- 15 Ocak 2013
- 220
- 129
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bugun az kalori almam gerekiyo dengelemek icin....neoldu bende anlamadim bi baktim 3 tabak yemisim...19 da doyete baslamistim ilk defa boyle oldu vucut dayanamadi herhalde bi patlama noktasiydiCanim diyetteyken bi cok sey ozlendigi icin saldirmak normal oluyor tavuklu pilavi bende yapsam en az bi tabak yerim oyuzden yapmiyorum dengelersin bugun en cok 2000 kalori almaya calis bende bugun yesillikle sebzeyle idare edicem
Canim ya firsat bulup yazamadim oyum biner dolmasindan yana dicektim ama yemissindir herhalde artik:)buarada eşime biber dolması yaptımda akşam 2 tane ondanmı yesem yoksa haşlanmış tavukmu yesem kalorileri aynı![]()
Yaa evetaz kisiyiz paylasimlar az dedigin gibi bende 1 ay sonra ise basliyorum ama burayi ihmal etmeyelim hepbirlijte zayiflayalim:)Yanlis yaziyi alintilamisimbuarada eşime biber dolması yaptımda akşam 2 tane ondanmı yesem yoksa haşlanmış tavukmu yesem kalorileri aynı![]()
Menuni begendim guzel olmus sadece normalde senin menulerin daha az kalorili oluyodu diye hatirliyorum:)Merhaba Kızlar
Bugün kuruma uzak mesafede görevdeydim. Öğünlerim ve yediklerim tuhaftı.
Topiğe ancak yazıyorum.
Dünkü menüm:
Sabah:1 tatlı kaşığı tereyağında yumurta, salatalık,
15 kiraz domates, yeşillik, 1 dilim tam tahıllı ekmek, çay
Ara:1 armut, 100 ml kefir
Öğlen:1 kase kabak yemeği, 1 dilim tahıllı ekmek, 3 kaşık yoğurt
Ara:10 adet badem, 2 kuru kayısı, 20 gr bitter çikolata
Akşam: 125 gr somon balığı, 1 dilim kaşar peyniri,
yarım salatalık, 20 kiraz domates, yeşillik, 1 dilim tahıllı ekmek, çay
Ara: 2 büyük çilek, 4 kırmızı erik
Toplam:1431 kalori
2,5 litre su
Öğlen yarım saatte 2,5 km yürüyüş
40 dakika yavaş yürüyüş
20 dakika pilates
Sağol canım.Menuni begendim guzel olmus sadece normalde senin menulerin daha az kalorili oluyodu diye hatirliyorum:)
Tuhaf degil cok saglikli bence hersey var...kolay gelsin bu arada...belki yorucudur ama diyete yardimci olur....
günaydın kızlar bugün tartıldım moralim bozuldu ne zaman spor yapsam diğer güne 1 gram bile zayıflamamış oluyorum yapmadığım zaman 200 300 gr falan gidiyor günde.tesadüf mü anlamadımki dün yediklerimide yazayım
Kahvaltı: 1 tatlı kaşığı bal,1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği
yarım domates salatalık,maydanoz
Ara: 1 elma ,1 bardak süt
Öğlen: yarım tabak mantar sote,
salata
Ara:10 adet taze fındık, 1ceviz
Akşam: 1 biber dolması,avuç içi kadar haşlanmış tavuk,yarım kase yoğurt 925 kalori.az yedim biraz canım fazla bişey istemedi nedense
Canim tum gun sicak cikolatayla durmussun vucudun kilo vermeye direnc gosterir ...gerco bi seferlikten bisey olmaz ama ilerleyen gunlerde dikkat etmelisin:)Merhabalaaar :) dun korkunc bir beslenme modeli oldu gercekten... arkadaslarimla disari cikmadan once seftali ve meyveli yogurt yedim, oglen yemeginde is canim inanilmaz bicimde sicak cikolata cekti, ki cafe nero baya unludur bu konuda, onu icince bisey yemeyeyim dedim cunku tam anlamiyla bir kalori bombasi, kendi ozel tarifleri... sonra da aksam yemegini evde yiyim dedim arkadaslarim pizzaciya gidince ama ne yazik ki eve 11 de dondum ve o saatten sonra bisey yesem icime vicdan azabi olacakti yiyemedim... anlayacaginiz dun sagliksiz beslenme nasil olura en guzel ornek olusturacak bir menum vardi...
Benimkilerde o yasa gelsede bende veli toplantisina gitsem ozendim valla:)Merhaba kızlar,
Veli toplantısı nedeniyle Topiğe ancak uğrayabildim. Kızımın toplantısı bitti 4'te de oğlumun var.
Dünkü menüm:
Kahvalti: tereyağlı yumurta, yarım dilim tahıllı ekmek, peynir, zeytin, bal, yeşillik, domates,salatalık klasik artık
Ara: 1 etli-bulgurlu köfte, 1 adet küçük sarma
Öğlen :10 badem, 100 ml kefir
Ara:3 kırmızı erik
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, 2 dilim tahıllı ekmek
Ara:60 gr kadar dondurma, 1 haşlanmış yumurta
Ara:3 kırmızı erik
2 litre su
45 dakikada 4,4 km yürüyüş, yarım saat spor salonu aktiviteleri