geldim canım da biraz kestirmişimKahveni ic gel canm ya unutma biZide :)) yoluna girdimi biraz isler
h
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim canım da biraz kestirmişimKahveni ic gel canm ya unutma biZide :)) yoluna girdimi biraz isler
tecrubeliler buyrun kaynak yapın tabi..özel okul benimde kurtarıcımdı burda.. bakıcım yok eşim yanımda yok devlette çok daha fazla sorun olacaktı eminim... son konuyu da bugün hallettim öğretmenini zaten beğenmiştim bakalım sorunsuz geçer umarım bu yıl..sizde cumartesi yarım gün varmıydı bizde haftasonu sosyal etkinlikler var 09-14 arası..ve zorla da olsa okula kahvaltıyı da eklettik daha da rahatım çok şükür..Ben de araya kaynak yapayım dedim.
Biz de geçen yıl özel okula başladık. Devlette kızımın öğretmeni iyiydi ancak orta okul kötüydü, ayrıca kızım öğlen ayrı bir servisle kreşe öğlen yemeğine gidiyor, okul bitince 3' ten sonra da 5.15'e kadar ben işten çıkana kadar ödevlerini yapmak için gidiyordu. Mahvoldu yavrum. İlk dönem 2 ay evde bakıcısı vardı, ama problemliydi. 2 ay da annem idare etti, 2. Dönem de kreş. O yüzden özel okul ilaç gibi geldi. Şansımıza okulumuz iyi. Aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Sadece öğlen yemeği var. Kızım için ara atıştırmalık ekliyorum yetiyor. Oğlum harçlık alsa da kantinde zararlı yiyecek ve içecekler yok. Sabah 8. 50 akşam 16.20 arası. Yarımşar saatte servisteler. Memnunum ben. Sizinki de düzelir umarım.
Kolay gelsin sana canım. Eşin gelmedimi hala gorevden.selam kızlar bu saat oldu ancak gelebildim.. iş, okul, okul sonrası alınacaklar falan yeni yemek yedik kızımla..birazdan bi bakarım neler kaynatmışsınız daha şimdiden gözüm yataktabi kahve içeyim kendime geleyim bari..
Evet var canım bende çok seviyorum o dükkanı güzel malzemeler oluuo.Benmde ilk aklma orasi geldi bide bi pasaj vardi onn en altnda 2 dukkn vardi ordada cok cici seyler oluyor :) ordan boncuk alip yatak odama set yapmistim :))
Kolay gelsin canım ben atlattım telaseyi sende atlatirsin en kisa zamanda inşallah. Kocaeli guzelde şu hava kirliliği olmasa daha iyi olacak.Kizlar selamlar sizden uzak duramadim:)evin halini bi gorseniz cok kotukoli cuval ne ararsan dolu
Carsambaya tasiniyoruz kismetse:)
Bu arada diyet kontrolu gitti tabine bulursam yiyorum hic dikkat edemedim
Bi tasinayim araniza hemen doncem ins.cok kilo almam
Bu arada bende kocaelinde okudum universiteyi...cok ozledim oralari 6 yilim gecti...belsa felan diyince anilarim canlandi:)
geldim canım da biraz kestirmişimokul işi şimdilik halledildi özür dilediler sizin kayıtlarınız yokmu bakın dedim
kıyafet ücreti ödemiyorum sonuç olarak... öğretmenlerden zaten memnunum ilk yılı bizim burdaki özel okulun e haliyle karmaşa fazla.. düzene girer diye düşünüyorum.. bu hafta da biraz koşturayım bakalım haftaya düzenimiz oturur inşallah
h
Sorunun cozuldugune sevindim. Bizde başladık bugün. Kiyafeti pek sevmedi kızım gömlek pantolon giymeyi sevmiyodu mutsuz oldu görünce.tecrubeliler buyrun kaynak yapın tabi..özel okul benimde kurtarıcımdı burda.. bakıcım yok eşim yanımda yok devlette çok daha fazla sorun olacaktı eminim... son konuyu da bugün hallettim öğretmenini zaten beğenmiştim bakalım sorunsuz geçer umarım bu yıl..sizde cumartesi yarım gün varmıydı bizde haftasonu sosyal etkinlikler var 09-14 arası..ve zorla da olsa okula kahvaltıyı da eklettik daha da rahatım çok şükür..
çubuk krakeri çok seviyosun dimi bende seviyorum basladimmi duramamm aksama kadar güzel olmusta et tavuk balik yok hic.dünün menüsünü de yazamadım bu saat oldu.. işyeri de yoğun elime telefonu alamadım bile bugün..neyse menüye geçyim yine fena..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:1 yumurtadan kabaklı omlet, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase tarhana çorbası,
ara: 1 pk çubuk kraker
başka bişey varmıydı hatırlayamadım bi türlü vardı gibi geliyor..rapor vermeyi unutmuşum resmen![]()
Oyle tabi canm ilk hafta dedgn gbi alisveris kiyafetler kitaplar derken bir telas gecer hep ama sonra normale gricektir kesinlikle :) biz neler yasicaz o zmanlar bakalmgeldim canım da biraz kestirmişimokul işi şimdilik halledildi özür dilediler sizin kayıtlarınız yokmu bakın dedim
kıyafet ücreti ödemiyorum sonuç olarak... öğretmenlerden zaten memnunum ilk yılı bizim burdaki özel okulun e haliyle karmaşa fazla.. düzene girer diye düşünüyorum.. bu hafta da biraz koşturayım bakalım haftaya düzenimiz oturur inşallah
h
Canm duzenli olmams tabi ama sende farkindasndir bence islerini kolaylaynca menunde duzelicektir kesinlikle:))dünün menüsünü de yazamadım bu saat oldu.. işyeri de yoğun elime telefonu alamadım bile bugün..neyse menüye geçyim yine fena..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:1 yumurtadan kabaklı omlet, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase tarhana çorbası,
ara: 1 pk çubuk kraker
başka bişey varmıydı hatırlayamadım bi türlü vardı gibi geliyor..rapor vermeyi unutmuşum resmen![]()
Kolay gelsin sana canım. Eşin gelmedimi hala gorevden.
Evet var canım bende çok seviyorum o dükkanı güzel malzemeler oluuo.
Kolay gelsin canım ben atlattım telaseyi sende atlatirsin en kisa zamanda inşallah. Kocaeli guzelde şu hava kirliliği olmasa daha iyi olacak.
Sorunun cozuldugune sevindim. Bizde başladık bugün. Kiyafeti pek sevmedi kızım gömlek pantolon giymeyi sevmiyodu mutsuz oldu görünce.
çubuk krakeri çok seviyosun dimi bende seviyorum basladimmi duramamm aksama kadar güzel olmusta et tavuk balik yok hic.
Bende menümü yazayım bi yerden başlamak lazım dimi ama.
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 tk reçel domates salatalık
ara 1 ince dilim kek nescafe
öğlen 4 kaşık kıymalı makarna 1 kase yoğurt 4 kaşık zeytinyağlı fasulye
ar elma
akşam 2 kepçe çorba 1 Hasanpaşa köfte 2 kaşık aşure
ara 1 küçük poğaça kendim yapmıştım ince bi dilim kek.bunları yememem gerekirdi ama nöbette olunca birde çalıştık acıkmışim.
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş.[/QUOTlt
Canm biraz hamurisi cok olmus sanrm bide badem ceviz ve yesillik olsa cok guzel olurmus :)) bide bide meyve :)
Bende menümü yazayım bi yerden başlamak lazım dimi ama.
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 tk reçel domates salatalık
ara 1 ince dilim kek nescafe
öğlen 4 kaşık kıymalı makarna 1 kase yoğurt 4 kaşık zeytinyağlı fasulye
ar elma
akşam 2 kepçe çorba 1 Hasanpaşa köfte 2 kaşık aşure
ara 1 küçük poğaça kendim yapmıştım ince bi dilim kek.bunları yememem gerekirdi ama nöbette olunca birde çalıştık acıkmışim.canım o nöbetler benim başıma belaydı zaten.uykum gelmesin diye sürekli yerdim sen yine kararında yemişsin.kek aşure poaça diyeti bozar ama tadımlık olunca bişey olmamıştır
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş.
izin vermezler sanırım etege napalım alisacak artık pantolonaEtek giyme sansi yokmu tatlm sadece pantolnmu
Bizim yuvacikta genis bi arazmiz var oraya gdince temiz havaya doyuyoruz asagya inncede 2 gun kendme gelemiyorum :))
Iskender yenebilir et sonuçta ekmek yememişsin zaten yanında. Eşler öyle malesefhic dusunmuyolar bazen.Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 yumurtalı menemen 1 tam buğday ekmeği,çay
Ara: 3 kuru erik
Öğlen:mercimek çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık tavuk sote
Ara:2 kurabiyenescafe
Akşam: eşim ben severim diye İskender almış gelmiş bana hiç yardımcı olmuyor ekmeksiz yarım porsiyon yedim 1 bardakta gazoz içtim tabiki tartıldığımda hiç kilo vermemiş çıktım Allahtan kilo almamışım bide geç yedim yani 8 gibi
Gayet güzel yine menün kefirimi yaptim bugün bende gerçi hazır sütle yapmak zorunda kaldım bu defalik ama olsun mayalansinda içmeye baslayalim kızımla.Günaydın kızlar. Bugün işte biraz sakinim. Geçen hafta ve dünkü yoğunluktan sonra bugün daha iyi. Topiğe çok katılamadığımın farkındayım. Bu arada kalan son 1 kilom için hırslandım bakalım.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, çay
Ara: 1 büyük elma, 200 ml kefir
Öğlen: 100 gr kadar hamsi tava, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: 10 tane badem, 1 orta muz
Akşam: 1 tabak etli bamya, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase çoban salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara: Çay, 1 küçük dilim meyveli pasta
1589 kalori
1,5 litre su, yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Araziye çıktığım için yoruldum, spor yapamadım.
Guzel olmus canm menun ekmeksz yeemen guzel olms bugun fazla hareketle eminm yakicaksindir onuda :)ceviz findik badem neredee :))Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 yumurtalı menemen 1 tam buğday ekmeği,çay
Ara: 3 kuru erik
Öğlen:mercimek çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık tavuk sote
Ara:2 kurabiyenescafe
Akşam: eşim ben severim diye İskender almış gelmiş bana hiç yardımcı olmuyor ekmeksiz yarım porsiyon yedim 1 bardakta gazoz içtim tabiki tartıldığımda hiç kilo vermemiş çıktım Allahtan kilo almamışım bide geç yedim yani 8 gibi
Olsn canm daha rahat eder belki pantolonla ben lisede hep gydm onn rahatligna alismistm etegi cok az giymstm istedgin gbi hareket edebiliyorsun :)izin vermezler sanırım etege napalım alisacak artık pantolona
Canm supersin ya bizde gorcekmiyiz o gunleri bu gdisleGünaydın kızlar. Bugün işte biraz sakinim. Geçen hafta ve dünkü yoğunluktan sonra bugün daha iyi. Topiğe çok katılamadığımın farkındayım. Bu arada kalan son 1 kilom için hırslandım bakalım.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, çay
Ara: 1 büyük elma, 200 ml kefir
Öğlen: 100 gr kadar hamsi tava, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: 10 tane badem, 1 orta muz
Akşam: 1 tabak etli bamya, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase çoban salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara: Çay, 1 küçük dilim meyveli pasta
1589 kalori
1,5 litre su, yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Araziye çıktığım için yoruldum, spor yapamadım.
Iskender yenebilir et sonuçta ekmek yememişsin zaten yanında. Eşler öyle malesefhic dusunmuyolar bazen.
Gayet güzel yine menün kefirimi yaptim bugün bende gerçi hazır sütle yapmak zorunda kaldım bu defalik ama olsun mayalansinda içmeye baslayalim kızımla.