• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam ben birazdan getircem listeyi wuwumu izinli mi yazcam yoksa hic mi almıcam listeye ?????
wuwumu listeden cikar cnm,hic bsisey yazmana gerek yok:34:
benim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki :43::43::43:
aa gercekten ya,nedenki:44:
bende bir spor buldum bak bu 3 haftada incelten 10 hareket / Sağlıklı ve Uzun Yaşam / Genel Sağlık Bilgisi / Video / Kanal D Sağlık

:26:

:9::9::9::9:çok güldüm yorumuna :9::9:

nasıl oldu canım asya :26:

menüngüzl yaptığın sporda bütün gün yediklerini eritmiştir herhalde:27:tebrikler:46:

cısss cısss aklıma getirmek bile istemiyorum iştahım açılacak gibi şu sıralar daha dikkatli olmalıyım:43:

:16::16:teşekkürler canım:54:

bugün zeytinyağlı patlıcan var ama yarının yemeği:1:
istahin acilmaz cnm,sen beynine acilmicagi sinyalini ver,bak nasil kapaniyor:34:
Forumda herkesin indi canım , sayısal değerler değişti sanırım bende 5 ken 3 oldu :34:
aaa benimkide 2 olmus,yok ama olmazki
Kazen bey,okuyormusunuz mesajimi,ne oluyor yahu,yeni kuralsa eskilerin sucu ne,kurallari yeni üyelere uygulasaydiniz,veya her topige mesaj biraksaydiniz,bilgilmiz olsaydi,sasirmazdik,hic hosuma gitmedi bu:19:

Son düzenleme:
benim kalbim iki tane olmuştu neden 1 e indi ki :43::43::43:
benim 2 kalbim var:27::27:
Aus cnm benim icini ferah tut,bencede doktor abartmistir,sakin moral bozma,yarin hayirli haberlerini bekliyorum:16:
doktorlar öyle pireyi deve yaparlar:44:
iyi geceler kizlar,iki baci kalmissiniz bas basa:9:

misafirler simdi gitti,bi bakip mutfagi toparlamaya gidecegim
rapunzel cnm,listeyi getirmeyi unutma:34:

oylamaya baktim,cogunlugun karariyla gogo yu bu hafta aliyoruz listeye

gogo cnm,sabah kalkar kalmaz ac karinla tartilip kilonu bildirirmisin,bide takima basladigin kilonu ve hedef kilonu

yüzdeni hesaplayip bildirirsen daha iyi olur,artik onuda haftaya anlatirim,haftaya o sekilde yazarsin,simdi hem yorgunum,hemde mutfakta bardak tabak dolu,onlari toparlayip uyuyayim azcik:34:
rapunzel sen bu bilgileri yazarsin,karsisina not düsersin yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef kilo... seklinde:13:

gerbera cnm,2 kisi oy kullanmamis,onlar evet desede cogunlugu yakalayamayacagimizdan seni 1 hafta daha bekletecegiz,insallah listeni düzene koyar,daha cok gelmeye calisirsin:29:

iyi geceler tekrardan,bana müsade,yarin aman diyim listeyi unutmayalim:18:isim erken biterse,daha dogrusu kaynanami erken ckarirsak yetismeye calisirim:51:
sorun değil bende hemen listeye girmek istemiyorum zeten 90 kiloyla ayrılmıştım 93.5 kiloyla aranıza katıldım biraz daha düşeyim en azından 90ı yakalayınca haftaya yada öbür hafta gireyim takıma zararım olmasın:34::44:
Austan güzel haber gelmesi dileğiyle hepime iyi geceler
iyi geceler:16:
kızlar hemen menünmü yazayım yarın işlerim var doktora gideceğim
bugün uzatarak yazıyorum
sabah;yarım litre ılık su
1 kase meyeli nesfit e 1 bardak lihgt süt
ara;yok
öğlen 1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
aa;1 çay bardağı lihgt süt
akşam;1 kase sRIMSAKLI yoğurt, 1 tabak bakla, yarım tabak semizotu yemeği 3dilim tam buğday ekmeği
su,2.5 litre
spo; 45 dk. leslie walk,
menün güzel yemek fazla en azından benim gibi karbonhidrata meyilli değil afiyet olsun benimde canım yulaf ezmesi istiyor ama bayadır diyet raflarına uğramıyorum ki unuttum:27:bi baksam alsam yesem tok tutarmı ölçüsü ne kadar acaba:31::26:
:119::119::119::119::119::119::119::119:

Ben geldimmmmmmmmmmm :3:

Arkadaşlarım alıntı yapmıştım sanki ama yapmamışım heralde :26:

Teşekkürler iyi dilekleriniz ve dualarınız için .

Öyle bir esti geçti , bomba gibiyim şimdi :32::32:

Özel zaten gittiğim doktor çokta güvendiğim bir prof. ama eşime göre doktor beni çok iyi tanıyor ( ben iki iyi olsam ilaçlarımı bırakıyorum i her yıl düzenli yapmam gerekn kontrollerimi , kolnoskopimi erteliyorum) ve eğer öyle pat diye demese gidip o mr a da girmem .

O sebeble azıcık beni tedirgin etmek istedi bence , totomu kaldırıp bi zahmet hastaneye gideyim diye :34:

Bu arada oylama varmış , ben bu hafta fazla katılımda bulunamadım malum hastalığımdan dolayı , o sebeble yeni gelecek arkadaşları da takip edemedim açıkcası , kim ne kadar yazdı neye katıldı , ne yedi geçmişe çok dönmedim biliyorsunuz.

O sebeble takımın genel fikrine göre oy kullanmak istiyorum , gogo için oyum Evet , gerbera için bir hafta daha deneme süresi .

özel hastane dedinmi ya dinlen dinlen kaç testır gibi görüyorlar seni yaptırmadıkları test film kalmıyor bide korkutuyorlar :9:bir kere komşunun çocuğu rahatsız özele götürdük ama yoğun bir hastane küçükte değil acile geldik bir tahlil zehirlenmiş dediler çocuk bölümüne girin hemen dedi gittik oranın ücretini ödeyip girdik üşütmüş apandisit olabilir dedi onunla ilgili bölüme gönderdi sonuç olarak çocuk 2 antibiyotikle ertesi gün oyun çıktı para alsınlar diye tesleri fazlalaştırıyorlar allah korusun bişey çıkmaz inşallah bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım ölcek bile dediler benim için yani gerisini sen düşün canım hiç kendini yıpratma bakçocuğunu aileni düşün böyle kötü şeyler düşünme:34::54:

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (76.9/ / / )
pegasus07 : ( 58,8/ / /% )
pokemon51 :( 67.4/ / /% )
eftelya_blue: (63.7 / //)
RrapunzelL :(71.5 / / /% )
Ausencia :(62.8 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 :( 63.1/ / /% )
buyumeyenbaby:(71.9 / / /% )
zeynep_canan :( 71.8/ //% )
demmay: (60.9// /% )
cimcimesude(66.1 / / /%)
gogo2405:( / / / )
yeni üye, kilosu 2'ye bölündü,hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
wuwumu listeden cikar cnm,hic bsisey yazmana gerek yok:34:

aa gercekten ya,nedenki:44:

istahin acilmaz cnm,sen beynine acilmicagi sinyalini ver,bak nasil kapaniyor:34:

aaa benimkide 2 olmus,yok ama olmazki
Kazen bey,okuyormusunuz mesajimi,ne oluyor yahu,yeni kuralsa eskilerin sucu ne,kurallari yeni üyelere uygulasaydiniz,veya her topige mesaj biraksaydiniz,bilgilmiz olsaydi,sasirmazdik,hic hosuma gitmedi bu:19:
inşalah açılmaz çünkü çikolata krizine girip 3.5 kilo aldım ben:43:artık sırf sizleri düşünüp kendimi frenliyorum:27:
Forumda herkesin indi canım , sayısal değerler değişti sanırım bende 5 ken 3 oldu :34:
bu nedirki ben siz söyleyince fark ettim nedir bu kalpler neyin göstergesi:44::44:

kıyamam ben ona minik kuzu :54::54::16::16:

bence kötü bişey çıkmaz gittiğin özel hastaneyse küçücük bişeyi büyütüyolar tahlil yapsınlar da para alsınlar diye sen kötü seyler düsünme sonuçları alınca da hemen haber ver bize güzel haberlerini bekliyoruz

öenmli değil zeynep abla ya bu ara misafir trafigi o kadar yogun ki ablam da bende fırsat bulamıyoruz bugun de vardı yarın da var var var hep var:1::1::1: ama haftaya gelmesinler ya genel ilaçlama yapılcak apartmanda her sene yapılıyormuş 1 hafta evi temizleyemicez pis eve gelmesinler :1::1::1:

bak dediğim gibi özel miş doktorun sen böyle güzel güzel seyler düsün iste :16::16::16:

menünü begendim :34:

iyi gecelerr :34::16::16::16::54::54::54:

bir fikrim var inzivaya çekilelim gelene de kapıyı açmayalım evde yokuz ,bugün git haftaya gel diyelim gitsin:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (76.9/ / / )
pegasus07 : ( 58,8/ / /% )
pokemon51 :( 67.4/ / /% )
eftelya_blue: (63.7 / //)
RrapunzelL :(71.5 / / /% )
Ausencia :(62.8 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar2106 :( 63.1/ / /% )
buyumeyenbaby:(71.9 / / /% )
zeynep_canan :( 71.8/ //% )
demmay: (60.9// /% )
cimcimesude(66.1 / / /%)
gogo2405:( / / / )
yeni üye, kilosu 2'ye bölündü,hedef kilosu 60
4.TAKIM ORTALAMASI %

iyi geceler kızlar, dersim bitmesede bitti sayılır, mola verdim, yarın sabah mutlu olacağımız bir kiloyla uyanmak dileğiyle :) bende 59'u görüp en azından 50'li rakamlara bismillah demek istiyorum artık :34: Herkese huzurlu uykular diliyorum..

pegasus liste dogru olmuş mu gogonun kilo çizelgesinde yazıyodu ama dogru mu yanlıs mı bilemedim onun icin yazmadım hedef kilosu profilinde yazıyo ordn bakıp yazdım

***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon51 :( 66,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 / / / % )
RrapunzelL :(71.1 / / /% )
Ausencia :(62.3 / / / % )
bahar2106 :( 62,0/ / /% )
buyumeyenbaby:(72 / / /% )
zeynep_canan :( 70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 / / /% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI %

rapunzel cnm,senin paylastigin gecen haftanin listesi,dogrusu bu:34:
bu listeye ekleme yapalim lütfen:16:

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar, dersim bitmesede bitti sayılır, mola verdim, yarın sabah mutlu olacağımız bir kiloyla uyanmak dileğiyle :) bende 59'u görüp en azından 50'li rakamlara bismillah demek istiyorum artık :34: Herkese huzurlu uykular diliyorum..

insallah cnm,iyi geceler

***4. TAKIM 308.ETAP***
4.TAKIM ORTALAMASI %

rapunzel cnm,senin paylastigin gecen haftanin listesi,dogrusu bu:34:
bu listeye ekleme yapalim lütfen:16:

dogru yaa ben kilo ları düzeltmeyi akıl edememisim :17::17::17:

dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt

Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:

Son düzenleme:
dünkü menü
sabah
domates tabağı

ara
1 elma

öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding

ara 1 elma

aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden:23:)
su :2.5 lt

Son düzenleme:
***4. TAKIM 308.ETAP***
Ausencia :(62.3 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
4.TAKIM ORTALAMASI %

***4. TAKIM 308.ETAP***
bahar2106 :( 62,0/61,5 /0,5/0,81% )
4.TAKIM ORTALAMASI %

Kizlar yinede bi kontrol edermisiniz

dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt

Canım menün gayet güzel :32: 200 mekikte çok iyi :nazar:

Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:

İyi bir cezaymış, doğum günü ya da kutlamalarda kaçamak yapmama şansı neredeyse sıfır, keşke kolayı içmeseydiniz en azından :34:

dünkü menü
sabah
domates tabağı

ara
1 elma

öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding

ara 1 elma

aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden:23:)
su :2.5 lt
Kahvaltı çok az olmuş onun haricinde diğerleri iyi :34:

Gunaydin kizlar az once tartildim gecen hafta 62.00 di :) malesef bu hafta 61.5 geldim 500 gram gitmis bi kilo vermek isterdim :(

canım ya verecek kilolar az olunca böyle gram gram gidiyor bizde napalım

Back
X