• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar bir mevzuyu danışmak istiyorum sizlere... hafızamda problem var, 4-5 senedir unutkanım da. Bırakın geçmiş zamanları bir kaç gün öncesini bile hatırlayamıyorum artık. Aşağı yukarı 1 aydır daha şiddetli seyrediyor bu durum. İş hayatıma da aynı, sonrasında da panik oluyorum :50: Artık doktora danışmaya karar verdim. Hangi bölüme gitmeliyim? Hastane olaylarından hiç anlamıyorum.

:43: hiç bi bilgim yok beyin cerrehisi veya psıkolikmı acaba

:43: hiç bi bilgim yok beyin cerrehisi veya psıkolikmı acaba

Bilmiyorum ki canım izin almamda sıkıntı biraz o yüzden direk ilgili bölüme gideyim diyorum. Çok değişik bir şey oldum çıktım ben, unutkanlığımdan dolayı umursamaz bir tip oldum. burayı da dert topiğine çevirmek istemiyorum ama Erken bunama falan diye düşünerek içim sıkılıyor

Arkadaşlar bir mevzuyu danışmak istiyorum sizlere... hafızamda problem var, 4-5 senedir unutkanım da. Bırakın geçmiş zamanları bir kaç gün öncesini bile hatırlayamıyorum artık. Aşağı yukarı 1 aydır daha şiddetli seyrediyor bu durum. İş hayatıma da aynı, sonrasında da panik oluyorum :50: Artık doktora danışmaya karar verdim. Hangi bölüme gitmeliyim? Hastane olaylarından hiç anlamıyorum.

Psikiyatri diycem ama b 12 eksikliği falanda olabilir.

Dahiliye ve nöroloji diyende var o yüzden kafam karıştı ama nörolojiye gideyim. Benden önemli değil yanlışsa da yine randevu alırım yapacak bir şey yok. B12 'de iştah açıyormuş ama hayırlısı artık.

Yok canım ben kullandım b 12 iştah falan açmıyor duyduklarindan etkileniyosun acicani düşünüyorsun o yüzden

İyi akşamlar kızlar.eve geldim . çok gelemedim bugün.miydem bulanıyor.canım çok sıkkın. Çok sinir oldum ya,kaynanam sağ olsun akşama kadar bir bardak yıkamamış.yemiş içmiş yığmış hepsini oraya.ya dünyada nasıl insanlar var.bu nasıl bir düçünce tarzıdır anlamıyorum. . Çok sinirliyim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki 3 yaşında falandi bi akşam kuru fasulye yaptım pilav istedi fasulye yemiyosan kalk git dedim kalktı sofradan sonrada yiycek herşeyi kaldırdım vermedim gece 11 gibi ben fasulye yiycem diye geldi yedi bi daha yapmadı aynı şeyi. Çok içim acimisti o zaman ama sonra iyiki yapmışım dedim.

Ay canım. Benim kız 15gün öncesine kadar yemek için bağırıyordu resmen.çok seviyordum onu yedirmeyi.şimdi çok kötü oldu.acıkıyor ama yemek istemiyor.çok kötü bir durum.işkence haline geldi kızımı doyurmak.daha çok küçük. Yoksa ben de senin gibi yapardım vitamin c vermeyi düşünüyorum iştah açıcı olarak. ..

İyi akşamlar kızlar.eve geldim . çok gelemedim bugün.miydem bulanıyor.canım çok sıkkın. Çok sinir oldum ya,kaynanam sağ olsun akşama kadar bir bardak yıkamamış.yemiş içmiş yığmış hepsini oraya.ya dünyada nasıl insanlar var.bu nasıl bir düçünce tarzıdır anlamıyorum. . Çok sinirliyim...

Sendemi kaldı kaynanan canım? Boşver takma kafanı ya, senden degerlimi.
Yemek saati benim kabusum oldu kızımla artık. Korkuyorum mama sandalyesine oturtmaya. Offf offf.

Sendemi kaldı kaynanan canım? Boşver takma kafanı ya, senden degerlimi.
Yemek saati benim kabusum oldu kızımla artık. Korkuyorum mama sandalyesine oturtmaya. Offf offf.

Evet canım.dün görümcem de kalmış.bugün de erkenden gelmiş buraya ,yemiş dökmüş..ya böyle içime kinle dolduruyor.sonra nefes alamıyorum.
Ben de senin durumundayım canım ya.yemek saati gelince kriz geçiriyorum.

Çok iyi olmadı bu gün menüm ama yazayım.
Sabah 2dilim ekmek,lor peyniri,çay
Ara 1kaç badem.çay
Öyle 1dilim balık kebap,1dilim pizza,dereotu
Ara çay
Akşam 2tavuk kanadı,1 patates ,peynir,dereotu,yarım bardak komposto
Ara yok

Su 1.5litre,spor yok.

Boşver takılma canım yaa belli seni sinir etmek için yapıyo
Ay canım. Benim kız 15gün öncesine kadar yemek için bağırıyordu resmen.çok seviyordum onu yedirmeyi.şimdi çok kötü oldu.acıkıyor ama yemek istemiyor.çok kötü bir durum.işkence haline geldi kızımı doyurmak.daha çok küçük. Yoksa ben de senin gibi yapardım vitamin c vermeyi düşünüyorum iştah açıcı olarak. ..

Ben zinco c diye bi ilaç kullanmıştım dr vermişti barsak florasinida duzeltiyomus.
Evet canım.dün görümcem de kalmış.bugün de erkenden gelmiş buraya ,yemiş dökmüş..ya böyle içime kinle dolduruyor.sonra nefes alamıyorum.

Evinin anahtaridami var onda oo cok fena.
Ara 1kaç badem.çay
Ara çay
Ara yok

Su 1.5litre,spor yok.

Kötü olmuş canım düzeltmen lazım

Takma kafanı canım sen, strese sokma kendini. Geçmiş gitmiş kendi kendini doldurma.
Bebislerde böyle böyle büyúyecekler napalım artık, La havle çeke çeke büyütecegiz.

Ara 1kaç badem.çay
Ara çay
Ara yok

Su 1.5litre,spor yok.

Canım 65in altına inmek için biraz daha iyi menüler cikarman gerek.

Iyi geceler kızlar.
Aklımdayken menumü paylaşayım.
Sabah: nesfit 4 kasik , yarim bardak sütle hazırladım. 1 salatalık,1 domates,1 acı biberden salata yaptım. Az lor ekledim içine.
Öğle:tonbalıklı salata (suda ton kullandım)
Ara:2 tane m&m draje
Akşam:el kadar göğüs fırında yağsız, bol salata,2 kaşık yogurt
Ara:1 elma,1 c.b. süt
Bol salatalı oldu bugün ama nedense hep salata yemek iatedim , yanında yediklerimi zoraki yedim.
3 litre su
30dk yürüyüş
50 tane cömelme hareketi yaptım, dünde yapmistim yazdımmı bilmiyorum ama şu an bacaklarimın iç kısmı baya sızlıyor oturup kalkarken demekki etkili oluyor. Şu an da kızımı sallıyorum, bacaklar hala hareket halinde.
Günümü böyle bitirdim.

Son düzenleme:
Haftasonu durgunlugu bugünden başladı. Kızlar biz yarın kuzucumla edirne gezisine gidiyoruz yarın gece cikcaz pazar gezcez pazar akşam doncez.

Iyi geceler kızlar.
Aklımdayken menumü paylaşayım.
Sabah: nesfit 4 kasik , yarim bardak sütle hazırladım. 1 salatalık,1 domates,1 acı biberden salata yaptım. Az lor ekledim içine.
Öğle:tonbalıklı salata (suda ton kullandım)
Ara:2 tane m&m draje
Akşam:el kadar göğüs fırında yağsız, bol salata,2 kaşık yogurt
Ara:1 elma,1 c.b. süt
Bol salatalı oldu bugün ama nedense hep salata yemek iatedim , yanında yediklerimi zoraki yedim.
3 litre su
30dk yürüyüş
50 tane cömelme hareketi yaptım, dünde yapmistim yazdımmı bilmiyorum ama şu an bacaklarimın iç kısmı baya sızlıyor oturup kalkarken demekki etkili oluyor. Şu an da kızımı sallıyorum, bacaklar hala hareket halinde.
Günümü böyle bitirdim.
Güzel olmuş canım daha ne olsun

Back
X