İyi geceler canlarimmm isten simdi ciktim eve uctumm yesil kahvemi yaptim hemen buraya girdim.
Oncelikle hepinizden tek tek ozur diliyorum. Bildirim yapamadim, gelip gidemiyorum ama gercekten cok buyuk bir yogunlugun icine dustum. Bu elbette butun yaz boyle olmayacak. Duzene oturacak. O zmn surekli basinizda beeen dir dir edecegimmm
Gelelim bildirimlere kacinci bildirim yapmadigin hatirlamiyorum ama dunle bugunu yazayim. Zaten bi onceki gunu hic animsamiyorumm
Sali
Sabah
Yesil kahve
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Salatalik
Sekersiz cay
2 dilim kepek ekmek
Kahvaltiyi yine 12 de yaptim
Ara
3 adet gun kurusu
Aksam
6/7 ck kuru fasulye
2 dilim kepek ekmek
1 kepce kadar yogurt
Ara
6 adet kuru uzum
Bugun iseee kacamak yaptim ama cok acikmistim
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
5 adet yesil zeytin
Ara
Yok
Oglen
6 ck nesfit
Yarim bardak sut
Ara
5 adet kuru uzum ( bu iri siyah cekirdekli olanlardan)
Aksam
Otelde menude bugun kizartma varmis. Bendee
1 kepce ( kepceler biraz iri yani aslinda 1,5 kepce eder) corba
Bir adet tam yesil biber kizartilmisti yani ama yagi yoktu hic yani hic yagli durmuyordu illaki yagi vardir.
1 kepce yogurt
1 dilim kepek ekmek
Birde lahanali bir salata oda 3/4 ck
Ara
İki adet gun kurusu
Tabii boyle kotu bir menuye midem kazindi halim kalmadi marketten bizimkiler pogaca almislar yemicem dedim ama icim cok kiyilinca 4 lokma yedim yani ev pogacasinin yarisini yemisimdir

hala açım amaa yapacak bisi yok.
Simdide yesil kahvemi iciyorumm
Boyle iste kizlar kotu bir menu cikarttim yani. Evde yemek yok. 4 te gidiyorum ise oglen sknti oluyor. Yarin kahvaltimi misir gevregi ile yapmayi dusunuyorum tabii erken kalkabilirsem. Kalkamazsam kahvaltimi oglene dusurcem.
Spor konusunds bugun ciddi manada yurudum adliye hastane nufus kayit vs hepsine yurudum iyi spor oldu. Oteldede zaten genellikle ayakta oldugum icin spor konusu iyi yani. Ama tempolu yurusem hep daha iyi olacak.
Su konusunada cozum buldum. Tupperware satan birini buldum kadininda elinde varmis 500 ml lik suluk hemde pembeee

hemen aldim 3,5 lt su icmisimdir bitirdikce gittim doldurdum lobbyden onu da hallettim. Yarin tarti gunu. Bu sekil bir beslenme ile ben yarin ne cikar bilmiyorum ama moralimin bozulacagini hissediyorumm bir an once duzene girme dilegi ile hepinize iyi geceler diliyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi