• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar,
Ben çok kötü bişey yaptım sabah.
10da kapi caldi yeni uyanmistim bir baktim çok sevdigim bir arkadaşım 'hadi kahvaltiya gidelim'diyor. Uyku sersemi giyindim çıktım.
Su an kahvaltidayiz ben bol su bol çay ictim bol sebze yedim. Sorun şu ki tartilmayi unuttum.
Eve gidince tartilirim isterseniz bugün yaparim bildirim bu kahvaltinin üzerine farkedermi bilmiyorum kilom.
Yada yarın yaparım. Siz karar verin kızlar.
Su an kahvaltidayiz hala ama çok moralim bozuldu inanin.

Benimde son anda aklıma geldi tartılmak :1: Bence yarın bildirim yapman senin açından daha iyi olur canım gün içinde aç bile olsak sabah ki kiloyla aynı olmuyor.

Günaydın kızlar,
Ben çok kötü bişey yaptım sabah.
10da kapi caldi yeni uyanmistim bir baktim çok sevdigim bir arkadaşım 'hadi kahvaltiya gidelim'diyor. Uyku sersemi giyindim çıktım.
Su an kahvaltidayiz ben bol su bol çay ictim bol sebze yedim. Sorun şu ki tartilmayi unuttum.
Eve gidince tartilirim isterseniz bugün yaparim bildirim bu kahvaltinin üzerine farkedermi bilmiyorum kilom.
Yada yarın yaparım. Siz karar verin kızlar.
Su an kahvaltidayiz hala ama çok moralim bozuldu inanin.

Hehe benimde korktuğum sey tartilmayi unutup işe gitmek. Bencede yarın yap canım yiyip icince artiyo kilo.

***4. TAKIM 359. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.5/ / /% )
Kararrrsabirr:(84.6/ / /% )
gogo2405:(68.8/68.2 / 0.6/%0.87 )
tutatse85:(57.4/ / /% )
cupcake22:( 72.9/ / /% )
Ellanazz:( 80.7 / / /% )
ddanes:( 54.3/ / / % )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(94.8/ 93.6/ 1.2/%1.27 )
ED2006:(66.0/ / /% )
sadness1012:(59.8 / 58.3/1.5 /% 1.25)yeni üye hedef kilosu 53 kilosu ikiye bölündü
Masumcuk:(82.9/ / /% )
Adigegupse:(70.9 / / /% )350.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
hoşbuldum :) Günaydın herkese bu arada :3:
Yazmıştım ama geri sayfalarda kaldı sanırım.
Boy: 157
Kilo: 59,8
Hedefim: 53 (devamı gelirse 50 :) )[/B]
/B]

Canım kilonu gecen haftayla birlikte bildirmissin listeye ilk defa girdiğin için ilk katildigin kiloya göre hesapliycaz kurallar gereği ve 21 inde aramıza katıldığın için deneme süresini 2 hafta kabul edip sonucu ikiye boluyoruz.

Canım kilonu gecen haftayla birlikte bildirmissin listeye ilk defa girdiğin için ilk katildigin kiloya göre hesapliycaz kurallar gereği ve 21 inde aramıza katıldığın için deneme süresini 2 hafta kabul edip sonucu ikiye boluyoruz.

ilk katıldığımda : 59,8
Bu hafta: 58,3
Bunların farkını 2'ye böleceksin sanırım. Kuralları pek bilmiyorum.:17:
bilgiler bunlarsa hesaplarsın sen dimi :)

Yapmışsın bile :)

Son düzenleme:
Hehe benimde korktuğum sey tartilmayı unutup işe gitmek. Bencede yarın yap canım yiyip icince artiyo kilo.
Sorma canim öyle paldir kuldur olduki hersey hadi hadi dedi bende giyindim ciktim, oturdum yedim ama bişey eksik yani. Cok sonra dank etti.
Iyiki persembeye almisiz gogocum ya. Dusunsene cuma basima gelse bütün haftaki emek çöpte.
Biraz önce girdim kapidan ve tartildim geçen haftayla ayni çıktı :1: cok salatalık domates yedim cay ictim bol bol su kahve sonuc bu oldu. Yarın yazarım artık canım sabahtan ama haksizlik olur derseniz gecen haftaki kilomu yazabilirsin kaptanim sorun yok benim icin.

***4. TAKIM 359. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.5/ / /% )
Kararrrsabirr:(84.6/ / /% )
gogo2405:(68.8/68.2 / 0.6/%0.87 )
tutatse85:(57.4/ / /% )
cupcake22:( 72.9/ / /% )
Ellanazz:( 80.7 / / /% )
ddanes:( 54.3/ / / % )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(94.8/ 93.6/ 1.2/%1.27 )
ED2006:(66.0/ / /% )
sadness1012:(59.8 / 58.3/1.5 /% 1.25)yeni üye hedef kilosu 53 kilosu ikiye bölündü
Masumcuk:(82.9/ / /% )
Adigegupse:(70.9 / / /% )350.etaptaizne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Oh maşallah ya hepinize. Kilo vermeyen yok simdiye kadarki bildirimlerde.

Sorma canim öyle paldir kuldur olduki hersey hadi hadi dedi bende giyindim ciktim, oturdum yedim ama bişey eksik yani. Cok sonra dank etti.
Iyiki persembeye almisiz gogocum ya. Dusunsene cuma basima gelse bütün haftaki emek çöpte.
Biraz önce girdim kapidan ve tartildim geçen haftayla ayni çıktı :1: cok salatalık domates yedim cay ictim bol bol su kahve sonuc bu oldu. Yarın yazarım artık canım sabahtan ama haksizlik olur derseniz gecen haftaki kilomu yazabilirsin kaptanim sorun yok benim icin.
Yok canım yarın yazariz ED2006 da yarın bildircek ya sorun yok.
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim tüm inananların dileklerini kabul etsin inşallah.
Hepimizin kandili mübarek olsun.
Oh maşallah ya hepinize. Kilo vermeyen yok simdiye kadarki bildirimlerde.

Ben kendime seviniyorum haftaya 67 gorcem inşallah. Amma bencil oldum bugün :42:

İyi geceler canlarimmm isten simdi ciktim eve uctumm yesil kahvemi yaptim hemen buraya girdim.

Oncelikle hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bildirim yapamadim, gelip gidemiyorum ama gercekten cok buyuk bir yogunlugun icine dustum. Bu elbette butun yaz boyle olmayacak. Duzene oturacak. O zmn surekli basinizda beeen dir dir edecegimmm :D

Gelelim bildirimlere kacinci bildirim yapmadigin hatirlamiyorum ama dunle bugunu yazayim. Zaten bi onceki gunu hic animsamiyorumm :D

Sali
Sabah
Yesil kahve
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek

Kahvaltiyi yine 12 de yaptim

Ara
3 adet gun kurusu

Aksam
6/7 ck kuru fasulye
2 dilim kepek ekmek
1 kepce kadar yogurt

Ara
6 adet kuru uzum

Bugun iseee kacamak yaptim ama cok acikmistim :(

Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 adet yesil zeytin

Ara
Yok

Oglen
6 ck nesfit
Yarim bardak sut

Ara
5 adet kuru uzum ( bu iri siyah cekirdekli olanlardan)

Aksam
Otelde menude bugun kizartma varmis. Bendee

1 kepce ( kepceler biraz iri yani aslinda 1,5 kepce eder) corba
Bir adet tam yesil biber kizartilmisti yani ama yagi yoktu hic yani hic yagli durmuyordu illaki yagi vardir.
1 kepce yogurt
1 dilim kepek ekmek
Birde lahanali bir salata oda 3/4 ck

Ara
İki adet gun kurusu

Tabii boyle kotu bir menuye midem kazindi halim kalmadi marketten bizimkiler pogaca almislar yemicem dedim ama icim cok kiyilinca 4 lokma yedim yani ev pogacasinin yarisini yemisimdir :( hala açım amaa yapacak bisi yok.

Simdide yesil kahvemi iciyorumm

Boyle iste kizlar kotu bir menu cikarttim yani. Evde yemek yok. 4 te gidiyorum ise oglen sknti oluyor. Yarin kahvaltimi misir gevregi ile yapmayi dusunuyorum tabii erken kalkabilirsem. Kalkamazsam kahvaltimi oglene dusurcem.

Spor konusunds bugun ciddi manada yurudum adliye hastane nufus kayit vs hepsine yurudum iyi spor oldu. Oteldede zaten genellikle ayakta oldugum icin spor konusu iyi yani. Ama tempolu yurusem hep daha iyi olacak.

Su konusunada cozum buldum. Tupperware satan birini buldum kadininda elinde varmis 500 ml lik suluk hemde pembeee :D hemen aldim 3,5 lt su icmisimdir bitirdikce gittim doldurdum lobbyden onu da hallettim. Yarin tarti gunu. Bu sekil bir beslenme ile ben yarin ne cikar bilmiyorum ama moralimin bozulacagini hissediyorumm bir an once duzene girme dilegi ile hepinize iyi geceler diliyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım yoğunluğunun var niye Özür diliyorsun, hepimizin olur öyle zamanlarî birbirimizi idare edeceğiz.
Sadece özledik seni bu hafta.

Yok canım yarın yazariz ED2006 da yarın bildircek ya sorun yok.

Hepimizin kandili mübarek olsun.

Ben kendime seviniyorum haftaya 67 gorcem inşallah. Amma bencil oldum bugün :42:
Sevin hakkindir canım, gayet iyi bence. İnşallah canım 67 değil 65 ol haftaya. Bugün kandil dilek kapım açıktır belki

Ayy inşallah canım ne güzel olurdu :32::54:

Canım ya. Facede paylaşımını gördüm içim acıyordu zaten çok uzgunum. Bu cocukların günahı ne nasıl insan bunlar aklım almıyor. Nasıl olabiliyor insanlîk nereye gidiyor bilemiyorum. Allah ailesine sabır versin. Bunu yapanida nasıl biliyorsa öyle yapsın. Sürünsün ölmesin bu cocuklara kıyanlar. Kuzum nasılda güzelmiş.

Son düzenleme:
Canım ya. Facede paylaşımını gördüm içim acıyordu zaten çok uzgunum. Bu cocukların günahı ne nasıl insan bunlar aklım almıyor. Nasıl olabiliyor insanlîk nereye gidiyor bilemiyorum. Allah ailesine sabır versin. Bunu yapanida nasıl biliyorsa öyle yapsın. Sürünsün ölmesin bu cocuklara kıyanlar. Kuzum nasılda güzelmiş.

Iskencenin en agirini yapsan yinede hafif kalır bu katillere. Çocukları bi an gözünden ayirmamak lazım.

Iskencenin en agirini yapsan yinede hafif kalır bu katillere. Çocukları bi an gözünden ayirmamak lazım.
Ya ailesi nasıldır kimbilir nasıl bir acı, hastalîk olsa vs bi derece ama boylesi bir ölüm. Ben gizemi hic unutamayacagım birde annesinin bayramda birakip gittigi bebegi...
Aynen canım. En kötüsü çocugun masum aklına en yakınlarından bile kötülük gorebilecwgini anlatabilmek.

Ya ailesi nasıldır kimbilir nasıl bir acı, hastalîk olsa vs bi derece ama boylesi bir ölüm. Ben gizemi hic unutamayacagım birde annesinin bayramda birakip gittigi bebegi...
Aynen canım. En kötüsü çocugun masum aklına en yakınlarından bile kötülük gorebilecwgini anlatabilmek.

O bebek için de az aglamadim yaa Allah akıl fikir vicdan versin insanlara.

O bebek için de az aglamadim yaa Allah akıl fikir vicdan versin insanlara.

Hala aklıma geldikçe ağlarım bende o miniğe. Açlıktan öldü ya minicik, savunmasız bir bebek.
Hepimiz gözü açık olmak zorundayız. Devir öyle bir devirki sadece kendi çocuğumuz değil tum çocuklara karsı parkta sağda solda hep gozlemliyorum yabancımı yanındaki yada yabancî biri mi yaklasiyor yanina. Hep dikkat ediyorum, gozlemliyorum artık, paranoyak oldum ya. Parkta bi adam amacsizca dolaniyordu geçen gün çocukların etrafında gittim bi kaç çocuğun annesini uyardım hepimiz çocuklarımızın yanında durduk adamda anladı kayboldu gözden amaci neydi bilmiyorum ama hoşuma gitmedi. Hepimize görev düşüyor, gelecegimiz onlar bizim.

Huhuuu kızlar nerdesiniz yahu.
Bugün ilk defa kızım uyudu uzun bir süre bende takılıyorum kk'de ama kimse yok. Şimdi telefonu sarja taktım kızımında eli kulağında uyanır. Gelirsiniz:1:
Bdv'da takılmaktan dert sahibi oldum ya.
Neyse çıkıyorum şimdi, öptüm hepinizi.

Back
X