- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Tsk ederim bu konuda knusmayalim artik Canim yaniyorcanımcım tekrar geçmiş olsun . bize takıl unut olanları
kapttan kusura bakma dün gündüz işler çok yoğundu gecede kızımla beraber uyumuş kalmışım.
bekle beni canım ama şu kurban bayraları hakikaten sıkıntılı geçiyor. hem kırmızı et hem tatlı ve özel yiyecekler dehşet kalori bombası oluyor
şekerim bende sizleri özledim.bayramı kilo almadan geçirdiysen önemli bir sınavı atlatmışsın demektir.
canım çok az şey yemişisn bu şekilde zayıflayamazsın.
canım benim kıyamam yavrucağa şekeri nassıl ölçüyorsun parmağından kan alarakmı yoksa daha iyi bir yöntem varmı.
beni anlatıyosun resmen canım.her tarafım lömbür lömbür yağ
hoşgeldin canım ben seda ankaradayım 30 yaşındayım 1 kızm var. bende burada çok eski değilim 1 ay filan oldu.
Guzel olmus aksam cok hafif yaninda salatada yemeye calisarakadaşlar unutmadan menümü paylaşayım eçmişe devam edeceğim
sabah;
2 dilim kepek ekmekli kaşarlı yağsız tost
ara;5 fınıdk
öğlen;
avuçiçi kadar pide
1 tabak sebzeli etli yemek
1 ayran
az salata
akşam;
1 kase sebzeli çorba
2-3 lokma ciğer
spor yok
su;3 litre ve 1 litre bitki çayı
Senin menuyu ausa havale ediyim su sira kendime hayatimi Yok be gulumMenüme geçeyim
Önceki günün iştahsızlığını bu güne pek yansımadı
Kahvaltıdan önce 1 bardak kahve. Normal kahvem bittiği için hazır şu 3 arada bir olanından tükettim.
Sabah:
1 yumurta
3 tane milföy böreklerinden peynirli
Öğlen:
1 porsyon sebze yemeği.
Patatesli olduğu için ekmek tüketmedim.
1 bardak ayran.
yeşil salata
Ara:
meyve ve süt (yarım bardak)
Akşam:
Ton balıklı ve kıtır ekmekli bol yeşillikli kocaman bir salata
Gece bir ara nasıl olmuş bliyorum iki kaşık kavurma atmışım ağzıma bir parça köy ekmeyiyle benim şuçum yok, suç kavurmada. Ne işi vardı gece gece orda hayret bişi
Su: Yarım litre. (Yavaş yavaş 1 litreye çıkaracağım söz)
Spor: 20 dakika aerobik.
Cocugun icin cok uzuldum