• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık

ara 1 ince dilim kek

öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara 3 yeni dünya

ara şekersiz nescafe

akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran

ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)

su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık
:( garnitür yemisin kek yemisin :( ben bir sey demicem

Bu haftaki mesaj sayım 60, gelecek hafta sınav haftam olduğu için daha az olacak malum şimdiden affola

Glelim dün ki menüme

kalkar kalkmaz; 1 bardak su

Kahvaltıda ; 1 haşlanmış umurta, birazcık pynir, 1 dilim ekmek, 4 üçgen karpuz dilimi

Ara; 3 tane bu sefer taze kayısı :9:

Öğlen; 5 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt

Ara; 1 bardak süt

Akşam; tavuk sote, bol salata, yoğurt 4 kaşık

Akşam; şekersiz sütlü kahve

Su; 3 lt
Spor; Kocaya laf yetiştirme :52: Şaka bir yana yine yok :14:

Rakibim Prapunzell naptın kiloyu? Bu hafta kimdi benim rakibim :12::12::12:
canım benim cok güzel olmuş menün
bu hafta 4ünüzlede yarışırım :)
ausencia
gonca
çiğdem
gökçe
varmışınız benimle yarışmaya
:) :)
ben kendime güveniyorum gelin bakalım

selam kızlar ben 8. takımdan geliyorum bu hafta kilo aldığım için cezam
nasıl pis boğaz olduğumu sizlere göstermek
geçen hafta.58.2
bu hafta:58.7
kilom yaklaşık olarak yarım kg arttı koca bogazım yuzunden
spor da yok tabi
sporda yapmayınca cezayı aldım utanıyorum diyorsunuzdur diyette olan kişi fast food yermi diye
haklısınız işte siz sakın yemeyin ve içimdeki canavarı durduramadığımdan bu durumdayım
sizler istediğiniz kıyafetleri giymek istiyorsanız benım gıbı olmayın
herkese iyi günler diliyorum

Iradene kuvvet cnm,Allah bi daha yedirmesin:9:
her agzina koyacagin lokmada hedefinden uzaklastigini düsün,eminim yiyesin kalmaz:6:

sende istedigin kiyafetleri eminimki giyeceksin:16:

Kızlar bu hafta 3. olmuşuz :30:

Benide tez zamanda mezun edersiniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh, şurda 20 günüm var 20 günde kilo verebilmem için Tavsiye alınır :9:

menümü yazıyım sonra uyumaya kızlar ben yarın sabah kilomu yazarım kaptanım
sabah 2 bardak sıcak su
50 defa parmak ucunda yaylanarak zıplama
1 dilim ta.bug. ekmeği
1 dilim hellim
5 tane yeşil zeytin
bol maydonoz
2 ceviz
bol maydanoz
ara
yok diyetisyene gidicektim ve diyetisyenim bana gelmeden 3 saat öncesinden hiç bir sey yeme içme dedi

öğlen
100 gram tavuk döner yarısını yiyemedim dilber yedi :)
bol salata
1 kutu ayran
ara
3 kayısı
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1.çay bardağı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
40 dakika kendim spor aletleriyleyle
sabah 30 dakika hızlı tempoda yürüyüş
öğlen tam 120 dakika normal tempoda yürüyüş
akşam 1 saat hızlı tepmoda yürüyüş
sonrada koltukta uyuya kalma :) :)

spor menü harika zeynoşummm:46::46::46:

sabah
domates tabağı

ara
6 kayısı

ara
1 bardak süt

öğlen
3 kasık patates salatası

ara
8 erik

akşam
az patatesli salata
çoban salata
2 dilim ekmek
patlıcan yemeği

spor yapamadım ama hızlı tempoda iş sayılırmı:1:
su 2 lt

canım menünü begenmedim sabah ekmek yokmu öglen 3 kaşık salata olurmu akşam güzel spor yok sporu yapmalısııınnn:20::20::20:

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pokemon51 :( 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL :(70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 :(90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia :(63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 :( 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby:(72,4 / //% )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan :( 68,6/ //% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

topraks tebrik ederim canım 700 gram gitmiş :46::46:

menümü yazıyım kahvaltımı yapıyım geri gelicem hemen
sabah 1 bardak sıcak su
50 defa zıplama
1 dilim ekmek
1 kk kadar hellim
5 tane zeytin
1 domates
1 kupa yeşil cay
ara
1 kutu süt
öğlen maalesef yiyemedim spordaydım
ara
2 dilim karpuz
akşam
5 kasık kabak yemeği
1 dilim ekmek
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleriyle
40 dakika hızlı tempoda yürüyüş

güüzeell menü ve güzel spor zeynoşum:52::54::54:

iyi akşamlar herkese iş yerinde bölümüm değiştirildiği için artık eskisi gibi gündüzleri giremiycem ama ay sonu telefon tarifemi değiştirip ay başından itibaren telefondan gündüzleri akşamları da PC den takip etmeyi düşünüyorum. İnşallah ay başına kadar idare edersiniz...

sabahtan kalkıp açığı kapatmışsın:))) hepimize yetiştin Maşallah:54:
kız uyandı durmuyor ben de hazırlanıyım işyerinden girerim tekrar byeeeeeeee
bu hafta 600 gr verebilmişim bakalım gogocum ne yaptı:ssz:

evet canım ama servisi kaçırdım saatin farkına varmamışım eşim götürdü işe... Listede 1 kilo almışım gözüksemde geçen hafta 74 e çıkmıştım bu hafta 73,4 olmuşum yani 600 gr vermişim. O yüzden izin almıycam çünkü bu hafta da kilo veremezsem izne ayrılmak istiyorum demiştim. Bi de bu Zeynep Ablanın son kilosunu görünce çok hırslandım ve çok kıskandım. Kesinlikle devam etmek istiyorum...Sabah birden kapattım PC yi size selam veremedim kusura bakma. Listemi de birazdan yazıcam. İş yerinde bir arkadaş doğum iznine ayrıldı o yüzden onun yerine de ben bakıyorum bütün gün giremedim hiç...

vermişsin işte önemli değil listede almış görünebilirsin ama kilo vermeye başlamışsın, üzülecek bişey yok:54::16:
:16:

canım benim yediklerine baksana kuş kadar yiyorsun o kadar kilo almanın imkanı varmı :16: :16: cok sevindim çiğdem senin adına tabi kendi adımada
:34: :34:

Zeynep abla hakkaten sana helal olsun... Azmine çok imreniyorum seni gördükçe kendime kızıyorum. Tebrikler abla alkışlıyorum seni...

evimin balkonundan erciyes dagı :)

dumanların arasında kalmış bügün yağmur yagıcak herhalde :)

Aaa ne hoş sen de yeşillerin içindesin....

***4. TAKIM 310.ETAP***
topraks : (73,4/72.7 /0,7 /0,48% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
pegasus07 : ( 58,5/54,2 /4,3 /3,68% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü...Mezun Olmak Istiyor
pokemon51 :( 67,0/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
eftelya_blue: (63,2 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
RrapunzelL :(70,8 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
Garbera1987 :(90,0 / / /% ) 303. etapta izne ayrılan üye geri döndü,kilosu 7 ye bölündü,7.takimdan transfer oldu
Ausencia :(63,1 / / / % ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
bahar2106 :( 61,5/61,5 /0/0% ) Kilosu Sabit Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby:(72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan :( 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
demmay: (59,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
cimcimesude(65,9 / / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
gogo2405( 72.1 / / / %) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

Tebrik ederim...

dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah parmak ucunda zıplama 50 kez
ılık su yeşil çay 1 dilim ekmek tam buğday
peynir domates salatalık

ara 1 ince dilim kek

öğlen 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara 3 yeni dünya

ara şekersiz nescafe

akşam fırında tavuk yanında 2 kaşık garnitür patates havuç bezelye karışık
1 bardak ayran

ara domates salatalık biber
4-5 erik
2 lokma kepek ekmekle şeker koymadan yapılmış armut marmelatına bandırıp yedim(bundan yapıcam bende güzel bi diyet tatlısı ama az yapmak lazım şekersiz olduğu için çabuk bozulur sanırım)

su 3 lt.
spor 30 dk.latin dansı(cezam için)
30 dk.lesli yürüyüşü kendim için
vee nöbet baya yoğun geçti st.2 ye kadar çalıştık

menün çok güzel canım spor da öyle ... şekersiz nescafe yi şerefsiz nescafe diye okudum çok şaşırdım.... Çok yorulmuşum bugün 11 saat PC ye bakınca şekersiz nescafe şerefsiz oldu tabi...

***4. TAKIM 310.ETAP***
pegasus07 : ( 58,5/ / /% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
buyumeyenbaby:(72,4 /73.4 /-100/%0.69 )Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
zeynep_canan :( 68,6/65,1 /3,5/2,55% ) Gecen Hafta Etap Listesine Alinmadigimizdan Kilosu 2 ye Bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %

zeynep abla maşallaaahh nazar degmesin sana :nazar::nazar::nazar: muhteşem kilo vermişssin

Back
X