Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nilay bilmiyorum oannesinden işe yaradığını söylüyor ama zevcan arkadaşında işe yaramadığını söylüyor , sanırım böyle şeyler sürekli ve monoton kullanımla etki eder , ve her şey her bünyede farklı sonuç doğuruyor :))

Alete gelince ben bel kemerini kullanmıyorum titreşimli olanı ağrıyor belim , mekik için ucuz bir şey almıştım daha çok mekik çekmemi sağlıyor istersen öyle bir şey alabilirsin ... Ama ben düzenli yürüyüşün tempolu tüm aletlerdne daha faydalı olduğuna inanıyorum ...

Peri bence kendini üzme daha çok asıl diyetine , ve listende değişiklikler yap , diyetisyenle konuş başka bir şey denesin sana .

Ya özge sana da ceza olsun ama olmaz ki bööle :)))

30.09.2010 yediklerim

sabah dom salatalık 2 tane yeşil biber 2 tane zeytinle kahvaltı
ara 2 tane kepekli galeta
öğlen taze fasulye yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı
ara 2 tane erik
akşam ızgara tavuk baharatlı yogurt ve salata
ara meyve(akşamları evde ne meyve varsa 1 tane soyup dograyıp tv karşısında 22 den sonra yavaş yavaş yiyoruz.ondan meyve yazıyorum mesela dun akşam 1 armut 1 elma 2 erik az üzüm vardı ama ben yemedim üzümden)

akşam 5 i 1 yerde içtim ama son oldu.bıraktım onuda wc ye çıkamıyorum.bundan sonra bişi denemeyeceğim :sinifsinif: metabolizmamı hızlandıracam derken daha beter etti bunlar beni.sabahları yeşil çayımı içeceğim o kadar sositososito

Nilay bilmiyorum oannesinden işe yaradığını söylüyor ama zevcan arkadaşında işe yaramadığını söylüyor , sanırım böyle şeyler sürekli ve monoton kullanımla etki eder , ve her şey her bünyede farklı sonuç doğuruyor :))

Alete gelince ben bel kemerini kullanmıyorum titreşimli olanı ağrıyor belim , mekik için ucuz bir şey almıştım daha çok mekik çekmemi sağlıyor istersen öyle bir şey alabilirsin ... Ama ben düzenli yürüyüşün tempolu tüm aletlerdne daha faydalı olduğuna inanıyorum ...

Peri bence kendini üzme daha çok asıl diyetine , ve listende değişiklikler yap , diyetisyenle konuş başka bir şey denesin sana .

Bende yürüyüş yürüyüş yürüyüş diyorum ama hiç vaktim yok işde...kafamçokkarıştı

Peri şöyle bir sistem geliştirsen öneri sadece ,
Sabah arasını kaldırsan ya da sadece kahve çay gibi bir şey içsen bir de akşam yemekten sonra meyve yemesen yani hiç bir şey yemesen ? Birde bu şekilde denesen belki daha hızlı vereblirisn .galate kepekli bisküvi bende yiyorum bazen ama onun yerine salatalık ya biber yesen daha faydalı oluyor .

x-tra gel diye bir jel varya sizce nasıldır acep?Benim bölgesel incelmeye ihtiyacım var hanımlar.Yüzüm çöktü göbek yok basen yerli yerinde.Ve önümde sadece 1 ayım varkafamçokkarıştı

canım yüzünün çokmesi kas kaybettiğin anlamına gelir.hastalıktan dolayıda yemediğini söylüyorsun.olmaz.etinden sütünden hepsinden alman lazım :teselli:

ah ben o diyetisyene bir ulaşabilsem.ömrümü yedi 1 haftadır.konyanın en iyi hastanelerinin birine gidiyordum.arıyorum polikiniğe bağlanıyorum cvp yok.delireceğim.bir kere açtılar ondada ogle arası dedi kaydirigubbakcemile

Peri şöyle bir sistem geliştirsen öneri sadece ,
Sabah arasını kaldırsan ya da sadece kahve çay gibi bir şey içsen bir de akşam yemekten sonra meyve yemesen yani hiç bir şey yemesen ? Birde bu şekilde denesen belki daha hızlı vereblirisn .galate kepekli bisküvi bende yiyorum bazen ama onun yerine salatalık ya biber yesen daha faydalı oluyor .

canım diyetisyen ara öğünün üzerinde çok duruyordu..kahve çayla aram pek iyi değil.artık evden elma falan getiriyorum ara için.ama 2 ara var.birinden birine mecbur yemek zorunda kalıyorum.bugünden sonra daha da dikkatli olacağım bakalım.bu hafta sonunu bi atlatırsam mesele yok.eşim varken o ısrar etmiyor.ye diye.ablam gelecek bu hafta sonu.konyanın lezzetlerini özlüyor.şunuda yiyelim bunda yiyelim demezse iyi akannehir

Zevcan canım çok ama çok teşekkür ederim süpersin...

Hemen bakıyorum bu sanırım tam benlik gibi duruyor.

canım bende bundan almak istiyorum ama kapıda ödeme olayı yok işte :((
uzun zamandır bakıyorum buna bi türlü alamadım kendim kredi kartı kullanmıyorum babamda onunkiden almamı kabul etmiyo havaledede 18 tl fazla oluyor falan filan benim alma meselemde öylece kaldııı ama kararlıyım alıcambundan..

Ablacım zevcanada söylemiştim.
Ben kum düşürdüm.Bu hafta sürekli ilaç ve iğne kullandım.
Yemek sabah öğle akşam diye hiç gitmedim.
Ara hiç yapmadım.Yemek yiyemedim doğru düzgün.
O yüzdende bu hafta menü paylaşmadım.Buğün ilaçlarımın son günü.
Hafta başından itibaren düzenli paylaşıcam.

Tamam canım sorun yok.

laelaelaelaelae

olmaz kaptan O :roflol:

:1hug:

30.09.2010 yediklerim

sabah dom salatalık 2 tane yeşil biber 2 tane zeytinle kahvaltı
ara 2 tane kepekli galeta
öğlen taze fasulye yemeği ve 2 kaşık bulgur pilavı
ara 2 tane erik
akşam ızgara tavuk baharatlı yogurt ve salata
ara meyve(akşamları evde ne meyve varsa 1 tane soyup dograyıp tv karşısında 22 den sonra yavaş yavaş yiyoruz.ondan meyve yazıyorum mesela dun akşam 1 armut 1 elma 2 erik az üzüm vardı ama ben yemedim üzümden)

akşam 5 i 1 yerde içtim ama son oldu.bıraktım onuda wc ye çıkamıyorum.bundan sonra bişi denemeyeceğim :sinifsinif: metabolizmamı hızlandıracam derken daha beter etti bunlar beni.sabahları yeşil çayımı içeceğim o kadar sositososito

Süper canım. kaydirigubbakcemile5

canım bende bundan almak istiyorum ama kapıda ödeme olayı yok işte :((
uzun zamandır bakıyorum buna bi türlü alamadım kendim kredi kartı kullanmıyorum babamda onunkiden almamı kabul etmiyo havaledede 18 tl fazla oluyor falan filan benim alma meselemde öylece kaldııı ama kararlıyım alıcambundan..

Zencancım sen fiyat olarak kaça nerden buldun canım?
Bacaklarım için bile süper olcak tam istediğim bölgeyi yani alt kısmı çalıştırıyor.

günadın kızlar.sabah o kadar çok ağladım ki gözlerim şiş geldim işe.geçen hafta pazar regl olduktan sonra tartıldım 75.4 çıktım ama bugun 75.7 yim.ben cumaya daha çok veririm diye düşünürken 300 gr da almışım üstüne.nasıl oluyor anlamıyorum ya.bu kadar emek ediyorum.ağlarken bırakıyorum dedim pes ettim.sonra sofraya oturdum yine kepek ekmeğimle lor peynirimle kahvaltı ettim..ama çooookkk üzgünümm çookkk:çok üzgünüm: 2 aydır deliler gibi mücadele ediyorum daha 3 kiloyu bulamadımm nasıl bir iş bu ya kötükedihüso

PERİcim olur öyle, belki yavaş yavaş gidecek.. ama sıkıntı yaparsan psikolojinde bozulur..azar azar da gitse gidecek kilolar öyle düşün yerimseniben

x-tra gel diye bir jel varya sizce nasıldır acep?Benim bölgesel incelmeye ihtiyacım var hanımlar.Yüzüm çöktü göbek yok basen yerli yerinde.Ve önümde sadece 1 ayım varkafamçokkarıştı

o jelden geçen sene bende aldım haaalaaa çekmecemde. çok hevesle aldım soradan nette yorumlarda bi işe yaramaz dediler, bi iki kullandım sora yazın kullanırım düzenli deyip kenara attım. bildiğim kadarıyla sıkılaştırıcı jel. ben istediğim kiloya inince kullanırım diye düşünüom, çünkü boyumdan dolayı benim vücut sıkılaşmadıkça kilo kaybım belli olmuyo akannehir

4. TAKIM * * 175.. ETAP SONUÇLARI* *

Bu şekilde ok dir listemiz kızlar. Bu hafta çok iyi değiliz ama kısmet sonuncu olmayız herhalde.

Bu hafta takım içi yarışmanın birincisi lethem oldu. Tebrikler canım.
Sonuncumuz da benim. Ama bana ceza yok çünkü ben kaptanım. sempatiksalakcinni:oklava:

lethemcim tebrik ediyorum seni bu hafta aramızda en ii olan sensinn canımm :lepi: :hooray:

teşk kızlar, inş böyle devam ederim de yıllardır veremediğim şu 5 kilom gitmiş olur..

bugünkü menüm
sabah kepek ekmeğine tost
ara 1.5 galete
öğle ton balıklı salata
ara 1 armut
akşam çorba düşünüyorum..

dün gece nasııll acıktım yaa 1 armut yedim ama hiç tokluk vermedi karnım gurul gurul uyuyuvermişim -tatlicadiarzu-

Selam millet :
01.09.2010 mönüsü belli oldu hemen yazıyorum
SABAH : evde 1 avuç fındık ( aç karnına )
ofiste : 1 dilim kepek ekmeği- 1 dilim peynir -3 zeytin -yarım domates -yarı msalatalık -yarım taze kırmızı biber
ARA : şekersiz filtre kahve
ÖĞLEN : 1 kase kıymalı şehriye çorbası - 1 kase yeşil salata
İKİNDİ : 1 elma ( olacak )
AKŞAM : Kuru fasulye 4 yk - salata veya yoğurt olacak

Yemeklerden yarım saat sonrada yeşil çay+ funda çayı içiyorum ( demleme )

Zencancım sen fiyat olarak kaça nerden buldun canım?
Bacaklarım için bile süper olcak tam istediğim bölgeyi yani alt kısmı çalıştırıyor.

canım hepsiburadadan baktım ben hep su anda 65-70 civarı ama ben havale ile alabiliyorum ancak o yüzden bana 90 na falan malolur..

Back
X