• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadalar. sinir bozucu bir gün benim için benim kilom da gene artış var çok üzgünüm ben elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.:43: geçen hafta 63,8 idim bu hafta 64,200 çıktım çooook üzgünüm arkadaşlar.
dünkü menü:
sabah:

1 simit,
ara yok kızımla hastanedeydik,
öğle: öğleni saat 15: 00 da yaptım tavuk döner dürüm yedim.
ara:diyet kraker,
akşam:
yemedim desem yeridir 1 çatal spaketti makarna kızlarıma yaptım pişmişmi diye kontrolde yedim.3 adet zeytin,
boğazım çok fenaydı iştahım da yoktu ondan arkadaşlar.
su:3 lt,
spor,:
1 saat yürüyüş,

günaydın arkadalar. sinir bozucu bir gün benim için benim kilom da gene artış var çok üzgünüm ben elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.:43: geçen hafta 63,8 idim bu hafta 64,200 çıktım çooook üzgünüm arkadaşlar.
dünkü menü:
sabah:

1 simit,
akşam:
yemedim desem yeridir 1 çatal spaketti makarna kızlarıma yaptım pişmişmi diye kontrolde yedim.3 adet zeytin,
spor,:
1 saat yürüyüş,
Canım bazen 1 saat arayla bile kilo farkediyor üzülme sen arada 400gr fark var, bu belki sudur, 1-1,5 kilograma pek takılmamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü bazen üzerindeki bir kıyafet bile 200gr arttırıyor.
Dün de çok az yemişsin tatlım:)

Kızlar günaydın:) Şu spora ayırcak vakti bi türlü ayarlayamıyorum. Her gün düzenli spor yapmak istiyorum, içimdeki istek çok büyük. Spor vermeden kilolar çok yavaş gidiyor, metabolizma yavaşlıyor. Eski yeme düzenime göre az yememe rağmen kilolar hareketsizlikten gitmiyor belki de. Masa başı işi de sıkıntı o açıdan. Neyse ki bugün bırakmayı düşünüyorum. Okul zamanı daha çok vaktim olur spora:)

Dünkü menüm:
Sabah:
5 form bisküvi, şekersiz nescafe

Öğle:
4-5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 1 küçük dilim börek, 4-5 kaşık yoğurt, 4 kaşık çorba

Ara:
Tek lokma çikolata:((

Akşam:
Ton balıklı salata, 1 dilim kepekli ekmek

Ara:
Biraz antepfıstığı

Su: 2litre
Spor: Zeynep ablam 200 kalori demişti, kalori hesabı yapamadım, spor salonuna giderken 10 dakika koşuda anca 150kalori yakıyordum, o yüzden 200 kalori yakmamışımdır. Kalori bakımından eksik yaptım yani bugün telafi ederim:/ 100 mekik, 20 squat, 20 lunge

Canım bazen 1 saat arayla bile kilo farkediyor üzülme sen arada 400gr fark var, bu belki sudur, 1-1,5 kilograma pek takılmamak lazım diye düşünüyorum. Çünkü bazen üzerindeki bir kıyafet bile 200gr arttırıyor.
Dün de çok az yemişsin tatlım:)

teşekkürler canım öyle tabi de insanın morali bozulmuyor değil zaten baskülümü kaldırdım haftaya cumaya kadar asla tartılmayacağım moralim bozuluyor.haftaya bakacağım neler olacak.
kilo veren arkadaşlarımı da tek tek tebrik ediyorum:46::46::46::46::46:.kesin gene ekside olan benimdir.:43:

Kızlar ben de kilo bildirimimi de yapayım, 200 gr'lık bir düşüş var, hafta içinde başka günler tartıldığımda daha az da çıktım kaç kere ama bugün böyle oldu:/

Kilo: 65,2-65,0 = 200gr %0,31

Su: 14litre

Spor: 5 saate yakın

Son düzenleme:
dünkü menü:
sabah:

1 simit,
akşam:
spor,:
1 saat yürüyüş,

fıstıkım başka bir durum var senin bünyende bence gayet iyi besleniyosun, düzelir merak etme

Ben de çok üzüldüm 200 gr verebilmişim, takımın puanını düşürmek istemiyorummm:(
az olsun öz olsun canım sıkma canını

Canım benim geçmiş olsun çok, menün çok güzel ama:)

Tebrikler 65'lere düşmüşsün:)) Olabilir bu öneri, bence kabul:)

Günaydın canım menün ve sporun harika diyecek bir şey yok zaten:)
teşekkür ederim canım:54:

ben rapunzel konusunda cok cidiiyim ve elifin artık takımda olmasını istemiyorum nedenine gelince dogru düzgün gelmiyor aramıza geldigi zamanda sadece gecmiste yolculuk yapıp hiç sohbet etmeden cıkıyor. elif sohbet edelim diyoruz bir bakıyorum elif çıkmmıs bir kaç haftadır dikkat ediyorum gözlemliyorum facede takılıyoru ama buraya gelmiyor.
bizler burda fazla vakit gecir demiyoruz ama arada bizimle muhabbet et ya:(
kaptanım benim şahsi fikrim böyle sen ne dersin bilmiyorum biraz önce katılmak isteyenlerin yazılarını okudum baya talep var
ve bizde baya azaldık yeni arkadaşlara ihtiyac var diye düşündüm senin fikrin ne olur bilmiyorum.
takımda kim kaldık kı
sen ben nurdan deniz:(
gonca izinde
cigdem izinde
bahar izinde
gizem 2 3 haftadır hiç yok :(
yeni birilerini ben de almayı istiyorum canım, rapunzel konusunda ne diyim her seferinde sorun oluyor bu konu:( ben bıraktım artık napalım bizimle bir arkadaşlık kuramadı demek ki, bu konuyu başka zaman konuşalım bugün zaten çok canım acıyo:((((

gökcem ben bu hafta 300 gram verebildim vücüdüm kendini korumaya almıs ödem toplamısım bu hafta diyetisyenim vücücü sasırtalım dedi listeyi degiştirdi :(
daha vercek yerin kalmazı gülüm bea:52:

günaydın kızlar
bende dünki menümü yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
bir salkım üzüm
1 kupa yesil cay
saat 9.30 gibi
1 dilim ekmek
1 domates
bol yeşillik
3 ceviz
1 kk kadar peynir
ara
1 kutu ayran
1 erik
öglen dısardaydım
tavuk döner
bol salata
1 kutu ayran
ara
yok
akşam
3 4 dilim karpuz
1 kase yogurt
bol salata
ara
1 salatalık
su 2.5 lt
spor
45 dakika hoca ile
30 dakika kendim spor aletleri ile
90 dakika yürüyüş (488 kalori yaktım)
ne diyim bilmem ki felaket, kokunç kötüüüüüüüüüü olmuş:33:

ben düşünüyorum gonca ama eşimin biraz rahatsızlıgı var ( hepatit b ) doktorla konusacagız bir sorun olmazsa eger bakalım kısmet :)

gizem yok kuzum galiba hafta içide hiç girmiyor :(

günaydın kuzum çok geçmiş olsun . menünü begendim :16:

:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
seni tebrik ederim canım söyledgin sey mantıklı sen nasıl dersen öyle yapalım :)
teşekkür ederim, kız ne bebeği uçtun sen yaw:))))

fıstıklar sonra uğrayacağım biraz ağrım var:( görüşürüz

***4. TAKIM 325.ETAP***
topraks : (66,7/65,9/0,8/%1,20 )
zeynep_canan :( 54,6/54,3 /0,3 /%0,55 )

RrapunzelL :(73,8/ / / )
nurork :
(63,9// / )
gizemli_1105 :(97,1/ / / )

cimcimesude: (63,8/64,2 /-0,4 /%-0,63 )
yellowmelon : (65,2/65/0,2 /%0,31 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

fıstıkım başka bir durum var senin bünyende bence gayet iyi besleniyosun, düzelir merak etme

az olsun öz olsun canım sıkma canını

teşekkür ederim canım:54:

yeni birilerini ben de almayı istiyorum canım, rapunzel konusunda ne diyim her seferinde sorun oluyor bu konu:( ben bıraktım artık napalım bizimle bir arkadaşlık kuramadı demek ki, bu konuyu başka zaman konuşalım bugün zaten çok canım acıyo:((((

daha vercek yerin kalmazı gülüm bea:52:

ne diyim bilmem ki felaket, kokunç kötüüüüüüüüüü olmuş:33:

teşekkür ederim, kız ne bebeği uçtun sen yaw:))))

teşekkürler canım inşallah öyledir.bugün hem hastalık hemde bu kilo artışı benim moralimi alt üst etti...düzelecek umuduyla bakıyorum.inşallah olur kurban bayramında memleketim elazığa gideceğim inşallah ozamna kadar idaal kiloma yetişirim.:21:

Selam kızlar rica etsem listemizi kontrol edebilir misiniz?

***13. TAKIM 325. ETAP ***

akashha (80.1/79.6/0.5/%0.62)
ayeyldz (79.2/77.3/1.9/%2.40)
Yeni üye Hedef :65
elifimsuyum (79.8/79.2/0.6/%0.75)
LAydLiNe (67.7/66.5/0.4/%0.59)
322. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 3 e bölündü.

mavera87 (66.2/66/0.2/%0.30)
naeviaa (63.6/62.4/1.2/%1.89)Yeni üye Hedef : 55

13.TAKIM ORTALAMASI: % 1.09

kızlar günaydın, öncelikle dün akşam bir ara girdim site bakımda dedi, dün genelde bütün gün yattım biraz sancım vardı.
menümü de yazayım

sabah
1 kepekli sandviç
çay

ara
1 bardak sütlü neskafe

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara
3 ısırık simit

akşam
1 kase tarhana
1,5 z.yağlı biber dolması
2-3 çatal makarna

su 1,5 lt
spor yok:26:bu haftayı sporsuz geçirdim herşey üstüste geldi dün de ağrım vardı gitmedim

canım çok geçmiş olsun.menünde fena değil.:54:

kızlar kontrol edebilirmisiniz?

**12.TAKIM 325. ETAP**
dalin26 ( 76,8 /74.5/1,15 /%1,50) 323.Etapta izne ayrıldı kilosu 2'ye bölündü.
değişimgünlüğüm ( 63,8/63.5 /0,3/%0,47)
cirkinordekyavrusu (68.6/68/0.6/% 0.87)
benbirtaneyim ( 74,3/72,8/1,5/%2,02 )
adayaren38 (69.8/69.3/0.5/%0,72)
rabia1984 (88,4/87,3/1,1/%1,24)
luveyla (69,5/68,8/0,7/%1,01)
TheBeyin (68,6/66/2,6/%3,79) yeni üye hedef kilo 55
maviask (56,4/55,6/0,8/%1,42) yeni üye hedef kilo 46
phalanx(69,6/68.8/0.8/%1,15) yeni üye hedef kilosu 55

12.TAKIM ORTALAMASI (%1,42)

ben rapunzel konusunda cok cidiiyim ve elifin artık takımda olmasını istemiyorum nedenine gelince dogru düzgün gelmiyor aramıza geldigi zamanda sadece gecmiste yolculuk yapıp hiç sohbet etmeden cıkıyor. elif sohbet edelim diyoruz bir bakıyorum elif çıkmmıs bir kaç haftadır dikkat ediyorum gözlemliyorum facede takılıyoru ama buraya gelmiyor.
bizler burda fazla vakit gecir demiyoruz ama arada bizimle muhabbet et ya:(
kaptanım benim şahsi fikrim böyle sen ne dersin bilmiyorum biraz önce katılmak isteyenlerin yazılarını okudum baya talep var
ve bizde baya azaldık yeni arkadaşlara ihtiyac var diye düşündüm senin fikrin ne olur bilmiyorum.
takımda kim kaldık kı
sen ben nurdan deniz:(
gonca izinde
cigdem izinde
bahar izinde
gizem 2 3 haftadır hiç yok :(

ben bir haftadır denizlideyim internet yok o yüzden giremiyorum bu arada facede takılan ben değilim kim oldugunu söylemek zorunda değilim ayrıca ben zaten çok konuşan muhabbet eden biri değilim her lafa atlayıp bişey söyleyen biri değilim ben burda o kadar muhabbet etmeden de motive olabiliyorum neyse bugün kilomu yazıp ayrılıyorum kilom 73....

Back
X