• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar herkes dönüş yapmis galiba izinden..ben hep evdeydim tatilde ama yinede kilo almisim..bugün isyerine de gidemiyorum çok karisik bizim buralar..3 gündür her yer kapali pek diyete uygun yemeklerim yok yeşillik falan kalmadi evde hic..öyle iste bende durumlar..

Gunaydin kizlar herkes dönüş yapmis galiba izinden..ben hep evdeydim tatilde ama yinede kilo almisim..bugün isyerine de gidemiyorum çok karisik bizim buralar..3 gündür her yer kapali pek diyete uygun yemeklerim yok yeşillik falan kalmadi evde hic..öyle iste bende durumlar..
Günaydın canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin bir an önce bitsin inşallah karışıklık. Hepimiz bu hafta kilo aldık galiba.

herkese günaydın menü yazamayacağım dün düzenli yiyemedim bugün başladım buraya yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum

merhaba canım hangi şehirdesin ülkenin durumundan korkmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun karışıklıkta kimseye zarar gelmeden bitsin artık inşallah

canlar size bişey sormak istiyorum kızıma ek gıdaya başladım kilo alımı az meyve püresi verdim teyzeleride çikolatalı puding verdiler tüm kıyafetleri leke olmuş birtürlü çıkaramıyorum birkaç deterjan denedim elde falanda yıkadım ama işe yaramıyor nasıl çıkar bilen varmı öyle giydirmek hiç içime sinmiyor bayramlığı falanda yeniydi mahvoldu:KK31:

***4.TAKIM 382. ETAP***

uzmanvet ( /64.7/ / /% ) kilosu 2'ye bölündü
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
seyfo (/ 93.2/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405 (/68.8/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
ddanes ( / 55.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
oluroylebazen ( /78.7 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
BegumD (/82.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Merhaba kızlar. Dünkü vaatlerimi tutamadım maalesef. Rahatsızlanınca balık, yürüyüş, pilates hikaye oldu. Çocuklarla dışarıda yemek yedik. Bir lahmacunun yarıdan çoğunu yedim. Veee sadece 100 gr vermişim. Şükür yine de diyorum. Annemim lahana sarmaları yaktı beni, biraz bitter çikolata, 2 dilim de baklava. Eti saymıyorum. İnşallah kas olmuştur.
64,6 kg. %0,15 .

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim peynir, 5 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel, çay kaşığı bal, 1 ceviz, çay, yarım dilim beyaz ekmek
Ara: bitter çikolata (5 gr)
Ara:2 kırmızı erik, 150 ml kefir
Öğlen: Yarım mercimek çorbası, yarım içli köfte tabağı (1,5 köfte, 5 yaprak sarması, yarım börek), 1/3 dondurmalı suffle (arkadaşın ikramı)
Akşam: Lahmacun, 2 kırmızı biberden ezme
Ara: 1 elma
1556 kalori, 20 dakikada 2 km yürüyüş
1,5 litre su

Canmcm gercekten supersin iradene hayranm kendni hic bozmadan devam ediyorsub sporunla diyeetinle . tebrikler masallah :nazar:
Teşekkür ederim. Tekrar düzen oturtmaya çalışıyorum. Gerçi hepimiz öyle. İnşallah toparlayacağız.

Canım umarım kısa zamanda ortalık durulur. Çok gerildik bizde. Yaşadığımız bölgede olay olmasa da endişelerimiz aynı. Bir an önce sonlansın.

herkese günaydın menü yazamayacağım dün düzenli yiyemedim bugün başladım buraya yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum
Evet yazmak lazım. Düzene de girersin diye düşünüyorum. Sonuçta tatil de uzundu.

olsun canm yavas yavas yne duzene sokucaz insallah kendmizi siz iyi olunda gerisi bi sekilde olur :)

Günaydın canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin bir an önce bitsin inşallah karışıklık. Hepimiz bu hafta kilo aldık galiba.
evet canm bayram hepmize hem yaradi hem yaramadi : D

merhaba canım hangi şehirdesin ülkenin durumundan korkmaya başladım allah hepimizin yardımcısı olsun karışıklıkta kimseye zarar gelmeden bitsin artık inşallah
kesinlikle katiliyorm canm allahm sonumuzu hayir li etsin diyelim bende korkuyorm cok :(

canlar size bişey sormak istiyorum kızıma ek gıdaya başladım kilo alımı az meyve püresi verdim teyzeleride çikolatalı puding verdiler tüm kıyafetleri leke olmuş birtürlü çıkaramıyorum birkaç deterjan denedim elde falanda yıkadım ama işe yaramıyor nasıl çıkar bilen varmı öyle giydirmek hiç içime sinmiyor bayramlığı falanda yeniydi mahvoldu:KK31:
Tuh uzuldm canm ya benmkilernde cogu kiyafetnde meyve ve o tarz lekeler var cikmiyorlar bir turlu deterjanli sicak suda bbekletyorm ben baya bi cikartiyor ama ynede iz olarak kaliyor ne yazikki :/

Merhaba kızlar. Dünkü vaatlerimi tutamadım maalesef. Rahatsızlanınca balık, yürüyüş, pilates hikaye oldu. Çocuklarla dışarıda yemek yedik. Bir lahmacunun yarıdan çoğunu yedim. Veee sadece 100 gr vermişim. Şükür yine de diyorum. Annemim lahana sarmaları yaktı beni, biraz bitter çikolata, 2 dilim de baklava. Eti saymıyorum. İnşallah kas olmuştur.
64,6 kg. %0,15 .
canm yne sen vermissn ne mutlu benede dun spor flan yapamadm benm afacanlarn ikiside hasta oldu sabaha kadar acle gittik geldik agladk durduk ondan gec girebldim burayada bugn dikkatli basladm ama bakalm benm kaynvaldemnde bklaava ve kara lahaba dolmasi beni yakti resmen bu bayram :(

***4.TAKIM 382. ETAP***

uzmanvet ( /64.7/64.6 /0.1 /%0.08 ) kilosu 2'ye bölündü
selinmehmethamza( / 80.5/ / /% ) 380.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
seyfo (/ 93.2/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405 (/68.8/69.1 /+0.3 /%-0.22 )kilosu 2'ye bölündü
ddanes ( / 55.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
oluroylebazen ( /78.7 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
BegumD (/82.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

hadi ben söyleyeyim +1300 gram yani 94.5.çok fazla ama iki günde veririm hızlı alınan kilo hızlı veriliyor:KK17:

hadi ben söyleyeyim +1300 gram yani 94.5.çok fazla ama iki günde veririm hızlı alınan kilo hızlı veriliyor:KK17:
Bende yazaym kacis yok ama bidaha boyle bisiy olmicak :( onceki hfta: 80.5
Bu hafta : 82.0 :(( + 1.500 insllah hizli bi seklde gider canm :( yuzdem dogrumu bilmiyorm ama +1.82

canim ben kardesiminkileri hep coslayla cikardim pembe olan.direkt lekenin ustune dok makinaya at hemen cok bekletme kiyafet zarar gormesin. O da cok puding yer hep cikti lekeler.

Gunaaydiiiin :)

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-09-02-07-46-1.webp
    Screenshot_2014-10-09-02-07-46-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 85
Back
X