• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım hoşgeldin... bu arada mezun olan arkadaş damlanur:1:

Günaydın canım ben pek denk getiremiyorum cevapları acemiyim ondan galiba ama şöylede bişey var alıntı yapıp cevap yazmak istediğimde bütün herkesin yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi kendi adım çıkıyor tel de mi sorun var acaba sizede oluyormu? Bu arada damlanura yazmıştım;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın canım ben pek denk getiremiyorum cevapları acemiyim ondan galiba ama şöylede bişey var alıntı yapıp cevap yazmak istediğimde bütün herkesin yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi kendi adım çıkıyor tel de mi sorun var acaba sizede oluyormu? Bu arada damlanura yazmıştım;)

yok canım telden alıntı yapacağın mesajın üstüne tıklıyorum üstten cevap yazıyorum ben.. Sorun yoktu bugun telden girerken

Bencede öyle yap şimdilik. Mezun olup korumaya geçtiğinde diğer arkadaşlarına gidersin :1: Bu arada kaç kg var mezun olmana?

03:35'de ezan okunuyor canım. Bizde 2,5-3,5 arası yiyoruz. Bence de baya hızlı yedik ondan oldu bir de sigara yetiştirmeye çalıştık üzerine :1: Yoksa poğaça yağlı değildi.

ilk hedefe 3 var canım.. daha sonra hedef düşürüp devam edicem şunu bi vereyimde baksana haftalardır yerimde sayıyorum..

Kızlar ben bir süre izin istiyorum sizlerden bu aralar cok yoğun çalışıyorum akşamları kız yok eşim sürekli gözüme bakiyo yine aldın eline telefonu diyee.yani öyle işte liste zamanı uğrarım yine zaten çoğunuz hesap yapmayı biliyorsunuz sorun olursa özel msj yazarsiniz gelirim hemen:10:
Güzelce dinlen gogo. Sana ihtiyacımız var kaptan. Arayı soğutma.

Bugün sporum 2 saat sürdü hoca çalıştırdı canıma okudu:( ama olsun azimle.... Devamm
Sabah
Kibrit kutusu peynir 2 dilim tam buğday(ince dilim)
Öğle
Kabak yemeği zeytinyağlı 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bir koçan mısır haşlanmış
1 kase tam yağlı yoğurt:)
1 dilim çavdar ekmeği
Bugün içtiğim su 4 lt
Sizce nasıl?

Sporla beraber güzel canım. Yalnız salata veya meyve (çiğ meyve sebze) de olsaymış iyiymiş.

Günaydın kızlar.daha 2gün önce annemlere gelirken kilom 60dan aşağıdaydı.izninizle kilomu 60bildirip mezun olmak istiyorum.inşallah eve gideyim önce sonra fotoğrafı ve güzel bir mezun yazısı paylaşırım...bir de aranıza sohbet için sık sık katılırım aaaa şimdiden söyleyim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım. Formunu koruman dileğiyle arada bir bekleriz.

Bu arada vakit varken dünün menüsünü paylasayim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle 1 yumurta ve 2 biberden omlet yarim kase yoğurtlu semizotu salatasi
Ara 1 kase yeşil salata 7-8 badem
Aksam 2 kase tavuklu tarhana corbasi semizotu salatasi
Ara 1 KK helva 1 tane danette çilekli
Spor yok su 3 lt kadar meto cayi 3 kupa

Güzel olmuş menün canım.

Günaydın kk'nın güzel hatunları :16: Herkes iyidir umarım.

Dünkü menümü yazıp geçmişe bakayım.

Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim karpuz, domates, salatalık, 1,5 dilim tambuğday ekmek, 1 çay (sahurlarım aslında bir önceki güne ait oluyor biraz karışıyor ama böyle başladı böyle gitsin, bu yediklerimle aşağıdaki iftarı yapmış oluyorum sonuçta)

İftar: 1/2 kase mercimek çorbası, 4 kaşık patates yemeği, 2 kaşık et sote, 2 dilim pide, 1 vişne kompostosu

2 çay, 1 ufak tambuğday ev poğaçası

1 magnum mini

1,5 lt su
Güzel ama magnum olmasaydı iyiymiş.

Bunuda yeni buldum.

Teşekkürler. not ettim bir kenara.

Diyetisyene gitmiştim bir dönem 83 e kadar da kilo verdim diyetisyen artık gelmene gerek yok nasıl beslenmeyi öğrendin nasılsa dedi bana çok güvendi :) tabi nasıl besleneceğimi öğrendim ama sonuçta ona gitmek disiplindi tüm dengem bozuldu daha fazla kilo aldım:(

Canım ya ben de haftaya son randevudan sonra bırakacağım diyetisyeni. Şartlanma ortadan kalkarsa ipin ucunu kaçırır mıyım diye endişeleniyorum. Bu konuda da diyet grubumuza güveniyorum. Beraber üstesinden geliriz.

ilk hedefe 3 var canım.. daha sonra hedef düşürüp devam edicem şunu bi vereyimde baksana haftalardır yerimde sayıyorum..
Olur öyle canım ya stresli zamanların fazla oluyor sonuçta. Ben buraya hedef kaç demiştim hatırlamıyorum ama bi 50 iyi olur yani başlamışken :1:
Diyetisyene gitmiştim bir dönem 83 e kadar da kilo verdim diyetisyen artık gelmene gerek yok nasıl beslenmeyi öğrendin nasılsa dedi bana çok güvendi :) tabi nasıl besleneceğimi öğrendim ama sonuçta ona gitmek disiplindi tüm dengem bozuldu daha fazla kilo aldım:(
Vay artık gelme diyen diyetisyen ilk defa duyuyorum :1: Umarım hedefine güzelce ulaşırsın.

Sporla beraber güzel canım. Yalnız salata veya meyve (çiğ meyve sebze) de olsaymış iyiymiş.
Güzel olmuş menün canım.
Canım ya ben de haftaya son randevudan sonra bırakacağım diyetisyeni. Şartlanma ortadan kalkarsa ipin ucunu kaçırır mıyım diye endişeleniyorum. Bu konuda da diyet grubumuza güveniyorum. Beraber üstesinden geliriz.
Bu sıra dondurmaya çok sardım Allahtan eşimi ikna edebildim de minilerini alıyor :1:
Takıma düzenli katılınca sanmıyorum ipin ucu kaçsın :)

Günaydın canlarım. Hepinize çok alıştım. Yazmadığım zamanlar da bile siteye girip okuyorum. Merak ediyorum neler yapıyorsunuz diye.
Dünkü menümü vereyim bu arada.

Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 çay kaşığı bal, 8-10 damla limon) su
1 su bardağı su
07.30:
1 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, şekersiz çay

2 su bardağı su
10.00:
1 adet şeftali, 2 yemek kaşığı yoğurt

2 su bardağı su
12.00:
Somon balıklı salata , 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

2 su bardağı su
15.30:
1 yemek kaşığı kuru yaban mersini, 7 adet badem

2 su bardağı su
18.30:
1,5 kepçe yoğurt çorbası
3 adet ızgara köfte (et), 1 dilim ekmek, salata, 1 su bardağı kefir

2 su bardağı su
22.30:
1 adet kayısı

Sabah 15 dakika tempolu yürüyüş
Öğlen yarım saat tempolu yürüyüş

Bugün öğlen için akşamdan yemek (8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği) yapmadığımı sabah fark edince hemen semizotu ayıkladım. Tabi işe de 10 dakika geç kaldım. Zaten 10 dakika tolerans sağlıyorlar ama ben 20 dakika gecikmiş oldum. Akşam geç çıkarım artık.

Sabah tartıda 70,5 kg çıktım. Geçen hafta 71,7 idi. %1,67 oldu sanırım. Doğru mu. -1,2 kg. :52:

Bu sıra dondurmaya çok sardım Allahtan eşimi ikna edebildim de minilerini alıyor :1:
Takıma düzenli katılınca sanmıyorum ipin ucu kaçsın :)

Zamanla tatlı krizlerin azalır. Ramazan bitince de daha kolay olur sanırım.

Bana diyetisyenim yeni menüde haftada 1-2 defa sütlü tatlı veya 3 top dondurmaya izin verdi. Gerçi ben daha önceki menülerde haftada bir küçük kaçamak yaptım (yarım güllaç, 2 top dondurma gibi).

Bugün öğlen için akşamdan yemek (8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği) yapmadığımı sabah fark edince hemen semizotu ayıkladım. Tabi işe de 10 dakika geç kaldım. Zaten 10 dakika tolerans sağlıyorlar ama ben 20 dakika gecikmiş oldum. Akşam geç çıkarım artık.

Sabah tartıda 70,5 kg çıktım. Geçen hafta 71,7 idi. %1,67 oldu sanırım. Doğru mu. -1,2 kg. :52:

kilo güzel inmiş yine tebrikler canım.. bu arada o nasıl işyeri öyle kart falan mı basıyorsunuz siz ne kadar katıymış kurallar..

Bana diyetisyenim yeni menüde haftada 1-2 defa sütlü tatlı veya 3 top dondurmaya izin verdi. Gerçi ben daha önceki menülerde haftada bir küçük kaçamak yaptım (yarım güllaç, 2 top dondurma gibi).

ben diyetisyene gittiğim dönemde bana daha ilk listede vermişti sütlü tatlı:1: bu menü fazla veremem dedikçe verirsin kaç kilo fazlan varki 2 aylık işimiz var seninle diyordu.. 1 ayın sonunda 0 kilo düşüş oldugunu görünce vazgeçtik ve kendi yolumu kendi litemi belirledim ben..200 gr da olsa veriyorum enazından artık ki kaçamaklarda oluyor arada..

Selam güzeller,
Günaydın hepinize. Bu ara kitap okumak istiyorum deli gibi sardım. Dün 1 kitabı bitirdim gece sahura kadar oturdum tabi:-) 8de ayaktaydım, uykusuzluktan oluyorum şu an. Birde sıcak var, sormayın.
Bu arada bu hafta sabit kilom, maalesef. Regl olmamın etkisi vardır sanırım.
Damlanur canım tebrikler, umarım v3 dilerim sadece sohbet etmeye ugrarsın, kilonu korursun canım.
Gogocum iyi tatiller dilerim.
Hepinizi öpüyorum.
Buralardayım bugün, çamaşır, bulaşık islerim var toparlayıp geliyorum.

Evet doğru tebrik ederim, çok iyisin:46:

Normalde tatlı kaçamaklarım fazla oluyor benim pek düzelmem ama en azından bu kadar canım istemez :)

ben diyetisyene gittiğim dönemde bana daha ilk listede vermişti sütlü tatlı:1: bu menü fazla veremem dedikçe verirsin kaç kilo fazlan varki 2 aylık işimiz var seninle diyordu.. 1 ayın sonunda 0 kilo düşüş oldugunu görünce vazgeçtik ve kendi yolumu kendi litemi belirledim ben..200 gr da olsa veriyorum enazından artık ki kaçamaklarda oluyor arada..

:) enteresanmış. 200 gr çok iyi bence kilon için, benimde baştan beri hedefim hep 200 gr'dı :)

Selam güzeller,
Günaydın hepinize. Bu ara kitap okumak istiyorum deli gibi sardım. Dün 1 kitabı bitirdim gece sahura kadar oturdum tabi:-) 8de ayaktaydım, uykusuzluktan oluyorum şu an. Birde sıcak var, sormayın.
Damlanur canım tebrikler, umarım v3 dilerim sadece sohbet etmeye ugrarsın, kilonu korursun canım.
Hepinizi öpüyorum.
Kolay gelsin canım, bende buralardayım görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Evet doğru tebrik ederim, çok iyisin:46:

Normalde tatlı kaçamaklarım fazla oluyor benim pek düzelmem ama en azından bu kadar canım istemez :)

:) enteresanmış. 200 gr çok iyi bence kilon için, benimde baştan beri hedefim hep 200 gr'dı :)

Kolay gelsin canım, bende buralardayım görüşmek üzere.

kilom fazla olmadığı için ciddiye almamıştı canım günlük 1400 kalorilik bir listeydi ve her araöğünde meyve +2 kaşık yoğurt vardı.. tabi onun önünden yaptıgım isvec diyeti de etkiliydi resmen metabolizmamı durdurmuş..e biraz bünye alıştı çaylar ve sporda eklenince daha rahat vermeye başladım.. kimse yok diye eve ekmek hiç almıyorum bakalım ne olacak bu 2 haftada farkedecek mi ? aslında uzmanvetin listesini de yapmak istiyorum ama yine kilo veremeden geçen bir süreye katlanamam..

günaydın canım bunuda deneyelim elimdeki çay bitsinde bundan da yapayım malzemeler yakın zaten..
Taze zencefil alcam bende.
Kızlar yaa bu arada gece sahur zamanı alarmı kapatıp uyumaya devam etmişim bir uyandım ezana 10 dkdan az var, o süre içerisinde yedik... dünkü menümde olan ev poğaçasıyla su koydum tepsiye bi poğaça bi su çok komikti halimiz :1: midem ağrıyor şimdi de :1:
Canım dedem hocaydi benim ezan okunsa bile 15-20 dk yiyebilirsiniz derdi hatta dun burda kızlar konusuyolardi bikaç kisi daha söyledi aynısını.
evet canım keşke yemeseydim ama gece sofra kurulunca nöbette böyle oluyor işte.. yinede sahur gibi peynir ekmek yemeden kalkabildim accık gelişme var bende.. bu arada ne kadar yoksun gogocum listeleri taşıyayımmı genel alana olmazsan buralarda?
Olur tabiki canım. Ben tatilde değilim cok yogunum buraya zaman ayıramıyorum kendime zaman ayıramıyorum. Süre konusunda bişey diyemiycem yaz izin zamanı okul acilana kadar yoğun caliscaz ağustosta kiracimiz cikiyo evden biz tasincaz evin boyası badanasi yani bayramdan sonra daha yoğun olcak.Eylül'ün ilk iki haftasi senelik izinde olcam tatile gitmeyide düşünüyoruz. Fırsat buldukca topiğe bakabiliyorum bazen ne yedigimi bile unutuyorum. Öyle bi durum işte.

Güzel olmuş menün canım.

Insallah dinlenebilirim canım saol.
Selam güzeller,
Hepinizi öpüyorum.

Neyyy tatilmiii:52::53:

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur10:(60.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo2405:(67.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet :( 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Taze zencefil alcam bende.

Canım dedem hocaydi benim ezan okunsa bile 15-20 dk yiyebilirsiniz derdi hatta dun burda kızlar konusuyolardi bikaç kisi daha söyledi aynısını.

Olur tabiki canım. Ben tatilde değilim cok yogunum buraya zaman ayıramıyorum kendime zaman ayıramıyorum. Süre konusunda bişey diyemiycem yaz izin zamanı okul acilana kadar yoğun caliscaz ağustosta kiracimiz cikiyo evden biz tasincaz evin boyası badanasi yani bayramdan sonra daha yoğun olcak.Eylül'ün ilk iki haftasi senelik izinde olcam tatile gitmeyide düşünüyoruz. Fırsat buldukca topiğe bakabiliyorum bazen ne yedigimi bile unutuyorum. Öyle bi durum işte.

Insallah dinlenebilirim canım saol.

Neyyy tatilmiii:52::53:

anladım canım bende çocuk yok yinede yoğunum diyorum senin cidden karışık bu ara.. işyerleri yaz dönemi hep öyle işte yoruluyoruz en fazla 20 gün izin yapıcaz diye..bende ağustosun 1inden başlattım iznimi 1 ay olmıycam gerçi pc de benimle gelecek heryere o ayrı.. sen yine buralarda olacaksan bi sorun çıkacagını zannetmiyorum elin takımın üstünde olur senin:1: sırf kılo almamak için izne ayrılmıycam bakalım nasıl olacak bu yıl..sonuç olarak bende buralarda olurum..

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur10:(60.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo2405:(67.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz:( 72.0/ / /% )
sadness1012:(55.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet :( 71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

bu arada bildirim yapmamışım ben sabitim yine bu hafta:43: ama nasıl olduysa yağ yuzdem düşmüş mantıgını pek anlamadım..

Back
X