• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sıkma canını. Telefon kulübesinde halay çekeriz bizde.
Atanamazsam diye tekrar girmek istedim. Ama iyiki de çalışmamışım.

yarim balik tam tavuk yeriz sonuc olarak diyetteyiz hatta bunu halay cekerek yapariz :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy kıyamam, ama meyveleri iştahla yemesi daha mutlu etmiştir seni. Allah kolaylık versin ikinize de canım.
Kitabım yok ki ya annemlerde bir iki okunmamış vardı aklımdaydı unuttum getirmeyi. Kimsenin gelmeyeceğini bilsem uyuyacağım. Sahura kalkınca uyku düzeni çok bozuluyor.
2 senedir ilk defa gördüm canım, elma aldı önce dişledi ekşi geldi, sonra bi baktım muz kocanıni tutmuş çekiyor koparmak için muz:-) hoşuma gitti dünyalar benim oldu canım ya.
Nazlanmasida geçer sanırım sürmez aylarca inşallah.
Kitap olsa iyi olurdu dedim ama uykun varmış iyice uyuturdu seni muhtemelen. Gece kalkmak cidden etkiliyor canım. Ben 3de yattim geçen gece uyuyup uyanmamak icin.2.5da hazirladim esimi uyandirdim uyandim daha dinc uyandim sabah. Bugünde öyle yapmayı planlıyorum kitap okudum o saate kadar:-)

Vallaha havalar sıcak,oruçluyum ben epey durgunum.ama diyet bozmamaya çalışıyorum.dün sahurda kalkmamışdım akşama kadar dura bildim,hiç acıkmadım,bugün de yemek yemedim 2hurmayla 1litre su içdim.acaba diyetimi kötü yönde etkiler mi?yiyip uyuyunca çok rahatsız oluyorum.

Gece yemeden olmaz canım.
Mahsun canım ya, üzgün gibi biraz. Kolay değil 22 aylık alışkanlık onda bu. Bende üzüldüm bugün haline açıkçası. Moralim bozuldu öyle mutsuz gorünce ama yılmıyorum. Hele bugün markette muzlara, seftalilere saldırıp dişlediğini görünce dedim doğru yoldayım 2 senede ilk kez böyle istahlı meyve yedi kuzum.
Kitap oku canım. Kafan dagilır vakit geçer hemde
Iyi bak alisiyo yavaş yavaş
cınım canım kızlar nasilsiniz?

Ep ayni be yaaa sen nasılsın canım

Kızlar şekersiz meyve suyu yaptım kırmızı erikler vardı yumusamis 10 tane falandi onlarin yanına 1 şeftali 2 küçük armut 1 elma 1 limon dilimledim bi tencere suda kaynattim bayaa suzerken meyvelerin posasini cikarttim iyice ezerek çok güzel oldu tavsiye ederim.

cınım canım kızlar nasilsiniz?

Merhaba canım. Hepimiz iyiyizdir umarım. Ben bugün can sıkıntısından arkadaşlardan film topladım. Akşam evde yalnız zor. Sen de iyisidir umarım.

iyi geceler arkadaşlarım.biliyorum uzun zamandır hiç sesim soluğum çıkmadı.mezun oldum sonunda ama bir teşekkür bile edemedim.şimdi fırsatım olmuşken gecikmeli de olsa bu teşekkürü etmem gerekli.ocak ayının üçünde başlamış bulunup haziranın ikinci haftası sonlandırdığım diyet serüvenimde yanımda olduğunuz destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.zaman zaman yeme krizlerine girsem de sabırla bana güzel sözlerle moral verdiğiniz,kendi yöntemlerinizi paylaştığınız,tatlı tatlı rekabetlerle beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.aslında burada sadece kilo vermek değildi paylaştıklarımız hepimiz hayatlatımızı ailelerimizi özellerimizi paylaştık bizler bir aile olduk.sizleri tanıdığım için çok mutluyum.umarım ben de samimiyetimi yansıtabilmişimdir sizlere.mezun olmam demek sizleri takip etmeyeceğim anlamına gelmez:)bu arda ben diyeti bozmuş değilim haaaaa.şimdi tam 54.9 kiloyum.yani hala veriyorum:) buradan ayrılmamın en büyük sebebi yeterli derecede sizlerle vakit geçiremiyor olmamdı.yoksa hala diyetime devam yani.sizleri seviyorum.çok çok öpüyorum.

Merhaba canım. Hepimiz iyiyizdir umarım. Ben bugün can sıkıntısından arkadaşlardan film topladım. Akşam evde yalnız zor. Sen de iyisidir umarım.
ben dr iyiyim canim memlekete geldim arkadaslarimi goruyorum surekli yakin arkadaslarimdan birinin ikiz bebekleri oldu kizlar cok tatli onlari sevmeye gittim
bu arada verdigim kilolar farkedildi az vermis olsam da cok sevindim :)
onun disinda bisey yok ailemle hasret gideriyorum ve bol bol yemek yemekten uzak durmaya calisiyorum :) hatta az kilo aldim gibi korkudan tartiya cikmiyorum gunde 10 kere tartilan ben :D biraz saldim kendimi ama yarindan itibaren tam gaz devam tabi sizin dr vericeginiz gazlarla olucak bu is :)
iyi geceler arkadaşlarım.biliyorum uzun zamandır hiç sesim soluğum çıkmadı.mezun oldum sonunda ama bir teşekkür bile edemedim.şimdi fırsatım olmuşken gecikmeli de olsa bu teşekkürü etmem gerekli.ocak ayının üçünde başlamış bulunup haziranın ikinci haftası sonlandırdığım diyet serüvenimde yanımda olduğunuz destek verdiğiniz için çok teşekkür ederim.zaman zaman yeme krizlerine girsem de sabırla bana güzel sözlerle moral verdiğiniz,kendi yöntemlerinizi paylaştığınız,tatlı tatlı rekabetlerle beni motive ettiğiniz için teşekkür ederim.aslında burada sadece kilo vermek değildi paylaştıklarımız hepimiz hayatlatımızı ailelerimizi özellerimizi paylaştık bizler bir aile olduk.sizleri tanıdığım için çok mutluyum.umarım ben de samimiyetimi yansıtabilmişimdir sizlere.mezun olmam demek sizleri takip etmeyeceğim anlamına gelmez:)bu arda ben diyeti bozmuş değilim haaaaa.şimdi tam 54.9 kiloyum.yani hala veriyorum:) buradan ayrılmamın en büyük sebebi yeterli derecede sizlerle vakit geçiremiyor olmamdı.yoksa hala diyetime devam yani.sizleri seviyorum.çok çok öpüyorum.

canım ben geldim sen mezun olmussun cok sevindim :) arada bir ugra.dikkat et kendine cok

günaydın canlarım dün o kadar yorulmuşumki gelir gelmez bişeyler atıştırıp uyudum.. sabahım erken saatinde de ayaktayım tabi haliyle.. bel ağrım çok arttı yalnız yorgunluktan.. inşallah geçer ..

Günaydın kuzular....hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.ben dün sahurda yemek yemedim ya akşama kadar iyiydim ne susadım ne acıktım.bugün de sahurda 1lr su ve 3tane hurma yedim...dünün de menüsünü paylaşayım hemen.
Sahur 1ltre su 2hurma
İftar 5kaşık pilav 2 tavuk butu,salata,2 3 yudum ayran,3hurma 1.5litre su,yeşil çay...

Günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik.
Sabah 3 dilim ekmek Domates peynir nescafe

Ara 1 armut 2 ceviz

Öğlen 3 dilim karpuz 1 dilim ekmek peynir

Ara 3 kuru erik az leblebi

Akşam 4 kaşık tavuk sote 3 kaşık pilav salata 2 kaşık yeşil fasulye

Ara 2 top dondurma

Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş

Sevgilerimle bir güne daha merhaba.

Dünkü menüm:

Kalkınca Ballı limonlu su

Sabah: 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin, yeşillik, çay

Ara: 3 kuru kayısı, 7 badem

Öğlen: somon balıklı salata (listemde aslında ton balığı ama sevemedim), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

Ara: yarım muz, 1 kaşık yoğurt

Akşam: 5 kaşık bezelye yemeği, 1 su bardağı kefir, 1 dilim ekmek, salata

Yatarken: 15 adet üzüm, 1 çay bardağı kefir

2,5 litre su

Öğlen pazara uğradım yarım saat. Tek aktivitem bu.
Bi de gece sabaha kadar öksürmekten karın kaslarım iyi gerildi sanırım.:1:

günaydın canlarım dün o kadar yorulmuşumki gelir gelmez bişeyler atıştırıp uyudum.. sabahım erken saatinde de ayaktayım tabi haliyle.. bel ağrım çok arttı yalnız yorgunluktan.. inşallah geçer ..
Günaydın canım. Dikkat et kendine. İnşallah gelip geçici birşeydir.

Günaydın kuzular....hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.ben dün sahurda yemek yemedim ya akşama kadar iyiydim ne susadım ne acıktım.bugün de sahurda 1lr su ve 3tane hurma yedim...dünün de menüsünü paylaşayım hemen.
Sahur 1ltre su 2hurma
İftar 5kaşık pilav 2 tavuk butu,salata,2 3 yudum ayran,3hurma 1.5litre su,yeşil çay...

Merhaba canım. Metabolizma yavaşlıyor olayı pek doğru değil sanırım. Hani uzun süre açlıkta vücut yağlara sarılıyor olayı. Tersini savunan da çok. Yağların erimesi için kısa süreli karbonhidrat depolarının bitmesi gerekiyormuş. Bu da açlıkta ancak mümkün. A bir şey daha öğrendim. Eskiden kadınların kilo alması istenirmiş. İyice yağlansın ki kıtlık döneminde çocuklarını besleyebilsin diye. Aslında hamilelikte özellikle karın ve bel bölgesinden yağlanmanın sebebi de herhangi bir kıtlıkta bebeğin beslenebilmesiymiş.

Ancak su çok önemli. Su olmadan yağ parçalanması mümkün değil. Sahurda bol su içmek lazım. Süt de içebilirsin. Oruç tutabildiğim zamanlarda sahurda 1 bardak süt içince susamıyordum.

Ara 1 armut 2 ceviz

Ara 2 top dondurma

Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş

Menü süper. Düzenli gidiyorsun. Spor da güzel. :46:

Kızlar şekersiz meyve suyu yaptım kırmızı erikler vardı yumusamis 10 tane falandi onlarin yanına 1 şeftali 2 küçük armut 1 elma 1 limon dilimledim bi tencere suda kaynattim bayaa suzerken meyvelerin posasini cikarttim iyice ezerek çok güzel oldu tavsiye ederim.
Güzel olmuş canım, hem tatlı ihtiyacı giderir hemde ziyan olmamış meyveler akıllica.
Selam canım,
İyi olmana sevindim. Fırsat buldukca uğra sohbet ederiz.
Sevgiler.
ben dr iyiyim canim memlekete geldim arkadaslarimi goruyorum surekli yakin arkadaslarimdan birinin ikiz bebekleri oldu kizlar cok tatli onlari sevmeye gittim
bu arada verdigim kilolar farkedildi az vermis olsam da cok sevindim :)
onun disinda bisey yok ailemle hasret gideriyorum ve bol bol yemek yemekten uzak durmaya calisiyorum :) hatta az kilo aldim gibi korkudan tartiya cikmiyorum gunde 10 kere tartilan ben :D biraz saldim kendimi ama yarindan itibaren tam gaz devam tabi sizin dr vericeginiz gazlarla olucak bu is :)

canım ben geldim sen mezun olmussun cok sevindim :) arada bir ugra.dikkat et kendine cok

Oh ne güzel, ailenle birliktesin, iyi vakit gecir canım. Az yersen daha mutlu olursun unutma. Çok yersen yerken mutlu olursun, sonrası hüsran olur.
Canım geçmiş olsun. Dinlen vaktin varsa.
Sahur 1ltre su 2hurma

Günaydın canım. Sahurda aç kalman doğru değil bence ama sen bilirsin tatlım.

Ara 1 armut 2 ceviz

Ara 2 top dondurma

Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş

Güzel olmuş canım

Dünkü menüm:

Öğlen: somon balıklı salata (listemde aslında ton balığı ama sevemedim), 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek

2,5 litre su

Gayet iyi canım, menü dısina cikmiyorsun Tebrikler

Günaydın hepinize güzeller.
Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, salata, peynir
Öğle:izmir köfte 4 patates,4 köfte, yogurt
Akşam:domates çorbası, bezelye yemeği, 2 kaşık pilav, yogurt
Ara:magnum mini
2 saat gezdik kızımla
Aksamda yürüyüş yaptik yarim saat

Günaydın canlar

Menüm dolu dolu ama paylaşayım.

Gece: Peynirli omlet (1 yumurtadan), pide 2 dilim, domates, çay

Akşam: 1/2 kase tarhana, 4 kaşık fırın tavuk patates, 4 kaşık pilav, 1 ufak dilim çörek

1 dilim çikolata soslu kek, 2 çay

1 ufak salkım üzüm

1 magnum mini

1,5 lt su

Şuan öyle açım ki bu saatte neden böyle oldum yaa:14:

Geçmiş olsun şekerim.
Sahur 1ltre su 2hurma
Gözüme çok az geliyor ama karışmak istemiyorum işine :) Gerçi bu sefer akşam iyi olmuş.

Ara 1 armut 2 ceviz

Ara 2 top dondurma

Su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş
Çok iyi olmuş canım.

Dünkü menüm:

2,5 litre su

Menü çok iyi ama ton balığı sevilmez mi yaa :) Bu arada karın kaslarının gerilmesine güldüm sen esprili anlatmışsın diye :) ama geçmiş olsun diyorum.
Günaydın hepinize güzeller.
Dünkü menümü yazayım
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmek, salata, peynir
Öğle:izmir köfte 4 patates,4 köfte, yogurt
Akşam:domates çorbası, bezelye yemeği, 2 kaşık pilav, yogurt
Ara:magnum mini
2 saat gezdik kızımla
Aksamda yürüyüş yaptik yarim saat
Günaydın canım. Gayet güzel menü, bezelye çıkmış resmen ya, ne kadar bakar körüm hiç farketmedim marketlerde falan:27:

Back
X