• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IMG_20141105_223143.webp IMG_20141105_223055.webp IMG_20141105_223050.webp Buda yatak odam canm :)

Eklentiler

• IMG_20141105_223055.webp
    IMG_20141105_223055.webp
    501,9 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20141105_223143.webp
    IMG_20141105_223143.webp
    214,2 KB · Görüntüleme: 73
Tikkat et gidince mesajla
Geldim çoktan ama telefonu kurtaramadim herifcimden.
Gogo mesaj sayma ne oldu
Kimsenin saydığı yok canım
Gun icinde giremedim yine.kiz uyudu simdi bizde hu saate gezmeye gidiyoz :KK66:)
Iyi gezmeler
Sağlıkla oturun canım ama hakkaten çok kokos evin.ben sade seviyorum.
Ay iki arada ayagimi burktm nsil becerdiysem.daha oncede burkmustm ayni yeri sismisti acile gitmstm aama incinmisti sadce neyseki smdi o kdar fena olmadi:)
Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Menumu yazayim cikmadan;
Sabah;2 dilim ekmek.peynir.cay
Ara.1 elma
Oglen;5kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara;1 kucuk tost
Ara.2 mandalina.ayran
Aksam;balik 6 tane.2 lokma ekmek.1 kasik tahin pekmez.bi kasik asure

Güzel olmuş canım menün

O koltukta yatan elifi yerim ben :KK46: benim elif koca kız oldu özledim küçük çocuk sevmeyi yaaa

Geldim çoktan ama telefonu kurtaramadim herifcimden.

Kimsenin saydığı yok canım

Iyi gezmeler

Sağlıkla oturun canım ama hakkaten çok kokos evin.ben sade seviyorum.

Geçmiş olsun dikkat et kendine.

Güzel olmuş canım menün
canm sana bisy diymde sen inanma butn evi esim dekore etti o kdar susludrki bi yere ben bi gun ortu flan koymiym hemensoyler nerde burannortusu bakiym diye :D onn sayesinde boyle aslnda canm gider surekli bi saat sus esuasi almak pesinde :D

Menumu yazayim cikmadan;
Sabah;2 dilim ekmek.peynir.cay
Ara.1 elma
Oglen;5kasik pirasa.2 dilim ekmek
Ara;1 kucuk tost
Ara.2 mandalina.ayran
Aksam;balik 6 tane.2 lokma ekmek.1 kasik tahin pekmez.bi kasik asure
Güzel olmuş. Yalnız balık 6 tane hangisi? Hamsi, çinekop, istavrit? Ben bir oturuşta 6 çinekop yerim aslında.

canm sana bisy diymde sen inanma butn evi esim dekore etti o kdar susludrki bi yere ben bi gun ortu flan koymiym hemensoyler nerde burannortusu bakiym diye :D onn sayesinde boyle aslnda canm gider surekli bi saat sus esuasi almak pesinde :D
Ooo maşallah bizde pek önemseyen yok ortuyu falan zaten mobilyalar değişecek diye vitrinleri bile yerlestirmedim tasindiktan sonra.
Senn bitane kizn var dimi canm dusunmiyormusun baska :).
Evet bi tane canım. Düşünmüyoruz eşim istemedi bende 35 e kadar olursa olur yoksa bende istemem dedim eh kız 11 oldu ben 38 artık olmaz bundan sonra.
Hatırlıyorum bu resmiiiii
tesekkur ederiz canm :) evimi gonlumu arkadasligmi actm size ben canlar :)
Canım sın

Yaa herkes gitmiş. Geç kaldım. İşten biraz geç çıkınca düzenim altüst oluyor.
Menümü yazıp yatıyorum. Sabah vaktim olmuyor pek.
07.30: 4 zeytin, yarım dilim beyaz peynir, yeşillik, 2 ceviz, 1 haşlanmış yumurta
12.30: 1 tabak et sote, yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim tel kadayıflı muhallebi (arazide çok üşüdüm, ancak bu kadar frenleyebildim, menüdeki pilavı da yemedim).
15.30: 1 küçük elma
19.00: 2 küçük yağsız pirzola, 6 kaşık pırasa yemeği, 2 kaşık yoğurt, yeşillik, 2 kaşık aşure
1350 kalori, 1,8 litre su, 15 dakika yürüyüş, 20 dakika pilates
Diyetisyende bazal metabolizma için günlük 1515 kalori ihtiyacım çıktı. Hareket durumuma göre de + eklenecek. İlk gittiğimde metabolizma yaşım 45 iken şimdi 40 çıktı. Yaşımdan 1 yaş aşağıda:KK46:.

Seinin evden Sonra benm ev siyah beyaz tv gibi kaldi
Canm olurmu oyle sey senn ecin bir ayri guzel buyuklugu yeter vallahi :D
Ooo maşallah bizde pek önemseyen yok ortuyu falan zaten mobilyalar değişecek diye vitrinleri bile yerlestirmedim tasindiktan sonra.

Evet bi tane canım. Düşünmüyoruz eşim istemedi bende 35 e kadar olursa olur yoksa bende istemem dedim eh kız 11 oldu ben 38 artık olmaz bundan sonra.

Hatırlıyorum bu resmiiiii

Canım sın
iyi yapmssn canm temizler yenisine yerlestirrsin :)

Sen istersen olur tatlm niye olmasn ama siz oyle karr verdiyseniz ..:))

Back
X