• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar niraz önce ausenciayla konuştuk hastanedeymiş haştalıgı artmış kuzum benim o halde bile burayı unutmuyor sesinden ne kadar acı çaktigi belliydi kilosundan 500 gram düşün esinim sen burdasın canım benim
ausenciadan 500 gram düş allahım iyiliğini versin canım benim dua edin arkadaşımıza

tamam canım merak etme hemen ekliyorum

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )

pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon51 :( 67.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL :(71.5 /71,1 /0,4 /0,56% )
Ausencia :(62.8 /62.3 / 0.5/0.8 % )
bahar2106 :( 63.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby:(71.9 / / /% )
zeynep_canan :( 71.8/70.1 /1.7/2.34% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.75 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

benim dünkü menüm şöyle:
sabah ılık su
1 kase müsli ve süt
şekersiz sütlü neskafe

ara 2 ceviz 2 kuru kayısı

öğlen sebze çorbası 2 kepçe (içinde bulgur ve şehriye vardı)
tavuk ızgara 4parça kanat

ara 1 elma

akşam kuru köfte 3 tane
1 kepçe çorba mercimek
yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği
salata

ara 1 dilim kavun

su 2 lt. yeşil çay +mate 1 fincan
yürüyüş 1 saat,50 twist
bütün gün temizlik..

Guzel canim menun dengeli olmus sankim :)

canım tavuk göğsü al tek tek birer porsiyonluk paketle buzluğa at yapacağın zaman çıkart at tencereye azda su hemen pişer zaten yağ yok ve çok fazla tok tutacak artı çok su içirtecek
haftada 3 kez böle yap öğlenleri 3 kezde ton balığı al yanına yağını süz ye
yemekhane yemekleri yağlıdır lezzetlidir herzaman diyetini bozdurabilir
akşam içinde hemen iki dakikada sebzeleri doğra soğan salça su koy ateşe yağ yok pişsin kendi kendine 2 gün yersin
yerkende az yağ eklersin tamamdır
sebze baklagil değişik değişik yaparsın

tamam bakalım senin dediklerin benim için çok önemli senin ve diğer arkadaşlar sayesinde geçen yıl ne kilocuklar vermiştim.özledim sizleri.ekmeğide günden güne azaltım çıkaracağım hayatımdan..zaten geçen senin listende bende bakıyrum hergün başlayayım diyiyorum ama önce bir diyetisyene gideyimde sonra inşallah başlayacağım..:16:

Kızlar dün ki menümü yazayım hemen

kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su

Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı

Ara; 1 tane şeftali

Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran

Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay

Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek

Ara; 3 tane form bisküvi

Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2: :9:

Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz :72:

Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım

WMqqROB.jpg

Menun guzel canim bende bu hareketi yapiyorun kilolar gitsin de canim kacar gram gittini o kadar onemsemiyorum ben

afiyet olsun cnm
öglen kanatlari derisiz yemissindir insallah
meyveleri süt veya yogutla desteklersen daha iyiymis,zeynos öyle diyo:9:

tebrik ederim,sen kendini listeye ekledinmi:44:

ekmekler ne güzel olmus,1 porsiyonluk,mayali demi hamurun,bide sadece tam bugdaylami,diger undanda karstirdinmi:44:

cnm yediklerinde sorun yok
kilo vermene gelince simdi sinav stresi ve spora yüklenememe var,haftaya spora yüklenirsen daha iyi sonuclar alirsin:16:

son listede varmiydin sen,bakim bi
telefonun hayirli olsun cnm,güle güle konus sevdiceginle,hayirli haberler versin hep sana:16:

Coooook tesekkuur ederim kaptancim insallah hep guzel haberler verir askim benim :):):) valla telden girem diye siteye tutturduk telefon alacam diye eski telefonumda yeniydi ama siteyi acmiyordu bu cok sukur sorun yapmiyo :):):) yoksa bilgisayardan giremem is yerinde bole kacak kacak giriyom gorende yok duyanda oooh :):)

Hayırlı olsun canım telefonun, benimoğlanda dokunmatik telefonumun kilidini açabiliyor diye eski takoz telefona döndüm geri, Listemdekimi varsa arıyor, burç yorumu istiyor, video izliyor, fotolara bakıyor dünyanın faturası geliyor, bunu yapanda daha 2.5 yaşında :55::55:

Benim eski telefonda klavye tuslu olanlardan di guzeldi yeniydi ama siteye felan girmiyordu :) bakin sirf sizin icin telefon aldim ne kadae seviyorum sizi yaaaa :):):)

Hayırlı olsun canım telefonun, benimoğlanda dokunmatik telefonumun kilidini açabiliyor diye eski takoz telefona döndüm geri, Listemdekimi varsa arıyor, burç yorumu istiyor, video izliyor, fotolara bakıyor dünyanın faturası geliyor, bunu yapanda daha 2.5 yaşında :55::55:
Simdiki cocuklar cok akilli yaa valla
Sınav stresinden yemek yemek istemiyorum :( Yemek yapmakta istemiyorum, napacağım ben yaa, ne yesem :(
Canim o kadar strese girme rahat ol biraz erkek arkadasimda giricek daha kitabib yuzunu acmadi o kadar rahat yani :):):)

kızlar niraz önce ausenciayla konuştuk hastanedeymiş haştalıgı artmış kuzum benim o halde bile burayı unutmuyor sesinden ne kadar acı çaktigi belliydi kilosundan 500 gram düşün esinim sen burdasın canım benim
ausenciadan 500 gram düş allahım iyiliğini versin canım benim dua edin arkadaşımıza
cok gecmisolsun,belliydi bisey oldugu,kalmazdi bu vakte kadar,insallah agrilari cabucak diner:43:
canımın içi benim şimdi çıkmam lazım 6 dan önce gelemezsem eger sen tası topiğe olurmu esinim :16: :16:

oldumu ama cnm,önemli olan senin tasiman,ögrendigini göstermen,zamanin yoksa dün söyleseydin keske,sirayi rapunzele verirdik:19:

cok gecmisolsun,belliydi bisey oldugu,kalmazdi bu vakte kadar,insallah agrilari cabucak diner:43:

oldumu ama cnm,önemli olan senin tasiman,ögrendigini göstermen,zamanin yoksa dün söyleseydin keske,sirayi rapunzele verirdik:19:

canım haftaya benim listeyi zeynep abla taşısın nasıl olur sence hem öğrenmişte olur

***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (76.9/74.6 /2.3 /%2.99 )

pegasus07 : ( 58,8/58,6 /0,2 /0,34% )
pokemon51 :( 67.4/66.6 / 0.8/1.19% )
wuwum : (74 /74/0 /0 )kilosu sabit,geri dönmek üzere ayrildi
eftelya_blue: (63.7 / 64.03/-0,6 / % -0,94)
RrapunzelL :(71.5 /71,1 /0,4 /0,56% )
Ausencia :(62.8 /62.3 / 0.5/0.8 % )
bahar2106 :( 63.1/62.0 /1.1 /1.74% )
buyumeyenbaby:(71.9 / / /% )
zeynep_canan :( 71.8/70.1 /1.7/2.37% )
demmay: (60.9/60,5 /0,4 /0,66% )
cimcimesude(66.1 / 66.6/-0.5 /%-0.76 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

bunlarada yorum yapmamissinki,sadece alintilamissin:60::60::60:

Ortalık sakin diye hepsine alıntı yaptım tam cevaplıycam başım kalabalıklaştı, ben de sadece kilomu listeye ekledim onu paylaştım ama görmemişsiniz.

ben ciktim ,kizlari okuldan alicam,hazirlanim,anca giderim
zeynos kacta gelecekti bu arada,bileniniz varmi
diger arkadaslarda kendini listeye eklesin,bekleyelim zeynep gelirse listeyi paylasir
bu arada ben yokken,kardes takimlardan liste gelirse kontrol icin,bi zahmet halledin kizlar
öptüm sizi,ögleden sonra gelirim:16:

İnşallah bi rahat bırakırlarsa elimden geleni yaparım.

Rapunzel sizinin evin kapısı yok mu arkadaşım bu ne böyle misafir misafir, maaşallah size...

Topraksım buluşunuz süper olmuş teşekkürler.

Kaptan dün gece listeyi ben hazırladım ama doğru olduğundan emindim sonra senin kilonu bir gördüm şok geçirdim meğer pokemoncum sağolsun kendi kilosunu senin yerine kopyalamış, hep Pokemonun yüzünden benim suçum yok :-)

Gerbera çarşamba menün için söylüyorum akşam çok az bence. Makarna yanında ekmeğe bence gerek yok, ama doğrusu nedir bilemem tabi. PErşembe menünse gayet güzel olmuş...

Pokemoncum canım geç okudum kusura bakma, baban için geçmiş olsun diyeyim, Allah beterinden korusun. İnşallah en az ağrı ve acıyla sağlığına kavuşur yine..

Wuwum için yorum yapamıycam, sanırım diyeti bırakmak istiyor ama zayıflamak da istiyor, ne yapacağını bilemiyor olabilir.

zeynep ablacım sen benim yazdıklarım hiç yorum yapmıyosun, kırgın mıyız yoksa?

Ausum Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, inşallah hemen geçer acıların ,ağrıların, inşallah yarına birşeyin kalmaz.

Insallah cabuk iyilesir zeynep abla yaa
buyumeyenbaby canım yazmıyo kilon tekrar söylermisin.
Kizlar buyukeyenbabay paylasti 100
Gram almisti

Back
X