Canım ıspanak 1 porsiyon tavuk but 1 tane. Keşke resim cekebilsem iyi olurdu bi fırsatta cekerim..hastanedenormal yemekle birlikte yağsız tuzsuz diyet yemeği de çıkıyor ben diyet yiyorum genelde.et türleri izgara fırında yada haslama oluyo salataya yag dokmem mesela yoğurtla karıştırıp yerim.
Rezene barsaklari çok çalıştırır sürekli kullaninca barsak tembelliği yapar.
o zaman sorun yok cnm. rezene için o kadarını bilmiyordum öğrendim:)
Ben menümü yazmayı unuttum yaa yazayım hemencik
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 peynir 1 lokma bal
ara nescafe 2 bisküvi
öğlen 1 kepçe çorba tavuk beyaz eti salata yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
akşam 1 dilim pizza büyük bir bardak ayran 1 lokmalık tavuk kızarmış tı fazlasini yemedim 2.dilim pizzayada içim gitti onuda yemedim
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 15 dk zıplama ve yuzme için ayak çalışması
güzel güzel sabretmeyi öğreniyoruz:)
Herkes nerde yaaa evimin halini görmeniz lazım berbat iskence gibiii
ayy kuzum buralardayım ama çok yoğunum ders çalışıyorum hep ancak geliyorum
ilahi canım ya benim için yaptığın yorumlara o kadar güldüm ki...evet ya bu aralar cıssslar yapıyorum ama fark etmen güzeeeeel,e ben sana boşuna diyetisyenim demiyorum ya...ama hakketen hareketli günler geçirdim o cıssslı günlerde.Bu gün bir toparladım.bu arada raporumu da vereyim...
Rapor
Sabah 1dilim ekemek,lor peyniri,yeşillik,yeşil çay
Ara elma,yeşil çay
Öylen 3kepçe sebzeli pirinç çorbası,3tane balık,yarım kase yoöurt,bol yeşillik,2lokma lahana turşusu,1dilim ekmek..
Ara 3dilim portakal,yeşil çay
Akşam 2kepçe fasulye çorbası,1.5dilim ekmek,yeşillik
Ara 2bardak çay,2tane yarım parmak büyüklüyünde içi sütlü nestle çikolata...
2.5litre su,spor yok...
damlaaaa kız o 3 kepçe çorba ne öyle???? üstüne balık hatta bide ekmek ne diyim ben sana sen bence bi 2 saat spor cezasını hak ettin yani:)))
Kizlar bugun nasil bir gündü anlamadim moralim cok bozuk kafam cok karıştı allah beni kahretsin

Öğlene kadar cok guzeldi herşey..son dk ka misafirim geldi çayın yanına patates salatası yaptık

ama hani hakkiyla tuzlu,yagli kocaman bi tabak Onu yedim. Üzerine onun pişmanlığını yaşarken eşimin teyzesi aradı akşam bekliyoruz mantı yaptık diye

ooff yaa..
Menum

Sabah,
Ilık limonlu suyum
T.bugay ekmeginden zeytinli domatesli tost
Limonlu maydonuz
Ara, 5i1yerde cayim ve 3-4adet kepekli galate
Oglen,
Kocaman tabak patates salatası
Cay
Ara, yok
Akşam,
Yarım tabak mantı

Cay b. Cola
2lt su
1000adim yürüyüş
45dk leslie+zumba
100 ip
Ceza verin bana ya sağlam bi ceza olsun hakettik ben
kız kahretmesin deme öyle

patates salatan toplamda 2 orta boy patates 1 yumurta dan ne kadar fazlaydı toplamda önemli olan o? mantıya gelince bana kalsan yasak olduğu için ben hiç yemezdim ama sende porsiyonu azaltıp yemişsin tabi tabağın büyüklüğü ne kadardı bilmiyom bide üzerinde bol tereyağlısından sos varmıydı??????? bunlar soru işareti anlıycan cnm:):):) ama olsun önemli olan yanlış olduğunun farkında olmak ve birdaha o yanlışı yapmamak.
günaydııııııııııııın yaz dönemine fit girecek arkadaşlar.tam gaz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
ayyyy gaza geldim vala yaz dedin fit olmak dedin ayyy inş süper yaaaa:):)
güzel hezramanki gibi canım menün.
işlerini hafifletince sabahları bekliyoruz seni.ingilizce çalışıyorum demişin o neden.ne iş yapıyordun sen canım
ayyy cnm inş koşa koşa gelcem sen merak etme:) cnm ben bitkiler üzerine moleküler çalışıyorum. yani DNA ları falan. yüksek lisans yapıyorum tez aşamasındayım doktoraya başlayabilmek ve kadroya girebilmek için ingilizce de yds den belli bir puan almam gerek onun için uğraşıyorum. 6 nisan da sınav

çok az kaldıııı

sağol canım benim ihtiytacım vardı
faydalı olduysa ne mutlu:)
Günaydın canlarımmmmmm.herkese güzel az kalorili,az vicdan azablı,az tatlılı,az tuzlulu,az yasaklı gün gün diliyorum ve de bol paylaşımlı....
amin amin inş:):):) sen diyosunda kendin pek uymuyosun damla hanımm çikolatalar çorbalar ekmekler maşallah yani:))))
SABAH:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,peynir
ARA:elma
ÖĞLEN:bir kase barbunya(5 kaşıktı),iki kaşık yoğurt
ARA:bir kase yoğurt
AKŞAM:iki kuru dolma,5 sarma,salata,3 kaşık yoğurt
SU:2 lt
cnm menün çok güzel ama bişeye değinecem dolmalar 2 orta boy biber dolması büyüklüğünde ise sarmalar da serçe parmak büyüklüğünde ise idare eder fazla değil ama öyle değilse azcık fazla olmuş akşam için derim:):):)
evet hergün en az 10 kere kesiliyor..
kızlar zaman hızlı geçiyor valla..bu mayıs sonunda tayinimiz belli olacak temmuzdada taşıncaz..o zamana kadar benim bu kilomu verip korumam lazım ..yine bir şekilde veriliyor ama koruması zor..dün canım çikolata istedi markete girdim korkumdan
hani şu küçüçük petitolar varya ayıcık şeklinde onlardan aldım
cnm yeme petito falan cısss onlar

çok çikolata istiyosan bitter çikolata al (tablet olanlardan) ondan herhangi bir ara öğününde günde 1 kez olmak şartıyla 3 kare yersen hem diyetin bozulmaz hemde nefsin doyar:):):)
dünkü menüm.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin çay
ara
1 mandalina
öğlen:
1 kase çorba
salata
az dönerin etinden
ara. 1 küçücük çikolata
akşam:
yarım kase çorba
5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
ara:1 soda
su:2lt.
spor
1 saat yürüyüş
o çikolatanın kalorisi de katkı maddeleri de küçük mü bakim haaa:):):)
benim de az kaldı 2-3 kilo kadar ama yavaş veriyorum..aslında hızlı versen o kadarda hızlı alınıyor bende eğer verirsem kilo koruma yapcam :)
bir 6 ay aynı kiloda kalabilsem olur :)
şu ana kadar hep aldım verdim böyle olsun istemiyorum
ahhh ahhh şu kilo koruma dönemini bi görebilsem:):)
ama olacak bu kez ben inanıyorum::)))
yok kıbrısa yeni evliyken gitmiştik..artık hayırlısı..çocukların eğitimi için şehir merkezi istiyoruz..burda oğlum boş vakitlerinde hep sokakta oynuyor..sokağa doydu iyice :)
ama imkan olsa bir jimnastik kursuna yada müzik kursuna verirdim o yüzden şehir merkezi istiyoruz ama hayırlısı tabi..
bende alışveriş yapmayı özlüyorum şöyle çantamı koluma takıp vitrinlere bakmayı bile özlüyorum..eee tabi zayıf olsam daha güzel olur
alışveriş bende yapmak istiyorum ama pantolon alsam haftada bir kez giydiğimi düşünürsek bir pantolonu 2 hafta snunda 2 kilo zayıflayınca pantolon cup düşmeye başlıyo nolcak:

o yüzden alamıyom aslında bu iyi bişey ama bi yandan da kıyafetlerimi yenilemem lazım bunu da bir anda yapmak bana maddi açıdan çok ağır gelecek biraz biraz yapım diyorum şimdiki bulup beğendiğim modelleri o zaman bulamıyom falan. o yüzden dedimki 1 beden küçük alsam olur mu acaba ??? hem onun içine girmek için daha bir hırs yaparım sanki diye düşündüm:):) atttt defne bnm yine çenem düştü kuzum yaaa amma da konuştum hee.
Benim dünkü menüm
sabah kepekli peynirli tost nescafe sade
ara 1 elma
öğlen yoğurt fırında tavuk yarım dilim börek
ara portakal
akşam 2 kaşık çorba 4 kaşık makarna salata bu defa ev yemekleri olan bi yerde yedik.sulu yemekler çok yağlı diye almadım.
Su 1 lt anca isteyken ictim evde wc sorunu var içemedim.
Spor 30 dk yürüyüş 5 dk ayak çalışması yine.
hımmmsu için çok geçerli bir sebebin varmış cnm idare etcen artık. ama öğlenki börek olmamış bence:)
Günaydın kızlar
Sabah
Kepekli ekmekten yağsız tost
1 yumurta
Çay (Şekersiz tüketiyorum yıllar oldu şekeri bırakalı :) )
Öğle
Yarım kase çorba
3 tane kuru dolma
Ayran
Salata
Ara
çok küçük bir muz
Akşam
Yarım tabak makarna
2 kaşık menemen
Bol salata
Ayran
Su 2,5 litre
Spor 45 dakika yürüyüş.
öğlenki dolmanın biri çok yada çorba olmamalıydı ekmek değişimi olduğu için hepsi fazla geldi bana. akşamki makarna 4 kaşıktan fazlaysa o da çok cnm bnm. ayyy kızlarrrr ben hepten kötü kadın müzeyyen oldum haaa:):)
ne diyorum biliyomusunuz?profilde ismimiz altında yazı varya,hepimiz oraya diyete başlama zamanımızı,diyetden önceki kilomuzu,şimdiki kilomuzu ve hedef kilomuzu yazalım.böylece bir birimiz haqqında malumatımız olur...mesela 01.2013_ 75_69_60 gibi.ben yapıyorum...sizi ede davet ediyorummm
olur olur hemen yapalım becerebilirsek:):)
merhabalar kusura bakmayın nolur gelemedim doğru düzgün başlığa rahatsızlandım biraz okulda olunca yetişemedim malesef:/
diyetimi bozmadım ama dün yediklerimi yaziyim hemen
sabah 7:00 1 peynirli tost +maydanoz+bitki çayı
ara 10:30 1 yeşil elma
öğlen 14:00 4 köfte kadar et , yayla çorbası ,yoğurt ,1 dilim ekmek ,salata
ara 17:00 2 ceviz
akşam 19:00 1 ton balıklı salata yedim (dışarda olduğum için mecbur gene et yemek zorunda kaldım )
yarım saat spor ve 2 litre su
geçmiş olsun cnm öncelikle. kuzum çorba 1 kepçeise tmm yok değilse ya ekmek ya da çorba birini tercih etmeliydin derim.su spor gayet iyi:):)
birazcık öyle oldu ya

kaçamaklar olmuş ama o kadar da çok değil haftada 1 yeşil çayla çikolata yesen azıcık bişey olmaz ama her gün yaparsan fena
menün güzel olmuş bence canım
menünü güzel olmuş canım dolu dolu olmuş ne güzel dışarıda olunca insan zorlanıyo haliyle umarım çok zorlanmassın
ya normalde posasıyla yiyodum ama dedim içicek olrakta tüketiyim evde kendim yapıyodum zaten bu ara kestim genelde okulda oldugum için ancak evdeyken öyle yapıyodum
afiyet olsun canım memün çok güzel olmuş bence
okulda olduğum zaman meyve alıyorum yanıma ama bazen koşuşturmadan onu bile unutuyorum
pasta olmasa daha iyi olurdu ama her zaman olucak şey değil ya sonuçta daha dikkat edersin olur biter
menün güzel olmuş canım çigköfte her zaman yememeye çalış bence diyette pek vermiyolar diyebiliyorum ben ama ayda 1 fln yesen bişey olmaz tabiki
canım çekti yaa

kuzum bende çok sevdiğim için diyetisyenime özellikle sordum. o da 8 sıkma etsiz çiğköfte yanında bol marul ve 2 bardak ayran ile bir ana öğün yerine yiyebilirsin dedi o yüzden içim rahat yedim yani:) yasak değildi:):)
ehhe cidden öyle oldu ya
afiyet olsun canım menün güzel olmuş nerde duracağını hesaplamışsın çok iyi
afiyet olsun canım menün güzel olmuş azmı olmuş sankii
güzel olmuş canım memün
afiyet olsun canım menün çok iyi olmuş bende genelde tostumu kepek yada çavdar ekmekle yapıyorum ama her gün yiyosan bence beyaz peynirle yapsan daha iyi olur kaşar peynir cidden çok kalorili ya
aaa bak iyi bir konu kızlar tostunuzu kaşarla yapıyosanız o gün kahvaltıda zeytin hakkınızı yemiyosunuz cıssss:):)