Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam tekrar.nihayet evime ulaşabildim.tabanlarım yanıyo valla.Allahım ne gündü

29\09\2010

sabah.yeşil çay,bi domates,light peynir,maydonoz,2 zeytin,3 light kepekli ekmek

ara,bi küçük light süt

öğle bol limonlu salata.3 ızgara köfte,2 light ekmek

ara bir incir

akşam 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,bi kase light yoğurt,bi kepçe mantar çorba,bi dilim light kepekli ekmek

ara yeşil çay

:delphin: peşinede bi sıgara yakarım artık haktır

selamlar kızlarr,
amanınn cezalar alınmışş kaçamaklar coşmuşş :umursamaz:
ben bu cuma dan korkuyorum dün regl oldum şuan o kadar şiş hissediyorum ki karnım öne fırladı resmeen ve ben bu haftasonu hoşlandığım insanla görüşcemm :gitme: cumaya kadar bari şişim biraz insee :(
kilomu da yarın sabah tartılıp öğlen gelince sölerim. büyük ihtimal cuma ve ctesi nete giremem..

29.09.2010
sabah 1 açma (tost yapmaya vaktim olmadı:(
öğlen 1.5 kase çorba, 1-2 kaşık yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği
ara olmaz uyucam şimdi:)
akşam da dünden azcık et sote vardı, bi kase de çorba

ÖZGEcim 2 gündür meyve yemiyorum manava gelenleri beğenmedim, ara da yapmıyorum haliyle ama hiç acıkmadım akşam yemekten sora...

pişt lethhheeemmmm rus salatası ve pilav yedinmi dün akşam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide şu gündüz uykuna bayılıyorum ohhh gündüz falan hayatta uyuyamam.gece olacak yatak olacak oo şart çok benim uyumam için kaydirigubbakcemile3

Valla ben artık fırsat buldum mu her yerde uyuyorum havada karada , bebekten önce asla gündüz uyuyamazdım şimdi fırsat geçerse gündüz uyuyorum ...

sen benim gelecekteki halim olmalısın sempatiksalakcinni 10 gündür çalışıyorum ya geçen gün tv izlerken uyuyup kalmışım.25 yaşındayım ilk defa.bide üstüne çocuk olunca heryerde bende uyuyup kalırım herhalde kaydirigubbakcemile3

Biz ilk evlendiğimizde eşimle ikimiz çok salonda uyuya kaldık , kalkıyordum saat 3-4 hadi yatağa , hamileyken eve gider gitmez uyuyordum , ama gel gör ki şimdi 3 - 4 saat kesintisiz uyumak benim için bir lütuf çünkü oğlum pek uykucu değil doğduğundan beri , haliyle gece 4-5 kere uyanıyorum sabaha kadar anne olmak çok güzel bir duygu ama anne olmadan önce ki zamanın kıymetini iyi bilin derim ben ...

pişt lethhheeemmmm rus salatası ve pilav yedinmi dün akşam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide şu gündüz uykuna bayılıyorum ohhh gündüz falan hayatta uyuyamam.gece olacak yatak olacak oo şart çok benim uyumam için kaydirigubbakcemile3

PERİmm :)) pilav 2 kaşık aldım ama çatalın ucuyla bi kere anca almışımdır. hep aklımda siz vardınız:)) ama rus salatası 2 kaşık aldımm mayonezi azıcıktı amaa :kedi: tuhaf oluyo napimm ilk defa arkadaşlar yemeğe gelio onlara koy doldur tabakları, kendin yeme diyet yaptığımı da bilmiyo kimse mafoldumben

uyurum wallaa günde 8 saaat uyumamışsam ertesi günü affetmemmm sırnaşık şey

günaydın canlarımm ...
bende dün kacamak yaptım cezama rağzıyımmm ama bu ilk ve son kacamakti aşkımı ikna ettim tamam dedi benim gözüm görsün yediğini bunları bi daha yee demicem dedi
ve dün vişneli pop kekle portakal suyu içtim aksamda sadece ayran içtim 1 bardak
öğlen patates yemedim yaptığım güzel seyleride yazayım kaydirigubbakcemile3
sabah tartıldım hiç kilo almamısım montiyle birnirimizi cok sevdik bizz yaaavvvvvvvvvv :roflol:
neyse kızlar bu günkü menümü yazayımm

sabah klasik monti kahvaltısı

öğlen taze fasulye yoğurt

aksam ızgara tavuklu salata ayran

yarın cuma benim sonucum belli bu hafta 2. aşama olduğundan sadece 100 gr verebildim zaten onuda cumartesi verdim..
haftaya korkun bendennn :jeyyar:

Günaydın şekerlerim ballarım. opuyorumnanaktan

Selam millet ben geldim :
29.09.2010
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği - 1 dilim peynir -1 domates -4 zeytin -1 tutam maydanoz
Ara : şekersiz filtre kahve
Öğlen : Ton balıklı mısırlı salata
Ara : 1 adet armut
Akşam : çorba - salata ( ya da seytinyağlı yemek olacak )

kaydirigubbakcemile5

selam tekrar.nihayet evime ulaşabildim.tabanlarım yanıyo valla.Allahım ne gündü

29\09\2010

sabah.yeşil çay,bi domates,light peynir,maydonoz,2 zeytin,3 light kepekli ekmek

ara,bi küçük light süt

öğle bol limonlu salata.3 ızgara köfte,2 light ekmek

ara bir incir

akşam 8 kaşık zeytinyağlı taze fasulye,bi kase light yoğurt,bi kepçe mantar çorba,bi dilim light kepekli ekmek

ara yeşil çay

:delphin: peşinede bi sıgara yakarım artık haktır

kaydirigubbakcemile5

selamlar kızlarr,
amanınn cezalar alınmışş kaçamaklar coşmuşş :umursamaz:
ben bu cuma dan korkuyorum dün regl oldum şuan o kadar şiş hissediyorum ki karnım öne fırladı resmeen ve ben bu haftasonu hoşlandığım insanla görüşcemm :gitme: cumaya kadar bari şişim biraz insee :(
kilomu da yarın sabah tartılıp öğlen gelince sölerim. büyük ihtimal cuma ve ctesi nete giremem..

29.09.2010
sabah 1 açma (tost yapmaya vaktim olmadı:(
öğlen 1.5 kase çorba, 1-2 kaşık yoğurt, yarım dilim kepek ekmeği
ara olmaz uyucam şimdi:)
akşam da dünden azcık et sote vardı, bi kase de çorba

ÖZGEcim 2 gündür meyve yemiyorum manava gelenleri beğenmedim, ara da yapmıyorum haliyle ama hiç acıkmadım akşam yemekten sora...

Açmayı görmiyorum vaktin yokmuş. Ama bir daha olursa :olmaz:

Bol bol gezin , bol bol uyuyun , bol bol eşinizle sohbet edin ... bebek olunca diklemesine dalıyor olayların içine ...

:roflol: Yorum budur.

günaydın canlarımm ...
bende dün kacamak yaptım cezama rağzıyımmm ama bu ilk ve son kacamakti aşkımı ikna ettim tamam dedi benim gözüm görsün yediğini bunları bi daha yee demicem dedi
ve dün vişneli pop kekle portakal suyu içtim aksamda sadece ayran içtim 1 bardak
sabah tartıldım hiç kilo almamısım montiyle birnirimizi cok sevdik bizz yaaavvvvvvvvvv :roflol:

yarın cuma benim sonucum belli bu hafta 2. aşama olduğundan sadece 100 gr verebildim zaten onuda cumartesi verdim..

Zevcim seni de affediyorum. Sevgülün gelmiş yememek olmaz. Hayatın zevkleri bir arada daha bir iyi oluyor. :1hug:

Günaydınlarrr...

29.09.2010 menüm

Sabah 2 Dilim kepek ekmeğine labne.

Öğlen Izgara köfte. Ayran. 1 dilim ekmek

Ara 1 çay bardağı kadar beyaz leblebi ve soda.

Akşam. Yarım porsiyon yağsız kavurma. (6-7 kuşbaşı oluyor ortalama) Yanında çay içtim.
(iki ögünde de et oldu. annem son anda karar vermiş bu yemeği yapmaya)

Yatmadan öncede bir bardak süt.

günaydın canlarımm ...

ne güzel bi gün geçirmişsinizdir maşallah :nazar:
benim bildiğim zevcan o popkeki eritir :)))

Günaydın şekerlerim ballarım. opuyorumnanaktan

Zevcim seni de affediyorum. Sevgülün gelmiş yememek olmaz. Hayatın zevkleri bir arada daha bir iyi oluyor. :1hug:

günaydın tatlımm teşekkür ederimm :1hug: o avatarı koymak istemiyordumm :roflol:
bidaha olmıcakk kaydirigubbakcemile2

Günaydınlarrr...

29.09.2010 menüm

Sabah 2 Dilim kepek ekmeğine labne.

Öğlen Izgara köfte. Ayran. 1 dilim ekmek

Ara 1 çay bardağı kadar beyaz leblebi ve soda.

Akşam. Yarım porsiyon yağsız kavurma. (6-7 kuşbaşı oluyor ortalama) Yanında çay içtim.
(iki ögünde de et oldu. annem son anda karar vermiş bu yemeği yapmaya)

Yatmadan öncede bir bardak süt.

afiyet olsun canım kötü olmamıs yine yeni yeniden güzel bi başlangıc.. kaydirigubbakcemile2

ne güzel bi gün geçirmişsinizdir maşallah :nazar:
benim bildiğim zevcan o popkeki eritir :)))

erittim erittimm 2 saat yürüdüm bu gün popom acıyoo :1:

Günaydın hanımler ben geldim...

Yemek yeme alıikanlığım şu ara düzensiz.
Hiç kaçamak yapmadım hatta yemek fazla yiyemiyorum.
Şu iğneler ve ilaçlar bir bitsin.
Haftaya yepyeni bir başlangıç yapıcam...

Dün annem ve kardeşim söz konusunda onay verdiler.Kardeşim sevdiğimle tanışmak istedi.
Yani önümde 1,5 ayım var.Daha sıkı asılmam lazım kanımca.

gözün aydın nilaycım en büyük engeli atlatmıssınn.
En kısa zamnda iileşmeni istiyoruz tatlım ...
Cuma günü kilo vermiş olacakmısnın..

Back
X