Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)

Aman yağmur bizim memleket Rizede ki gibi. Gözümün önünde sel köprüyü yıkmıştı bundan sonraki 15 sene önce Rabbim doğal afetlerden kprusun herkesi

Menüm

Sabah
Haşlanmış yumurta
Domates
1 kk peynir
1 dlm tbe
Yarım greyfurt
5 zeytin

Öğlen
Bir parça biftek
2 dlm ekmek
7yk bamya
Jelapeno

Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
3 kaju

Akşam
3 haşlanmış içli köfte
Kırmızı biber
Maydanoz
Bol yoğurt
2 lokma pancar turşusu

Akşam pek olmadı biliyorum ama kız hiç durmadı 3 kere uyuttum 10 dk uyuyup kalktı muhtemelen hastalıktan
Spor body project
1 Yeşilçay
2.yolda

Kaptanim büyük bir ihtimalle yarin ben bisey yapmam heryerim agriyor cünkü belki tek yürüyüs ve günün egsersizi.

Söyle bir durum varki reglim yaklasik 2 hafta gecikti busefer suan tüm belirtiler var geldi gelecek ama git gide bende + ya dogru gidiyorum tam cuma ya 2 gün kalmisken bütün moralimi bozdu
cok yagiyor 3 gundur boyle cati akacak diye odumuz patliyor
ev yuksek degil duz ayak...
eve su girmedi ama tam okyanus kenarindayiz, okyanus tasip evlerin catilari vs ucuyor burada.
insallah bir sey olmadan atlatiriz kuzum...
Allah yardimciniz olsun kaptanim. Insaallah en kisa zamanda biter hasarsiz bir sekilde. Rabbim sizi korusun dualarim sizinle.
Buarada oglusunada 41 kere Masaallah cok tatli öp benim yerime o yakisikliyi

Valla goncam kendimi affettirdigimden emin degilim ki senin elinden tutayim be ya
Artık tutuşcaz elele ben 2 haftadır iyi dağıttım kendimden memnun değilim hiç.
Gözlerim doldu fena oldum bu cuma artımı eksimi sabitmi çıkarım bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama iki haftadır dağıttım farkındayım geçerli bir mazeretimde yok ama toparlıycam.

hosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor onlari okuyup kabul ediyorsan, yine ilk sayfadaki katilim formumuzu doldurur musun canim:)
Tamam canimmm msjimi begenen arkadaslarada cok tesekkur ediyorum su anda hicbirsey bilmiyrm ilk sayfadaki kurallari okumustum katilim formunada bi bakayim opyrm

Toplayalim gonca herseyi gectim kendimize bunu yapmaya hakkimiz yok. Ozge de gayet hakli kullerimizden dogalim kiz dur sen

ben şu yazdığım leslie lerimi yapayım eşim dizi izliyorken ben sporumu aradan çıkarayım. gündüz çok büyük hedefler vardı arkadaşıma yardım etmek zorunda kaldım kol kası yaptım :)
ama sporum dan vazgeçtimmi hayııırrr. gece görüşürüz buraları boş bırakmayın çokca su için sizi seviyorumm

Eşin trt 1 mi bakıyor benimki gibi :)) kolay gelsinn

gecmis olur insallah canim

canim benim ne guzel yazmissin cok haklisin gercekten

Yok gülüm içmiyorum, bulantılarım bir işe yaradı :) inşallaha bir daha da hiç başlamam.

Geçmiş olsun zeynebim

Allah'a şükür her şey yolundaymış kuzum Sen nasılsın?

ohh cok sevindim balimm
bu arada en az senin kadar güzel olsun prensesin

canim orda hava sartlari burda hergun icimizi burkan baska haberler yasayip gidiyoruz.
Istanbuldan hava bildirimi yapayim bugune kadar bildigin yaz havasiydi bugun felaket bi rüzgar basladi bide yağmur
yaz meyveleri yavas yavas cikiyor
kuzum sen turkiyey gelince hangi illere geliyorsun

cok yagiyor 3 gundur boyle cati akacak diye odumuz patliyor
ev yuksek degil duz ayak...
eve su girmedi ama tam okyanus kenarindayiz, okyanus tasip evlerin catilari vs ucuyor burada.
insallah bir sey olmadan atlatiriz kuzum...

Allah korusun insallah sıkinti olmadan gecirirsiniz su günleri

Ben geldim gençler Nasılsıniz bugün adımın dibine vurdum

dökül bakali deryaa

https://www.facebook.com/
Ama ben buna kıyamıyorum be de güzel yiyor

yerimmmmm

Sağolasın zeynebim Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sana gülüm
biraktin mi kuzumm?
Çok oldu Özgem siz bana fırça attığınızda bıraktım :)
E-brulim ablammm çoookk sevindimmmm Gerçi erkek kız farketmez, verene şükürler olsunnn
Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Allah razı olsun ablam, öyle tabi erkek kı farketmiyor hayırlı evlat olsun inşallah.
Var varrrrr
Konuştuk bugünnn Gayet iyi çok şükürrr
Sorduğun için sağol canımmm Şafak 255 bu arada
Gözün aydın gülüm
Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)
Ay Özgem nasıl yağıyor mübarek dikkat edin kendinize. İnşallah daha fazla can kaybı da yaşanmaz

E-brulim bir prenses dahami mi geliyor yoksa?
Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
Rabbimin izniyle evet gülüm, Allah razı olsun darısı isteyen herkese hayırlısıyla. 4. takım ailemiz günden güne büyüyor inşallah sizin mürvetinizi de göreceğiz

teksasta 8-9 ay yaz oluyor canim.
ama bu vakitlerde genelde hep sel ve kasirgasi meshur.
bekleriz canim komsu gel bana, en guzel hediye o olur:)

kaptanim nasilsin:)
arkadasin yunu dedin de kucukken ananem tum komsu teyzelerle yun gunleri yaparlardi banada oyun cikardii.
taa ne zamalara gittim yahu

Oh mis mis:)) tmm tatlım dikkatli olun :) 2. Bıdığada iyi bak annişi:) hergün süt içiyon mu bakımmmm sende hamiş menüsü ver bize
sut, yogurt , protein ,sebze, meyve herseyi yiyorum kuzum, hic merak etme:)

az yemissin aksam guzelim, ac kalma...

Ben geldim gençler Nasılsıniz bugün adımın dibine vurdum
oooo sukur kavusturana guzelim, nasilsin:)

Aman yağmur bizim memleket Rizede ki gibi. Gözümün önünde sel köprüyü yıkmıştı bundan sonraki 15 sene önce Rabbim doğal afetlerden kprusun herkesi
amin canim, can kaybida var ,Allah korusun

aksamda iyi fena degil afiyet olsun:)

sagol kuzum optum yerine:)
yarin dinlen guzelim sen epey agir spor yaptin tum, hafta:)

evet ablam hedefe bu kadar yaklasmisken, yaza bu kadar az kalmisken, o guzel elbiseye tekrar giresen fena mi:)

Tamam canimmm msjimi begenen arkadaslarada cok tesekkur ediyorum su anda hicbirsey bilmiyrm ilk sayfadaki kurallari okumustum katilim formunada bi bakayim opyrm
katilim formumuzu doldur da seni taniyalim canim, tekrar hosgeldin:)

Esim gelene kadar 5 km daha surdum hehehe
ohhh ohh suyundan da:)

Toplayalim gonca herseyi gectim kendimize bunu yapmaya hakkimiz yok. Ozge de gayet hakli kullerimizden dogalim kiz dur sen
amazonlarim benim, yilmaz savascilarim:)

https://www.facebook.com/
Ama ben buna kıyamıyorum be de güzel yiyor
oy kiyamam verseler ye cocuga mama, yazik yahu:)

Benimki de kara sevdayı izliuor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…