- 12 Şubat 2013
- 779
- 71
- 53
Sağol canımcım.afiyet olsun güzel menü masumcuk![]()
Sen daha iyi bilirsin tabi ki canım kalmanı isterdim ben kendi adıma. Belki bir süre sonra tekrar gelirsin. Biraz dinlen.günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
Aynen her kaçamak bizi bir adım geriye götürüyor maalesef yolumuzu uzatıyor.ben yazilari okudum canm sindirdim bir guzel yarna hazirim sanrm benm icin cok iyi oldu bu :)
Canm sende cok seyler yasamssn insallah bidaha hic o acilari crkmessn canm bende bu sabah karatay usulu kahvaltmi hazrladm yiyecegm bakalm ama azck ekmek yerm sanrm zamanla o uda keaerm insallah :)
bizde sana inanyoruz canmcm bu sefer farkli olsun tam olsun tammmi benim icinde oyle tabiki kendimi bir duzene oturtup gitmeliym nolursa olsunda bozmamaliym :)) iyi yaptn canm icini dokmekle :)