- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Hoşgeldin tatlış:) ahh 30000 mi gördün yoksa canısı:))Ben geldim gençler Nasılsıniz bugün adımın dibine vurdum
Ben geldim gençler Nasılsıniz bugün adımın dibine vurdum
Eki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)
Kaptanim büyük bir ihtimalle yarin ben bisey yapmam heryerim agriyor cünkü belki tek yürüyüs ve günün egsersizi.bugun nasilsin guzelim?
hosgelmis cicegim:)
canim dileyen dinlenecek dileyen yuruyus gibi hafif egzersiz yapacak:)
ohhh senden boyle guzel haberler almak ne guzel:)
benim yerimede uyusaydin kuzum:)
yok gulum haftaya ertelediler, hava sartlarindan:)
merhaba canim, nasil gidiyor diyet:)
Hani gecmisti annesi bulantilar, hic eglenceli degilmis yahu
cok guzel olmus canim:)
sohbetlerimizede katil canim bekliyoruz:)
hayirlisi olsun gulum, saglikli olsun insallah ama gonlumden gecen kizz:))
kolay gelsin, iyi calismalar ablam:)
hay Allahim nasil boyle olabiliyor insanlar, ozellikle anneler
cok uzuldum ,Allah yardimcisi olsun kuzucugun, guzel bir omru olsun..
iyi hadi cok sevindim araniz duzelmis canim:)
insallah Busem, hayirlisi:)
ohh ne guzel haberler bunlar:)
guldur yuzumuzu bir tanem:)
canim takimdan atmak ne demek, biz bir aileyiz.
Cocuklar anneyi cok zorluyor biliyorum, esinde yogun calisiyormus benim esimde oyle...
Sen kuzularinla oyna, vakit gecir, firsat buldukca da dgsye calis kuzum.
hangi bolumdun?
dgs zor bir sinav degil, halledersin guzel bir program yapsan.
evv islerini bosver canim minimize et.
hepimiz bunaliyoruz cok normal, bende yalnizim oldugum yerde..
yalnizlik da cok zorluyor, Allah anneciginin mekanini cennet eylesin.
sen cok iyi bir annesin, her seyin ustesinden geleceksin, bizde sana destegiz..
hayirdir canim ne oldu, iyi misin?
biraktin mi kuzumm?
gecmis olsun ablacim oglan iyiymis sukur, sende insallah hemen iyilesirsin...
canim yarin ya dinlen ya da yuruyus gibi hafif egzersizler yap..
dinlen guzelim:)
afiyet olsun:)
eheheh seranad yapmissin kuzumm, tesekkur ettim:)
basgul oyun oynamiyorda, siskinlik kacamaklardan olabilirrr:)
gucum var amazonum, elele cumaya:)
Allah allah nasil dusurmus cocugu aklim almadi
canim guzel bir program yap cocuklarin vaktinide ayir, minimum ev isinin vaktinide, kkendi calisma vaktinide.
planli olursan halledersin kuzum:)
afiyet olsun iyi yapiyorsun canim:)
yinemi zil caldiiii oyyy oyyy:)
gecmis olsun canim, insallah cok agrin olmaz, ilac alsaydin hemen...
cuma guzel bildirimler yapinda uzuntum gecsin Nenam:)
canim sagolsun Akovser paylasmis:)
Canim Allah razi olsun hep benden once paylasiyorsun:)
teyzeme sevgilerimi gonderiyorum saglsun, bir kacamagi daha yuregim kaldirmazdi...
regliden canim kilonun fazla cikmasi buna uzulmene hic gerek yok.
normal kilon degilki bu canim..
2 tatli kasigi nutelladan da bir sey olmaz...
yol katet cicegim, tabanlara kuvvet:)
canim gayet iyiydi performansin bu hafta sozude kaptim senden..
eglide gecsin , guzel bir eksi gelsin kuzum senden:)
Burada havalar 3 gundur cok kotu canlar, can kayiplari da var..
Her yer sel, yagmur durmuyor..
Okullar kapali, is yerleri bombos..
Insallah duzelir biran evvel..
Memleketimde havalar nasil?
Agaclar bahar ciceklerini acti mi?
Erikler caglalar cikti mi?
Bu sene gelemeyecegiz Turkiye'ye muhtemelen
Burnumda tutuyor...
Allah yardimciniz olsun kaptanim. Insaallah en kisa zamanda biter hasarsiz bir sekilde. Rabbim sizi korusun dualarim sizinle.cok yagiyor 3 gundur boyle cati akacak diye odumuz patliyor
ev yuksek degil duz ayak...
eve su girmedi ama tam okyanus kenarindayiz, okyanus tasip evlerin catilari vs ucuyor burada.
insallah bir sey olmadan atlatiriz kuzum...
Artık tutuşcaz elele ben 2 haftadır iyi dağıttım kendimden memnun değilim hiç.Valla goncam kendimi affettirdigimden emin degilim ki senin elinden tutayim be ya
Gözlerim doldu fena oldum bu cuma artımı eksimi sabitmi çıkarım bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama iki haftadır dağıttım farkındayım geçerli bir mazeretimde yok ama toparlıycam.BEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
Tamam canimmm msjimi begenen arkadaslarada cok tesekkur ediyorum su anda hicbirsey bilmiyrm ilk sayfadaki kurallari okumustum katilim formunada bi bakayim opyrmhosgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz yaziyor onlari okuyup kabul ediyorsan, yine ilk sayfadaki katilim formumuzu doldurur musun canim:)
Toplayalim gonca herseyi gectim kendimize bunu yapmaya hakkimiz yok. Ozge de gayet hakliArtık tutuşcaz elele ben 2 haftadır iyi dağıttım kendimden memnun değilim hiç.
Gözlerim doldu fena oldum bu cuma artımı eksimi sabitmi çıkarım bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama iki haftadır dağıttım farkındayım geçerli bir mazeretimde yok ama toparlıycam.
Çok tatlı yaaaa
ben şu yazdığım leslie lerimi yapayım eşim dizi izliyorken ben sporumu aradan çıkarayım. gündüz çok büyük hedefler vardı arkadaşıma yardım etmek zorunda kaldım kol kası yaptım :)
ama sporum dan vazgeçtimmi hayııırrr. gece görüşürüz buraları boş bırakmayın çokca su için sizi seviyorumm
Herkese selam.. Nasılsınız? Kızımın hafif ateşi var.. Huysuz ve iştahsız da.. Sanırım diş çıkartacak..
3.kez uyutmaya çalışıyorum umarım bu sefer rahat uyur..
Can'ım çok zor bir süreç, yalnız olmayı bilirim. Bak havalar düzeldi sık sık dışarı çıkın bebişlerinle parka gidin. Temiz hava insanı çok rahatlatıyor.. Annen için de Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Ayy ben de bayılırım :) emzirdiğim Zaman'lar ben de yapardım bazen sağolsun kızım başka birşey yapıp yememe iİn vermediği için..
Çok geçmiş olsun canım tekrar hoşgeldin.. Kilolar ne durumda..
olabilir Can'ımla cumaya kalmaz ödemin korkma..
Arkadaş yazmış ama ben de yazayım nane maydanoz kekik türü şeyler sütünü azaltabilir.. Kullanacaksan bile az az kullan..
BEKLENEN MEKTUP...
Gecmisi ancak bitirdim, alintilarimi yazacagim simdi.
Dun uzunca bir yazi yazmistim paylasamadan uyumus kalmisim, hamilelik:)
Sizlere demek istedim ki; biz bir takimiz, aileyiz, egleniyoruz,sohbet ediyoruz, birbirimizi gercekten cok seviyoruz ama bir yarisin icinde oldugumuzu unuttuk mu?
Her cuma 10 takimla yaristigimizi, zayiflama ideallerimizi unuttuk mu?
Son haftalarda bu 10 takimin icinde ortalamamizin dusuk geldigini ve rakiplerimizin karsisindaki durumumuzu idrak edemedik mi?
Odul ogunu hakkimiz zaten var tarti sonrasi 1 veya 2 kez, ama odul ogunlerimizi cuma ve cumartesi yapip bitirmis olmamiz gerekmiyor mu?
Whatsup grubumuzu acil durumlarda birbirimizle haberlesmek icin kurmustuk fakat her sabah bir bakiyorum 400-500 mesaj oluyor.Acaba watsap grubumuzun kurulus amacini unuttuk mu?
Ana listede olan arkadaslarim ,hepiniz listenin sorumlulugunu alacaginiza soz vererek listeye dahil olmustunuz, yaptiginiz kacamagin, egzersizsiz gunlerin, takima ugramayarak dusurdugunuz motivasyonunuzun tum takimi etkiledigini unutmayin!
Saglik sorunu ve regli sebebiyle arti veya sabit gelen canlari tenzih ediyorum ama bunun haricinde artiyla gelen arkadaslarim, sizin artiniz; butun hafta emek verip sporunu yapan,kacamak yapmayan arkadaslarimizin eksilerini silip supuruyor, onlarinda emeklerine yazik olmuyor mu?
Vekhasili kelam, hepinizi cok seviyorum,istiyorum ki biran evvel zayiflayip hedeflerinize ulasin.
Bunun icin bazen uyku vaktimden, bazen oglanin oyun vaktinden, bazen evdeki islerin vaktinden kirpiyorum sizlere vakit ayiriyorum.
Diger kaptanlarimizda arkada bir suru isler hallediyorlar, onlarinda emekleri buyuk.
Lutfen silkelenelim kendimize gelelim.
Biliyorum ki isterseniz bu takimi sampiyonda yaparsiniz, fit esler, fit anneler, fit guzellerde olursunuz.
Cumaya son 1.5 gun, bu hafta derece gelecek umutluyum, sevgi ve saygilarimla
Yok gülüm içmiyorum, bulantılarım bir işe yaradı :) inşallaha bir daha da hiç başlamam.
Geçmiş olsun zeynebim
Allah'a şükür her şey yolundaymış kuzumSen nasılsın?
Burada havalar 3 gundur cok kotu canlar, can kayiplari da var..
Her yer sel, yagmur durmuyor..
Okullar kapali, is yerleri bombos..
Insallah duzelir biran evvel..
Memleketimde havalar nasil?
Agaclar bahar ciceklerini acti mi?
Erikler caglalar cikti mi?
Bu sene gelemeyecegiz Turkiye'ye muhtemelen
Burnumda tutuyor...
cok yagiyor 3 gundur boyle cati akacak diye odumuz patliyor
ev yuksek degil duz ayak...
eve su girmedi ama tam okyanus kenarindayiz, okyanus tasip evlerin catilari vs ucuyor burada.
insallah bir sey olmadan atlatiriz kuzum...
Ben geldim gençler Nasılsıniz bugün adımın dibine vurdum
Yaaa bu çok tatlı maşallah :)))
Sağolasın zeynebim Allah razı olsun darısı hayırlısıyla sana gülüm
gecmis olur insallah canim
canim benim ne guzel yazmissin cok haklisin gercekten
ohh cok sevindim balimm
bu arada en az senin kadar güzel olsun prensesin
canim orda hava sartlari burda hergun icimizi burkan baska haberler yasayip gidiyoruz.
Istanbuldan hava bildirimi yapayim bugune kadar bildigin yaz havasiydi bugun felaket bi rüzgar basladi bide yağmur
yaz meyveleri yavas yavas cikiyor
kuzum sen turkiyey gelince hangi illere geliyorsun
Allah korusun insallah sıkinti olmadan gecirirsiniz su günleri
dökül bakali deryaa
yerimmmmm
Çok oldu Özgem siz bana fırça attığınızda bıraktım :)biraktin mi kuzumm?
Allah razı olsun ablam, öyle tabi erkek kı farketmiyor hayırlı evlat olsun inşallah.E-brulim ablammm çoookk sevindimmmm Gerçi erkek kız farketmez, verene şükürler olsunnn
Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Gözün aydın gülümVar varrrrr
Konuştuk bugünnnGayet iyi çok şükürrr
Sorduğun için sağol canımmmŞafak 255 bu arada
Ay Özgem nasıl yağıyor mübarekEki Görüntüle 1817629 Houston, Houston we've a problem :)
Masanin ustunde pingisayar ve takim not defterimmm dikkatinizi cekerim:)
Rabbimin izniyle evet gülüm, Allah razı olsun darısı isteyen herkese hayırlısıyla. 4. takım ailemiz günden güne büyüyor inşallah sizin mürvetinizi de göreceğiz
teksasta 8-9 ay yaz oluyor canim.En güzelini yapmışsınız kaptanım biz de Türkiye'den kaçma planları yapıyoruz..
Oyyy yağmura gel. Teksas sıcak olur benim bildiğim. Gerçi Dubai'de de yılda 1 böyle afet olurdu.. Dikkatli olun kaptanımyeni eviniz de hayırlı olsun güle güle oturun kusura bakma elimiz boş geldik ama
kaptanim nasilsin:)sabah
sahan da yumurta
yeşillik
ceviz, kaju
zeytin
peynir
domates
salatalık
öğlen
türk kahvesi
akşam
yeşil mercimek çorba
kuru fasulye
salata
yoğurt
su: 2.5 lt
spor: 6000 adım leslie 3 mil, leslie 2 ml, 45 dk pilates , 2.5 saat kol egzersizi (arkadaşın yününe yardım ettim ) koptu kollar
sut, yogurt , protein ,sebze, meyve herseyi yiyorum kuzum, hic merak etme:)Oh mis mis:)) tmm tatlım dikkatli olun :) 2. Bıdığada iyi bak annişi:) hergün süt içiyon mu bakımmmm sende hamiş menüsü ver bize
az yemissin aksam guzelim, ac kalma...
oooo sukur kavusturana guzelim, nasilsin:)Ben geldim gençler Nasılsıniz bugün adımın dibine vurdum
amin canim, can kaybida var ,Allah korusunAman yağmur bizim memleket Rizede ki gibi. Gözümün önünde sel köprüyü yıkmıştı bundan sonraki 15 sene önce Rabbim doğal afetlerden kprusun herkesi
aksamda iyi fena degil afiyet olsun:)Menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Domates
1 kk peynir
1 dlm tbe
Yarım greyfurt
5 zeytin
Öğlen
Bir parça biftek
2 dlm ekmek
7yk bamya
Jelapeno
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
3 kaju
Akşam
3 haşlanmış içli köfte
Kırmızı biber
Maydanoz
Bol yoğurt
2 lokma pancar turşusu
Akşam pek olmadı biliyorum ama kız hiç durmadı3 kere uyuttum 10 dk uyuyup kalktı muhtemelen hastalıktan
Spor body project
1 Yeşilçay
2.yolda
sagol kuzum optum yerine:)Kaptanim büyük bir ihtimalle yarin ben bisey yapmam heryerim agriyor cünkü belki tek yürüyüs ve günün egsersizi.
Söyle bir durum varki reglim yaklasik 2 hafta gecikti busefer suan tüm belirtiler var geldi gelecek ama git gide bende + ya dogru gidiyorum tam cuma ya 2 gün kalmisken bütün moralimi bozdu
Allah yardimciniz olsun kaptanim. Insaallah en kisa zamanda biter hasarsiz bir sekilde. Rabbim sizi korusun dualarim sizinle.
Buarada oglusunada 41 kere Masaallah cok tatliöp benim yerime o yakisikliyi
evet ablam hedefe bu kadar yaklasmisken, yaza bu kadar az kalmisken, o guzel elbiseye tekrar giresen fena mi:)Artık tutuşcaz elele ben 2 haftadır iyi dağıttım kendimden memnun değilim hiç.
Gözlerim doldu fena oldum bu cuma artımı eksimi sabitmi çıkarım bilmiyorum elimden geleni yapıyorum ama iki haftadır dağıttım farkındayım geçerli bir mazeretimde yok ama toparlıycam.
katilim formumuzu doldur da seni taniyalim canim, tekrar hosgeldin:)Tamam canimmm msjimi begenen arkadaslarada cok tesekkur ediyorum su anda hicbirsey bilmiyrm ilk sayfadaki kurallari okumustum katilim formunada bi bakayim opyrm
ohhh ohh suyundan da:)Esim gelene kadar 5 km daha surdum hehehe
amazonlarim benim, yilmaz savascilarim:)Toplayalim gonca herseyi gectim kendimize bunu yapmaya hakkimiz yok. Ozge de gayet haklikullerimizden dogalim kiz dur sen
oy kiyamam verseler ye cocuga mama, yazik yahu:)
Benimki de kara sevdayı izliuor,ben şu yazdığım leslie lerimi yapayım eşim dizi izliyorken ben sporumu aradan çıkarayım. gündüz çok büyük hedefler vardı arkadaşıma yardım etmek zorunda kaldım kol kası yaptım :)
ama sporum dan vazgeçtimmi hayııırrr. gece görüşürüz buraları boş bırakmayın çokca su için sizi seviyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?