Yok kiz hafif pehlivanimsi bi vucut yapim var :))) etrafimdaki herkesten iriceneyim :))Günaydin kizlar ♥
Yagmur berekettir Özgem, yagmur yagarken yapilan dualar kabul olurmus :)
Söyledik gülüm herkes sevindi, insallah saglikla gelir kuzularimiz dünyaya.
Cok sagol sayenizde kurtuldum o meretten, belki bana tepki göstermeseydiniz icmeye kalkisabilirdim ♥
Allah kabul etsin gülüm.
Tavrini cok begeniyorum zeynebim, umutsuzluga kapilmayisini takdir ediyorum ♥ Herseyin Allahtan geldigini ve zamani gelince olacaginin bilincindesin masallah. Allah gönlüne göre versin kuzum.
Allah kabul etsin minik kuzu.
Happy moon cok güzel anlatmis edam, hic korkma bilmeden yapilan bir sey orucunu bozmaz.
Bu resimdeki senmisin gülüm? Arkada ki manzara ne güzel öyle insanin calisasi gelmez :))
Gecmis olsun canim, bugün nasil oldu kizin?insallah biran önce düzelir
Gözün aydin anne baba geliyormus, menü konusunda Allah seni kayinvalidenin leziz yemeklerinden korusun :)))
Sagol canim sen nasilsin? Bir zaman sonra ezberlersin :)
Iyi eglenceler abla :)
hayda bree deyince aklima pehlivan geldi, pehlivanlik bir durumunda yok halbuki :)
Gozun aydin iyi gelmis sonuclar insallah ates sorunu da bu aksam biter kuzununSelam kızlar çok şükür bakteri kültürü negatif çıktı.. Antibiyotik vermiyoruz şimdilik. 3 günü geçerse tekrar görüşelim dedi. Doktorumuz bakalım umarım gerek kalmaz..
Aynen çok kötü oluyor tam fitil veriyorum bana mısın demiyor.. Doktor 1.5 ölçek ibufen verdi öyle düşürdüevde de gerekirse ver dedi inşallah bu gece rahat geçiririz..
Evet ya ne yazik ki sadece perşembe yuruyebiliyorum diger gunler olmuyor ben de tadini cikariyorum :)))Ya geçen gün diyorum tavuk olmasaymış insanlar nasıl diyet yapacakmış diyorum, sabah yumurta , yemeklerde tavuk şiş kanat pirzola tavuk tavuk tavuk
günaydınn iyiz sağol sen nasılsın evet yarın tartı günüüü
şu yağ yakıcı çay nasıl birşey canım
Günaydınnn sabah yürüyüşü de çok güzeldir ya işe giderken artık yürüyorum her sabah enerji veriyor demi
Hahahaa bazen girmiyo ya ama bi cok siteyi acmayip burayi acmasi gercekten bi mubareklik hissettiriyor:)))ne kadar muyhterem bir forumdayız meb in interneti ile girebiliyorum
oh çok şükür çok geçmiş olsun. bayıldım doktorunaaa inşallah 3 gün sonra görüşmenize gerek kalmaz canımSelam kızlar çok şükür bakteri kültürü negatif çıktı.. Antibiyotik vermiyoruz şimdilik. 3 günü geçerse tekrar görüşelim dedi. Doktorumuz bakalım umarım gerek kalmaz..
Aynen çok kötü oluyor tam fitil veriyorum bana mısın demiyor.. Doktor 1.5 ölçek ibufen verdi öyle düşürdüevde de gerekirse ver dedi inşallah bu gece rahat geçiririz..
ohhh şifa olsun canım benim. bende maydonoz suyunu çok içtim akşamda yeşilçay içerimm.. ay yarın yüzümüz güler hepimizin inşAllahhAaay kizlar bugun cok yordum kendimi yuruyus temizlik utu yemek cezami da yaptim uf dindim. Vallahi dindim. Simdi aldim elime gecmisi okuyacagimAsyaca kaptanim koca bi kova yesil cay ictim bu arada senin icin.
Aaay kizlar bugun cok yordum kendimi yuruyus temizlik utu yemek cezami da yaptim uf dindim. Vallahi dindim. Simdi aldim elime gecmisi okuyacagimAsyaca kaptanim koca bi kova yesil cay ictim bu arada senin icin.
Ben nöbete geldim yemeğimide yedim menümü yazayım şimdiden.
Sabah 11 de yarım dilim köy ekmeği peynir zeytin lor salatası 10 lu çay
Ara 1 avuç kabak çekirdeği yeşilçay
Akşam 1 kepçe çorba yarım hasanpaşa köfte 4 kaşık fırında kabak 2 kaşık köz patlıcan biber salatası
Form çayı içiyorum yeşilçay tekrar içtim
Su 3 lt ye tamamlıycam
Spor 3000 adım olmuş akşam zıplama yaparım birazda.
ohhh şifa olsun canım benim. bende maydonoz suyunu çok içtim akşamda yeşilçay içerimm.. ay yarın yüzümüz güler hepimizin inşAllahh
Allaha sükür gelmis gecmis olsun canim.Selam kızlar çok şükür bakteri kültürü negatif çıktı.. Antibiyotik vermiyoruz şimdilik. 3 günü geçerse tekrar görüşelim dedi. Doktorumuz bakalım umarım gerek kalmaz..
Sexy pehlivanYok kiz hafif pehlivanimsi bi vucut yapim var :))) etrafimdaki herkesten iriceneyim :))
regl dönemim 20 sinden sonra herhangi bir gün kaptanım. bekliyorum her an. Ama yarın inşallah herşey hepimiz için güzel olacak =)Senin adet donemi gecti sanirim. Yarin surpriz yapacaksin gibi hissediyorum kaptanim:)
regl dönemim 20 sinden sonra herhangi bir gün kaptanım. bekliyorum her an. Ama yarın inşallah herşey hepimiz için güzel olacak =)
Nena bu nema problema ne demek soylemesi pek güzel benim no porplemgünaydın babylerrr
bugun cok yogun bir gün sayfa 8,30 dan beri acık ama bı okumama ızın vermediler nena da nena her dkka cagrılıolar asabım bozuldu nese dunki menümü verim okuabıldklermı cvplım yemege gecıorm geldgmde sonrakı sayflarmı okıcamm babyler
ohh bu mektubu beklıodum valla kaptanım benı bile silkeledn suan kendıme geldm dayak yemıs gbı oldum utandım kendımden cok haklısın ama sevındrm senı bu hafata eksıdeım sonuc yarn sekerım
ay maşallah lutkam benim yerim seni....
bnde iyim valla iş ev bebek koca mutlu mesut yasayıp gdıorz allah saglık versnde nema problema
özgem dikkat et cnm ya cidden kötü görünüo dısarsııı hay allah
akın a bak o suratı operm ben yakısıklı cocuk
mutfakta guzelms filmlerdeki gbi aynı
menü süper sen süper nerelerdsn az goruom senı deryoşum
menü güzel bence afyt olsn canımmmm
kalanı sonra alıntılıcıımmm
Aman leslie yi birak stepleye stepleye kocaman basen yapmis sen jiliye bak fit otesi tas hatunYa izlemedim ama kadin yerde aınav cekio sanki gorunce vazgectim canm leslieemmmmm :)
Tebrikler sana daha nelere hayir diceksiiiin hahahhaa:))) ama sonucu harika olacak :)))Supersiniz tmmm hayatimmm az once komsuya gittin cikolatalari koydu kahvenin yaninda bir tane bile almadimmmm kendimi tebrik ediyrm hadi bakalommmmm
Insallah da benim hic umidim yok reglim dengesiz sislik biraz indiyse belki eksi gorurum insallahohhh şifa olsun canım benim. bende maydonoz suyunu çok içtim akşamda yeşilçay içerimm.. ay yarın yüzümüz güler hepimizin inşAllahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?