• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nereye gidcen:18:
iyi olduki söyledin,yoksa yarin seni sordugumda aaa yinemi aus diceklerdi:17:

Bizim her pazartesi grup kahvaltımız var senelerdir aynı ekip .

Ya evde ya dışarıda ..duruma göre değişir . Orada olacağım yine . Yusufa da çok iyi oluyor 2-5 yaş arası kreş gibiyiz :55:

hımmm anlaşılan daha iyleşmemişsin canım ya baya dagıldın sen eskiden az yerdin ama dikkatli yerdin at üzerindeki uyuşukluğu fıstık ne kadar kendini salarsan o kadar gç toparlanırsın benden sölemesi:54::54:

evet dahıldım dıorum pıskolojık olarak kafamın karısması menumede yansıo sanırsam off pufff

ausumunda dedigi gbi seni artık elimize almamız lazım :47: bu nasıl bir yemek düzeni bitanem olmamış daha dikkat edicem sana

sana katılıyorum kuşum

listen cok güzel güzelim
canım benim biz ausla birbirimize takılıtoruz ama yemekleri gercekten güzel olmus iltifat etmedim hakkını verdim bizim takımızın bir tane kaptanı var iyikide var
en büyük kaptan bizim kaptan:16: :16:

çok güldüm annem ben buna diyetisyenin facedn ekleniş:52: :52: hahahyyy sana kacıs yok çigdemmm

keki bende topraksta gördüm sanki :53: :53: ama çok ufakmıs görmezden geldim

balıgın yanında yarım kase yogurt yedim ölmedim bakın burdayım :9: :9: hem balık tazede degildi 2 ay felan olmustu alalı dün cıkarttım buzluktan :32:

spor yapmayı cok seviyorum mutlu oluyorum spor yaparken o yüzden yoruldugumuda unutuyorum :32: cumartesi hoca zumba yaptırdı bize süperdiiiiii :32:

63 kıloda 39 kilo yag mı:53: canım benim bnce o tartı yanlıstır ben 74 kiloyum 26 kilo yag var bende

evet zeynep abla bncede olmamıs hemde hıc :(((((((:53:

afiyet olsun cnm,sporun bacagini kirmissin:9:

öglen gecistirmissin,simit kalorli ama saglikli biseyler yeseymissin keske
osmanlarida,bostanlarida cikarin artik hayatinizdanyahu birsey degil esleriniz, sevgileriniz kiskanacak:20:

afiyet olsun cnm,nesfit ve süt ögünlerde az olmuyormu,yani bana gecistirici gibi geliyor,ara ögün olarak yesek yarim kaseler seklinde daha dolu bir liste olur sanki:26:
cnm ben yazdim sen görmedin galiba,senin ilk kacamagin oldugu icin ceza vermedim,sporun da cok güzel tebrikler:46:

wuwum tatlim ne olur anlasalim,ana ögünleri gecistirme tatlim,salata ana ögün olurmu:20:
sabah peksimet harici hic bir ögününde ekmek yok,lütfen cnm,böyle devam edersen uyari alacaksin:45:

:9::9: bende laf soktun sandim bir an
fena bozuldum yanliz:17:

evet cnm tek tek öyle karar verildi

aksam niye ac gzmissin tatlim,eger kacamak yaparsak ögün atlamak yerine spora yüklenmek daha iyi,lütfen b ir daha 1 tepsi baklavada yesen ögün atlama:19:
kek ceza yok cnm,aksam yememissin zaten,onuda saymazsak ac kalmis olucan,bir dahaki sefere ceza verilir,bilgin olsun:33:

afiyet olsun cnm,sporda var:46:

afiyet olsun sanada,liste oldumu rahat oluyor yorum yazmasida:9:

cok düzensiz olmus tatlim,disarda oldugundan yazmissin,okudum o yüzden hafta ici düzeltecegini düsünüyorum

ara yerine kacamak:tadelle yazacaktin heralde:36:
tadelle kac kalor hemen bakiyorum
baktim cnm 156 kalorilik cezan var,kolay gelsin
diger yediklerinde sorun yok,afiyet olsun tatlim:16:

tatlim döner olmamis,aradaki gofret olmamis,3/1 lik pogaca nerde,o da var,sagliksiz yemissin tatlim:19:

afyet olsun tatlim,kendi listesini olusturamayanlara fikir olacaktir:13:

aiyet olsun cnm,sporda güzel,daha ne olsun demi:13:

evde kös kös oturuyoruz cnm,havada ne güzeldi oysaki:43:

afiyet olsun ,yine süper spor ve liste:46:

ben evet diyorum,zeynep olsun,sonra 1. olamayinda hepinizi sürsün takimdan:63::63::63:

yazsan yinede cnm,yanlislarimizi görmüs oluruz:34:

dolma istedi cnm ya:9:

:19::19::19:

afiyet olsun tatlim:16:

biliyorum tatlim
özledinmi gercekten:17::17:

tesekkürlerrr:16:
seninde:16:

:9::9::9:

bol eglenmeler:54:

tekrar hos geldin o zamann:16:

söyleme tatlim yaaa:43:

yerimiz var cnm,geleblirsin:34:

cnm etliden yag damliyordu,bu biraz daha insafliydi,esim yemedi zaten,bende ayip olmasin diye artik yarim börekle oyalandim,:26:

Tesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
Baska yapmam gerekenler varsa zamanla ögrenirim
Insallah karsilikli pisman olmadan veririz kilolarimizi:16:

Tesekkür ederim pegasus
Takim kurallarini okudum önceki sayfada,benim icin sorun yok,uyabilecegim kurallar.
hoşgeldın canım :))))))) meraba benım adım merve adın ne bu arada meraklı olarak sorayım dedım gecmısı okuorum adını yazdyssan henuz grmedım

Bizim her pazartesi grup kahvaltımız var senelerdir aynı ekip .

Ya evde ya dışarıda ..duruma göre değişir . Orada olacağım yine . Yusufa da çok iyi oluyor 2-5 yaş arası kreş gibiyiz :55:
ne güzelmis ya,yakiin olsaydik o krese büyük katkim olurdu:9:
Tesekkür ederim pegasus
hos geldin tatlim,emin ol ki verecegiz kilolari,kurallarida okumussun,daha ne olsun demi:34:

az önce yoktun ama:9:
şimdi bende varım menuyude duzeltıcem ılk pıskolojımı duzeltıcem içimdekılerı bı kagda yazıcam sonrada mantıgımla ırademe yazdıklarımı kabul ettrcem kendı kendımle konusucam işe yaramıstı ılk zaman belkı sımdıde yarar yoksa ben kaplumbagaya mı dönuorum bu yavaslıkla :(

valla kaptan bekledim bekledim kimse yok bende tv ye dalmışım:9: şimdide çıkıyorum yarın iş var uykum geldi bugün çok yoruldum bide böbregim agrıyo niyeyse hepinize iyi gecelerrr:16::16:

ıyı geceler hayatım benım pc de komsunun oglu pes oynuodu bı brakmadı anca geldım :D en snunda

Tesekkür ederim pegasus

Hoşgeldin diyelim o zaman takıma :16:

Ben kısaca aus , 34 yaşında evli ve öğrenci bir anneyim .

Takımla kilo vermek inan motivasyon açısından çok çok faydalı :34:

ne güzelmis ya,yakiin olsaydik o krese büyük katkim olurdu:9:

hos geldin tatlim,emin ol ki verecegiz kilolari,kurallarida okumussun,daha ne olsun demi:34:

Evet evet , senin ev zaten ufak çaplı bir kreş canım yaa :55::55::55:

Merhaba
adimi söylemesem sorun olurmu:26:
Hayir gecmistede yazmamistim,memnun oldum Merve:29:

Sorun olmaz canım , sadece bir zaman sonra özel mesaj yolu ile ille öğrenirler ismini.

Bende isim vermeyenlerdenim ama bir şekilde herkse öğrendi:1:

Merhaba
adimi söylemesem sorun olurmu:26:
Hayir gecmistede yazmamistim,memnun oldum Merve:29:

olmaqz sorun canım zamanla alısırsın bze aus ta ılk adını demıodu snra bıze özel msajla attı kımsenın gormedıgı yerden snucta ınternet ortamı adını vermek ıstememen nrmal bnde soyadımı vermıorum örnegın zaten bu avatardan kımse benım oldgumu anlamaz tanıyanlar :D çizgı filimlerın aşki adına(:

Yolla sen o komşu oğlunu bana PES oyununda iyiyimdir .

:D ben hıc oynamadım bılmıorum valla yollarız ausum :)) valla bılmedgı bse yok kucuk mucuk 3.5 masllah 13 yasında ama zekasına hayranım oyun olarak deıl vallahı unıde benım snıfımdakılerden daha cok kultru var :)) kardesım sayılır soyadımızda aynı bı ayrı sevıorum onu doverek

Back
X