastaymıs canım yaaa tez zamanda iyileş kaptanişkom
Öncelikle basin saoglsun. Haddime degil sana akil vermek ama iki tane melek gibi yavrun var ablacim onlari düsün. Yanlizlik zor ama sonucta esin yaninda, evlatlarin yaninda sagliginiz yerinde cok sükür. Gerekirsw psikolojik tedavi gör ama yeterki toparlan. Allah kimseye kaldiramayacagi dert vermez sen bunlarida atlacaksin Allahin izniyle. EminimkiYawrukush kaptanım ben çok kötü bir öğrenciyim..dün çok feci bir kaçamak yaptım..evet pişmanım..şimdi aklım başıma geldi..atmak istersen at beni gruptan ama herkes son bir şansı hakeder değil mi
kaptanım sıkıntıdan dün çok yedim..çalışmam gereken bir dgs ve sürekli peşinden koştuğum dünyalar tatlısı 2 evladım var..birini yapsam diğeri kalıyor..küçük çocuğum hiç nefes aldırmıyor bana..zaten mecburi hizmetteyiz..kimsem yok burda..sıkıntıdan patlıyoruz..yaşadığımız yer küçük bir sahil kasabası ama yürüyüşten başka yapılacak hiçbir sosyal faaliyet yok..2 yıl oldu buraya geleli..o kadar köreldimki..neler yazmak isterdim ama faydası yok..herşey herkes aynı..3 ay önce annem vefat etti..zaten o gün bugündür tat alamaz oldum hayattan..belki depresyon belirtileri bunlar..nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum..içim sıkılıyor
Ikinizede gecmis olsunSelam kızlar ben dönebildim nihayet. Oğlum iyileşti çok şükür. Ama bana da rotavirus bulaştı. Ateş kusma bende de oldu. Iyiyim şu anda.
Herkes de iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?