• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahveni ic gel canm ya unutma biZide :)) yoluna girdimi biraz isler
geldim canım da biraz kestirmişim:KK48: okul işi şimdilik halledildi özür dilediler sizin kayıtlarınız yokmu bakın dedim:KK62: kıyafet ücreti ödemiyorum sonuç olarak... öğretmenlerden zaten memnunum ilk yılı bizim burdaki özel okulun e haliyle karmaşa fazla.. düzene girer diye düşünüyorum.. bu hafta da biraz koşturayım bakalım haftaya düzenimiz oturur inşallah
h

Ben de araya kaynak yapayım dedim.
Biz de geçen yıl özel okula başladık. Devlette kızımın öğretmeni iyiydi ancak orta okul kötüydü, ayrıca kızım öğlen ayrı bir servisle kreşe öğlen yemeğine gidiyor, okul bitince 3' ten sonra da 5.15'e kadar ben işten çıkana kadar ödevlerini yapmak için gidiyordu. Mahvoldu yavrum. İlk dönem 2 ay evde bakıcısı vardı, ama problemliydi. 2 ay da annem idare etti, 2. Dönem de kreş. O yüzden özel okul ilaç gibi geldi. Şansımıza okulumuz iyi. Aldıkları paranın hakkını veriyorlar. Sadece öğlen yemeği var. Kızım için ara atıştırmalık ekliyorum yetiyor. Oğlum harçlık alsa da kantinde zararlı yiyecek ve içecekler yok. Sabah 8. 50 akşam 16.20 arası. Yarımşar saatte servisteler. Memnunum ben. Sizinki de düzelir umarım.
tecrubeliler buyrun kaynak yapın tabi..özel okul benimde kurtarıcımdı burda.. bakıcım yok eşim yanımda yok devlette çok daha fazla sorun olacaktı eminim... son konuyu da bugün hallettim öğretmenini zaten beğenmiştim bakalım sorunsuz geçer umarım bu yıl..sizde cumartesi yarım gün varmıydı bizde haftasonu sosyal etkinlikler var 09-14 arası..ve zorla da olsa okula kahvaltıyı da eklettik daha da rahatım çok şükür..

dünün menüsünü de yazamadım bu saat oldu.. işyeri de yoğun elime telefonu alamadım bile bugün..neyse menüye geçyim yine fena..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:1 yumurtadan kabaklı omlet, 1 dilim tam buğday, 1 kase yoğurt
akşam: 1 kase tarhana çorbası,
ara: 1 pk çubuk kraker
başka bişey varmıydı hatırlayamadım bi türlü vardı gibi geliyor..rapor vermeyi unutmuşum resmen:KK48:

selam kızlar bu saat oldu ancak gelebildim.. iş, okul, okul sonrası alınacaklar falan yeni yemek yedik kızımla..birazdan bi bakarım neler kaynatmışsınız daha şimdiden gözüm yatakta :KK48: bi kahve içeyim kendime geleyim bari..
Kolay gelsin sana canım. Eşin gelmedimi hala gorevden.
Benmde ilk aklma orasi geldi bide bi pasaj vardi onn en altnda 2 dukkn vardi ordada cok cici seyler oluyor :) ordan boncuk alip yatak odama set yapmistim :))
Evet var canım bende çok seviyorum o dükkanı güzel malzemeler oluuo.
Kizlar selamlar sizden uzak duramadim:)evin halini bi gorseniz cok kotu :KK43:koli cuval ne ararsan dolu
Carsambaya tasiniyoruz kismetse:)
Bu arada diyet kontrolu gitti tabi:KK43:ne bulursam yiyorum hic dikkat edemedim:KK43:
Bi tasinayim araniza hemen doncem ins.cok kilo almam
Bu arada bende kocaelinde okudum universiteyi...cok ozledim oralari 6 yilim gecti...belsa felan diyince anilarim canlandi:)
Kolay gelsin canım ben atlattım telaseyi sende atlatirsin en kisa zamanda inşallah. Kocaeli guzelde şu hava kirliliği olmasa daha iyi olacak.
geldim canım da biraz kestirmişim:KK48: okul işi şimdilik halledildi özür dilediler sizin kayıtlarınız yokmu bakın dedim:KK62: kıyafet ücreti ödemiyorum sonuç olarak... öğretmenlerden zaten memnunum ilk yılı bizim burdaki özel okulun e haliyle karmaşa fazla.. düzene girer diye düşünüyorum.. bu hafta da biraz koşturayım bakalım haftaya düzenimiz oturur inşallah
h

tecrubeliler buyrun kaynak yapın tabi..özel okul benimde kurtarıcımdı burda.. bakıcım yok eşim yanımda yok devlette çok daha fazla sorun olacaktı eminim... son konuyu da bugün hallettim öğretmenini zaten beğenmiştim bakalım sorunsuz geçer umarım bu yıl..sizde cumartesi yarım gün varmıydı bizde haftasonu sosyal etkinlikler var 09-14 arası..ve zorla da olsa okula kahvaltıyı da eklettik daha da rahatım çok şükür..
Sorunun cozuldugune sevindim. Bizde başladık bugün. Kiyafeti pek sevmedi kızım gömlek pantolon giymeyi sevmiyodu mutsuz oldu görünce.
dünün menüsünü de yazamadım bu saat oldu.. işyeri de yoğun elime telefonu alamadım bile bugün..neyse menüye geçyim yine fena..
başka bişey varmıydı hatırlayamadım bi türlü vardı gibi geliyor..rapor vermeyi unutmuşum resmen:KK48:
çubuk krakeri çok seviyosun dimi bende seviyorum basladimmi duramamm aksama kadar güzel olmusta et tavuk balik yok hic.

Bende menümü yazayım bi yerden başlamak lazım dimi ama.
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 tk reçel domates salatalık

ara 1 ince dilim kek nescafe

öğlen 4 kaşık kıymalı makarna 1 kase yoğurt 4 kaşık zeytinyağlı fasulye

ar elma

akşam 2 kepçe çorba 1 Hasanpaşa köfte 2 kaşık aşure

ara 1 küçük poğaça kendim yapmıştım ince bi dilim kek.bunları yememem gerekirdi ama nöbette olunca birde çalıştık acıkmışim.

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş.

h
Oyle tabi canm ilk hafta dedgn gbi alisveris kiyafetler kitaplar derken bir telas gecer hep ama sonra normale gricektir kesinlikle :) biz neler yasicaz o zmanlar bakalm

Canm duzenli olmams tabi ama sende farkindasndir bence islerini kolaylaynca menunde duzelicektir kesinlikle:))

Kolay gelsin sana canım. Eşin gelmedimi hala gorevden.

Evet var canım bende çok seviyorum o dükkanı güzel malzemeler oluuo.

Kolay gelsin canım ben atlattım telaseyi sende atlatirsin en kisa zamanda inşallah. Kocaeli guzelde şu hava kirliliği olmasa daha iyi olacak.

Sorunun cozuldugune sevindim. Bizde başladık bugün. Kiyafeti pek sevmedi kızım gömlek pantolon giymeyi sevmiyodu mutsuz oldu görünce.
çubuk krakeri çok seviyosun dimi bende seviyorum basladimmi duramamm aksama kadar güzel olmusta et tavuk balik yok hic.

Etek giyme sansi yokmu tatlm sadece pantolnmu

Bizim yuvacikta genis bi arazmiz var oraya gdince temiz havaya doyuyoruz asagya inncede 2 gun kendme gelemiyorum :))

ar elma

ara 1 küçük poğaça kendim yapmıştım ince bi dilim kek.bunları yememem gerekirdi ama nöbette olunca birde çalıştık acıkmışim.

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş.[/QUOTlt

Canm biraz hamurisi cok olmus sanrm bide badem ceviz ve yesillik olsa cok guzel olurmus :)) bide bide meyve :)

ar elma

ara 1 küçük poğaça kendim yapmıştım ince bi dilim kek.bunları yememem gerekirdi ama nöbette olunca birde çalıştık acıkmışim.canım o nöbetler benim başıma belaydı zaten.uykum gelmesin diye sürekli yerdim sen yine kararında yemişsin.kek aşure poaça diyeti bozar ama tadımlık olunca bişey olmamıştır

su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş.

Dünkü menüm:
Kahvaltı:1 yumurtalı menemen 1 tam buğday ekmeği,çay
Ara: 3 kuru erik
Öğlen:mercimek çorbası,4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık tavuk sote
Ara:2 kurabiye:110:nescafe
Akşam: eşim ben severim diye İskender almış gelmiş bana hiç yardımcı olmuyor ekmeksiz yarım porsiyon yedim 1 bardakta gazoz içtim tabiki tartıldığımda hiç kilo vermemiş çıktım Allahtan kilo almamışım bide geç yedim yani 8 gibi

Günaydın kızlar. Bugün işte biraz sakinim. Geçen hafta ve dünkü yoğunluktan sonra bugün daha iyi. Topiğe çok katılamadığımın farkındayım. Bu arada kalan son 1 kilom için hırslandım bakalım.

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, çay
Ara: 1 büyük elma, 200 ml kefir

Öğlen: 100 gr kadar hamsi tava, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Ara: 10 tane badem, 1 orta muz

Akşam: 1 tabak etli bamya, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase çoban salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
Ara: Çay, 1 küçük dilim meyveli pasta
1589 kalori
1,5 litre su, yarım saat yavaş tempoda yürüyüş
Araziye çıktığım için yoruldum, spor yapamadım.

Dünkü menüm:
Akşam: eşim ben severim diye İskender almış gelmiş bana hiç yardımcı olmuyor ekmeksiz yarım porsiyon yedim 1 bardakta gazoz içtim tabiki tartıldığımda hiç kilo vermemiş çıktım Allahtan kilo almamışım bide geç yedim yani 8 gibi
Iskender yenebilir et sonuçta ekmek yememişsin zaten yanında. Eşler öyle malesefhic dusunmuyolar bazen.
Günaydın kızlar. Bugün işte biraz sakinim. Geçen hafta ve dünkü yoğunluktan sonra bugün daha iyi. Topiğe çok katılamadığımın farkındayım. Bu arada kalan son 1 kilom için hırslandım bakalım.

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, çay

Akşam: 1 tabak etli bamya, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase çoban salata, 3 yemek kaşığı yoğurt
1589 kalori
Gayet güzel yine menün kefirimi yaptim bugün bende gerçi hazır sütle yapmak zorunda kaldım bu defalik ama olsun mayalansinda içmeye baslayalim kızımla.

Dünkü menüm:
Guzel olmus canm menun ekmeksz yeemen guzel olms bugun fazla hareketle eminm yakicaksindir onuda :)ceviz findik badem neredee :))

Dünkü menüm:

1589 kalori
Canm supersin ya bizde gorcekmiyiz o gunleri bu gdisle :( toplamda ne kadar vermis oldun simdi buraya basladigindan beri ??

Iskender yenebilir et sonuçta ekmek yememişsin zaten yanında. Eşler öyle malesefhic dusunmuyolar bazen.

Gayet güzel yine menün kefirimi yaptim bugün bende gerçi hazır sütle yapmak zorunda kaldım bu defalik ama olsun mayalansinda içmeye baslayalim kızımla.

Hic sorma canm benm esimde hem diyor destekliyorm seni arkandaym hemde aksm bisyler getiryor yemicem dyorum hemen basliyor boyle diyetmi olur tamm birak ben sensiz yiyemm flan demeye :))

Kizlaar buda gunn sorusu olsun o zaman bayadit yapmadik :))

Hayatinizda asla unutamayacaginz en kotu aniniZ nedir ??

Back
X