• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bırazdan bır daha bakarım gelen olmus mu dıye bır dusuneyım sımdı ıkızler havuzda elıf uykuda ama buyuk olasılıkla uyanır pekı leslıeyle yuruyummu sımdıkı.canım sıkılıyor ya

sen nerdesin bu saatte havuz :44:

maydanoz bılındıgı gıbı C vıtamını deposudur ve odem attırır
ama maydanoz lımonla yenırse yag yakar

ayrıca 17 dal maydanoz 1 lomonun suyuyla blendıra konurda yarım bardak su eklenıp sıvı halıne getırılır her gun sabah ac karnına 21 gunluk kur yapılır ve bol bol yag yakılır

güzelmiş ama büyük konuşmıyım ölsem yiyemem maydanozzzz

7.00 ıkı dılım wasa arasında 1 kk peynır
10.00 mınık bır seftalı
13.00 2 kofte salata ayran
15.00 3 kayısı
17.00 1 armut
19.30 3 kofte yagsız salata 1 catal pılav
belkı bır seftalı daha yerım emın degılım

3 lt.den fazla su

40 dakıka 6.3 km/h hızda 4.5 km.yuruyus
40 dakıka ebrucukla plates yapmadım plates yapmaya calıstım
300 twıster

acaba leslısle 3 mıle yurusemmı bılemıyorum
sen de kuş kadar yiyenlerdensin menün güzel bana göre az ben ben ölürüm o kadar yesem sanırım :))) spor güzel bu arada senin gazınla bugün de meyve yedim hani bana alkışşşşşşş

menuler konusuna yazdıgım seyın acıklaması
hanı dıyorum bugun yıyeceklerımızı onceden yazsakta yorumlara gore dogru yada yanlıs dıye duzeltsek
mesela ben sımdı desemkı yarın sunu sunu yıyecem seklınde sımdıden yazsam yorumları alsam yarında lıstemı uygulasam nasıl olur
sadece bır fıkır

bu biraz zor güzelim bea, mantık olarak doğru olabilir ama sonraki yorumara göre de daha sonraki menüler düzenleniyor senin dediğin çok zor olur, gerçi listeli diyet yapanlar için olabilir belki ama bana uymaz herkes fikrini söyleyebilir

geldım kız gongun sesı sana calmasın
uyku gogu olmasın canım bu
bu sefer uyku gongu değilmiş :)))

Bende geldim burdayimm :)
menuler konusuna yazdıgım seyın acıklaması
hanı dıyorum bugun yıyeceklerımızı onceden yazsakta yorumlara gore dogru yada yanlıs dıye duzeltsek
mesela ben sımdı desemkı yarın sunu sunu yıyecem seklınde sımdıden yazsam yorumları alsam yarında lıstemı uygulasam nasıl olur
sadece bır fıkır
Ben yarin icin yiyecegim seyi bugunden karar vermemki canim ya annem ne pisirirse onu yerim ben :):)
7.00 ıkı dılım wasa arasında 1 kk peynır
10.00 mınık bır seftalı
13.00 2 kofte salata ayran
15.00 3 kayısı
17.00 1 armut
19.30 3 kofte yagsız salata 1 catal pılav
belkı bır seftalı daha yerım emın degılım

3 lt.den fazla su

40 dakıka 6.3 km/h hızda 4.5 km.yuruyus
40 dakıka ebrucukla plates yapmadım plates yapmaya calıstım
300 twıster

acaba leslısle 3 mıle yurusemmı bılemıyorum
Oglen ekmek yok dunde ekmek yoktu ekmek yemiyosun galiba canim ha menunu sabah paylassaydin sporsa guzel olmus
maydanoz bılındıgı gıbı C vıtamını deposudur ve odem attırır
ama maydanoz lımonla yenırse yag yakar

ayrıca 17 dal maydanoz 1 lomonun suyuyla blendıra konurda yarım bardak su eklenıp sıvı halıne getırılır her gun sabah ac karnına 21 gunluk kur yapılır ve bol bol yag yakılır
Himm guzel bilgi denemeye deger
yettiiiiiiiiiimmmmm ha ha zafer benim Su hanım beni çağırdı ama uyuttummmmm
Tebrikleeerrr :) )
bırazdan bır daha bakarım gelen olmus mu dıye bır dusuneyım sımdı ıkızler havuzda elıf uykuda ama buyuk olasılıkla uyanır pekı leslıeyle yuruyummu sımdıkı.canım sıkılıyor ya

Havuzmuu sizin ev nasil ki :):)

sen nerdesin bu saatte havuz :44:
$yenı 207.webp

mutfak camından bakınca ahanda burda

Eklentiler

• $son telefon 056.webp
    $son telefon 056.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 37
tatliş sen de hoşgeldin :54: bir gogocum eksik kaldı şindik belki aus da uğrar ohhhhhhh missss
ben bu arada hem çalışıcam hem sizinle sohbetteyim yarın sabaha iş yetiştirmem gerek

sen de kuş kadar yiyenlerdensin menün güzel bana göre az ben ben ölürüm o kadar yesem sanırım :))) spor güzel bu arada senin gazınla bugün de meyve yedim hani bana alkışşşşşşş

bu biraz zor güzelim bea, mantık olarak doğru olabilir ama sonraki yorumara göre de daha sonraki menüler düzenleniyor senin dediğin çok zor olur, gerçi listeli diyet yapanlar için olabilir belki ama bana uymaz herkes fikrini söyleyebilir

bu sefer uyku gongu değilmiş :)))
alkıslar opucukler tebrıkler kaptonıskoma benımkı bır fıkırdı yazın gordugum kadarıyla meyvenın cesıtlılıgı gezme yada dısarda yeme gudumuz dondurmayıda unutmayalım dıye bır otokontrol saglarmı dıye dusunmustum

Bende geldim burdayimm :)
Ben yarin icin yiyecegim seyi bugunden karar vermemki canim ya annem ne pisirirse onu yerim ben :):)

Oglen ekmek yok dunde ekmek yoktu ekmek yemiyosun galiba canim ha menunu sabah paylassaydin sporsa guzel olmus

Himm guzel bilgi denemeye deger

Tebrikleeerrr :) )

Havuzmuu sizin ev nasil ki :):)

kıyamam kusuma anası pısırırmıs benım mınnagımda yermıs
bos verın bır fıkırdı sadece

tatliş sen de hoşgeldin :54: bir gogocum eksik kaldı şindik belki aus da uğrar ohhhhhhh missss
ben bu arada hem çalışıcam hem sizinle sohbetteyim yarın sabaha iş yetiştirmem gerek

arada ses ver ama belkı bende yurumeye baslarım

bu arada senin o miniğin kırmızı ojelerini severim beennn:))) benimki de sürdürüyo ben daha açık reklerdeyim kırmızılara geçemedim :)))) süslülerrrrrrrr

Sindi gunduzmu orada cok guzel gorunuyo canim gule gule oturun

Evet canim gogo ve cimcime :) eksik birazdan uyurum gibi bende :(

yaa evet ben de düşündüm şimdi gündüz olan bi yerdemisin diye ama kafamda toparlayamadım doğrusu o zaman biz gündüzken senin uyuman gerek değil mi çok mu saçmaladım şimdi:44:

Sindi gunduzmu orada cok guzel gorunuyo canim gule gule oturun

Evet canim gogo ve cimcime :) eksik birazdan uyurum gibi bende :(

yok canım burası gunduz degıl pek alısamadım hele cocuklar baba yokken tadını cıkarsın ıstıyorum esım pek ıstemıyor hep havuzda kalmalarını
adamlar gırıyormusta vs......................kızlar buyuyormusta vs.ben daha hıc gırmedım yasak bana

alkıslar opucukler tebrıkler kaptonıskoma benımkı bır fıkırdı yazın gordugum kadarıyla meyvenın cesıtlılıgı gezme yada dısarda yeme gudumuz dondurmayıda unutmayalım dıye bır otokontrol saglarmı dıye dusunmustum

kıyamam kusuma anası pısırırmıs benım mınnagımda yermıs
bos verın bır fıkırdı sadece

Valla :) canim yaa bekar olunca annem ne pisirirse onu yerim elim mahkum :):):)

Back
X