menün abaqrtısız ama sanki çeşitlilik az gibi canım mesela salata yoğurt bolca tüketmeni tavsiye ederim.Selam kizlar sonunda evdeyim.yorucu bir yolculuk oldu ama gecti neyse.
Dünkü Menü
Sabah
Iki haslama yumurta
Bir Tk. Bal
Ogle
Tavukla salata
Aksam
Mercimek corbasi
Salata
Bir dolma
Gece yarim kavun
Su sanirim yeterli ictim
Spor Ankaraya gidip olsun
Biraz toparlaniyim gelirim
canım benim menünde 6 dilim ekmek var bana biraz çok geldi :26: sütlaç oranın çok değil canımgenel olarak menün güzel.
![]()
sabahki poaça dışında herşey güzel ama oda sabah tüketmişsin yani yakmışsındır zaten.slm kızlar.çok yoruldum ya nöbetciydim.kaç kat inip çıktığımı hatırlamıyorum....totom sandalyeye değmedi bugün...
sabah
1 bardak lıght sut
1 sade poğaca
ara
10 badem
öğlen
6 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pilav
salata
ara yok
akşam
1 tabak ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
su 3 lt
spor yok
canım diyetisyenimin verdiği ekmek miktarı o yüzden söylediği şekilde tüketip bi sonucu görmek istiyorum.alışır.ben 3 yaşından sonra krese gitmesi taraftarıyım.sonuçta eğitimcide olsam bransı çok farklı.kreşte kendi yaşına uygun etkinlikler yaptırılıyo hemde sosyalleşiyo.
menü güsel cnm.gece dilimin yarısıydı herhalde.yarım kavun yiyememişssindir diye düşünüyorum.araba kullanmayı bende cok istiyorum.hatta şu an istediğim tek sey....
menü güselde arada ekmek yeme bence sabahki ekmeğide 1 dilime indirisen daha iyi olur gibime geldi cnm..
bende cok özlüyorum yaa.
6.30 mu.yuhhhh cidden mi....ee siz kaçta kalkıyosunuz saat 5.30 tamı.
begenmedim menünü ama sporuna bayıldım cnm:))))fazla karbonhidrat olmuş...lahmacunlar fındık lahmacunmuydu.yoksa bildiğimiz lahmacun mu
döneri saymassak güsel cnm
günmü...ooo yaptıklarından bende isterim zeynep ablam.sporun muhtesem.ama börek için aynı seyi söyleyemeyeceğim.istediğin kiloya ulaştığın içinde sanırım biraz rahat davranıyosun.eee hakkın tabi:))
akşamki tavuklar soslu kızartma mıydı. akşam dışında güsel gonca ablam
dengesiz olmuş gibime geldi cnm.bisküvi, kraker, tadelle, makarna..hepsi fazla olmuş bi günde
Eki Görüntüle 805769 arkadaşlar benim bu küçük kızım kayınvalidem sürekli her ortamda bu bizim tarafa benzemiyor arzunun ailesine benziyor bu çok çirkin diyip duruyor ben çok çirkinmişim oğlu çok yakışıklıymış kızımda bizim tarafa çekmiş.ya el kadar çocuğa sürekli çirkin demesi beni delirtti.siz bir bakın kızm çirkinmi o kadar.:26:
kaynananın problemi var galiba, torununu çirkin buluyorsa diyecek lafım yok. ayrıca kızın üzüm gibi çok tatlı ve çok güzel