• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese merhaba kızlar ,işe yeni geldim dün bahsetmiştim oğlumun kolundaki problemden.çocugumun kolu çıkmış maalesef ki doktor yerine oturttu fakat dikkatli olmamız gerekmiş sık sık tekrar ederse alçı oda eger işe yaramazsa ameliyata kadar gidermiş Rabbim korusun yavrucuğum çok yıprandı.

çok sağol, boğaz iltihabı faranjt salgın varmış sanırım :KK43:

geçmiş olsun canım :KK43:
Tabi tabi niyet cok önemli :KK48:
Su icsem yariyor, lapa nasil fayda etsin dermisim :KK48:
Biraz konudan konuya atlamis gibi olacak ama yeni birsey var mi kuzum :KK22:

Saygi en önemlisi zaten... Sen esinin ailesine karsi saygida kusur etmedigin icin, esin de senin ailene karsi ayni sekilde davraniyor. Ne kadar güzel canim, Allah agzinizin tadini bozmasin.

vala uzağız biliyorsun o Hatay da ben İzmir... :KK51: Tlfn görüşmelerimiz sıklaştı :KK23: açıkçası gelir diye bi süpriz bekliyorum bakalım haber veririm mutlaka :KK48:

herkese merhaba kızlar ,işe yeni geldim dün bahsetmiştim oğlumun kolundaki problemden.çocugumun kolu çıkmış maalesef ki doktor yerine oturttu fakat dikkatli olmamız gerekmiş sık sık tekrar ederse alçı oda eger işe yaramazsa ameliyata kadar gidermiş Rabbim korusun yavrucuğum çok yıprandı.
canım çok geçmiş olsun çıkık ne yazık ki öyle oluyor kolay tekrarlayabiliyor :KK43: inşallah tekrarlamaz kıyamam ben ona :KK43:

Neyse o zaman su icmeye devam :)

Tekrar gecmis olsun canim

Bu dediginin siyah cay ve kahve icin gecerli oldugunu biliyordum ama bitki caylari icin bilmiyordum o_O

ya sanırım bazı otlar vücudmzda fazla kalırsa başka problemlere sebep oluyormuş kemik erimesi, kalsiyum eksikliği vs o da ondan dolayı olabilir. en iyisi su pek sevilmiyorsa içine limon veya tarçın atıp saf su içmeye yönelmek sanırım :)

York test cevabi 1 ayda geliyormus taaa, fiyati 31 bin kr - 42 bin kr arasi :rolleyes::KK51:

canım çok geçmiş olsun çıkık ne yazık ki öyle oluyor kolay tekrarlayabiliyor :KK43: inşallah tekrarlamaz kıyamam ben ona :KK43:
ayy canım sağol ne yapalım dikkat edeceğiz artık ablasıda doktorun artık boğuşmalı oynamak yok diyince yıkıldı başladı aglamaya ben kardeşimle oynayamıyagım diyee ne yapayım kafasında kask kollarında kolluk dizlerinde dizliklemi gezdiriyim çocugum hemen nazara geliyormuş öyle diyorlar neymiş ençokta anneninki değermiş pöff

ya sanırım bazı otlar vücudmzda fazla kalırsa başka problemlere sebep oluyormuş kemik erimesi, kalsiyum eksikliği vs o da ondan dolayı olabilir. en iyisi su pek sevilmiyorsa içine limon veya tarçın atıp saf su içmeye yönelmek sanırım :)
bir ara gittiğim diyetisyen karışım çayları asla tafsiye etmiyordu yeşilçayı sade ısırganı sade veriyordu ne etkileşim yapacagı belli değil dediğin gibi en iyisi su

ayy canım sağol ne yapalım dikkat edeceğiz artık ablasıda doktorun artık boğuşmalı oynamak yok diyince yıkıldı başladı aglamaya ben kardeşimle oynayamıyagım diyee ne yapayım kafasında kask kollarında kolluk dizlerinde dizliklemi gezdiriyim çocugum hemen nazara geliyormuş öyle diyorlar neymiş ençokta anneninki değermiş pöff

benim oğlum da alerjik astım.. koşup boğuşmak zıplamak oyun oynamak etkiliyor tabiki.. ilk başlarda koşma,zıplama terliyon öksürük başlayacak tıkanıcan diye peşindeydim sürekli.. bu sene rahat bıraktım onu ve bu sene çok çok daha iyi şükür :KK51: çocuk bunlar,engelleyemeyiz.. zaten engellersek çocukluklarını yaşayamazlar..

Tekrar gecmis olsun canim. Benim kardesiminde 3 kez kolu cikti (iki sag, bir kerede sol), doktor cok dikkatli olmamiz gerektigini söyledi, síklasirsa kol bunu aliskanlik haline getirip sürekli cikabiliyormus. Yine Allahtan ucuz atlatmissiniz.

vala uzağız biliyorsun o Hatay da ben İzmir... :KK51: Tlfn görüşmelerimiz sıklaştı :KK23: açıkçası gelir diye bi süpriz bekliyorum bakalım haber veririm mutlaka :KK48:
Evet biliyorum canim, ne bileyim merak ediyorum iste :KK22:
Direk önünde diz cöksün, senin gibi kismet kacirilmaz :KK48:

O: Leylam :KK59: teklif ediyoruuuuum :KK52: benimle evlenirmisiiiiiin :KK75:
Sen: :eek::oops:(:KK76:<- aslinda böylesin de caktirmiyorsun :KK48:)

Sonuc=
liebe_0008.gif

kinder_smilie_0029.gif
Hayirli olsun :KK48:

Öyle de böyle de suya devam, sagol tatlim :KK19:

Geçmiş olsun canım.
York test cevabi 1 ayda geliyormus taaa, fiyati 31 bin kr - 42 bin kr arasi :rolleyes::KK51:
Kaç türk lirası yapiyo ooo

kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için ebrucum aynen doktor tekrar edebilir dikkatli olun dedi ne yapayım Rabbime emanet tabiki sonrasındada biz elimizden geldiğince dikkat edeceğiz

kızlar sizinde en yakınınızdakiler dalga geçer yada ciddiye almıyor gibi havalara giriyorlar mı.kızkardeşim ben yemek yerken hafif dalga geçmeyle beraber sanki böyle sen yapamazsın gibi havalarda halbuki daha kendisi 2 yıl öncesine kadar kiloluyudu 2 yıldır falan 65 kiloda bende 2 yıldır bu kilodayım malum hamilelik ve emzirme dönemi salmıştım ben hayatta insanların yüzüne karşı belli edemem

kızlar teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için ebrucum aynen doktor tekrar edebilir dikkatli olun dedi ne yapayım Rabbime emanet tabiki sonrasındada biz elimizden geldiğince dikkat edeceğiz
Caniiim gecmis olsun,yeni girebildim ..insallah tekrarlamaz ama bazen ne kadar dikkat etsen de geliyo buluyo seni,hareketli donemlri ya bi de korumak zor

ya öyle mi :KK43: ben de demir eksikliği var diye arada üzüm yiyim bari diyordum
arada tabi yiye bilirsin canım o sorun olmaz .. ama fazlaa yemezsen iiyi olur :) oyle billiyorum yani butun meyveleri yiye bilirsin muzla üzüm haric :)) tabi yine kendin arastira bilirsin

kızlar sizinde en yakınınızdakiler dalga geçer yada ciddiye almıyor gibi havalara giriyorlar mı.kızkardeşim ben yemek yerken hafif dalga geçmeyle beraber sanki böyle sen yapamazsın gibi havalarda halbuki daha kendisi 2 yıl öncesine kadar kiloluyudu 2 yıldır falan 65 kiloda bende 2 yıldır bu kilodayım malum hamilelik ve emzirme dönemi salmıştım ben hayatta insanların yüzüne karşı belli edemem
Boşver umursamaz davran canım insanlar önem verdikçe dahada simariyolar sen doğru bildiğin yolda devam et gerisi hikaye.

Öğlen erişte vardı yemekte ondan yedim sonra aklıma takıldı hastane yemeği ya hazır satilan eristeden yapıyorlar tabi katkı maddesi vardır onda hamurunda şeker varmıdır acaba o_O zaten yemekleri nasıl yapiyolar bilmiyorum ben öğlen yemeklerimide evdenmi getirsem acaba. o_O

Hic takma canim, görmezden gel öyle bakanlari... Bir sey söylerlerse bir kulagindan girsin diger kulagindan ciksin :KK47:
Sen burda kendi sagligin icin caba sarfediyorsun... Kiz kardesin de ayni yollardan gecmis ama insanlar genelde nankörlük yapip eskiden yasadiklari zorluklari hatirlamazliktan gelirler. Canini síkma sen :KK60:

Kiiz ozledim ya seni,napion bakim? pirinc lapasi sonrasi arti 100 dedin dimi? niye oyle oldu ki
Bebeeem iyilik sükür calisiyorum, sende ne var ne yok? Düzeldin mi biraz daha? +100 ciktim sabah, bende anlamadim ki kuzum. Regl yaklasiyor, wc falan herhalde ondan fazla ciktim. Denemis oldum, demekki pirinc lapasi bana yaramiyor :kk77:

Back
X