- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
tamam cnm,benim hatlar bu gün karisik,ters anlayabiliyorum,kusura bakmaYoo gözümden kaçmışTekrar yazabilir misin ? Pegasus'cum ben alınmam gücenmem anlamında yazdım
sizin için değil yani, Kurallları şartları bilerek dahil oldum, deneme süreminde farkındayım, olurda kabul edilmez ve bir kural ihlali yapmışsam alınmam gücenmem
![]()
tekrar yazim cnm
sen evdeki tartinin yanlis tarttigini söylemistin,ve cuma tartildiginda 500 gr eksik yazarim demisti(yanlissa düzelt lütfen)
simdi cnm,tarti degisikliginde degisik uygulama yapiliyor,yani tarti degisikliginden kaynaklanan artis veya eksilis baslangic kilona eklenip hesaplaniyor,simdi sen bi diyetisyen,bir ev tartisiyla tartilirsan her hafta karisiklik yasariz,bu sikki eliyoruz o yüzden
2. secenegin olan evdeki tartida 500 gr fazla yazma seceneginide eliyoruz,cünkü belki o hafta kilo almissindir,veya evdeki belki dogrusudur,kimsenin hakki gecmesin üstümüze onuda eledik
benim fikrim sen bize bildirdigin kilonu evdeki tartina göre tartil ve bildir,cünkü tarti ne kadar diyetisyeninkiyle ayni olmasada haftalik kac gr verdiysen o yazar,bizimde amacimiz haftalik verdiklerimiz zaten
yani dedigim gibi her hafta evdeki tartinla tartil ve bize o kilonu bildir cnm,bizde listeyi ona göre degistiririz