• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi akşamlar kızlar. Hepimizin anneler günü kutlu olsun.burda bayram deyil ya unutmuşum sabah tebrik etmeyi.bu gün yoğundum gelemedim canlarım. Ama kaçamak ta yapmadım . raporumu verip uyuycam. Çok uykum var
Sabag 1pul bib.li yumurta,2dilim ekmek,domates.salatalık
Ara çilek,yeşil erik
Öylen 5kaşık katabuğday,1tavuk budu,1kanat( dünden kalanlar) ,3kaşık yoğurt,domates,salatalık
Ara çay 1 hurma
Akşam 6tane sarma,3kaşık yoğurt,2dilim ekmek,salata
Ara yarım bardak süt,çay

2litre su,yarım saat yürüyüş. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Seninde anneler günün kutlu olsun canım, menünde güzel olmuş.
Yatmadan menümü yazayım.
Dün sabah 2 dilim ekmek peynir domates salatalık

Ara 3 kuru erik 2 ceviz

Öğlen 1 muz 1 avuç leblebi cok acikmamistim

Ara 2 bisküvi

Akşam yeşil mercimek yemeği 1 tabak kabak kavurması 3 kaşık salata

Ara beyaz leblebi yarım avuç 3 kuru erik

Su 2 litre
Spor 1 st yüzme

Bugün sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek salatalık 1 kaşık kadar reçel maydanoz 1 zeytin

Ara 3 kuru erik 2 ceviz

Öğlen kepekli tost nescafe

Ara elma

Akşam yeşil mercimek yemeği 4 kaşık cacık 1 kase 2 kaşık kabak kavurması 1 parça fırında tavuk

Su 2 lt
spor 1st yüzme

Güzel olmuş canım, iyi geceler.

Yatmadan menümü yazayım.
Dün sabah 2 dilim ekmek peynir domates salatalık

Ara 3 kuru erik 2 ceviz

Öğlen 1 muz 1 avuç leblebi cok acikmamistim

Ara 2 bisküvi

Akşam yeşil mercimek yemeği 1 tabak kabak kavurması 3 kaşık salata

Ara beyaz leblebi yarım avuç 3 kuru erik

Su 2 litre
Spor 1 st yüzme

Bugün sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek salatalık 1 kaşık kadar reçel maydanoz 1 zeytin

Ara 3 kuru erik 2 ceviz

Öğlen kepekli tost nescafe

Ara elma

Akşam yeşil mercimek yemeği 4 kaşık cacık 1 kase 2 kaşık kabak kavurması 1 parça fırında tavuk

Su 2 lt
spor 1st yüzme

Güzelmiş menün tatlım.seninkiler benden daha hafif...

Günaydınlar canlarım.eveeeet durgun haftadonu çok şükür geçdi.buraya gelen arkadaşlar kaçamak yapmadı.bakalım gelemeyenler ne yapmış.yeni gelen arkadaş nereye gitti ya.sanırım sağlıksız menüsünü desteklemedik o da kaçtı gitti.ed2006 da gelmiyor.

günaydın ızlar.dolu dolu bir hafta sonundan sonra pazartesi iş başı.ahh şu okul bir an önca bitse de biraz tatil yapabilsem.neyse ben de menümü paylaşayım bakalım.pek sağlıklı sayılmaz ama uzun zamandır paylaşamıyorum.bieyerden başlamak gerekli li düzelteyim.

sabah:ılık limonlu su,iki dilim kepek ekmek,bir buçuk haşlama yumurta,yarım kızarmış yumurta(kızın artıklarını bitireyim derken çok oldu)salatalık,domates,biber,az pwynir,iki bardak çay

öğlen:bir kase yoğurtlu makarna

akşam:bie karnıyarık.üç kaşık pilav,salata

ara:iki bardak çay,iki küçük kurabiye

sabah:bir parça pide,bir haşlama yumurta,yeşillik,domates salatalık,biber,az peynir,iki bardak çay

ara:kahve,iki poaça,bir dilim çikolata soslu kek(kvalidmedeydik anneler günü kutlaması:),iki bardak çay

öğlen:bir kase tarhana çorbası,bir kaşık patates salatası,8-9 tane sarma,iki kaşık yoğurt

akşam:bir parça sandviç,bir bardak çay.

hafta sonu olunca menülerde saatlerde kayıyor açıkçası.çok sağlıklı olmadı ama bunları yazmak kendimi görmemi sağlıyor

Seninde anneler günün kutlu olsun canım, menünde güzel olmuş.

Güzel olmuş canım, iyi geceler.

Güzelmiş menün tatlım.seninkiler benden daha hafif...

Teşekkürler kızlar.
Günaydınlar canlarım.eveeeet durgun haftadonu çok şükür geçdi.buraya gelen arkadaşlar kaçamak yapmadı.bakalım gelemeyenler ne yapmış.yeni gelen arkadaş nereye gitti ya.sanırım sağlıksız menüsünü desteklemedik o da kaçtı gitti.ed2006 da gelmiyor.

Günaydın canım ben işe gidiyorum biraz geç kaldım sabah gözümü acamadım.
günaydın ızlar.dolu dolu bir hafta sonundan sonra pazartesi iş başı.ahh şu okul bir an önca bitse de biraz tatil yapabilsem.neyse ben de menümü paylaşayım bakalım.pek sağlıklı sayılmaz ama uzun zamandır paylaşamıyorum.bieyerden başlamak gerekli li düzelteyim.
Günaydın canım.
sabah:ılık limonlu su,iki dilim kepek ekmek,bir buçuk haşlama yumurta,yarım kızarmış yumurta(kızın artıklarını bitireyim derken çok oldu)salatalık,domates,biber,az pwynir,iki bardak çay

öğlen:bir kase yoğurtlu makarna

akşam:bie karnıyarık.üç kaşık pilav,salata

ara:iki bardak çay,iki küçük kurabiye

Çok ta düzensiz olmamış yumurta fazla sadece kurabiye de arada canı istiyo insanın. :56:

sabah:bir parça pide,bir haşlama yumurta,yeşillik,domates salatalık,biber,az peynir,iki bardak çay

ara:kahve,iki poaça,bir dilim çikolata soslu kek(kvalidmedeydik anneler günü kutlaması:),iki bardak çay

öğlen:bir kase tarhana çorbası,bir kaşık patates salatası,8-9 tane sarma,iki kaşık yoğurt

hafta sonu olunca menülerde saatlerde kayıyor açıkçası.çok sağlıklı olmadı ama bunları yazmak kendimi görmemi sağlıyor

Yazman iyi olmuş. Baya kaçamak olmuş dsmlayla bana benzemez sonu inşallah canım.

Evet canım.iyi yaptın başlaman gerekdi bir yerden.sen katılımını iyi tut.gerisi düzelir yavaş yavaş.evet dünkü menün iyi olmamış ama düzelir...
Teşekkürler kızlar.

Günaydın canım ben işe gidiyorum biraz geç kaldım sabah gözümü acamadım.

Günaydın canım.

Çok ta düzensiz olmamış yumurta fazla sadece kurabiye de arada canı istiyo insanın. :56:

Günaydın tatlım.e olur böyle pazar sabahları...hemen yetiş...

Yazman iyi olmuş. Baya kaçamak olmuş dsmlayla bana benzemez sonu inşallah canım.

valla şimdilik vermiş görünüyorum ama dediğim gibi düzenimi sağlarsam güzel gidecek iki haftaya hedef kiloma gelirim de ben de bir iradesizlik oldu bu aralar aslında onu kırmam lazım.
Evet canım.iyi yaptın başlaman gerekdi bir yerden.sen katılımını iyi tut.gerisi düzelir yavaş yavaş.evet dünkü menün iyi olmamış ama düzelir...

Günaydın tatlım.e olur böyle pazar sabahları...hemen yetiş...

kesinlike canım.burada olmak çok farkettiriyor.kendini sorumlu hissettiğin için dikkat ediyorsun yediklerine.inşallah bu haftayı güzel bir sonuçla bitiririm de bana bi motive olur.inan kıyafet almıyorum hedefime gelmediğiim için.giyecek birşeyim de yok.üç beş parça kıuyafetle idare ediyorum.kendime ödül olarak alış veriş yapacağım.ama sıkı bir alşı veriş olacak.sabrediyorum ki.güzel otursun üstüme.şimdi daralttırdıklarımı giyiroum ama.onlar yine bollaştı kilo verince.inşallah şu iki hafta güzel sonuçlar alırım.aslında 56 yı görsem bir heyecan olucak bende.bu hafta hedefim 56 rakamını görmek.

Günaydın güzeller,
Hepinize iyi haftalar.

Canım gunaydîn sanada. Inşallah güzel bir hafta olur hepimiz icin.opuyorum seni.
Günaydın, hosgeldin canım.

Haftasonu kaçamak oluyo canım, dikkat eder dengelersin.

QUOTE=tutaste85;35261468]valla şimdilik vermiş görünüyorum ama dediğim gibi düzenimi sağlarsam güzel gidecek iki haftaya hedef kiloma gelirim de ben de bir iradesizlik oldu bu aralar aslında onu kırmam lazım.

kesinlike canım.burada olmak çok farkettiriyor.kendini sorumlu hissettiğin için dikkat ediyorsun yediklerine.inşallah bu haftayı güzel bir sonuçla bitiririm de bana bi motive olur.inan kıyafet almıyorum hedefime gelmediğiim için.giyecek birşeyim de yok.üç beş parça kıuyafetle idare ediyorum.kendime ödül olarak alış veriş yapacağım.ama sıkı bir alşı veriş olacak.sabrediyorum ki.güzel otursun üstüme.şimdi daralttırdıklarımı giyiroum ama.onlar yine bollaştı kilo verince.inşallah şu iki hafta güzel sonuçlar alırım.aslında 56 yı görsem bir heyecan olucak bende.bu hafta hedefim 56 rakamını görmek.[/QUOTE]

Canım fırsat buldukça gel, motivasyon konusunda iyi olur senin için.
Alışveriş konusunda bende senin gibiyim, almiyorum inatla, birde eskileri deniyorum arada oluyormu bakiyorum, diyete ilk basladigimda bacagimdan girmeyen bir kotum oluyor simdi. Ortaliga koydum gözümün önünde tutuyorumki motivasyon olsun.

valla şimdilik vermiş görünüyorum ama dediğim gibi düzenimi sağlarsam güzel gidecek iki haftaya hedef kiloma gelirim de ben de bir iradesizlik oldu bu aralar aslında onu kırmam lazım.

kesinlike canım.burada olmak çok farkettiriyor.kendini sorumlu hissettiğin için dikkat ediyorsun yediklerine.inşallah bu haftayı güzel bir sonuçla bitiririm de bana bi motive olur.inan kıyafet almıyorum hedefime gelmediğiim için.giyecek birşeyim de yok.üç beş parça kıuyafetle idare ediyorum.kendime ödül olarak alış veriş yapacağım.ama sıkı bir alşı veriş olacak.sabrediyorum ki.güzel otursun üstüme.şimdi daralttırdıklarımı giyiroum ama.onlar yine bollaştı kilo verince.inşallah şu iki hafta güzel sonuçlar alırım.aslında 56 yı görsem bir heyecan olucak bende.bu hafta hedefim 56 rakamını görmek.
ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...
Günaydın güzeller
Hepinize iyi haftalar.
günaydınnnn kuzum.çok özledim senle sohbeti.bir kaç gündür meşkuluz hepimiz...
Kızlar alışverişe gidiyorum, gelince ugrarim yine, öptüm hepinizi.
hemen gitte gel tatlım.ben önümüzdeki günler çok müthişim.çünki 3gün sonra kayananatör köyüne gidicek,ona kadar da işleri var evde az olucak.belki yarın sabah kızımı anneme gönderirim,dinlenmek istiyorum ama özlerim diye de korkuyorum...15i sabah bende gidicem annemlere.2gün özlermiyim acaba...:44::44::44::44::44::44:

QUOTE=tutaste85;35261468]valla şimdilik vermiş görünüyorum ama dediğim gibi düzenimi sağlarsam güzel gidecek iki haftaya hedef kiloma gelirim de ben de bir iradesizlik oldu bu aralar aslında onu kırmam lazım.

Canım fırsat buldukça gel, motivasyon konusunda iyi olur senin için.
Alışveriş konusunda bende senin gibiyim, almiyorum inatla, birde eskileri deniyorum arada oluyormu bakiyorum, diyete ilk basladigimda bacagimdan girmeyen bir kotum oluyor simdi. Ortaliga koydum gözümün önünde tutuyorumki motivasyon olsun.[/QUOTE]
ben de öyle yaptım.hiç giremem dediğim kıyafetlere girdim çok şükür.sadece biraz daha versem daha fit olacağım.aslında bende spor eksik ve yapmam gereken de o.ama nasıl olacak bilmiyorum.geçen hafta kızı pusete attım hızlı bir yürüyüş yaptım iyi geldi.ama fırsatım olmuyor her zaman.eve gelmem saat 3ü buluyor.yemek yapmak ve kızı beslemek akşamı buluyor ve gün bitti:(çok elim kolum bağlı hissediyorum bu yönden kendimi.
Kızlar alışverişe gidiyorum, gelince ugrarim yine, öptüm hepinizi.

iyi alış verişler canım.ne güzel herşeyi yapıyorsun tek başına.kızla nasıl hallediyorsun sen işlerini.ben onunla dışarı çıkmaya çok korkuyorum.ağlar kucak isterse,altına yaparsa ,mama isterse vs. diye hiç bir yere çıkamıyorum desem yeri.kısa mesafelere gidiyoruz sadece.

ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...

günaydınnnn kuzum.çok özledim senle sohbeti.bir kaç gündür meşkuluz hepimiz...

hemen gitte gel tatlım.ben önümüzdeki günler çok müthişim.çünki 3gün sonra kayananatör köyüne gidicek,ona kadar da işleri var evde az olucak.belki yarın sabah kızımı anneme gönderirim,dinlenmek istiyorum ama özlerim diye de korkuyorum...15i sabah bende gidicem annemlere.2gün özlermiyim acaba...:44::44::44::44::44::44:

canım benim de 2,5 kilo var vermem gerekn.aynıymışız.bu belki bizi biraz harreketlendirir ne dersin.birlikten kuvvet doğar:)ben de mayısa verecektim güya ama nerdeee.uzadıkça uzadı.

bence iki gün özlersin kız.bir günlüğüne bırak bari.o da özler seni.gözleri arar yavrucuğumun.

Selam kızlar
İşyerinde elektrikler kesik 13.30 da gelecekmiş haberiniz ola. Hafta sonum herzamanki gibi oldukça dengesizdi. Zaten şu hafta sonu gevşeme olayını bir çözsem sorun kalmıycak. Dün tansiyınum 7 te 4 olmuş. Bütün gün süründüm :( Elektrikler gelince görüşürüz. Öpüldünüzzzz..

Back
X