• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydiinnn :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su
Kahvalti az peynir bi dilim ekmek domates salatalik cay

Ara yok

Oglen peynirli sandivic ayran

Ara bi avuc beyaz leblebi ( disari cikinca aldim )

Aksam iki tane kucuk incecik kepekli undan yapilmis semizotlu borek bi bardak ayran

Ara yok

Spor aksam yuruyus
Su 2.5 litre cok icemiyorum bu aralar
menü güzel olmuş.spor süresini yazmamışın.
Günaydın.

Offf işkence gibi geceydi , sabaha karşı şişmiş bir midenin gazabıyla uyandım ve ancak tüm yediklerimi çıkıranca rahatladım:26::25:

Dün sabah ;

2 bardak çay
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Domates / Salatalık
Mor lahana / maydanoz / dereotu salatası
3 çatal menemen

Öğle :

1,5 koca tabak yoğurtlu mantı:52::52::52:(Günün skandalı:37:)

Ara:

3 ceviz / 3 kuru incir

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
1 dilim karpuz
1 dilim peynir

Spor yemek yerken sarfettiğim performans:32::32::32:
geçmiş olsun .tabi yidin mantıyı hem ameliyat olcan hemde bu kadar tombilikususn ahı tutmuştur tabi.neyse şimdi yi bakam ameliyattan sonra hep hafif beslenmek zorunda kalçan nasılsa nihahahaha
günaydınnnnnn herkese,ilk önce dünkü menümü yazayım sonrada fırsat buldukça geçmişe bakarım..
21.05.2013 salı,
sabah:
1 k.k.kadar dil peyniri,
1 domates,1salatalık,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
3 adet keten tohumlu ve çörek otlu kraker (cevizden küçük boyutu,)
öğle:
1 adet fırında tavuk budu,
3 kaşık p.pilavı,
1 ayran,
ara:
6 adet erik 1 kaysı,10 adet taze dut,
akşam:
5 kaşık fırında azıcık yağla yapılmış patlıcan domates ve biberli sebze yemeği,
2 dilim kepek ekmek,
2 bardak ayran,
su:2,5 lt,
spor:
250 tane gögüs kası için hareket
250 sırt kası için hareket,
30 mekik,
150 arka bacak hareketi,
150 ön bacak hareket,,
70 ip atlama,
300 twist,
eliptik bisiklette 12 km yol yaptım,
250 tane yan kaslar için hareket,ohhhhhhhhhhhhhh dün spora doydum hiç bırakmak istemedim ama geç olmuştu.eşim kendinimi öldüreceksin diyip duruyordu.
saat gece 12 ye kadar yaptım..cezamda 200 cal.düşüyorum geriye 150 caori kaldı..:8::8:
menü güzel olmuş spor çooookkk olmuş:46:
şindik menümü yazayım

sabah
nesfit+süt

ara
10 adet yeşil erik
yeşil çay

öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero

ara
4 kuru kayısı
3 yeşil erik
yeşil çay

akşam
çok az yeşil mercimek
çok az yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim tam buğday

su 2 lt
spor yarım saat jillian 2.level
beğendim..
Geçmişe yorum yazdığıma göre dünki menüme geçebilirim

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; 1 dilimhellim, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen, 5 yk kuru fasulye+ 1 dilim ekmek+ 5 yk yoğurt

Ara; yine 3 kuru kayısı

Akşam; Bol yeşillikli kısır, 5 yk yoğurt

Ara; bitki çayı

Su; kesin 4 lt yi buldu,
Spor :18:

Kızlar Cumartesiden itibaren finaller için yeniden kampa giriyorum, sabah olunca menümü ve yorumlarımı yapıp çıkacağım, sonra eşimbilgisayarı saklayacak ki bir şeye bakıp 40 saat oyalanamayayım ,haberiniz olsun :9:
menü güzel spor için az gayret etsen bak emeklerin boşa gitcek.

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim light beyaz peynir
2 zeytin
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
3 erik

Öğlen
1 kase çorba
Derisi soyulmuş fırında tavuk butu+ 2 dilim patates o da fırında
2 kaşık bulgur
2 kaşık salata
Yarım dilim ekmek

Ara
3 erik
2 burçak bisküvi

Akşam

Hiç iştahım yoktu yemek yemedim
2 minicik hamur işi börek gibi bişeydi ama minyatür
3 cici bebe

Spor
10 dk trambolin
Değişik pozisyonlarda toplam 300 mekik

Su 2 lt
akşam olmamış.iyiki benim evde bebek yok cicibebeye bayılırım ..
günaydın kızlarrrrrr ya ben bugün çok yoğunum o yüzden giremiyorum hemen menümü yazıp çıkıcam... zaten kesin ceza alıcam:50:

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
1 avuç kabak çekirdeği

öğle
3 adet kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara
3 adet diet limonlu bisküvi

gelelim akşammaaaa

3 dilim pizza
yarım bardak zero:30:

sonra hiçbişey yemedim arkadaşımdaydım spor da yapamadım verilecek her cezaya razıyım:30: ver cezamı kaptan hanım:14:
:16:
pizzayı 1 dilim yiyeydin bari..
bir hafta kamptasın yani arada bir cee de ama olmaz mı

çok akıllısın sennnnn ben de goncaya aynı taktiği uygulıyım heh heee:)) üzgünüm canım ama ben cezasını vermek zorundayım:54:
Bu arada bi yerde gördüm ben sana küstüm yazmışım hem şakadır hem de soru sordun diye değil kesin eftelya ile ilgili bişey demişsindir ondan yazmışımdır aşkısıııııı:16:
canım bana taktik uygulamaya gerek yok geçen hafta 71.8 di ya sabah tartıldım meraktan 72.2 çıktım.rahat ol sen bana noluyo bilmiyorum bi yerde yanlış yapıyorum ama çözemedim :50:

Kızlar anca pazartesinin raporunu bitirdim, geceyi beklemek zorunda olduğum için ve bu işleme dün başladığım için biraz sürdü, şimdi bugünün geçmişine yorumlarımı yapayım:) salı günü neler olmuş görelim bakalım:51:

Pazartesi gününden çıkardığım sonuç genel olarak iyi, arada kaçamaklar olmuş ama çok değil. No problem fakaatttt
zeynep ve aus dışarıda işleri olduğu için açığı akşam kapatmışlar amaaa
sevgili eftelya ve garbera neredeyse yoksunuz:47:
Eftelya bir görünüp gitmişsin akşam da girmemişsin
garbera pazartesi gecesi gelip iki mesaj yazmış ve sonra da hiiiiiiç gelmemişsin
bu uyarı değil sadece şu an için bilgi vermek için yazdım haberiniz ola, buraya bekliyoruz arkadaşlar:4:

Eki Görüntüle 717555

rapor güzel olmuş.benim ceza haneme bugün yazman gerekcek. artık dayanamadım nogger yidim ben.üstüne baktım 240 kalori yazıyodu 1 paketi.bu arada kızım kornet yedi inlove olandan baktım sizin için onunda 1 tanesi 240 kalori yazıyodu..şimdi ben cezamı alıyım kuzu kuzu :17::18:

Neeee 8 yaşında kızın mı var , ben onu hiç hatırlamıyorum sadece 3 yaşındaki oğlunu biliyorum. Sen kaç yaşında evlendin, resimlerde de çok küçük gösteriyorsun , çok şaşırdım. Allah bağışlasın... Maaşallah size...

20 yaşında evlendim, 21 yaşında Anne oldum, Şuan 29 yaşındayım canım :54: Facebook profilimde var kızımın ve oğlumun fotoları :55:

bir hafta kamptasın yani arada bir cee de ama olmaz mı

Topraks Canım sabahları gelip menümü yazacağım, yazılan menülere yorum yapacağım inşallah...

dünkü menüm:
sabah 1 bardak su
1 küçük otlu çörek kırmızı közlenmiş biber salatası 1 kaşık
1 dilim b.peynir yoğurtlu patlıcan 1 kaşık kadar(sabah kahvaltıyı kankamla dışarda yaptık :17:)

ara 1 avuç kadar leblebi

öğlen:2 kaşık makarna yoğurt

ara 5-6 erik 2 yeni dünya

akşam:yoğurtlu buğday çorbası 2 kepçe
ızgara tavuk
bol acılı yeşil salata

su 2 lt.
spor sabah normal yürüyüş 45 dk.kadar
akşam 30 dk yürüyüş 30 dk.spor aletlerinde çalışma
dün kendimi spora yeni başlamış gibi hissettim bu kadar aradan sonra.:53:

Çok iyimenün ve sporun Gonca abla :10:

Kızlar anca pazartesinin raporunu bitirdim, geceyi beklemek zorunda olduğum için ve bu işleme dün başladığım için biraz sürdü, şimdi bugünün geçmişine yorumlarımı yapayım:) salı günü neler olmuş görelim bakalım:51:

Pazartesi gününden çıkardığım sonuç genel olarak iyi, arada kaçamaklar olmuş ama çok değil. No problem fakaatttt
garbera pazartesi gecesi gelip iki mesaj yazmış ve sonra da hiiiiiiç gelmemişsin
bu uyarı değil sadece şu an için bilgi vermek için yazdım haberiniz ola, buraya bekliyoruz arkadaşlar:4:

Eki Görüntüle 717555

Ah spor yaktın beni :50: Kızlar söz veriyorum Şu finaller bir bitsin, Hiçyoktan evde Lessie 5mil yapacağım, Mersin'e gittiğimde de yürüyüşümü vs yapıp vücudumu sıkılaştıracağım, inanın Bu yıl bu derslerdüzenimi al üst etti, İlk yılım olduğundan çok bocaladım, düzenim karıştı... Biliyorum spor çok önemli, spor yapmayıda çok severim ben amabu yıl böyle oldu :5:

dünkü menüm:
sabah 1 bardak su
1 dilim b.peynir yoğurtlu patlıcan 1 kaşık kadar(sabah kahvaltıyı kankamla dışarda yaptık :17:)

ara 1 avuç kadar leblebi

ızgara tavuk
bol acılı yeşil salata

su 2 lt.
hiç beğenmedim:19: ne bu kadar yürüyüş Allah aşkına işin gücün yok mu senin:33:
şaka bir yana tebrik ederim soydaşım çok güzel:46:

günaydın kızlarrrrrr ya ben bugün çok yoğunum o yüzden giremiyorum hemen menümü yazıp çıkıcam... zaten kesin ceza alıcam:50:

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
1 avuç kabak çekirdeği

öğle
3 adet kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara

gelelim akşammaaaa

3 dilim pizza

sonra hiçbişey yemedim arkadaşımdaydım spor da yapamadım verilecek her cezaya razıyım:30: ver cezamı kaptan hanım:14:
1 dilim 300 kalori :47: 1 dilimini akşam yemeğinden saysam geriye 600 kalori cezan olur hadi kolay gele, akşam gel de mezdeke yapalım benim cezaların da yarısı duruyo yapılacak:8:

Sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
3 erik

Öğlen
1 kase çorba
2 kaşık bulgur
2 kaşık salata
Yarım dilim ekmek

Ara
3 erik
2 burçak bisküvi

Akşam

3 cici bebe

Spor
10 dk trambolin

Su 2 lt
akşam için ceza versem mi bilemedim sağlıksız bir beslenme olmuş canım:26: 150 kalori versem 10-15 dk fazladan trambolinle yakarsın sen onu:))) trambolini de arttırmaya çalış bebek:54:

canım menü genel anlamda iyi görünüyor.

canım benim geçmiş olsun ilk önce...menünde mantı var ama onunda yanında başka birşey yemediğin için bence yenebilecek miktarda :34:genel anlamda iyi sporda olsa daha güzel olacakmış..

bir önceki gün yapmamıştım onun acısını da çıkardım yediğim kornet cezasınıda düşününce yaptım.eliptikte bir yandanda adım saydım ilk yarım saatte 8000 adım saydım gerisinde saymadım.bugünde inşallah daha iyisini yapacağım sabah işe yarım saat hızlı ve dik yokuş çıkarak gedim.akşamda kayınvalidemlere yürüsem ohhhhhhhhhh süper olacak. perşembe spor yapmayacağım.çünkü spor yapıp ertesi gün baskülde kilo almış görünüyorum.akşam tok karnına olan kilom sabah aç karnıma çıkandan daha az dı.perşembe vücudumu dinlendireceğim.ama dünkü yaptıklarım baskülde olmasada kıyafette çok fark etti bunu fark ettim..:52::52::52:

:42::42::42::42:teşekkürler canım benim.bu hafta başka olacak dedim..:34:
tebrik ederim:46::46::46::46:

Sorma sorma :) :) bole ispanakli felan borek yaptimi oyle der dusunki salata ve ekmek yiyosun der :) annem 42 yasinda yanimda ablam gibi duruyo
Maşallah annene ben de geri saymaya başlıyorum bu yıl :)))))

günaydınnnnnn herkese,ilk önce dünkü menümü yazayım sonrada fırsat buldukça geçmişe bakarım..
21.05.2013 salı,
sabah:
1 k.k.kadar dil peyniri,
1 domates,1salatalık,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
3 adet keten tohumlu ve çörek otlu kraker (cevizden küçük boyutu,)
öğle:
1 adet fırında tavuk budu,
3 kaşık p.pilavı,
1 ayran,
ara:
6 adet erik 1 kaysı,10 adet taze dut,
akşam:
5 kaşık fırında azıcık yağla yapılmış patlıcan domates ve biberli sebze yemeği,
2 dilim kepek ekmek,
2 bardak ayran,
su:2,5 lt,
spor:
250 tane gögüs kası için hareket
250 sırt kası için hareket,
30 mekik,
150 arka bacak hareketi,
150 ön bacak hareket,,
70 ip atlama,
300 twist,
eliptik bisiklette 12 km yol yaptım,
250 tane yan kaslar için hareket,ohhhhhhhhhhhhhh dün spora doydum hiç bırakmak istemedim ama geç olmuştu.eşim kendinimi öldüreceksin diyip duruyordu.
saat gece 12 ye kadar yaptım..cezamda 200 cal.düşüyorum geriye 150 caori kaldı..:8::8:
menünü de sporunu da çok beğendim hatta spor oldukça fazla olmuş cidden:))))

son olarak: diyete başlama günü her haftanın ilk pazarteis günü, bozma zamanı salı günleridir :)
bizim için o çoook eskidendi bak hatırlamıyoruz bile:36:

Aksamki semizotlu borek cok guzeldi yaa zor tuttum kendimi daha fazla yememek icin seve seve yedim resmen :) annemde diyor kepek ekmekle salata yiyormusun gibi hisset bi tane daha ye dedi yok anne yeter dedim direndim :) eskiden 5 taneyu gozu kapali yerdim uuufff :(
annende hem şişmansın diyo hem kıyamıyo, ana yüreği işte naparsın:34:

Günaydın.

Offf işkence gibi geceydi , sabaha karşı şişmiş bir midenin gazabıyla uyandım ve ancak tüm yediklerimi çıkıranca rahatladım:26::25:

Dün sabah ;

2 bardak çay
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Domates / Salatalık
Mor lahana / maydanoz / dereotu salatası
3 çatal menemen

Öğle :

1,5 koca tabak yoğurtlu mantı:52::52::52:(Günün skandalı:37:)

Ara:

3 ceviz / 3 kuru incir

Akşam:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
1 dilim karpuz
1 dilim peynir

Spor yemek yerken sarfettiğim performans:32::32::32:
Öğlenki skandal hariç güzel menü canım, spor yapmışsın ama cezadan onu düşmiycem geceki bedeninin verdiği cezayı düşücem sadece :)800 kalori civarı bir skandal olmuş canım fakat akşamki bozulan mide cezasını düşüyorum 600 kalori cezan var hayırlı olsun:ssz:

Gunaydiinnn :)
Dunki menum
Sabah bi bardak ilik su
Kahvalti az peynir bi dilim ekmek domates salatalik cay

Ara yok

Oglen peynirli sandivic ayran

Ara bi avuc beyaz leblebi ( disari cikinca aldim )

Aksam iki tane kucuk incecik kepekli undan yapilmis semizotlu borek bi bardak ayran

Ara yok

Spor aksam yuruyus
Su 2.5 litre cok icemiyorum bu aralar
çok az olmuş bir ayarını tutturamdın kuzucuk, bu sefer beğenmedim butonuna basıyorum, üzgünüm :(((

Kızlar birara bi Üniv.öğrencisi katılmıştı aramıza, birisinin tanıdığımı akrabası mıydı neydi? Ondan da ses çıkmıyor :26:

Bu arada CUma Yaklaşıyor, Tehlikenin farkında mısınız :18::18:

Biliyorum bugün hepimiz için çoooook güzel bir gün olacak, bu güzel gün için şimdiden şükrediyorum. Lütfen siz de benimle beraber şükredin.

Eki Görüntüle 717468
sukurler olsun bugunleri gordugumuze
şindik menümü yazayım

sabah
nesfit+süt

ara
10 adet yeşil erik
yeşil çay

öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero

ara
4 kuru kayısı
3 yeşil erik
yeşil çay

akşam
çok az yeşil mercimek
çok az yoğurtlu semizotu yemeği
1 dilim tam buğday

su 2 lt
spor yarım saat jillian 2.level
Menun az mi canim banami ole geliyo spor guzel
Geçmişe yorum yazdığıma göre dünki menüme geçebilirim

Kalkar kalkmaz 1 bardak su

Sabah; 1 dilimhellim, bol yeşillik, bitki çayı, 1 dilim ekmek

Ara; 3 kuru kayısı

Öğlen, 5 yk kuru fasulye+ 1 dilim ekmek+ 5 yk yoğurt

Ara; yine 3 kuru kayısı

Akşam; Bol yeşillikli kısır, 5 yk yoğurt

Ara; bitki çayı

Su; kesin 4 lt yi buldu,
Spor :18:

Kızlar Cumartesiden itibaren finaller için yeniden kampa giriyorum, sabah olunca menümü ve yorumlarımı yapıp çıkacağım, sonra eşimbilgisayarı saklayacak ki bir şeye bakıp 40 saat oyalanamayayım ,haberiniz olsun :9:
Menun guzel canim aksam kisir ne kadardi :) kampinda kolay gelsin canimm

Sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin
2 yemek kaşığı yoğurt

Ara
3 erik

Öğlen
1 kase çorba
2 kaşık bulgur
2 kaşık salata
Yarım dilim ekmek

Ara
3 erik
2 burçak bisküvi

Akşam

3 cici bebe

Spor
10 dk trambolin

Su 2 lt
Guzel canim menun ve sporun

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
1 avuç kabak çekirdeği

öğle
3 adet kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara

gelelim akşammaaaa

3 dilim pizza

Kabak cekirdegi tuzlumuydu :))
Aksam cok fazla olmus canim
mersi canısı, önerin için bişey düşünücem:)))) ben pazartesini bir bitirebilsem salı günkü cezalara gelicem inşallah:52:

menün güzel spor sıcaktan yok sanırım bi çare ara sen yine de bence :)) ne kadar olmayacaksın, kamp ne kadar sürecek canısı

tembeller siziiiiiii:33:

akşam ıı ıhhhh:20: neyse sabahtan akşama kadar düzene sokmuşsun akşamda oturdu mu tamamdır bu iş:34:

yandın sen, yaktım çıranı bekle:33::35::20::47:
:) :) :) :) ablaya bak :) ne ceza vercek acep

Menün güzel canım , sporunda süper :34:

Nedir bu pizza aşkı 3 gündür forumda :50:

Canım spor yapmamamın sebebi sıcaklar+ yorulmamak için,güniçinde evde afedersin at mislai koşuşturuyorum, bu sefer sporda yapsam Ders çalışacak ne halim kalır ne de vaktim :5:

Gelecek Pazar günü özgürlüğüme kavuşuyorum canım, Glecek Pazar gününe kadar sürecek
Pizza aski eftelya ve yoprakdaydi bu hafta canim :) galiba baska yiyen olmamisti
İnsaf yahu, ne zaman ben nete giremesem çeneniz düşüyor. Hiç düşünmüyorsunuz , bu kız iş yerinden nasıl geçmişi okuyup bitirecek diye...14 sayfa ...

Pazartesi günü interenet sinyali yoktu biz de yine kablolardan sandık. Dün gece internet yok diye 11 e kadar PC yi açmadım bile ,11 de eşim işten gelince aaa internet düzelmiş dedi o kadar sinir oldum ki keşke ben de kontrol etseydim ....

Neeee 8 yaşında kızın mı var , ben onu hiç hatırlamıyorum sadece 3 yaşındaki oğlunu biliyorum. Sen kaç yaşında evlendin, resimlerde de çok küçük gösteriyorsun , çok şaşırdım. Allah bağışlasın... Maaşallah size...

Kaçır kaçır hiiiç sorun değil sana bu hafta serbest ...

İşte bu yorumu çoook beğendim...( Dost muyum düşman mı belli değil )

Ohhhh affiyet olsun, bal şeker olsun...

Yok yok spora falan gerek yok, zamanla kendiliğinden yanar onlar , kasmasına gerek yok bence :-)

Ben de kendimi zeki sanıyorum, hiç aklıma gelmedi..

Barış çubuğu iyidir, seni de mutlu eder, karşılık olumsuz olsa bile senin vicdanını rahatlatır, iyi yapmışsın...
Topraksım bir ricam var, Aus yediklerinin cezasını haftaya uygulasa olur mu?
Bugun aksam evde net vardir insallah canim rahat rahat sohbet ederiz
dünkü menüm:
sabah 1 bardak su

ara 1 avuç kadar leblebi

ızgara tavuk
bol acılı yeşil salata

su 2 lt.
GuEl menu canim oglen az olmus sabah guzeldi sporda guEl ben bunu hergun yapiyom ise gidip gelirken :)
hiç beğenmedim:19: ne bu kadar yürüyüş Allah aşkına işin gücün yok mu senin:33:
şaka bir yana tebrik ederim soydaşım çok güzel:46:

1 dilim 300 kalori :47: 1 dilimini akşam yemeğinden saysam geriye 600 kalori cezan olur hadi kolay gele, akşam gel de mezdeke yapalım benim cezaların da yarısı duruyo yapılacak:8:

akşam için ceza versem mi bilemedim sağlıksız bir beslenme olmuş canım:26: 150 kalori versem 10-15 dk fazladan trambolinle yakarsın sen onu:))) trambolini de arttırmaya çalış bebek:54:

Maşallah annene ben de geri saymaya başlıyorum bu yıl :)))))

bizim için o çoook eskidendi bak hatırlamıyoruz bile:36:

annende hem şişmansın diyo hem kıyamıyo, ana yüreği işte naparsın:34:

Öğlenki skandal hariç güzel menü canım, spor yapmışsın ama cezadan onu düşmiycem geceki bedeninin verdiği cezayı düşücem sadece :)800 kalori civarı bir skandal olmuş canım fakat akşamki bozulan mide cezasını düşüyorum 600 kalori cezan var hayırlı olsun:ssz:

çok az olmuş bir ayarını tutturamdın kuzucuk, bu sefer beğenmedim butonuna basıyorum, üzgünüm :(((

Bende korka korka yedim dun :( niye bana fazla yiyorum gibi geliyo anlamiyom yaa yemeden once size sorucam az kaldi :) :)

teşekkür ederim bana kalsa daha biraz daha ip atlayıp mekik çekecektim ama eşim elimden aldı geç oldu dedi.:47:az oturmadın yanıma dedi.tam 2 saat yaptım sporumu.cumaya az kaldıııııı.kendimi aşmalıyım sporda..:8::10::32:severim yapmayıda vakit bulsam sürekli yapacağım işte vakit kısıtlı..:51:

Kızlar birara bi Üniv.öğrencisi katılmıştı aramıza, birisinin tanıdığımı akrabası mıydı neydi? Ondan da ses çıkmıyor :26:

Bu arada CUma Yaklaşıyor, Tehlikenin farkında mısınız :18::18:

Canim cok kise girip haber etmeden gero kaciyo biri daha vardi ismini unuttum oda baya paylasim yapiyodu gitti sonra bisey demeden senin dedigin kiside topragin kuzeniydi

sukurler olsun bugunleri gordugumuze

Menun az mi canim banami ole geliyo spor guzel

Menun guzel canim aksam kisir ne kadardi :) kampinda kolay gelsin canimm

Guzel canim menun ve sporun

Kabak cekirdegi tuzlumuydu :))
Aksam cok fazla olmus canim

:) :) :) :) ablaya bak :) ne ceza vercek acep

Pizza aski eftelya ve yoprakdaydi bu hafta canim :) galiba baska yiyen olmamisti

Bugun aksam evde net vardir insallah canim rahat rahat sohbet ederiz

GuEl menu canim oglen az olmus sabah guzeldi sporda guEl ben bunu hergun yapiyom ise gidip gelirken :)

Bende korka korka yedim dun :( niye bana fazla yiyorum gibi geliyo anlamiyom yaa yemeden once size sorucam az kaldi :) :)

Canım büyük tabaktaydı , yanında ekmek olmadığından bulguruda yarım çay bardağıydı.. Bol yeşillikti

teşekkür ederim bana kalsa daha biraz daha ip atlayıp mekik çekecektim ama eşim elimden aldı geç oldu dedi.:47:az oturmadın yanıma dedi.tam 2 saat yaptım sporumu.cumaya az kaldıııııı.kendimi aşmalıyım sporda..:8::10::32:severim yapmayıda vakit bulsam sürekli yapacağım işte vakit kısıtlı..:51:

O kadarda yuklenme kendine canim benim bence

dünkü menüm:
sabah 1 bardak su

ara 1 avuç kadar leblebi

ızgara tavuk
bol acılı yeşil salata

su 2 lt.

canım menünde güzel sporunda...:45::46::46::46::46::46::38:

[sıze=2]kızlar birara bi üniv.öğrencisi katılmıştı aramıza, birisinin tanıdığımı akrabası mıydı neydi? Ondan da ses çıkmıyor :26:

Bu arada cuma yaklaşıyor, tehlikenin farkında mısınız :18::18:
[/sıze]

evet canım benim kuzi, o kargaşada kaldı sonra da onun saatleri uymuyor bize uyum sağlayamaz, sonra düzene oturtursa bakarız

Ya kizlar su dunki gosterdiigm alet kafama takildi annemde verecegin 3-5 kilo icin almaya degermi diyor
Faydasini gorurmuyum kizlar gercekten ya

kızlarrr biraz önce beni 0850 ile başlayan bir numara aradı vodofone dan aradığını tarife değişimi için onay istediklerini kampanyalarını anlattı sonra kişisel bilgileri almak için doğum tarihi sordu anne babamın ismini sorunca kapadım çünkü hiçbi kurumsal firma anne babanın ismini direk sormaz anne kızlık soyadının tamamını sormaz tc kimlik numarası sormaz:26:
sonra araştırdım internetten bir dolandırıcılık şebekesiymiş vodofone digitürk avea turkcell ya da çeşitli bankalardan aradıklarını söylüyolar sakın kanmayın ben akıllı davrandım hemen araştırdım:34:

Eki Görüntüle 717555

:17::17:haklısın canım diyetime dikkat ediyorum elifle hemen hemen anı menülerimizde ama tartıda biraz fazla rakam görünce canım sıkıldı girip okuyorum tam yazcam bi işim çıkıyor ya pcyi kaptırıorum yazamadığımı fark etmemiştim daha sık gelmeye çalışırım tabi :40:

Back
X