• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canım ya o Son aşamayı geciktirmek için spora ağırlık verdim. 2 yıl önce doktor yürümeyi yasakladı ama kilo ver dedi, ben yürümeden durumadım. Aslında en büyük sıkıntı yine beslenme. Kabızlık sorunu ardından tuvalette dizler bükülü uzun süre bekleme. Benim sorunum bu sanırım. Dikkat ediyorum artık ama biraz da geç kaldım. Kemik aşınmasını engellemek için dikkatli olmam lazım artık.
Ne zamandir ugrasiyorsunuz boyle allah kolaylik versin nasil yurumeden durabilirki bi insan ins bi yerden bi care bulabilirsniz masajda denemelisniz bence.tabiki sizinkiyle ayni degl ama benm ellermde egzama oldu kac ay sadece kan aktilar nereye gittysek olmadi dedm artk tamam dedm bi omur ben bisiye elliyemicem ustumu dahi esmin yardimiyla giyiniyordum televizyondaki doktorlardan herkesten bisiy ogrendm denedm fayda yok derken bi aktara denk geldk onn yaptgi karism 1 ayda ellermi kendine getirdi demek istedigim bi yere bi umut vardir inssllah hpimiz icn ve insallah ona ulasabilirz

İlk bildirim benddeen :)
İlik limonlu su
Sabah : yarm simit ,suc. Yum az ,dimates cacik, labne peynr,1 tk acika ,2tk bal kirmzi biber tursusu1 parca ciko. Ve hemen yogurt
Ara 1 seftali yogurt yesilcay
Oglen; kymali sote bulgur plavi ayran
Aksam kiymali yumurta ayran 2 pismanye(sebze ymegmi yapamadm misafrm vardi :( )
3 lt su 40 dk hizli tempo yuruyys 207 kcal 4.17 km

Günaydın kızlar. Yeni bir haftaya daha merhaba.
Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: avuç içi kadar pide ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, yarım dilim tulum peyniri, 5 siyah zeytin, 2 bardak çay, 2 yemek kaşığı çilek reçeli, 1 yumurtalı menemen
Ara:2 kırmızı erik, 3 yemek kaşığı yoğurt (erik yoğurdun içinde çok güzel oldu)
Öğlen: 4 yemek kaşığı etli taze fasulye yemeği (aceleyle yedim ve yola çıktım)
Ara:1/4 nektarin-200 ml kefir içinde
Akşam: 1 tabak kepekli makarna, 1 patlıcan-2 biber-yarım domates fırında közleme (1 tatlı kaşığı zeytinyağında)
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5 litre su
yarım saat orta hızda yürüme
15 dakika ağırlık kaldırma, 60 adet yarım mekik

İlik limonlu su
Sabah : yarm simit ,suc. Yum az ,dimates cacik, labne peynr,1 tk acika ,2tk bal kirmzi biber tursusu1 parca ciko. Ve hemen yogurt
Aksam kiymali yumurta ayran 2 pismanye(sebze ymegmi yapamadm misafrm vardi :KK43: )
Akşam acil durumda benim yaptığım gibi fırına 1 patlıcan, 2-3 biber, 1 domates ve seversen 1 soğan, sarımsak atıp (tabi önce patlıcan ve biberleri delmeyi unutma) abuganuş yapabilirsin. Çok pratik oluyor.
Kahvaltıda yazdığın acika ve ciko nedir acaba?

Geceki kacamak olmassa cok guzel menu olmus ama yinede cok
kacirmamssn :KK6:Tabi ben ole yorm atyorm ama bsiler diyebliyoruz bizde
dimmi :KK46: bide mesleginiz benm cocukken olmak istedgm tek meslekti cok ozendim su an :))
Veteriner fakültesi benim 4. tercihim idi. Çok severek okudum ama zordu. Saha hayatı daha da bir zor. 8 yıl özel sektör sonrası 4 yıl da serbest çalıştım. Ama dayanamadım. Çünkü hekimlikten çok ticaretiyle uğraşıyorsunuz, sevmedim. Çok yorucuydu. Benim çalıştığım bölge de besi bölgesi olduğundan tahsilat ta uzuyordu. Denk geldi ve şu an çalıştığım kuruma girdim. Doktora yaptığım için yabancı dilim iyiydi, yoksa KPSS çok düşük benim. Matematikle problemim var oldum olası. Uzman olarak 2,5 yıldır çalışıyorum. Kendi mesleğimi direk yapamıyorum ve özlüyorum çok. Veteriner hekimlik çok güzel bir meslek bence. Eşim de ziraat mühendisi (Zooteknist) olunca hayvan ve ahır kokusu çok sorun olmuyordu. Alışmıştık. Emekli olursam aklımda pet kliniği açmak var. Büyükbaş çalışamam artık.

İlik limonlu su
Aksam kiymali yumurta ayran 2 pismanye(sebze ymegmi yapamadm misafrm vardi :KK43: )
Aksam kabak kavuruyorum ben zamanim azsa çabuk kolay oluyo.
Aksmki sebze yerine ne yemelliydiim ?

Dünkü menüm:
Kahvaltı: avuç içi kadar pide ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, yarım dilim tulum peyniri, 5 siyah zeytin, 2 bardak çay, 2 yemek kaşığı çilek reçeli, 1 yumurtalı menemen
Akşam: 1 tabak kepekli makarna, 1 patlıcan-2 biber-yarım domates fırında közleme (1 tatlı kaşığı zeytinyağında)
2,5 litre su
başarılı olmuş.
Bende menulerimi yazsam iyi olur sanırım.
Şimdi arkadasimla sinemaayiz çıkınca görüşürüz kızlar.

ben de yeni katıldım gruba iki gündür giremedim malesef .. kısaca kendimi anlatayım 21 yaşındayım 9 aylık bir oğlum var benim sorunum hamilelikte aldığım kilolar. 57 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma gittim doğum sonrası 69 kilo olmuştum. bebeğim 6 aylık olana kadar herhangi bir zayıflama girişiminde bulunmadım kilo almaya başladım 74 kilo olmuştum boyum da birazcık kısa 1.60.. bu böyle olmaz dedim ve bebeğim de ek gıdaya başlayınca hafif bir diyete başladım üç ayda on kilo verdim şuan 64 kiloyum şükür ki sütüm de etkilenmedi pek :KK28: hedefim 55 kilo inş. ulaşırım sizlerle birlikte

Dünkü menüm:
2,5 litre su
Bence cok guzel bir menu olmus tebrikler:))

Akşam acil durumda benim yaptığım gibi fırına 1 patlıcan, 2-3 biber, 1 domates ve seversen 1 soğan, sarımsak atıp (tabi önce patlıcan ve biberleri delmeyi unutma) abuganuş yapabilirsin. Çok pratik oluyor.
Kahvaltıda yazdığın acika ve ciko nedir acaba?
Evet kesnlikle denycem hem cabuk hem saglikli hem doyurcu cok guzel :KK5:
Acika biber salcasyla cevz baharat yogrup yapilann bi kahvaltilik sos ben bi kuck kask cokcanm isteynce yiyebliyorm egzma oldgundan ciko da cikolata :KK33:

Veteriner fakültesi benim 4. tercihim idi. Çok severek okudum ama zordu. Saha hayatı daha da bir zor. 8 yıl özel sektör sonrası 4 yıl da serbest çalıştım. Ama dayanamadım. Çünkü hekimlikten çok ticaretiyle uğraşıyorsunuz, sevmedim. Çok yorucuydu. Benim çalıştığım bölge de besi bölgesi olduğundan tahsilat ta uzuyordu. Denk geldi ve şu an çalıştığım kuruma girdim. Doktora yaptığım için yabancı dilim iyiydi, yoksa KPSS çok düşük benim. Matematikle problemim var oldum olası. Uzman olarak 2,5 yıldır çalışıyorum. Kendi mesleğimi direk yapamıyorum ve özlüyorum çok. Veteriner hekimlik çok güzel bir meslek bence. Eşim de ziraat mühendisi (Zooteknist) olunca hayvan ve ahır kokusu çok sorun olmuyordu. Alışmıştık. Emekli olursam aklımda pet kliniği açmak var. Büyükbaş çalışamam artık.
Her mesliegn zorluguda guzellgide cok dedgnz gbi disardan bakilinca sadece
hayvanlari muayene ediyosn
sevyorsun sadece bu kdar gibi
alglanyor ama oyle degl gercekten sizn
icn bencede en gzeli kendnze ait pet
klinik hem rahatca dinleneblirsnz
istedgnz zaman hem acil bisy olsa
kapatp cikarsniz ben sozellerde hic bi zaman iyi olmadm sayisaldi hep bolumm :))

Evet kesnlikle denycem hem cabuk hem saglikli hem doyurcu cok guzel :KK5:
Acika biber salcasyla cevz baharat yogrup yapilann bi kahvaltilik sos ben bi kuck kask cokcanm isteynce yiyebliyorm egzma oldgundan ciko da cikolata :KK33:
Ben de ekzama yaşadım. Dikkat etmezsem arada bir tekrarlıyor.
Üniversite 1. sınıfta çıktı bende, 2. sınıftayken eldiven kullanmadan not alamıyordum, sürekli gerilip yarılıyordu el parmaklarım. Kortizonlu kremler beni mahvetti. 3. sınıfta klinik derslerinde sıkıntı yaşıyordum. Ellerimi sık yıkamayım diye eldiven kullanırdım hep. 5. sınıftayken çaresini buldum. Tesadüfen cilt doktoru excipial lipo verdi. Kurumayı engelliyordu. Ondan sonra eldiven kullanmayı bıraktım. Az kaşınınca hemen lipo kullandım. Hidrosu da var. Oğlumda ürtiker olduğu için banyodan sonra kullanıyor. Umarım çok zararı yoktur. Üre var içinde çünkü. Evde dikkat ediyorum ama misafirlikte bulaşık yıkarsam hemen exipiali kullanıyorum.

ben de yeni katıldım gruba iki gündür giremedim malesef .. kısaca kendimi anlatayım 21 yaşındayım 9 aylık bir oğlum var benim sorunum hamilelikte aldığım kilolar. 57 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğuma gittim doğum sonrası 69 kilo olmuştum. bebeğim 6 aylık olana kadar herhangi bir zayıflama girişiminde bulunmadım kilo almaya başladım 74 kilo olmuştum boyum da birazcık kısa 1.60.. bu böyle olmaz dedim ve bebeğim de ek gıdaya başlayınca hafif bir diyete başladım üç ayda on kilo verdim şuan 64 kiloyum şükür ki sütüm de etkilenmedi pek :KK28: hedefim 55 kilo inş. ulaşırım sizlerle birlikte
hosgeldin aramiza
tannstgima memnun
oldum :)Ne guzel sende bi
cogunu vermissin
beraber geri kalaninida
vericez kesinlikle .bende ilk bebegmde hepsnden fazlasini vermistm ne guzel sonra surprz bi seklde 2. Oglm gelnce hepsni geri aldm dogmdan sonra 2 cocukla beslenmme dikkat edemedm dahada aldm ama artik dur dedm ve buraya geldim :)

Ben de ekzama yaşadım. Dikkat etmezsem arada bir tekrarlıyor.
Üniversite 1. sınıfta çıktı bende, 2. sınıftayken eldiven kullanmadan not alamıyordum, sürekli gerilip yarılıyordu el parmaklarım. Kortizonlu kremler beni mahvetti. 3. sınıfta klinik derslerinde sıkıntı yaşıyordum. Ellerimi sık yıkamayım diye eldiven kullanırdım hep. 5. sınıftayken çaresini buldum. Tesadüfen cilt doktoru excipial lipo verdi. Kurumayı engelliyordu. Ondan sonra eldiven kullanmayı bıraktım. Az kaşınınca hemen lipo kullandım. Hidrosu da var. Oğlumda ürtiker olduğu için banyodan sonra kullanıyor. Umarım çok zararı yoktur. Üre var içinde çünkü. Evde dikkat ediyorum ama misafirlikte bulaşık yıkarsam hemen exipiali kullanıyorum.
Cok gecms olsn sanada insllah bi daha tekrarlamaz bana doktor suya hic girmcek ellern dedi ama nasil girmeden durucakki 2 cocukla poset eldven kumas eldven aylarca ugrastm smdi bulasgi poset eldvenle yikiyorm gece gndz surekli kremliyorm allaha sukur su anlik catlagm yok ama cok kasnyor surekli :/

Hoşgeldin aramıza. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz.

selam grubun yeni uyesiyim.....29 yqsindayim...77.6 kiloyum 22 ayluk oglum var...istanbuldayim

saol...

kahvalti donates salatalij yulaf kepekli krep peynir zeytin yesil cay

ara sutlusekersiz turk kahvesi

ogke ....ayran parca et sebzeli pilav

Back
X