Amannn tavuklarimi bitirme cok yiyosun dokunurAy öğle yemeği tavuk şiş değil ızgara köfte olacaktı, tavuk yemekten el alıştı tabi :))
Sağol canım benim dikkat ediyorum , aşırı aç kalmamaya çalışıyorum o da tansiyon düşürüyor, salataya çok limon katardım onu da azalttım bakalım etkisi olur umarım :) sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim
amin ebrum hayirlisiyla insallahhh
Alanyayi cok seven biri olarak orayi suan cok özledim
istanbulada bekleriz bi gün
ihmal etme tatlim
gerci su havalrda insani mahvediyor ama iyi beslenmek sart
Ooo tatlim patronice mi oldun :)
Ahahahaha her tavuk yediğimde aklıma sen geliyorsun hala anlayamadım tek seferde nasıl yedin bütün bütünAmannn tavuklarimi bitirme cok yiyosun dokunur
Hic bisi anlamadim tatlim ya vallahi benim kafa basmadi suan uygulamali olarak anlatrmisin lutfen
amin ebrum hayirlisiyla insallahhh
Alanyayi cok seven biri olarak orayi suan cok özledim
istanbulada bekleriz bi gün
ihmal etme tatlim
gerci su havalrda insani mahvediyor ama iyi beslenmek sart
canim telefondan giriyorsan mobil degil masaustu pozisyondan istedigin videoyu ac http adresinde www. bolumunden sonra ss koy enter de karsina gelecek ekrandan istedigin formatta video olarak indirebilirsin
Sahur - 2 yumurta 2 dilim kepek ekmek
Iftar domates corba+ salata + yogurt + haslama tavuk budu
Ilaveten
14600 adim
1000 gunun egzersizi
500 squat
2 bardak yesil cay
2.5 litre su
1 bardak maydonoz suyu
Aaa ayipsin tek lokmadaAhahahaha her tavuk yediğimde aklıma sen geliyorsun hala anlayamadım tek seferde nasıl yedin bütün bütün
Masslllahah senin gibi orucluya can kurban :)Sahur - 2 yumurta 2 dilim kepek ekmek
Iftar domates corba+ salata + yogurt + haslama tavuk budu
Ilaveten
14600 adim
1000 gunun egzersizi
500 squat
2 bardak yesil cay
2.5 litre su
1 bardak maydonoz suyu
Yawrukush
Sag ol canim :)Allah kabul etsin canım.
sen bu gun orucmuydun??Masslllahah senin gibi orucluya can kurban :)
Ne bilim tatlim seni patron koltugunda goruncePatlıcan yazınca canım çekti çook severim musakka ve yapılışı geldi yağlı yağlı ekmek ban ohh
Ayrıca patroniçe miiestağfirullah.Burda takım kaptanları üstadlar var.. Geyik olsun diye..
Ahahahaha hala Canin çekti bi süre istemezsin diye düşündüm amaAaa ayipsin tek lokmadabidahaki iftarimda aldrcam bidaha 1 tane oturcam yicemmm mmmm ozledim valla canimi cektirdin
İweettt :) ahhhh ben ne yaptim bilionnmuuuuuuuuuuu iftara 2 saat kala su ictim allahimmmmmm nasil yaptim bole bisiyi cok uzuldum bilmeden ictimmmmm kafami duvarlara vurasim geldi cok sinirlendim yaasen bu gun orucmuydun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?