Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü mönüm belli oldu .
04-10-2010
Sabah : 1dilim börek yedim
Öğlen : 2 kaşık kuru fasulye - 2kaşık zeytinyağlı patlıcan - küçük porsiyon cacık
İkindi : 1 elma - 1 manadlina
Akşam :Garnitürlü bulgur pilavı ( 3yk kadar yerim ) - salata

canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine mevsim geçişi.vücut direncini arttıracak şeyler yeolumunekankayizsmileburasıda çok sogudu sabah bende kalın bi şalım var onu örttüm geldim.ufo sadece kendi önünü ısıtıyor.kapıyı falan sürekli kapalı tutman lazım değilse hemen soğuyuveriyor.çalışıp birde sobayla ugraşmak zor.Allah yardımcın olsun.

özge benim eşimde benimle başladı 7 kilo verdi.şimdide koruyor.erkekler daha hızlı veriyor ya.şevke gelir devam eder bence

evet cnm erkekler daha hızlı yakıyor maalesef ve korumaları da bize oranla daha iyi.

Sanırım avatarımda ki hanım bu hafatda benimle :))))

Kesinlikle.

özgecim bişi sormak istiyorum..
bildiğim kadarrıyla her takımın bir kardes takımı olmalı...
bizim kardeş takımımız 7. takım ama 7. katımın kardes takımları 1.ve 9. takım sekiklinde dilleniyor..aynı sekilde bu takımlarda 7. takımı kardes takımları olarak görüyor 3 lü kombinasyon...
bu nasıl oluyorr .... 4. takım olarak nerde yer alıyoruz...
paylasım alanında da gecmiş bu konusmalar...

7. takım bizim kardeşimiz bakayım cnm paylaşıma.

Bugünkü mönüm belli oldu .
04-10-2010
Sabah : 1dilim börek yedim
Öğlen : 2 kaşık kuru fasulye - 2kaşık zeytinyağlı patlıcan - küçük porsiyon cacık
İkindi : 1 elma - 1 manadlina
Akşam :Garnitürlü bulgur pilavı ( 3yk kadar yerim ) - salata

Börek mi :olmaz: Bulgur pilavı mı :olmaz::oklava:

selam hanımlar, ben geldim

istanbul acayip soğuktu, bide yağmur yedim sırılsıklam,inşallah hasta olmam.

menüm
sabah:kornflakes süt

ara bi elma

öğle mantar sote bi baget,yoğurt

ara bi bardak süt

akşam ıspanak,ezogelin salata

ara yeşil çay

senağlama

menüm
sabah:kornflakes süt

ara bi elma

öğle mantar sote bi baget,yoğurt

ara bi bardak süt

akşam ıspanak,ezogelin salata

ara yeşil çay

senağlama

afiyet olsun cemrecim her zamnki gibi menün gayet güzel kaydirigubbakcemile2 cu hafta listedesin kilo verme durumları nasıl kaydirigubbakcemile4

bu gün pek bi sessiz ortalık kış gelio ondanmıdır nedir...

benim açımı yazayım.bugun sabaha buroya geldiğimden beri işlerim ters gidiyor.ruh gibiyim.o yüzden paylaşım yapamıyorum.

inşallah olmazsın canım.koru aman kendini olumunekankayizsmile

lethem ne yaptıki merak ediyorum ohaoldumsmile

Son düzenleme:
afiyet olsun cemrecim her zamnki gibi menün gayet güzel kaydirigubbakcemile2 cu hafta listedesin kilo verme durumları nasıl kaydirigubbakcemile4

teşekkürler canım. hafta sonu çok ta diyeti bozdum denemez ama diyet yaptımda denemez. valla kararsızım.cumartesi bol balık ve salatayla geçti ama pazar felaket. pilav üstü kuru yedim:( valla cesaret edip tartılamıyorum. ne desem yalan. bide adet öncesi uyuz bi şişkinlik var üstümde Allah büyük.

teşekkürler canım. hafta sonu çok ta diyeti bozdum denemez ama diyet yaptımda denemez. valla kararsızım.cumartesi bol balık ve salatayla geçti ama pazar felaket. pilav üstü kuru yedim:( valla cesaret edip tartılamıyorum. ne desem yalan. bide adet öncesi uyuz bi şişkinlik var üstümde Allah büyük.

diyette haftason kötü gecenler grubu kurucaz yakında :roflol:
benimde kötüydü....
cumaya kadar toparlarız inş..
şişlik için yeşil cayla form cayını birlikte demleyip içsene canım baya etkili oluyor...

ya ben evde olduğumda girip bişiler yemeden idare edebiliyorum haftasonlarında ama bu hafta istanbula gittim.kardeşimin öğrenci evinde ne varsa onu yedim yapcak bişi yok işte.
yeşil çay cidden etkili

selamlar kızlaarrr
haftasonum çok güzel geçti kaydirigubbakcemile2 birlikte de güzel vakit geçirebileceğimizi anladım ama tabi daha bi kereden çok da emin olamadım :)) bu konularda biraz zor emin olurum da kötü tecrübelerden dolayı. ama şimdilik güzel gidiyo:)

kaçamak oldu ama beklediğimden çok daha azcıktı. 1 küçük dilim pizza yedim bi de yarım ton balıklı sandwiç. onun dışında hiçbişi yiyemedim. onları da zor yedim malum heyecan vardı :1: o kadar çok yürüdük dolandık durduk ki sanırım onları da yaktım ki bi yerde boy aynasına bakınca kendimi zayıflamış hissettim :1: umarım cumaya da yansır.

bugünkü menüm (4.10.2010)
sabah açma (ekmeğim yoktu tost yapamadım :kedi:
öğle salata
akşam da 1 biber dolması, yoğurt
acıkırsam arada elma.

özgem ceza verceksen hazırımm. ama tartıldım vermişim haftasonu onu da ekleyim :1:

ya ben evde olduğumda girip bişiler yemeden idare edebiliyorum haftasonlarında ama bu hafta istanbula gittim.kardeşimin öğrenci evinde ne varsa onu yedim yapcak bişi yok işte.
yeşil çay cidden etkili

olsun canım telafi edersin sen ...

selamlar kızlaarrr
haftasonum çok güzel geçti kaydirigubbakcemile2 birlikte de güzel vakit geçirebileceğimizi anladım ama tabi daha bi kereden çok da emin olamadım :)) bu konularda biraz zor emin olurum da kötü tecrübelerden dolayı. ama şimdilik güzel gidiyo:)

kaçamak oldu ama beklediğimden çok daha azcıktı. 1 küçük dilim pizza yedim bi de yarım ton balıklı sandwiç. onun dışında hiçbişi yiyemedim. onları da zor yedim malum heyecan vardı :1: o kadar çok yürüdük dolandık durduk ki sanırım onları da yaktım ki bi yerde boy aynasına bakınca kendimi zayıflamış hissettim :1: umarım cumaya da yansır.

bugünkü menüm (4.10.2010)
sabah açma (ekmeğim yoktu tost yapamadım :kedi:
öğle salata
akşam da 1 biber dolması, yoğurt
acıkırsam arada elma.

özgem ceza verceksen hazırımm. ama tartıldım vermişim haftasonu onu da ekleyim :1:

bizde tam senden bahsediyorduk ...
cok sevindimm cokkkk Şeniz
hayırlı olsunnnn olumunekankayizsmile
hafta sonu kacamağın bence göz yumulacak bişi sevgili yaptın :1:
bu sabah acma yememeliydin amaa alsanaalsanasmile
nys mutlusun ya suan için önemli olan bu midendeki kelebekler seni doyurur kaydirigubbakcemile3

teşkk zevcancımm sırnaşık şey yemem bi daha açma felan zaten doyurmuyo ki. tost daha ii oluyo :)

diyette haftason kötü gecenler grubu kurucaz yakında :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlaarrr

canım güvenmemekte haklısın ve tedbirli davranırsın böylece.sağlam adımlar atarsın..ilk elektrik önemli o tuttuysa devamı gelir..insallah herşey çok güzel olur senin için opuyorumnanaktan

zevcancığım iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
teşk PERim, umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur yerimseniben

çıkan arkadaşlarr, iyi akşamlarr

Back
X