Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel düzenli olmuş canım menün. Rutin kontrolmu bi sorun yok inşallah.Gunaydin kizlar sk giremiyorm ozledm burayi aklm sizde bugn doktora gozukucm kadn dogm kontrollerm var bakalm nolcak :)
Menumu paylasym bende sonnda
Sabah 1 adet patates kizartmasi 2 dlim ekmek 1 tk pekmez peynir cay
Ara yarm avuc fistik
Oglen 2 biber dolmasi yogurt
Ara 1 turk kahvesi
Aksam 3 kask nohtlu pilav 1 kase mercmek corbasi 1 kase yogurt
2 lt su spor yarm saat yuruyus
Sanırım bende reglim neyseki kilo almamisiz.Bildirmm
Gecen hafya 81.8
Bu hafta 81.8
Reglym onn etkisi var diye dusnuyorm
onu ne ara oyle ayarladim bilmiyorum canim saglik olsun bakaim eve gidinceBen seni facedede buldum ama arkadaş ekle butonu yok ekleyemedim.
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun niye ayrıldın çok özel değilse![]()
menülerin güzelcanım kaçamak görmedimceviz falanda olsa daha iyi olur:)spor ve suyuda yazmamışsın benim gibi unuttun galiba
anladım canım alışkanlık olmuştur alışkanlıkları unutmak zor olabilir hayırlısı olsun instagramdaki benim faceyide düzeltirsen eklerim yada sen eklersinuzun hikaye kuzum ama cidden uzun :) 7 yıllık mevzu.
tabiki anlatirim.hic sizden sakınmam ama yillardir birikmis seyler var.oyle bisey oldu da ayrildik gibi bisey yok.artik nefret bile etmiyorum o derece yani bu arada instagramda takip eden sensin dimi
canim diyetistyen bu hafta spor yapma dedi ondan yapmadim. su her gun iki litre
vallahi aslinda simitin yaninda peynir domates vs var ama disarda bulamayinca mecbur cevizim de var menumde ama hala eve alamadim alisverise cikamadim kosturmaktan
Tamam canım bu defalik olur tabiki.kizlar formasyon basvurusuna gidiyorum bana sans dileyin.bir de diyetistyene yarin gidicem gogocum sabahtan. ozaman bildirim yapsam olur mu ? randevuma yetisemicem cunku.ya da bu aksam ayarlayabilirsem randevuyu 5-6 gibi gidicem.evimdeki tartinin pili yok.diger tartiyi ayrilinca sevgilimden getirmedim artik.
bol bol su ic canim benim dogadanin 9lu 7li caylarindan al odem attiriyor.haftaya senden atak bekliyoruzBildirmm
Gecen hafya 81.8
Bu hafta 81.8
Reglym onn etkisi var diye dusnuyorm
valla canim cok zor zamanlarim da oldu ama hayatimda beni üzen insanlara yer yok.çekmedigim kalmadi onceki takimdan arkadaslarim iyi bilirlerdi cok anlatmistim.ama inanin anlatmaya bile luzum gormuyorum artik okadar degersiz gozumdeanladım canım alışkanlık olmuştur alışkanlıkları unutmak zor olabilir hayırlısı olsun instagramdaki benim faceyide düzeltirsen eklerim yada sen eklersin
Allah kolaylik versn canm bnmde durmm ayni gercktn gucm kalmiyot aksmlari uyuynca onlar bende anck kendmi bi koltuga atuorm :/valla kızla uğraşmakspor oluyor hiçhalim kalmıyor 5 dakka oturmuyoruz kucakta geziyoruz öyle oluncda halsiz kalıp acıkıyorum![]()
Gibi canm dogmmdan beri gidememmistm simir testi flanda yaptirdm hayrlsiyla bisy cikmaz insallah ama reglyken dogru sonuc cikmiyormus sanrm olmadi bidaha gidicem artkGüzel düzenli olmuş canım menün. Rutin kontrolmu bi sorun yok inşallah.
Sanırım bende reglim neyseki kilo almamisiz.
Canm uzuldm cokta uzun zamandr birlkteymissnz yokmu bir araya gelme ihtimalniz tbi herseyin hayirlisi olsn canm boylesi insallah senn icn daha hayrli olur:/kizlar formasyon basvurusuna gidiyorum bana sans dileyin.bir de diyetistyene yarin gidicem gogocum sabahtan. ozaman bildirim yapsam olur mu ? randevuma yetisemicem cunku.ya da bu aksam ayarlayabilirsem randevuyu 5-6 gibi gidicem.evimdeki tartinin pili yok.diger tartiyi ayrilinca sevgilimden getirmedim artik.
evet canm spiral vardi bende ondan olur dedi doktor ilac flan verdi bakalm ins biraz iyi gelicekmis :) sordugn icn teskkr ederm canm mutlu oldm :)selincim geldinmi doktordan ne zamandır aklımda sormayı unutuyorum kanaman vardı devammı ediyor onun için gidiyorsun galiba doktora
Selam beri77. 4. Grubun ilk sayfasında ismin geçince merak etmiştim. Hoşgeldin.selam kızlar nasılsınız
taanıdık bır gogo vr sanırım
İns canm denycm buni bende kendmden bir atak bekliyorm artk duzenli spor yapsm emnimki yenicem bu durumu :)bol bol su ic canim benim dogadanin 9lu 7li caylarindan al odem attiriyor.haftaya senden atak bekliyoruz![]()
bosver canm o zaman dusunme bile sil aklndan yada silmeye calis yeni bi sayfaya adim at :)valla canim cok zor zamanlarim da oldu ama hayatimda beni üzen insanlara yer yok.çekmedigim kalmadi onceki takimdan arkadaslarim iyi bilirlerdi cok anlatmistim.ama inanin anlatmaya bile luzum gormuyorum artik okadar degersiz gozumde
Canm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyormİyi agekızlar. O kadar çok şey yazmıştım ki telefonum kilitlenip "chrome cevap vermiyor" diye mesaj gelince sinir oldum.
Alıntılamadan cevap yazıyorum o yüzden. Oluroylebazen iyi şanslar diliyorum. Tebrikler aynı zamanda, diyete iyi başlamışsın.
Gogo menünü beğendim tabi baklava yemeseydin demeyim niyette varmış zaten. Bu hafta başka olmaz inşallah.
Selin canım metabolizma hızlandırıcı çayları artırabilsen süper olur. Rahatsızlığını pek bilmiyorum ama sıkıntılı bir regl dönemin mi oldu yoksa gecikmenden kaynaklı mı? Bazen hamilelikler farkedilmeden kısa sürede sonlanabilir de yanılıyorsam kusura bakma. Basit bir gecikme de olabilir sonuçta.
Aman Allahım kimleri görüyorum bebeğim hoşgeldin nasılsın iyimisin anlat neler yapıyorsun özlettin kendini.selam kızlar nasılsınız
taanıdık bır gogo vr sanırım
Sipirali yeni mi taktırdın? Bende yapmadı ama geciktirebilir de. Çok geçmiş olsun bu arada. Kadın doğum doktoruna mutlaka git ama. Spiralde yüzde 1 gebe kalma riski var. Ben 2 senedir kontrole gitmedim. Smear da 2,5 sene oldu.Canm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyorm![]()