• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende emziriyorum sut icin su ve proteyin lazim gerisi bosmus Canim.hatta saglikli yersen sut daha cok geliyor.bende oyleydi.

evet su ve süt en önemlisi ama ekmek yerine bulgur pilavı,ısırgan çayı,kuru dut,armut,elma bunlar çok süt arttırırçoğunu doktor önedi canım vede denedim süper işe yarıyor..

Sizin bu sporlara hastayim bacim
Hali yikamaca
Manti acmaca
Gobek atmaca

Bak sinirleniyorum.kaslarin sismistir ondan fazla cikmissindir.hem hacimce incelme daha onemli.bugun en kotu 20 dakika Birsey yapacaksin.sonra gobek atmaca sporunu yaparsin.
Duyuldumu........efemmmmmmmm.
Mazeret yazma bak ekrandan Ucarim........

bi kerem halı yıkamaca ile göbek atmaca sayıııılıııır ikisi de efor sarfettiriyor:52: aman sen uçma bak öbür parmak da gitmesin sonra ben yaparım eve gidince hazırlamadan önce 20 dk :8:

bi kerem halı yıkamaca ile göbek atmaca sayıııılıııır ikisi de efor sarfettiriyor:52: aman sen uçma bak öbür parmak da gitmesin sonra ben yaparım eve gidince hazırlamadan önce 20 dk :8:
Hem kaslarin isinir daha Guzel gobek atarsin sekerim

evet su ve süt en önemlisi ama ekmek yerine bulgur pilavı,ısırgan çayı,kuru dut,armut,elma bunlar çok süt arttırırçoğunu doktor önedi canım vede denedim süper işe yarıyor..
Ben 13 aydir emziriyorum temmuz sonu esimle tatile gidecem bebisim annemde kalacak.insallah fazla aglamaz memesizlikte.zaten gorsem dayanamam.

kızlar bir toplantım var, misafirlerim gelmek üzere, bitince gelicem
öpüldünüzzzzzzzz:54::16:

Hiiiii
Efor ........
Bende efor harcadim herseyi spor diye yazayimmi Kaptanim:1::1::1:

hoşbuldum tşk ederim..
bugun benim acaip basım ağrıdı ya diyete basladıgım içinmi acabaa :( vücut afalladı tabi :)

olabilir cnm da.ilk bir hafta zor geçerde sonradan alışırız.

sabah 50 zıplama ılık su 1 dilim ekmek
domates biber peynir

ara 1 yeşil elma

öğlen 3 köfte domates biber soğan yoğurt 1 dilim ekmek

ara 3 diyet bisküvi

akşam 1 kepçe çorba tavuk döner 2 kaşık p.pilavı 2 kaşık ayran

ara 2 avuç leblebi

su 2 lt.
spor 3 saat ev temizleme balkon yıkama st.17 den gece 2,5 a kadar çalıştım :27::37:
menü güzelde ben tavuk döneri kalorili diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?
gerçi 3 saat sporla ne yemişsen yakmışsındır

Gunaydiiiiiiinnnnnn nasilsiniz kislaarr hemen dunbyedklerimi yazayim.aksam icin cza alabilirim ama uyhulayamiyrm belim hayla agryooo;(

Sabah: salatalik domates
Yagsiz peynirli omlet
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara yarim kase yogurt 1 seftali

Oglen 1 kase k flakes 1 su bardahi sut

Ara yok

Aksam iiii sey.yedim byascik.9 kasikcik manti ama.aciklamam var
1 ekmek=3 manti 1 kase corba = 3.manti
Ekmk.ve corba.hakkimi mantida kullandim.cok.eskiden.dyetsyne.gdyrdm.dyetsynm.bu seklde yapabilirsin.demisti

2 litre su
Mutfak yemzligi spora grer.miiiiiii
cnm ya mantı tabiki yiyebiliriz ama diyetisyen bana mantı, pizza vs. gibi ölçülü tüketmemiz gereken şeyleri öğlen yemeğinde yememizi önermişti.eğer öğlen yersek akşama kadar onu yakıyoruz.sende keşke öğlen ve akşam menünü yer değiştirseydin. o zaman sorun olmaz dı bence.

Kizlar ramazanngeliyr ne yapacaz bilmem.ben her yil ramazanda en az 4. Kilo alirim ;(

emzirdiğim için oruç tutmayı düşünmüyorum ama tutsaydım kesin kilo alırdım.

günaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay

ara
3 kuru kayısı

öğlen
simit
ayran

ara
3 kuru kayısı

akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna

su 2,5 lt
spor :17:
az birazcıkta spor yapsaydınn süper olurdu

günaydın.......:37: bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..:27:
26.06.2013 çarşamba,
sabah:

1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,

menü güzelde zeytinyağlı yaprak sarması küçük müydü yoksa büyük mü? küçükse sıkıntı yok bence...

menü güzelde ben tavuk döneri kalorili diye biliyordum yanlış mı biliyorum acaba?

cnm ya mantı tabiki yiyebiliriz ama diyetisyen bana mantı, pizza vs. gibi ölçülü tüketmemiz gereken şeyleri öğlen yemeğinde yememizi önermişti.eğer öğlen yersek akşama kadar onu yakıyoruz.sende keşke öğlen ve akşam menünü yer değiştirseydin. o zaman sorun olmaz dı bence.

menü güzelde zeytinyağlı yaprak sarması küçük müydü yoksa büyük mü? küçükse sıkıntı yok bence...

Canim komsudan gldi.manti aksam gtrdi o da ben cok severm.mantyindayanamadm yedm. Valla ;) bida yapmama kiiii :)

kolay gelsin , senin de mi göbeğeeeee off nedir bu göbekten çektiğimiz kardeşim yaaa, bugün bekleriz canım

aus yazmış canım uygulamaya çalışırsan en az zararla atlatmaya çalışalım

eh iyi diyetisyen dediyse boynumuz kıldan ince sen yine de yattığın yerden karnını çek bırak :)))))

ok gez bakalaım, benimkilerde gidiyor salı günü, bende gezicemmmm

tamam canım, tekrar hayırlı olsun geri dönmek üzere ayrıldı yazıcam bu hafta sana haberin olsun

güzel canısı menün, oh ev de mis gibi oldu rahat edesin şimdi:54:

olabilir ama aç bırakma canım kendini, aç kalınca baş ağrısı oluyor.

ağlama canım napalım yavaştan yavaştan vericez ark, zeynepe helal olsun hatun tam gaz gidiyor:nazar:

çok teşekkür ederiz, takımımızda ağırlamaktan mutluluk duyardık ama mezun olmanıza da sevindik. Biraz tokat gibi olmuş raporlar ama elinize sağlık:) hepimiz biraz daha çekidüzen veririrz kendimize umarım:54:

:) manylar kifa kocaydi vanm 1 kasikta 2 tane.flan vardi bu da.kurtarur bir mazeret okur.mu ;).onu yaoiyrm.canm.bacaklarimi.da.kendime digru ckyrm.yatthm.yerden isr yramazda ben kndimi.kandryrm.iste :)

Dünkü menümü yazayım.
sabah ılık su yine sabahla öğlen birleşti.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay

ara bir avuç mısır

akşam dört kaşık fasulye dört kaşık bulgur pilavı bir kase cacık

ara bir dilim karpuz
bir bardak süt

su iki lt.
spor 30 + 90 yürüyüş.cezamı düşüyorum 200 kal.

Günaydınlar güzeller :3:

Nasıl sıcaklar bastırdı , evden çıkınca eve nasıl döneceğimizi şaşıyoruz yusufla .

Topraks geçen sormuştun bez olayını , bende kelin ilacı olsa demiştim ya ; 5 günde işlem tamam bizde nihayet , her çocuğun yaşı, algısı değişik işte.Hem gündüz hem gece alivederci bez:9:

Ramazan da kilo almamak için küçük bir tavsiye , 2 yıl önce diyetisyen diyetim ramazana denk gelmişti.2,5 kilo vermiştim .Dr bu süreci almadan atlatmak bile başarı demişti.

Sahur atlamayın .
Klasik diyet kahvaltınızı yapın .
Örn:
1 fincan yeşil çayla başlayın .
Kahvaltınızı yağsız süt içerek yapın .
2 dilim kepek ekmek ya da muadili ekmekle peynir , zeytin bol yeşillik tüketin .
1 yumurta sizi tok tutacaktır .

Unutmayın sahurda çatlayana kadar yesekte iftara kadar yine acıkıyoruz , fazladan yüklenmenin ertesi gün mide rahatsızığından başka sonucu yok.

İftara su ve hurma ile başlayın .
1 kase çorba ve 1 dilim ekmekle devam edin .
Mümkünse burada biraz mola verin .
Daha sonrasında sebze yemeğinizi ve yoğurt , salata , protein menünüzü tamamlayın .
Yemekten hemen sonra tatlı, meyve vs yemeyin.

İftar saat olarak geç olacak .
22:00 gibi yağsız süt ve meyve tüketin .

Su içmeyi ihmal etmeyin .

Kaçamak yapmazsanız ramazan da kilo almaz hatta verebilirsiniz .
2 gundur kara kara dusunuyordum nebyapcam.diye canim col tesekkur ederm uygulayavam ins :)

günaydın canlar
dün gece yoktum ya kaynıtmışsınızdır kesin:) menümü yazayım geçmişe dalayım

sabah
1,5 dilim tam buğday
1k.k beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay

ara
3 kuru kayısı

öğlen
simit

ayran

ara
3 kuru kayısı

akşam
imambayıldının soğanından bir parça
1 dilim tam buğday
çok az yoğurtlu makarna

su 2,5 lt
spor :17:
Cnim. Simit. Yarim olsaydi. Dahaviyi olurmus. Birde susam da.cok yag olur simit yerlen susamlari biraz kazirsan daha iyi olur bence suyu iyi ixmissin :)

günaydın.......:37: bu hafta çok yoğunum dün gecede uyuyamadım balkonda uyuduk kızım yer değişikliği yapınca uyumadı beşiğini istedi ama içeridede uyunmuyor çok sıcak.sinek girmesin diyede cibinik kurmuştum içinde uyuduk.ben uyumadım orası ayrı mesele..işlerim olmasa eve giderdim..:27:
26.06.2013 çarşamba,
sabah:

1 k.k.kadar peynir,
1 domates,1 salatalık,
2 dilim t.tahıllı ekmek,
1 bardak çay,
ara:
1 neskafe,
öğle:
3 kaşık yulaf ezmesi,
2 kaşık müsli,8 adet fındık
3 kaşık yoğurt karımı
ara:1 elma,
1 erik,
akşam:
1 adet minik b.dolması,
8 adet yaprak sarma z.yağlı,
3 kaşık yoğurt,
su:3 lt,
spor:
30 dak.yürüyüş,
Liaten guzelmis canim. Bi nescafe yetyr mu ;) bide findik cok olmus sanki

Dünkü menümü yazayım.
birdilim peynir domates salatalık bir kaşık yoğurtlu patlıcan üç dilim ekmek şekersiz çay

ara bir avuç mısır

ara bir dilim karpuz
bir bardak süt

su iki lt.
Sporun.cok guzel canm. Listende :)

2 gundur kara kara dusunuyordum nebyapcam.diye canim col tesekkur ederm uygulayavam ins :)

Cnim. Simit. Yarim olsaydi. Dahaviyi olurmus. Birde susam da.cok yag olur simit yerlen susamlari biraz kazirsan daha iyi olur bence suyu iyi ixmissin :)

canım neskafe yetmiyor normalde ama o an sadece onu içecek kadar vaktim vardı.birde ara öğünde 10 tane fındık yemek normal ben de fındıklarımı yoğurttaki karışıma koydum daha lezzetli hale getirdim öğünümü...:34:

canım ne küçüktü nede büyük orta büyüklükte.bence az bile yedim.sonuçta gün içinde çok kalorili şeyler yemedim çok düşük kalorilide olmazdı diyet.bence azdı,:56: çok değildi...

ben geldiiiiimmmmmmmm

Hiiiii
Efor ........
Bende efor harcadim herseyi spor diye yazayimmi Kaptanim:1::1::1:

+18 olanlar hariç yazabilirsin:52::52:

di mi di miii ama ben çok kırılganbım hemen küstüm spor yapmadım, ne çabuk demoralize oluyorum yaaa:43:

:) manylar kifa kocaydi vanm 1 kasikta 2 tane.flan vardi bu da.kurtarur bir mazeret okur.mu ;).onu yaoiyrm.canm.bacaklarimi.da.kendime digru ckyrm.yatthm.yerden isr yramazda ben kndimi.kandryrm.iste :)

ne zaman iyi olur belin yürüyüş falan hafif tempoda yasak mı acaba?

Dünkü menümü yazayım.

ara bir avuç mısır

ara bir dilim karpuz
bir bardak süt

su iki lt.
canım nasıl hiç baktın mı tartıya menüler iyi gidiyor sen bari devir şu yetmişi

evet bir daha bari simit olunca yarım yiyim çok fazla şikayet aldım simitten soğuttunuz insanı:52: bugün ne yesem acep???? simit:44::36:

ben geldiiiiimmmmmmmm

+18 olanlar hariç yazabilirsin:52::52:

di mi di miii ama ben çok kırılganbım hemen küstüm spor yapmadım, ne çabuk demoralize oluyorum yaaa:43:

ne zaman iyi olur belin yürüyüş falan hafif tempoda yasak mı acaba?

canım nasıl hiç baktın mı tartıya menüler iyi gidiyor sen bari devir şu yetmişi

evet bir daha bari simit olunca yarım yiyim çok fazla şikayet aldım simitten soğuttunuz insanı:52: bugün ne yesem acep???? simit:44::36:
Yarinin cuma oldunu hatirlatmama gerek varmi.ona Gore dusun tasin Karar ver ne yiyecegine

Benim evden cikmamam gerekiyor.evdeyken duzene girebiliyorum.haaaaa pazartesi kavikasyona baslamayi dusunuyorum.ayrintilari yazarim.adini yanlis yazabilirim ama hani su alete baglaniyorsunda yaglari parcaliyor ya

Canim komsudan gldi.manti aksam gtrdi o da ben cok severm.mantyindayanamadm yedm. Valla ;) bida yapmama kiiii :)

tamam cnm.komşudan gelmiş geri çevirmek olmazdı. sen söle bi daha böyle şeyleri öğlen getirsin ;)

Dünkü menümü yazayım.

ara bir avuç mısır

ara bir dilim karpuz
bir bardak süt

su iki lt.
menü güsel sıkıntı yok bence.

canım ne küçüktü nede büyük orta büyüklükte.bence az bile yedim.sonuçta gün içinde çok kalorili şeyler yemedim çok düşük kalorilide olmazdı diyet.bence azdı,:56: çok değildi...

cnm aklım annemin yaptığı sarmalara gitti.onun sarmaları 2-3 parmak kalınlığında oluyorda.

Back
X