Abla şuan o kadar sıkıntı ki insanları süründürüyorlar müdür her boş derse bizi sokuyor boş boş oturuyorsunuz diyor halbuki evrak işimi hallediyorm bn aman sabrediyorum sadece 7 hafta kaldı diye stresli bir zaman dilimindeyim zaten müdürde baya sıkıntılardaym normalde diğer okuldaki arkadaşlara müdürleri havadan izin veriyorlarmış aman neyse nasip sakinim ben mutluyum olumlu mesaj dağıtıyorum evrene:))Anladim canim sen bilirsin tabi degismis olabilir bizim zamanımızda alabiliyoduk
Senin amacın canını daha çok çektirmek mi acaba çilek milek niye karıştırıyorsun yaw
Zehirli o çilekler kaptanım boşver sen öğğ pis
Ah mervisim daha yolun basindasin ne sorunlu idareciler var bir bilsen. Insallah sana meslek hayatin boyunca rastlamaz. Ama sunu soyleyim sen stajyersin rapor hakkin var tabi ki yokmus gibi davranirlar ama var ve sen henuz egitimdesin her hatayi en az bir kere yapma hakkin var tabi yapma da hesavini sana degil seni egitemeyenle5e sorarlar o ayriAbla şuan o kadar sıkıntı ki insanları süründürüyorlar müdür her boş derse bizi sokuyor boş boş oturuyorsunuz diyor halbuki evrak işimi hallediyorm bn aman sabrediyorum sadece 7 hafta kaldı diye stresli bir zaman dilimindeyim zaten müdürde baya sıkıntılardaym normalde diğer okuldaki arkadaşlara müdürleri havadan izin veriyorlarmış aman neyse nasip sakinim ben mutluyum olumlu mesaj dağıtıyorum evrene:))
Vuuu yagmura bak ama cok guzel manzaara ozgem ya bayildim yagmura asigim ben. Bu arada 40.1 km bisiklet surdum bu performansimi sana armagan ediyorum:)Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)
Ayy mutfaginda ne guzelmis cok yagiyo su girmiyomu ewe ? Evin yuksek mi canm ?Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
supersin canim:)Baktım kuzum yapıyorum egzersizden:)
ohhh at havani Edam:)Ahhh canim kica koca erikler oldu polenler cikti sagsun bizi mahvetti :) çala bademler coktan cikti :) cilekler :) havalar 1500 valla
Evet canim burasi insan haklari acisindan gelismis ama Turkiye degil isteBuralar güzel sadece Türkiyede son dönemlerde iyi şeyler pek olmuyor.. Hangi kanalı açsak ya bir kadın terörü ya bir çocuk istismarı ya bir hırsızlık yada bin bir türlü olay.. Bunca olayların içinde bizde, kendi hayatlarımıza dalıp hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz işte... Oralarda Türkiyemin samimiyeti yoktur belki ama insani haklar konusunda daha cömert davrandıklarını düşünüyorum.
Ne demişler ; Doğduğun değil, doyduğun yer....
texas houston canim.Ben aana kıyamıyorumAmerika ın neresinde yaşıyorsunuz? Oraya da yaz gelir elbet eviniz de bahçeliymiş iyice çıkarırsınız yazın tadını keşke ben de Bahçeli bir evde yaşasam tabi böcük işleri bana ters o ayrı.. Eğer Canın çok istediyse çağlayıyarın kargoya verebilirim.. Bebiş üzülmesin yeterki..
hemen vazgecme 11e var daha 2 saat:)Ben yapamiom vallahi cok zormus benm bacak kalkmio ugrastim bugun cok
Benim yerimede yap :)
Allahim kolaylik, ferahlik versin Mervem...Abla şuan o kadar sıkıntı ki insanları süründürüyorlar müdür her boş derse bizi sokuyor boş boş oturuyorsunuz diyor halbuki evrak işimi hallediyorm bn aman sabrediyorum sadece 7 hafta kaldı diye stresli bir zaman dilimindeyim zaten müdürde baya sıkıntılardaym normalde diğer okuldaki arkadaşlara müdürleri havadan izin veriyorlarmış aman neyse nasip sakinim ben mutluyum olumlu mesaj dağıtıyorum evrene:))
yasak kuzumm meyve,sebze,et,tohum vs sokmak abdye yasako istesin ben ucaklan yollarim ona sekerim nolcek :)
yollamis kadar oldun kuzum eksik olma:)Vallaji kaptanim istersen kargolayalim cururmüki ? Kac gunde gelir ? Vallahi daha bende yemedim ama ilk sana alirim nolcek yaw :)Yawrukush
tesekkur ettim busem , avatar yazimi gordun mu:))Vuuu yagmura bak ama cok guzel manzaara ozgem ya bayildim yagmura asigim ben. Bu arada 40.1 km bisiklet surdum bu performansimi sana armagan ediyorum:)
cok yagiyor 3 gundur boyle cati akacak diye odumuz patliyorAyy mutfaginda ne guzelmis cok yagiyo su girmiyomu ewe ? Evin yuksek mi canm ?
Özgem sabah kötüydüm bide 5 saat derse girdim 4 saatlik ders yormadı ama son 1saatlik ders beni felaket yordu çocuklar durmadı sonunda dayanamadım bi bağırdım ve felaket derece boğazım yırtıldı inşallah yarına kötüleşmem diyorum cuma günü doktora gideceğim inşallah ah ah gerçi şimdide spordan geldim ter attım duşumuda aldık daha iyim ama öksürük ciğerden geliyorbugun nasilsin guzelim?
ilk firsatta git canim doktora ilac kullansan toparlarsin hemen.Özgem sabah kötüydüm bide 5 saat derse girdim 4 saatlik ders yormadı ama son 1saatlik ders beni felaket yordu çocuklar durmadı sonunda dayanamadım bi bağırdım ve felaket derece boğazım yırtıldı inşallah yarına kötüleşmem diyorum cuma günü doktora gideceğim inşallah ah ah gerçi şimdide spordan geldim ter attım duşumuda aldık daha iyim ama öksürük ciğerden geliyorsen naptın bakım balım akın nasıl evinize alıştınmı:)
Haklısın ablacım yarınki durumuma göre olmadı rapor alacam sağol bilgilendirdiğin için benim güzel rujlu ablammm:)Ah mervisim daha yolun basindasin ne sorunlu idareciler var bir bilsen. Insallah sana meslek hayatin boyunca rastlamaz. Ama sunu soyleyim sen stajyersin rapor hakkin var tabi ki yokmus gibi davranirlar ama var ve sen henuz egitimdesin her hatayi en az bir kere yapma hakkin var tabi yapma da hesavini sana degil seni egitemeyenle5e sorarlar o ayri
Amin kuzummm aminnAllahim kolaylik, ferahlik versin Mervem...
Allah razı olsun benim güzel tatlı şeker özgemm:) ay çok öptüm akınımı :) aman kuzum dışarı felan çıkmayın Allah korusunyaaailk firsatta git canim doktora ilac kullansan toparlarsin hemen.
bu hastalikla birde derse giriyorsun Allah yardimcin olsun guzelim.
Dualarim seninle..
Akin alisti teyzesi, kosturuyor evde, hava cok kotu hep evdeyiz.
Ama keyi yerinde sukur..
ne guzel cilekler, caglalar:)
agaclar bembeyaz olmustur gelin gibi..
ben texas, houstonda yasiyorum 8 yil olacak neredeyse.
esimin egitimi icin gelmistik.
sonra o is buldu, ben is buldum.
sonra ben ev hanimi oldum oglandan sonra:)
buraya civilendik canim...
Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
optum yerine teyzesi, hic cikmiyoruz canim disari:)Amin kuzummm aminn
Allah razı olsun benim güzel tatlı şeker özgemm:) ay çok öptüm akınımı :) aman kuzum dışarı felan çıkmayın Allah korusunyaaa
Sende mükemmelsin canım:)supersin canim:)
Oh mis mis:)) tmm tatlım dikkatli olun :) 2. Bıdığada iyi bak annişi:) hergün süt içiyon mu bakımmmm sende hamiş menüsü ver bizeoptum yerine teyzesi, hic cikmiyoruz canim disari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?