zeynep abla süper ötesi bu hafta yinegüzelşeyler bekliyorum senden
canımspor çok iy badem şekri yerine akşam daha çok yesen daha iyi olurdu tabi badem şelkri yerine mesela meyve süt yemek kaydı ile
çok haklısın canımende kuşanda 2 kilo erdim sonra hemek neri aldım 2haftadır ancak verebildim yani senin anlayacağın 1 aydır boşuna emek vermiş oldum.
canım menün gerçekten çok güzel
canım çalıştıüğın günlerde daha iyi besleniyorsun. pazar kornet olmamış:131:. ayrıcabenim menüme laf atacak gibi olmuşsun. seni önümüzdeki cumadan itibaren düelloya davet ediyorum.

neyse canım sende en azından spor var bende oda yok

canım öğlen hem kısır ekmek türü hem poaça ekmek türü akşam patates ekmek türü hepside karbonhidrat bnların 2 sinden aynı gün içinde vazgeçmeliydin. yerine salata daha iyi olurdu. birde kuru incir eğer benim gibi elma tipinde isen tavsiyeetmiyorum. çünkü glisemik indeksi çok yüksek yani çok çabuk şekri yükseltiyor veçabuk düşürüp acıktırır. mesela kuru kayısı daha çok tercihtmelisin. mesee o ara öğünde 4 kurukayısı ve 1 ç.b. süt içsen daha sağlıklı olurdu hemde daha çok tok tutardı.
aus tabisi çok güzel menü.
canım Allah zihin açıklığı versin. seni çok iyi anlıyorum. 4. sınıftayken 1 yıl hiç okumamış gibiydim. herkes 6 dersten sınava girerken ben 13 dersten giriyordum. alnımın akıyla çıktım çok şükür. nasılmı ??? sana tüyo vereyim. bensınavdan çıkınca yatıp dinleniyordum tam 6 saat uyuyordu ve fazlasıyla yetiyordu. böylece kafayı toparlama süresini uyuda geçirip ayrıca zaman kaybetmiyordum. sonra nescafe mandalina portakal elma yardımıyla başlıyodum ders çalışmaya,eğer zamanım kalırsa yine 1 saat uyuyarak geçiriordum. tabiki bide eşimin çok faydasını gördm bana özetleri çıkartıp veriyordu nihahahahahah
canım menün güzel, inan bana tatlı şeylerin hiç faydası yok nasıl olsa tadını biliyorsun. ilerde sana pişmanlık oalrak dönecektir.
canım menün güzel neden başın ağrıyodu hastaolmayasın dikat et
canım menüngüzel sporda yapmışsın oh misssss
canım hem kek hem patates hem pilav aynıo günde olmamış protein eklemeliydin hemde toktutar.
hala yazabildiğine göre yakalanmadın sanırımsana kolay gelsin. izne ayrılıncasakın bırakma diyeti.
en güzel plan plansızlıktır. planlı bi öğrenci olsan zaten son ana bırakmazdın. bende öyleydimzaten anlamışsındır yukarıdada yazmıştım. kolay elsin canım.