Kızlar iş yerinde alıntı yapmıştım ama yorumlarını yazarken patron geldi kapattım onları cevaplıyorum:
baharcım erkek arkadaşının sınav sonucu ne zaman belli olacak? Olursa siz de mi Kocaeline gideceksiniz? Ne sınavına girdi? Aus orda toplayacak bütün takımı herhalde ...Canım ben sizi takdir ediyorum, yılmıyorsunuz , pes etmiyorsunuz, geleceğiniz için o mülakat senin bu sınav benim şansınız deniyorsunuz. Bu bir geçiş dönemi ve geçiş dönemleri belirsizliklerle dolu oluyor , zor oluyor ama Allah ım inşallah size en hayırlı olan kapıyı açacak size...
Mayıs sonunda istemeye de geliyorlarmış, hayırlı olsun canım.
Gerbera merhaba, takım kurallarını kabul etmişsin, aramıza hoşgeldin. Ben İzmirde yaşıyorum , 29 yaşındayım, 2 yaşında Elif Duru adında bir kızım var çalışıyorum. 75,8 ile 12 Martta 4. takıma katıldım. Geçen hafta 71 kiloyu gördüm tartıda. Bu hafta almış olabilirim biraz çünkü regl olucam sanırım kendimi kontrol edemiyorum. 58 olana kadar buradayım. İlerleyen günlerde bol bol görüşürüz, bu hafta iş yerimde sayım var pek giremiyorum internete. Yanlış hatırlamıyorsamRapunzelin ablasıydın değil mi?..
Aus cum, ben sana 10 gündür ders çalış diyorum , son haftaya bıraktın şimdi de kendini kampa soktun tabi di mi, eh be arkadaşım, zeki ama tembel öğrenci tarzı bunlar. Sinir olurdum okulda zehir gibi çocuklar vardı hiç defter kitap taşımazlardı, ama en yüksek puanı alırlardı. Sen de onlar gibisin. . .
Demmay bi yerde okudum Bahara cevap yazmışsın Ders çalışıyorum beeeeen, çağırıp durma beni diye, çok güldüm. Senin aklın burda tabi di mi? Yoksa senin de sensörlerin mi var, ismin geçince sinyal mi geliyor sana?
Ayrıca senin görünce moralini bozan 60 benim hedef kilom sayılır, sen şişman değilsin , fazlan olabilir ama kafa yedirtecek kadar değil merak etme rahatla artık. Belki de senin de vücudun direniyordur, tam kilo vermeye başlayacağın zaman da sen diyeti bırakıyorsundur. Bu sefer hiç pes etme 1-2 ay da olsa sen diren, vücudun pes etsin...
.Gogo diğer takımdan yaptığın alıntı güzeldi. Çok faydalı ve bilmediğim şeyler okudum , teşekkürler...
Gerbera bi yere gezegen yazmışsın ne demek olduğunu anlamadım amaa....