• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eee takım hepten dağıldı nerdesiniz kızlar toplanin yaaa.
Yürüyüş yaptım geldim kefirimi içtim birazdan yemek yapıcam akşam için. Évde olmak güzelmiş yahu.

Evet ben de aynen..hani beril yazmış ya çocuğa bekle diyoruz,kocayı ihmal ediyoruz aynı ben 2dakka bekle şunu da yazıp geliyorum diye.ama önemli olan buraua gelmeyi istiyorsak geliriz anacım.ben valtim yok diyenlere inanmıyorum.sadece istemiyor o kadar
evet canm en azndan bi tvye bakarken yada ne biliym ben utu yaparkende bi yandan yaziyorm mesela bi ondan bi ondan :) cunku mutlaka twlefonu aliyorz elmize gazete icn baska bisy icin su an azck mola verdm mesela dedm hemn bi bakym bi yandan cocuklarla oynuyirm bi yandan piti pti yaziyorum :D

Menü güzel canım.. inşallah bundan sonra tartı hep güldürur yüzünü :)

Canım erken kalkıyorsan 3 öğün yap bence 2 öğün zor olabilir.

Nerdesiniz kızlar.

Yürüyüş yaptım geldim kefirimi içtim birazdan yemek yapıcam akşam için. Évde olmak güzelmiş yahu.

Yok canm smdilik ackmadm kahvaltimi cok guzel yapmistm aksamai bekloyorm bakalim :)

Geldim canm ancak islermi toparladm :) daha aksama utu var poof :)

Oh canm azckta keyfini cikart evde olmann bende simdi bitrdim yemek isini azcik ayran ictm mola yapiyorm :))

günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum

canim ben kendi adima ayrilmani istemem.idare edebiliriz bence sen kendini toparlayana kadar

İyi akşamlar şekerlerr:KK68::KK68:

Kaybına üzüldüm canım ya kısmet bir daha olur. İkizlerin olduğunu biliyorum onun için 3. çocuk yerine 3. doğum dedim zaten. Bakma aslında ben de istiyordum 3.'yü. Hazır memur da olmuşken 1 sene de ücretsiz izin alırım, ağız tadıyla bir çocuk büyütürüm diye düşünmüştüm, üstelik 2 yıl önce genel cerrah göğsümde yaşadığım bir sıkıntı için tavsiye de etti ama aynı dönemde menüsküs problemim çıktı. O yüzden kilo vermeye çalıştım. Ancak memuriyetimde ilk yıl otellerin zengin menüsü eşliğinde eğitimler sonra masa başı uzun süre çalışmayla geçti ve ben 77 kilo oldum, dizim mahvoldu. İlk yıl kilo veremedim, 2. yıl 3 ay spor salonuyla 3 kilo verdim araya kış girdi ve sol menüsküsüm yırtıldı zaten. Bu yıl azimle 10,5 kiloyu verdim ve sağ menüsküsü hasarla kurtardık bakalım. Ayak kaslarımı güçlendirdim bu arada ve ağırlık kaldırmayı alışkanlık haline getirdim. Hatta bugün 10+10 şınav çektim. Zayıfladıkça barfikste kendimi yukarı çekmeye başladım. Hepsi çok güzel aşamalardı. İnsanın en güzel yıllarında istediğini giyememesi çok kötü birşey. Şu aralar biraz hevesim kaçmıştı ama biraz önce sen beni kendime getirdin. Bu Karatay diyetini yaşam tarzım haline getirip ömür boyu hedefim olan kiloda kalacağım. Artık sağlıklı yaşam için beslenme hedefim. Süpersin bu arada. Tuttum seni. Takipteyim.

Sweetdimple Karatay diyetinde omega takviye hakkında ne düşünüyorsun. Ben haftada 2-3 defa balık yiyorum. Yeterli olur mu sence. Ekmeği kestim ama arada bir çikolata kaçıyor. O da hala insülün bağımlılığı patlaması bence. Öğlen öğünü atlayamıyorum henüz tansiyonum çabuk düşüyor.

damlanur canım Karatay ekmek konusunda haklı çünkü buğdayı un yapıp yemek yerine tüm tüketme taraftarı. Ben kendi mesleğimden biliyorum. Biz hayvanlara çok öğütülmüş yemleri verdiğimizde (buğdayı ufak parçalara ayırdığımızda) sindirim sistemi problemi yaşıyorlar, gerçi onlarda sindirim şekli farklı ama yine de temelde aynı. Çok fazla parçalandığında mineral kaybı da daha fazla oluyor zaten. Ekmek yerine ceviz, badem, fındık tüketmeye kolay alıştım ben, ekmek yememek mutsuz da etmiyor artık.

Bitanemm omega 3 diyete başladığımdan bu yana kullanıyorum 1 yıl oldu tatlı krizleri konusunda çok faydasını gördüm diyebilirimm 2-3 defa balık yemen çok güzel fakat omega 3 ve omega6 dengesi için malesef yeterli değil tatlım bir de omega 3 soğuk deniz balıklarında fazla bulunuyor çiğ kabak çekirdeği keten tohumu semiz otu bunlarda da var elbet fakat ihtiyacımız olandan çok az o yüzden kullanmanı tavsiye ederim kendini zorlama cnm başlarda ben de geç kahvaltı yapmama rağmen 2,5 öğün yapıyordum belli bir süre sonra vücudun ne zaman yemen gerektiğini sana söyleyecek %80 kakaolu bitter abartmadan yiyebilirsin cnmm 1 tane damağına koy çiğnedemeden erisin fakat zamanla bunları da terkedeceksin çünkü kaçamak yapmazsan tüm hücrelerin yenilenecek buna değmezmi sence

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3052
http://woto.com/gida-takviyeleri

bu linklere de gözatabilsin cnmm ben şu an omega 3 kulanıyorum d vitamini 15 günde bri yaptırıyorum b12 de öyle annem hemşire olduğu için şanslıyım :KK28: 10 yıldır Q ENZİM Q10 kullanıyordum onunda çok faydasını gördüm fakat QEnzim Q H kullanmayı düşünüyorum

sadece k vitamini almama gerek yok sanırım çünkü her gün düzenli kefir içiyorum ki ondada k vitamini mevcut başarılar tatlım ilerde kaliteli bir yaşam için bunları uygularsan çok memnun kalırsın tatlım:KK60:

Günaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.
tek kelimeyle süpersin ben sikildim ama son zamanlarda sana süpersin dmekten

günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum
keske bildirim yapsaydin hatta az birazda eksi olarak bildirim yapsaydinda takim olarak zarar gormeseydik neyse.seyfo kararina saygi duyuyorum ama umarim burdan ayrilsanda diyetinden ve hedeflerinden ayrilmamissindir.ayrica canim yanlis anlama ama bizlerinde cocuklari ve esleri var.
Sağol canımcım.

Sen daha iyi bilirsin tabi ki canım kalmanı isterdim ben kendi adıma. Belki bir süre sonra tekrar gelirsin. Biraz dinlen.

Aynen her kaçamak bizi bir adım geriye götürüyor maalesef yolumuzu uzatıyor.
yolu kisaltmak icin radikal kararlarinizi hayata gecirmenizi bekliyorum

iyimisin beril ?
degilim abenim hemde hic iyi degilim anlatirim
noldu canm bir siikntimi var
yazarim canim benim merak ettigin icin sevindim ya ne yalan soyleyim
E berilin sadece soğuk bir günaydın demesi garip de ondan sormuş kesin...benim ablam çok dikkatlidir
bu arada günaydın kardeş takım...güzel kararlar alınmış .bence berilin o mesajından sonra zaten kararı sabut olmayanlar kendine güveni olmayanlar izne çıksa daha iyi...
sen abeni iyi taniyon abende beni iyi taniyor anlasilan
seyfocum kararın kesinmi .. bak hepimizde buralardayız hepimizde yogunuz .. tüm vaktini buraya ver demiyor kimse .takım kurallarınız ne ise yani 5 mesajmı . günlük senin 15 dk alır ...bilemedin yarım saat olsun .. kendine ayıracagın yarım saati çok görme bence :KK66: arkadaşlarında seni ona göre idare eder.:KK51:... önemli olan senin kilo vermeyi istemen :KK66:
istemek basarmanin yarisidir.kadin fettandir, kadin cin fikirlidir, kadin yeri gelir 40 nefsine hakim olup tek nefisli leri dize getirir.sen dalgami geciyon sekerim kadin istemeye görsün olmazi oldurur.sanirim seyfoda bir mola vermek istedi.
Dünkü menümü yazayım nazar değmesin bugün tartı mutlu etti beni :nazar:
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 tk reçel salatalık

Öğlen 1 kepçe çorba 4 kaşık kapuska 4 kaşık bulgur pilavı 1 parça tavuk ızgara

Ara 1 avuç kavrulmamış fıstık

Akşam 1 kepçe çorba 6 tane lahana sarması Yeşil salata

Su 3 lt
Spor yok ev işi falan yaptım baya ayakta kaldım.
ne guzel bir haber ustune guzel bir menu kaymakli kadayif gibi oldu
Ayrılmak nerden çıktı şimdi canım hepimizin az vakti ama gunde bikaç mesaj yazamiycak kadar yokmu zamanın. Istersen izinli yazayım geri gelmek istersen daha kolay olur ama diyeti bırakma sakın.

Günaydın canım hoşgeldin. Herkes kendi kararını verecek artık kimseye zorla bişey yaptiramayiz canım.
izinli yazilmasini istemiyorum gogocum.kendini dusunmeyeni sen niye dusunuyorsunki.ayrildi yaz.
Evet ben de aynen..hani beril yazmış ya çocuğa bekle diyoruz,kocayı ihmal ediyoruz aynı ben 2dakka bekle şunu da yazıp geliyorum diye.ama önemli olan buraua gelmeyi istiyorsak geliriz anacım.ben valtim yok diyenlere inanmıyorum.sadece istemiyor o kadar
aynen katiliyorum.kiz damla sen gitgide banami benziyon.bir an kendi yazim sandim tatlim
ask olsun ya 4 sayfami ilerlettiniz burayi.küstüm okunacak cemkirecek stres atacak birseyler yazamisiniz
Beril nerelerde merak ettn sabah sadece gunaydn dedi gelmedi bidaha :/
canim bugun yogun ve berbat bir gun gecirdim.arada sizi okudum ama yazamadim
Acaba internetimi gitti yine
yok canim gitmedi ben firariydim bugun
Bende merak ettim. İşlerimi var ki...
ay bune merak simaracam simdi
telefondan bile olsa haber verrdi ama sabahta morali bozuktu ama ...
veremedim herkezden özür
nasil gecti gununuz kizlar
bombok hatta aksam kuru fasulye yenmis turunden
nasil gecsin cnm her zamanki gbi su an sut saatimiz cocuklara sut iciriyorum :)
afiyet olsun tosunlarima
İyi akşamlar şekerlerr:KK68::KK68:

Bitanemm omega 3 diyete başladığımdan bu yana kullanıyorum 1 yıl oldu tatlı krizleri konusunda çok faydasını gördüm diyebilirimm 2-3 defa balık yemen çok güzel fakat omega 3 ve omega6 dengesi için malesef yeterli değil tatlım bir de omega 3 soğuk deniz balıklarında fazla bulunuyor çiğ kabak çekirdeği keten tohumu semiz otu bunlarda da var elbet fakat ihtiyacımız olandan çok az o yüzden kullanmanı tavsiye ederim kendini zorlama cnm başlarda ben de geç kahvaltı yapmama rağmen 2,5 öğün yapıyordum belli bir süre sonra vücudun ne zaman yemen gerektiğini sana söyleyecek %80 kakaolu bitter abartmadan yiyebilirsin cnmm 1 tane damağına koy çiğnedemeden erisin fakat zamanla bunları da terkedeceksin çünkü kaçamak yapmazsan tüm hücrelerin yenilenecek buna değmezmi sence

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=3052
http://woto.com/gida-takviyeleri

bu linklere de gözatabilsin cnmm ben şu an omega 3 kulanıyorum d vitamini 15 günde bri yaptırıyorum b12 de öyle annem hemşire olduğu için şanslıyım :KK28: 10 yıldır Q ENZİM Q10 kullanıyordum onunda çok faydasını gördüm fakat QEnzim Q H kullanmayı düşünüyorum

sadece k vitamini almama gerek yok sanırım çünkü her gün düzenli kefir içiyorum ki ondada k vitamini mevcut başarılar tatlım ilerde kaliteli bir yaşam için bunları uygularsan çok memnun kalırsın tatlım:KK60:
hosgelmissin gelirkende yine bizi aydinlatmissin sagol canim

tek kelimeyle süpersin ben sikildim ama son zamanlarda sana süpersin dmekten

keske bildirim yapsaydin hatta az birazda eksi olarak bildirim yapsaydinda takim olarak zarar gormeseydik neyse.seyfo kararina saygi duyuyorum ama umarim burdan ayrilsanda diyetinden ve hedeflerinden ayrilmamissindir.ayrica canim yanlis anlama ama bizlerinde cocuklari ve esleri var.

yolu kisaltmak icin radikal kararlarinizi hayata gecirmenizi bekliyorum

degilim abenim hemde hic iyi degilim anlatirim

yazarim canim benim merak ettigin icin sevindim ya ne yalan soyleyim

sen abeni iyi taniyon abende beni iyi taniyor anlasilan

istemek basarmanin yarisidir.kadin fettandir, kadin cin fikirlidir, kadin yeri gelir 40 nefsine hakim olup tek nefisli leri dize getirir.sen dalgami geciyon sekerim kadin istemeye görsün olmazi oldurur.sanirim seyfoda bir mola vermek istedi.

ne guzel bir haber ustune guzel bir menu kaymakli kadayif gibi oldu

izinli yazilmasini istemiyorum gogocum.kendini dusunmeyeni sen niye dusunuyorsunki.ayrildi yaz.

aynen katiliyorum.kiz damla sen gitgide banami benziyon.bir an kendi yazim sandim tatlim

ask olsun ya 4 sayfami ilerlettiniz burayi.küstüm okunacak cemkirecek stres atacak birseyler yazamisiniz

canim bugun yogun ve berbat bir gun gecirdim.arada sizi okudum ama yazamadim

yok canim gitmedi ben firariydim bugun

ay bune merak simaracam simdi

veremedim herkezden özür

bombok hatta aksam kuru fasulye yenmis turunden

afiyet olsun tosunlarima

hosgelmissin gelirkende yine bizi aydinlatmissin sagol canim
canm noldu sana hemen anlatyorsun meraktan oldum su an cabuk cabuk cbuk ..

kizlar hastanede biriyle tanismistim ar4 kusur ayimiz beraber gecmisti ben ciktigimda o hala ordaydi gecen hafta bana ameliyat ihtimalim var demisti ama megerse gununu bildigi halde bana soylememis.sabah dr.u bugun ameliyat olacagini soylemis.kizi sabah aradi gülperinin kötü oldugunu soyledi hemen oraya gittim yolda bir ara aklima geldiniz bir gunaydin yazdim anca.neyse ameliyata girmeden yetistim.su memisleri sonkez elletmeden aldirtmam diye sirnastim.benim eksiklikler icin ecik dalga gectim velhasil gulustuk ve onu en azindan biraz daha iyi ameliyata gönderdim.bu sefer cikmasini bekle gögsü alindi narkozu bekle derken bu saat oldu.o dalginlikla kizida orda unutmusum sonra hasanla geri gittik gulperi uyuyordu kizinida aldim geldim.kisaca böyle
gulperi tanistimiz günü anlatmam lazim size birgun.

kizlar hastanede biriyle tanismistim ar4 kusur ayimiz beraber gecmisti ben ciktigimda o hala ordaydi gecen hafta bana ameliyat ihtimalim var demisti ama megerse gununu bildigi halde bana soylememis.sabah dr.u bugun ameliyat olacagini soylemis.kizi sabah aradi gülperinin kötü oldugunu soyledi hemen oraya gittim yolda bir ara aklima geldiniz bir gunaydin yazdim anca.neyse ameliyata girmeden yetistim.su memisleri sonkez elletmeden aldirtmam diye sirnastim.benim eksiklikler icin ecik dalga gectim velhasil gulustuk ve onu en azindan biraz daha iyi ameliyata gönderdim.bu sefer cikmasini bekle gögsü alindi narkozu bekle derken bu saat oldu.o dalginlikla kizida orda unutmusum sonra hasanla geri gittik gulperi uyuyordu kizinida aldim geldim.kisaca böyle
canm uzucu ve yorucu bir gun olmus gercekten ama ne mutluki basarili gecmis ameliyati senn gibi bir arkadasi oldugu icinde cok ama cok sansli kostn yetistin yavurusuna bakiyorsun cok sevap kazandin sen canm ins arkadasnda en kisa zamanda tiparlar o hikayeyide merakla bekliyorm canm:) bu kotu gunler sizin icin tez vakitte gitsin insallah rabbm daha beterinden korusun hepimizi...

Çok geçmiş olsun canım benim. Allah tüm hastalara şifa versin. tanışma hikayenizi de merakla bekliyorum...

Back
X