Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kiz hafif pehlivanimsi bi vucut yapim var :))) etrafimdaki herkesten iriceneyim :))

Gozun aydin iyi gelmis sonuclar insallah ates sorunu da bu aksam biter kuzunun

Evet ya ne yazik ki sadece perşembe yuruyebiliyorum diger gunler olmuyor ben de tadini cikariyorum :)))

Ben nöbete geldim yemeğimide yedim menümü yazayım şimdiden.
Sabah 11 de yarım dilim köy ekmeği peynir zeytin lor salatası 10 lu çay

Ara 1 avuç kabak çekirdeği yeşilçay

Akşam 1 kepçe çorba yarım hasanpaşa köfte 4 kaşık fırında kabak 2 kaşık köz patlıcan biber salatası

Form çayı içiyorum yeşilçay tekrar içtim

Su 3 lt ye tamamlıycam
Spor 3000 adım olmuş akşam zıplama yaparım birazda.

oh çok şükür çok geçmiş olsun. bayıldım doktorunaaa inşallah 3 gün sonra görüşmenize gerek kalmaz canım

Aaay kizlar bugun cok yordum kendimi yuruyus temizlik utu yemek cezami da yaptim uf dindim. Vallahi dindim. Simdi aldim elime gecmisi okuyacagim Asyaca kaptanim koca bi kova yesil cay ictim bu arada senin icin.
ohhh şifa olsun canım benim. bende maydonoz suyunu çok içtim akşamda yeşilçay içerimm.. ay yarın yüzümüz güler hepimizin inşAllahh

Aaay kizlar bugun cok yordum kendimi yuruyus temizlik utu yemek cezami da yaptim uf dindim. Vallahi dindim. Simdi aldim elime gecmisi okuyacagim Asyaca kaptanim koca bi kova yesil cay ictim bu arada senin icin.

Indi mi sislik nehir gozlum?:) Defne m nasil?

Iyi nobetler ablacigim:) Gunduze gecemiyor musun yoksa gece calismak senin tercihin mi ablam?

ohhh şifa olsun canım benim. bende maydonoz suyunu çok içtim akşamda yeşilçay içerimm.. ay yarın yüzümüz güler hepimizin inşAllahh

Senin adet donemi gecti sanirim. Yarin surpriz yapacaksin gibi hissediyorum kaptanim:)

Selam kızlar çok şükür bakteri kültürü negatif çıktı.. Antibiyotik vermiyoruz şimdilik. 3 günü geçerse tekrar görüşelim dedi. Doktorumuz bakalım umarım gerek kalmaz..
Allaha sükür gelmis gecmis olsun canim.
Yok kiz hafif pehlivanimsi bi vucut yapim var :))) etrafimdaki herkesten iriceneyim :))
Sexy pehlivan

Sabahtan beri koşturuyorum bu evin işleri neden bitmez.. çamaşırdı etrafı topla toz al sil süpür...
yarın da oğlumun 23 nisan gösterisi varmış atılan sms i atlamışım. Oğlumda hayatta bişey anlatmaz meğer kaç tane rolü varmış Hocası ile başka bişey konuşmak için aradığımda dedi yarın 2 de geliyorsunuz dimi dedim nereye :)) kadın şok... Eşimi aradım o da öğleden sonra çok önemli işler toplantılar var hayatta ayrılamam yerimden dedi. bir yandan o üzüldü önceden bilseydim ona göre ayarlardım diye. En kötü ben bebeğimi alıp taksiye atlayacağım ve gideceğim..... Neden erkek çocuklar okulda ne olup bittiğini anlatmaz ki... Benimkine yemekte ne çıktı bugün diyorum bilmiyorum diyor o derece.. :)

regl dönemim 20 sinden sonra herhangi bir gün kaptanım. bekliyorum her an. Ama yarın inşallah herşey hepimiz için güzel olacak =)

Yanlis hatirlamisim. Rahatsizlandigin icin odemin vardi gecen hafta. Yarin guzel olacak bence de:)

Nena bu nema problema ne demek soylemesi pek güzel benim no porplem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…