Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladim canim sen bilirsin tabi degismis olabilir bizim zamanımızda alabiliyoduk
Abla şuan o kadar sıkıntı ki insanları süründürüyorlar müdür her boş derse bizi sokuyor boş boş oturuyorsunuz diyor halbuki evrak işimi hallediyorm bn aman sabrediyorum sadece 7 hafta kaldı diye stresli bir zaman dilimindeyim zaten müdürde baya sıkıntılardaym normalde diğer okuldaki arkadaşlara müdürleri havadan izin veriyorlarmış aman neyse nasip sakinim ben mutluyum olumlu mesaj dağıtıyorum evrene:))

Ah mervisim daha yolun basindasin ne sorunlu idareciler var bir bilsen. Insallah sana meslek hayatin boyunca rastlamaz. Ama sunu soyleyim sen stajyersin rapor hakkin var tabi ki yokmus gibi davranirlar ama var ve sen henuz egitimdesin her hatayi en az bir kere yapma hakkin var tabi yapma da hesavini sana degil seni egitemeyenle5e sorarlar o ayri

Baktım kuzum yapıyorum egzersizden:)
supersin canim:)

Ahhh canim kica koca erikler oldu polenler cikti sagsun bizi mahvetti :) çala bademler coktan cikti :) cilekler :) havalar 1500 valla
ohhh at havani Edam:)
bizim yok onlardan...

Evet canim burasi insan haklari acisindan gelismis ama Turkiye degil iste

texas houston canim.
bahceye kismet olursa ekicem birseyler de daha eve yerlesemedik ki...
turk markete cagla, erik gelmis yilda 1 kez geliyor ama hava muhalefetinden gidemedik

Ben yapamiom vallahi cok zormus benm bacak kalkmio ugrastim bugun cok
Benim yerimede yap :)
hemen vazgecme 11e var daha 2 saat:)

Allahim kolaylik, ferahlik versin Mervem...

o istesin ben ucaklan yollarim ona sekerim nolcek :)
yasak kuzumm meyve,sebze,et,tohum vs sokmak abdye yasak

Vallaji kaptanim istersen kargolayalim cururmüki ? Kac gunde gelir ? Vallahi daha bende yemedim ama ilk sana alirim nolcek yaw :) Yawrukush
yollamis kadar oldun kuzum eksik olma:)

Ayy mutfaginda ne guzelmis cok yagiyo su girmiyomu ewe ? Evin yuksek mi canm ?
cok yagiyor 3 gundur boyle cati akacak diye odumuz patliyor
ev yuksek degil duz ayak...
eve su girmedi ama tam okyanus kenarindayiz, okyanus tasip evlerin catilari vs ucuyor burada.
insallah bir sey olmadan atlatiriz kuzum...

bugun nasilsin guzelim?
Özgem sabah kötüydüm bide 5 saat derse girdim 4 saatlik ders yormadı ama son 1saatlik ders beni felaket yordu çocuklar durmadı sonunda dayanamadım bi bağırdım ve felaket derece boğazım yırtıldı inşallah yarına kötüleşmem diyorum cuma günü doktora gideceğim inşallah ah ah gerçi şimdide spordan geldim ter attım duşumuda aldık daha iyim ama öksürük ciğerden geliyor sen naptın bakım balım akın nasıl evinize alıştınmı:)

ilk firsatta git canim doktora ilac kullansan toparlarsin hemen.
bu hastalikla birde derse giriyorsun Allah yardimcin olsun guzelim.
Dualarim seninle..
Akin alisti teyzesi, kosturuyor evde, hava cok kotu hep evdeyiz.
Ama keyi yerinde sukur..

Haklısın ablacım yarınki durumuma göre olmadı rapor alacam sağol bilgilendirdiğin için benim güzel rujlu ablammm:)

Allahim kolaylik, ferahlik versin Mervem...
Amin kuzummm aminn
ilk firsatta git canim doktora ilac kullansan toparlarsin hemen.
bu hastalikla birde derse giriyorsun Allah yardimcin olsun guzelim.
Dualarim seninle..
Akin alisti teyzesi, kosturuyor evde, hava cok kotu hep evdeyiz.
Ama keyi yerinde sukur..
Allah razı olsun benim güzel tatlı şeker özgemm:) ay çok öptüm akınımı :) aman kuzum dışarı felan çıkmayın Allah korusunyaaa

En güzelini yapmışsınız kaptanım biz de Türkiye'den kaçma planları yapıyoruz..

Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)

Oyyy yağmura gel. Teksas sıcak olur benim bildiğim. Gerçi Dubai'de de yılda 1 böyle afet olurdu.. Dikkatli olun kaptanım yeni eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun kusura bakma elimiz boş geldik ama

sabah
sahan da yumurta
yeşillik
ceviz, kaju
zeytin
peynir
domates
salatalık
öğlen
türk kahvesi
akşam
yeşil mercimek çorba
kuru fasulye
salata
yoğurt
su: 2.5 lt
spor: 6000 adım leslie 3 mil, leslie 2 ml, 45 dk pilates , 2.5 saat kol egzersizi (arkadaşın yününe yardım ettim ) koptu kollar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…