Şu diyetin öncekilerden farkı benim için ne biliyormusunuz?önceleri sevdiyim şeylerden mahrum kalırdım.Hiç cips yemezdim kola içmezdim çok çeşitli yemek yemezdim,bazen tek besinle karabuğday ile beslendiyim bile oldu...Ama şimid canım isteyen her şeyi yiyorum ama az...çok azzzzz....garip olan o ki canım bile fazlasını çekmiyor....Size vereceyim rapor geliyor aklıma hiç istemiyorum...Mesela pepsi içiyorum bardağın dibinde süzüp 5 yudum içip bırakıyorum...3 4 tane kalem gibi patates kızartması yiyorum ve doyuyorum daha da istemiyorum...Az önce bir tane tavuk kanadı kadar az kızarmış balık yedim ve doydum kızartma olduğu için gerisini istemedim...çok müthiş bir motivasyona sahibim sizlerle...Ama ne zaman motivasyonuma,irademe emin olucam biliyormusunuz?misafir gittiğimde ya da misafir geldiyinde de diyetime sadık kalırsam.Lütfen hiç bir zaman buna izin vermeyin.Beni güzelce uyarın.cezayla tehdit edin...size güveniyorummmm
Aynen katılıyorum sana :) Bende aynen dediğin gibi yapıorum herşeyden az az ayda yılda bi yiyorum yani eskiden günde 1 litre kola içerdim şimdi 2 haftada bir bardak belki :)