• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar sk giremiyorm ozledm burayi aklm sizde bugn doktora gozukucm kadn dogm kontrollerm var bakalm nolcak :)

Menumu paylasym bende sonnda

Sabah 1 adet patates kizartmasi 2 dlim ekmek 1 tk pekmez peynir cay

Ara yarm avuc fistik

Oglen 2 biber dolmasi yogurt
Ara 1 turk kahvesi

Aksam 3 kask nohtlu pilav 1 kase mercmek corbasi 1 kase yogurt

2 lt su spor yarm saat yuruyus
Güzel düzenli olmuş canım menün. Rutin kontrolmu bi sorun yok inşallah.
Bildirmm
Gecen hafya 81.8
Bu hafta 81.8
Reglym onn etkisi var diye dusnuyorm
Sanırım bende reglim neyseki kilo almamisiz.

geçmiş olsun canım hayırlısı olsun niye ayrıldın çok özel değilse:KK37:

uzun hikaye kuzum ama cidden uzun :) 7 yıllık mevzu.
tabiki anlatirim.hic sizden sakınmam ama yillardir birikmis seyler var.oyle bisey oldu da ayrildik gibi bisey yok.artik nefret bile etmiyorum o derece yani bu arada instagramda takip eden sensin dimi

menülerin güzelcanım kaçamak görmedimceviz falanda olsa daha iyi olur:)spor ve suyuda yazmamışsın benim gibi unuttun galiba

canim diyetistyen bu hafta spor yapma dedi ondan yapmadim. su her gun iki litre

vallahi aslinda simitin yaninda peynir domates vs var ama disarda bulamayinca mecbur cevizim de var menumde ama hala eve alamadim alisverise cikamadim kosturmaktan

kizlar formasyon basvurusuna gidiyorum bana sans dileyin.bir de diyetistyene yarin gidicem gogocum sabahtan. ozaman bildirim yapsam olur mu ? randevuma yetisemicem cunku.ya da bu aksam ayarlayabilirsem randevuyu 5-6 gibi gidicem.evimdeki tartinin pili yok.diger tartiyi ayrilinca sevgilimden getirmedim artik.

uzun hikaye kuzum ama cidden uzun :) 7 yıllık mevzu.
tabiki anlatirim.hic sizden sakınmam ama yillardir birikmis seyler var.oyle bisey oldu da ayrildik gibi bisey yok.artik nefret bile etmiyorum o derece yani bu arada instagramda takip eden sensin dimi

canim diyetistyen bu hafta spor yapma dedi ondan yapmadim. su her gun iki litre

vallahi aslinda simitin yaninda peynir domates vs var ama disarda bulamayinca mecbur cevizim de var menumde ama hala eve alamadim alisverise cikamadim kosturmaktan
anladım canım alışkanlık olmuştur alışkanlıkları unutmak zor olabilir hayırlısı olsun instagramdaki benim faceyide düzeltirsen eklerim yada sen eklersin

selincim geldinmi doktordan ne zamandır aklımda sormayı unutuyorum kanaman vardı devammı ediyor onun için gidiyorsun galiba doktora

kizlar formasyon basvurusuna gidiyorum bana sans dileyin.bir de diyetistyene yarin gidicem gogocum sabahtan. ozaman bildirim yapsam olur mu ? randevuma yetisemicem cunku.ya da bu aksam ayarlayabilirsem randevuyu 5-6 gibi gidicem.evimdeki tartinin pili yok.diger tartiyi ayrilinca sevgilimden getirmedim artik.
Tamam canım bu defalik olur tabiki.

anladım canım alışkanlık olmuştur alışkanlıkları unutmak zor olabilir hayırlısı olsun instagramdaki benim faceyide düzeltirsen eklerim yada sen eklersin
valla canim cok zor zamanlarim da oldu ama hayatimda beni üzen insanlara yer yok.çekmedigim kalmadi onceki takimdan arkadaslarim iyi bilirlerdi cok anlatmistim.ama inanin anlatmaya bile luzum gormuyorum artik okadar degersiz gozumde

***4.TAKIM 384. ETAP***

uzmanvet ( /64.3/64.1 /0.2 /%0.31 )
selinmehmethamza( / 81.8/0 /0 /%0 ) kilosu sabit
gogo2405 (/68.9/ 68.9/ 0/%0 ) kilosu sabit
oluroylebazen ( /78.2/ 77.3/ 0.9/% 1.15)
BegumD (/83.9/ / /% )
seyyah2806 (/61.3/ / /% )
masumcuk (80.1 /82.0 /+1.9 /% - 0.12 ) 366.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 19'a bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

selam kızlar nasılsınız
taanıdık bır gogo vr sanırım

valla kızla uğraşmakspor oluyor hiçhalim kalmıyor 5 dakka oturmuyoruz kucakta geziyoruz öyle oluncda halsiz kalıp acıkıyorumo_O
Allah kolaylik versn canm bnmde durmm ayni gercktn gucm kalmiyot aksmlari uyuynca onlar bende anck kendmi bi koltuga atuorm :/

Güzel düzenli olmuş canım menün. Rutin kontrolmu bi sorun yok inşallah.

Sanırım bende reglim neyseki kilo almamisiz.
Gibi canm dogmmdan beri gidememmistm simir testi flanda yaptirdm hayrlsiyla bisy cikmaz insallah ama reglyken dogru sonuc cikmiyormus sanrm olmadi bidaha gidicem artk

Evet canm ayni kalmk bile guzel :)

Canm uzuldm cokta uzun zamandr birlkteymissnz yokmu bir araya gelme ihtimalniz tbi herseyin hayirlisi olsn canm boylesi insallah senn icn daha hayrli olur:/

selincim geldinmi doktordan ne zamandır aklımda sormayı unutuyorum kanaman vardı devammı ediyor onun için gidiyorsun galiba doktora
evet canm spiral vardi bende ondan olur dedi doktor ilac flan verdi bakalm ins biraz iyi gelicekmis :) sordugn icn teskkr ederm canm mutlu oldm :)

İyi akşamlar kızlar. O kadar çok şey yazmıştım ki telefonum kilitlenip "chrome cevap vermiyor" diye mesaj gelince sinir oldum.
Alıntılamadan cevap yazıyorum o yüzden. Oluroylebazen iyi şanslar diliyorum. Tebrikler aynı zamanda, diyete iyi başlamışsın.
Gogo menünü beğendim tabi baklava yemeseydin demeyim niyette varmış zaten. Bu hafta başka olmaz inşallah.
Selin canım metabolizma hızlandırıcı çayları artırabilsen süper olur. Rahatsızlığını pek bilmiyorum ama sıkıntılı bir regl dönemin mi oldu yoksa gecikmenden kaynaklı mı? Bazen hamilelikler farkedilmeden kısa sürede sonlanabilir de yanılıyorsam kusura bakma. Basit bir gecikme de olabilir sonuçta.

bol bol su ic canim benim dogadanin 9lu 7li caylarindan al odem attiriyor.haftaya senden atak bekliyoruz :KK49:
İns canm denycm buni bende kendmden bir atak bekliyorm artk duzenli spor yapsm emnimki yenicem bu durumu :)
valla canim cok zor zamanlarim da oldu ama hayatimda beni üzen insanlara yer yok.çekmedigim kalmadi onceki takimdan arkadaslarim iyi bilirlerdi cok anlatmistim.ama inanin anlatmaya bile luzum gormuyorum artik okadar degersiz gozumde
bosver canm o zaman dusunme bile sil aklndan yada silmeye calis yeni bi sayfaya adim at :)

İyi agekızlar. O kadar çok şey yazmıştım ki telefonum kilitlenip "chrome cevap vermiyor" diye mesaj gelince sinir oldum.
Alıntılamadan cevap yazıyorum o yüzden. Oluroylebazen iyi şanslar diliyorum. Tebrikler aynı zamanda, diyete iyi başlamışsın.
Gogo menünü beğendim tabi baklava yemeseydin demeyim niyette varmış zaten. Bu hafta başka olmaz inşallah.
Selin canım metabolizma hızlandırıcı çayları artırabilsen süper olur. Rahatsızlığını pek bilmiyorum ama sıkıntılı bir regl dönemin mi oldu yoksa gecikmenden kaynaklı mı? Bazen hamilelikler farkedilmeden kısa sürede sonlanabilir de yanılıyorsam kusura bakma. Basit bir gecikme de olabilir sonuçta.
Canm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyorm :(

Canm bu sira bana bisyle oluyor ama ne oliyor anlamadm gecende 13 gn kadar geckmstm bakalm test fla yaptilr ama regl oldgm icn kesn sonucta cikmayabilkr dedi dun aksmda butn vucudm kabardi acile gittim avil desport diye igne vurdular bugnde basmi kaldiramiyorm hastaneye zorla gittm resmen sanki bir hamur kivamndaym resmen basm donuyor midem bi tuhaf ve smdidde karnma durp durp sanci giriyor cocuklar olmasa yatp uymak istyorm onuda yapamiyorm esimi bekliyorm :KK43:
Sipirali yeni mi taktırdın? Bende yapmadı ama geciktirebilir de. Çok geçmiş olsun bu arada. Kadın doğum doktoruna mutlaka git ama. Spiralde yüzde 1 gebe kalma riski var. Ben 2 senedir kontrole gitmedim. Smear da 2,5 sene oldu.

Back
X