- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Tikkat et gidince mesajlaBen dönüyorum evime. Bak adım adım hesap veriyorum birde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tikkat et gidince mesajlaBen dönüyorum evime. Bak adım adım hesap veriyorum birde
5 mesaj oldumu diyemi sayiyoruz canm .garip bi cumle olduGogo mesaj sayma ne oldu
canm mutfak benm sogk oluyorda biraz odam sicack disari cikinca donuyorm :))ohh sizdede bakim var desene ne guzel.birsuru kiz oh :)Selin sen niye usudun
Bende sacima zeytinyag surdum dolaniyoz evde
iyi aksamlar canm hosgeldin :)Selam kizlar iyi akşamlar
Iyi aksamlar nasilsin begumSelam kizlar iyi akşamlar
Geldim gordum gidiyomGun icinde giremedim yine.kiz uyudu simdi bizde hu saate gezmeye gidiyoz)
ay bende oleydm smdi biraz daha susleniyorm iste bi kot bi gomlek tammdi benm icn :) simdi az braz daha suslenyorm :))Yok kiz ben biraz kokosum ikizler hic cekmemis
Etek giymezler
Varsa bir Jeans bitti
Elifte bir umudum var bakalim
oh ne guzel.nereye nereyeGun icinde giremedim yine.kiz uyudu
simdi bizde hu saate gezmeye gidiyoz)
Iyi aksamlar nasilsin begum
Geldim gordum gidiyom
Diyorsun yani
Kilo ver kokosluklarimizi paylasalimay bende oleydm smdi biraz daha susleniyorm iste bi kot bi gomlek tammdi benm icn :) simdi az braz daha suslenyorm :))
oh ne guzel.nereye nereye![]()
Arkadasa oturmaya esimleay bende oleydm smdi biraz daha susleniyorm iste bi kot bi gomlek tammdi benm icn :) simdi az braz daha suslenyorm :))
oh ne guzel.nereye nereye![]()
Ben hep burdayimGelirim gecenin ilerleyen saatlerinde yine berilcim
Ay sorma canm kotlarm artk bazann artnda onlarn icine bi girsemmKilo ver kokosluklarimizi paylasalim
İyi oturmalar canm :)Arkadasa oturmaya esimle)
ama merak ettm :))Selin bu ne Merak giiii
Sen iste olmaz. Olurmu selincigimAy sorma canm kotlarm artk bazann artnda onlarn icine bi girsemm
İyi oturmalar canm :)
ama merak ettm :))