• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hızlı vermen zor zaten kilon az olduğu için, tıka basa yiyordun demedim ki ben canım gözlemeleri bir de dışarıdan yediklerini uzun zamandır listelerinde göremiyorum demek istedim.

Hem de bu kiloda olup da haftada 1kilo vermek çok çok iyi.bence vücudum buna alıştı ve veriyor fazlalıkları...çok mutlu oluyorum buna...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünkü menüleri yazayım;

Gece: 2 köfte, 1 dilim pide, 1 kk peynir, 1/2 domates, 2 çay

Akşam: 1/2 kase yeşil mercimek çorbası, 1 dilim pide, 3 kaşık türlü yemeği, 3 kaşık bulgur

üzüm, 1/2 şeftali

Sanki bişeyler daha varda unutmuşum gibi geliyor, varsa gelir aklıma zaten eklerim.
spor yok, eve zor gidip geliyorum :1:
Su ise çok az :( suyun önemli miktarını gece içiyorum, ve bu gece sahura kalkamadım :14:
Ya su olayı ister istemez fazlasıyla azalıyor ramazanda, acaba bu sebepten mi bağırsaklarım çalışmıyor:31:

Hem de bu kiloda olup da haftada 1kilo vermek çok çok iyi.bence vücudum buna alıştı ve veriyor fazlalıkları...çok mutlu oluyorum buna...

aynen, gayet güzel gidiyorsun bir haftada 1 kiloyu ben sadece ilk katıldığım hafta vermiştim :1: oda ödem falandı :)

maşallah diyelim o zaman, darısı başıma :))

Evet evet maşallah diyelim.şunun şurasında hedefe ne kaldıki...benim iki pantalonum vardı birini 2007de pantamodan birini 2009da colinsden almıştım.hiç biri olmuyordu hatta zayıfken almıştım iki kere falan giydim.şimdi ikisi de cuk oturuyor vücuduma.fakat garip bir durum var.eskiden şu pantalonları giye bildiyimi görsem sevinçten çıldırırdım ama şimdi memnun deyilim.yine zayıflamak istiyorum...

Evet evet maşallah diyelim.şunun şurasında hedefe ne kaldıki...benim iki pantalonum vardı birini 2007de pantamodan birini 2009da colinsden almıştım.hiç biri olmuyordu hatta zayıfken almıştım iki kere falan giydim.şimdi ikisi de cuk oturuyor vücuduma.fakat garip bir durum var.eskiden şu pantalonları giye bildiyimi görsem sevinçten çıldırırdım ama şimdi memnun deyilim.yine zayıflamak istiyorum...

Bende geçenlerde colinsten aldım bir pantolon hemde normal giydiğimden bir beden küçük aldım, ama giymeyeceğim dar oluyor biraz. Bekleteceğim biraz daha ramazandan sonra bacaklarıma yönelik spora başlayacağım ondan sonra giyerim bakalım fark edecek mi.
O doyumsuzluk bende de var canım hedefe ulaşsamda diyete devam ederim gibi geliyor.

liste birgün oncenin aynısı mı ben yorum yaptım mı bu listeye yav:44: karıştı kafamda güzel olmuş sporda sakın zorlama kendini..

bu mesajını görmemişim ben gogocum.. liste varda tartışan canı sıkılan rapor alıyor geceden 1 günlük sonra sabah bi bakıyorsun nöbetçi yok.. ve bu ara favori benim yedek nöbetçi oalrak haliyle :1:

kalori kısmını ne kadar yorulsakta çok fazla harcadığımı düşünmüyorum canım ben.. evet gece 5 e kadar ayaktaydım ama uyku düzensiz olunca da kilo verilmiyor.. içim rahat değil kısaca hatalı oldugumun farkındayim da ah şu nöbetler nasıl düzene koyucam bilmiyorum..

e kefir var arada kuru incir falan var artmaması lazım kabızlıgın tam tersi düzene girmeliydi..birkaç gün kendi haline bırak bence mudahale etmeden toparlar belki..

ddanes menüm ufak değişikliklerle aynı. Bu 2. listem. yaklaşık 12 gün sürecek. Tabii diyetisyenim bu arada erken doğum yaparsa akıbetim ne olur bilmiyorum. Kendimi çok şartlandırdım.

canımmmm üşenmeyin de bi meto çayı yapın bak kalıyormu kabızlık:1:

geçti geçti dediğim gibi tamamen pisboğazlıktan mide küçülmüş fazla yemek yediğimde kendine gelemiyor bir süre :52:

Tabii ya. Ben geçen haftalarda sık sık mate-funda çayı demliyordum işyerinde. Ramazan girince çayı kaldırdılar. Sıcak su olmayınca demlemiyorum. Eve gidince de yeşil çay içiyorum genelde. Sağolasın iyi hatırlattın. Evde yaparım ben de. Eskiden Manuela diye bir Brezilya dizisi vardı. Belki hatırlayanlar vardır. Orada sürekli mate içerlerdi. Üstüne su ekleyip hem de. Onların geleneksel içeceği imiş. Ama Funda eklemesem acı oluyor. Bir de 80 derece sıcaklıktaki suya demlenince acı olmuyor.:52:

ddanes menüm ufak değişikliklerle aynı. Bu 2. listem. yaklaşık 12 gün sürecek. Tabii diyetisyenim bu arada erken doğum yaparsa akıbetim ne olur bilmiyorum. Kendimi çok şartlandırdım.

sonradan anladım da kafa kazan bu ara yazdığımı bile unutuyorum ondan dedim:1: güzel liste diğer haftadan daha rahat geçer senin için.. başka bir diyetisyenle devam edersin gidre sende bu kadar kararlıyken bırakmak olmaz..

Spor aslında yürüyüş yapıyorum ama annemler,rüzgar falan derken çıkamadım hiç.ama bugün çıkarım yürüyüşe...

Valla ben burda sena diye bir çay var.onu içiyorum.haftada birgün detoks gibi temizliyorum vücudu.epeydir söylemek istiyordum burdan...bulursanız iyu olur...

Hayır canım.ben yeme biçimimi deyiştirdim.onun için yavaş yavaş veriyorum kiloları...hiç öyle tıka basa yediyimi diyetimi şaştığımı hatırlamıyorum.bir tek gözleme görünce 2sini yemeden olmaz...

Ayyy Allah yardımcın olsun.zaten iyi kilo veremiyorsun dikkatli ol...

Nasıl oluyor bu ameliyat anlamadım ben.nasıl veriyorsun kiloları?kaç zamanda veriliyor?garipppp:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sena çayını da deneyim. Zaten biz Karadeniz insanının kaderi bu kabızlık. Genetik. %30 oranında görülüyormuş.:50:

Tabii ya. Ben geçen haftalarda sık sık mate-funda çayı demliyordum işyerinde. Ramazan girince çayı kaldırdılar. Sıcak su olmayınca demlemiyorum. Eve gidince de yeşil çay içiyorum genelde. Sağolasın iyi hatırlattın. Evde yaparım ben de. Eskiden Manuela diye bir Brezilya dizisi vardı. Belki hatırlayanlar vardır. Orada sürekli mate içerlerdi. Üstüne su ekleyip hem de. Onların geleneksel içeceği imiş. Ama Funda eklemesem acı oluyor. Bir de 80 derece sıcaklıktaki suya demlenince acı olmuyor.:52:

O meto çay metobolizma hızlandırıcı çay oluyor canım.kısaltıp ismini meto çay koyduk...kendimiz yapıyoruz...

O meto çay metobolizma hızlandırıcı çay oluyor canım.kısaltıp ismini meto çay koyduk...kendimiz yapıyoruz...

Tamam ya ben de neden meto dediğinizi anlamaya çalışıyordum. İçinde tarçın, karabiber vs olan çay mı acaba. Aslında ben bu çayı dün nette gezerken okudum ve malzemeleri tamamlayınca başlayacağım derken öğlen yürüyüşte unuttum yine almayı. Tam tarifin yazar mısın?
Bu ara da mate çayı da metabolizmayı hızlandırmak ve uyanık olmak için içiliyor. :34:

Sena çayını iki poşet yapıp içiyorum güzel etki ediyor...

Sena çayı senemeke otundan farklı değil mi?. Hamilelimde senemeke çayını içmeyi düşünecek kadar kötüydüm. İyiki de araştırmışım. Rahim kaslarında kasılmaya ve erken doğuma, düşüğe neden oluyormuş.

kızlar ya tansiyonum düşüyor benim akşam zaten az yemiştim gece de kalkamayınca daha kötü oldu. Bağırsak sıkıntımdan karnımda ağrıyor. Azcık uyumayı deneyeceğim:58:

Selam kızlar.
Teşekkür ederim hepinize. İnşallah toparlayacak. Yemek yemiyor hiç uğraşıyorum 2 gündür bir lokma yesinde ilaç icirebileyim diye. Mutfakta geçiyor ömrüm. Anneme geldim sabah değişiklik olsun dedim belki acıkır toparlar ama keyfi iyi sadece onun dışında durumlar aynı. Akşam dönerim tartı yok annemde, sabah kilo bildirimi yaparım. Sizlerde iyisiniz umarım. Öpüyorum hepinizi.

Selam kızlar.
Teşekkür ederim hepinize. İnşallah toparlayacak. Yemek yemiyor hiç uğraşıyorum 2 gündür bir lokma yesinde ilaç icirebileyim diye. Mutfakta geçiyor ömrüm. Anneme geldim sabah değişiklik olsun dedim belki acıkır toparlar ama keyfi iyi sadece onun dışında durumlar aynı. Akşam dönerim tartı yok annemde, sabah kilo bildirimi yaparım. Sizlerde iyisiniz umarım. Öpüyorum hepinizi.
Doktorum bana miyde bağırsak hastalığı olduğunda çocuğu yedirmeye çalışmayın.ben 2gün sadece devam sütü ve kuru naneli yoğurt çorbası verdim.
Sena çayı senemeke otundan farklı değil mi?. Hamilelimde senemeke çayını içmeyi düşünecek kadar kötüydüm. İyiki de araştırmışım. Rahim kaslarında kasılmaya ve erken doğuma, düşüğe neden oluyormuş.
Bak işte onu bilmiyorum.ben azeriyim.burada ismi sena.ama bağımlılık yapmıyor onu biliyorum.çünki 1gün içiyorum çok iyi etki ediyor.belki kızlar bir fikir vere bilir bu konuda.
Tamam ya ben de neden meto dediğinizi anlamaya çalışıyordum. İçinde tarçın, karabiber vs olan çay mı acaba. Aslında ben bu çayı dün nette gezerken okudum ve malzemeleri tamamlayınca başlayacağım derken öğlen yürüyüşte unuttum yine almayı. Tam tarifin yazar mısın?
Bu ara da mate çayı da metabolizmayı hızlandırmak ve uyanık olmak için içiliyor. :34:

Canım sadnesde var uzun anlatımı.bana da o yollamışdı.rica ederim sana da yollar.

canım sürekli yapıp içen bi ben kaldım heralde :52: yaz gelince çayları biraz kenara bırakıyoruzda soğukta içiyorum ben sıcak daha etkilidir büyük ihtimallede.. vereyim ben tam tarifi
2yeşil elma( yada herhangi bi çeeşit ama yeşil elmayla tadı daha güzel oluyor)
1 limon kabuklarıyla
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
yarım demet maydanoz saplarıyla
1 kabuk tarçın
1 parça taze zencefil
istersen 1 kaç tane karanfil ben katmıyorum..
2 lt su 20 dk kaynat 20 dk demle süz afiyet olsun..

Selam kızlar.

hoşgeldin canım keyfi yerinde olsunda çok zorlama yemek için atlatınca düzelir iştahıda

Sena çayını iki poşet yapıp içiyorum güzel etki ediyor...

canlarım netten baktım da sena çayı sinameki çayıyla aynı.. damlanurum iyi değil o kullanma bence.. emzirirkende vermiyorladı onu senin kız büyük artık ama..cidden bağırsakları alıştırıyor içinde sinameki olan 9lu çayları bile kullanmıyorum ben..

Back
X