• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hanımlar meraba giremedim 2 gündür özür dilerim çokk yaoğundum misafirden başımı alamadım düzgün emek yiyemedim dengesiz oldu çok yoruldum işe yürüyerek geldim yeşilçayımı içtim hemen yazayım dedim. cuma günü kaynanaya gidiyorum zayıflamam lazım çok hırslıyım öyle böyle değil:KK53::KK53:
Ben kaynanamlara gitsem kadin tikadikca tikiyor. Yemekleride lezzetli mubarek. Gecen hafta fistikli ev burmasina hayir dedim küstü kadın nerdeyse. Eve dönene kadar ne varsa ikram ediyor:-) Ben tartıdan önce gitme derim:)

Kiz kayinvalidene mi zayifliyorsun sen :KK48:

Keyfe yapilan seyler genelde ücretli oluyor haklisin canim. Ben en son 7-8 ay önce kan tahlili yaptirmistim ve ona bile ücret aldilar. Hani 10-20€'sunda degilim de sonucta senin saglik icin yaptirdigin birsey, illa bir síkíntín mi olmasi gerekiyor...
Alerji testi olabilir canim, onu iyice bir arastirmak lazim. Intolerans testi diye biraz baktim 400€ yaziyordu, o kadari da benim cimrilik damarima dokunuyor :KK48: Ablan almanyanin neresinde ki?

Ben kaynanamlara gitsem kadin tikadikca tikiyor. Yemekleride lezzetli mubarek. Gecen hafta fistikli ev burmasina hayir dedim küstü kadın nerdeyse. Eve dönene kadar ne varsa ikram ediyor:-) Ben tartıdan önce gitme derim:)

kızzz nerde öyle kaynanaa:KK61::KK61: ben doğum yaptım dalga geçti hep benle neydin ne oldun aldığımızda böyle miydin falan dedi durdu en son 2 ay önce gördü ki yaklaşık 20 kilo vermiştim şok oldu tabi =) şimdi daha da zayıflamalıyım hırs yaptım görümcede 1,75 boy 56 kilo temelli deli oluyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kızzz nerde öyle kaynanaa:KK61::KK61: ben doğum yaptım dalga geçti hep benle neydin ne oldun aldığımızda böyle miydin falan dedi durdu en son 2 ay önce gördü ki yaklaşık 20 kilo vermiştim şok oldu tabi =) şimdi daha da zayıflamalıyım hırs yaptım görümcede 1,75 boy 56 kilo temelli deli oluyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim kaynanam iyi kalplidir. Zararsiz . Faydasida yok zararida:-) haha öyle durmus monaliza tablosu gibi:-)
Madem seninki öyle git göster yeni halini. 20 kilo az rakam degil masallahh.
Benimki kiloma karismaz dombili cunku:-) Torun ister devamli. 3. yü getir der der durur.

Dedigim gibi genetik test asamasindayiz su aralar, ucret talep etmediler. Ablam Troisdorf / Sankt Augustin de kaliyor, Bochum da da akrabalarim var.
Bende derinden arastiracagim bu konuyu canim, belki bir sekilde en azindan daha ucuza getirme yolu vardir. York testti ismi bu arada...

Ayni benim kayinvalidem :KK48: kadincagiz hep yedirme derdinde :KK48:

Kiz ne güzel iste mutlu olsana, keske benim kayinvalidemde bana yeme dese :KK48:

Benim kaynanam iyi kalplidir. Zararsiz . Faydasida yok zararida:-) haha öyle durmus monaliza tablosu gibi:-)
Madem seninki öyle git göster yeni halini. 20 kilo az rakam degil masallahh.
Benimki kiloma karismaz dombili cunku:-) Torun ister devamli. 3. yü getir der der durur.
:KK48::KK48::KK48: faydasi da yok zararida kismina cok güldüm
Ooo torunu kim istemez, Allahtan benim ki bana birsey demiyor ama gecen teyzeme bos bos oturuyorlar cocuk yapsalar ya demis :KK48:

:KK48::KK48::KK48: faydasi da yok zararida kismina cok güldüm
Ooo torunu kim istemez, Allahtan benim ki bana birsey demiyor ama gecen teyzeme bos bos oturuyorlar cocuk yapsalar ya demis :KK48:
Benimki doğrudan bana söylüyor, tembel tembel oturmuşsun diye ( halbuki çalışan bir insanım, 2 de çocuk). Faydası yok çunki bakmıyor torunlara. Seviyor canını verir ama bıraksam ona bakmıyor:-) zararı da yok karişmaz çunki bize. dedıkodu fln bılmez. Bazen işten geç çıktığımda paket yapıp yollar yemek. Monalizam benimmm:-)

öylede denebilir çok eziklediler beni ekmekçi falan derdi herkesin içinde ühüüüüüü:KK61::KK61::KK61::KK42::KK42:
Kiyamam ben sana :( üzülme, Allaha havale et... Bu dünyada ne ekersen onu bicersin, saygida kusur etmedigin sürece (anne sonucta) kazanan sen olacaksin.

Benimki doğrudan bana söylüyor, tembel tembel oturmuşsun diye ( halbuki çalışan bir insanım, 2 de çocuk). Faydası yok çunki bakmıyor torunlara. Seviyor canını verir ama bıraksam ona bakmıyor:-) zararı da yok karişmaz çunki bize. dedıkodu fln bılmez. Bazen işten geç çıktığımda paket yapıp yollar yemek. Monalizam benimmm:-)
Ohoo isimiz kayinvalidelere göre cocuk dogurmaya kaldiysa :KK48:
Monalizan iyimis kiz, Allah aranizi bozmasin canim.
Darisi tüm kayinvalide azabi ceken gelinlere.

Ohoo isimiz kayinvalidelere göre cocuk dogurmaya kaldiysa :KK48:
Monalizan iyimis kiz, Allah aranizi bozmasin canim.
Darisi tüm kayinvalide azabi ceken gelinlere.
Merak etme canım dünyanın kanunu bu. Kayınvalidenle iyiysen diğerlerinden biri gıcıktır.. Önemli olan eşin ve çocukların gerisi fasa fiso. Salla gitsin :KK11:

Gunaydin kizlar dunku menum;
Sabah 10:00
Pastirmali omlet, yesillik, 1tatli kasigi bal, yarim simit
Ara ogun 15:30
1elma
Aksam 18:30
İzgara tavuk, salata. Tavugun ustunde kremali sos vardi ama sosunu baya siyirdim yemedim.
Ara ogun 20:30
Cay, 1tatli ve 1tuzlu kurabiye. (Cook canim cekti napim)
1,5lt su
Biberiyeli yesil cay
Yarim saat yürüyüş
Akşam kurabiye olmasa iyiymiş ama olmuş artık arada olur kaçamak.
Kızlar nasılsınızz
dünki menüm
sabah 10.00
sucuklu omlet
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
domates salata
3 bardak cay

ara 13.00
kahve
1 avuc kadar badem

akşam 17.00
1 tabak mercimek çorbası
2 kasık yogurt
1 kasık salata
1 dilim güllü güllaç

akşam (sahur diyelim )20.00
3 dilim peynirin içine fındık ceviz ezip koydum
1 mini kruvasan
1 bardak yeşil çay

bi 15 dakika esneme hareketleri yaptım

bugünde orucum

kızlar görüştüğümüz cocuk vardı ya onunla olmadı anlaşamadık haber veriyim dedim
Allah kabul etsin canım. Diğer iş içinde üzülme hiç hayırlı değil demekki.
Aynaya bakinca göbüs dümdüz, iste birde tartiya yansisa keske... Birde regl yaklasiyor o yüzdende fark olmayabilir belki. Iki gün daha etkili olur diye düsünüyorum canim, dene bakalim belki sana faydasi olur.

Allah yardimcin olsun canim

Düzelmedin mi daha kuzum?

Allah kabul etsin gülüm.

Aaa niye olmadi ki o_Ohayirlisi olsun, vardir yaradanin bir bildigi :)
Pirinci severim ben fırsatını bulmusken yiyeyim iki gün hem nöbette de kaçamak yapmamış olurum.
Aa +100 mü, belki sana uymuyordur o tür detoxlar canım ya, normal kaldığın yoldan devam et daha güzel veriyorsun. Wc sorunu da olmaz. Ben hiç denemeyeyim o zaman. Yarın sabah belki baskülde değişikliği görürsün cnm.

Canım adı neydi o testin, burada ücretsiz oluyor genelde bir araştırayım yaptırmak isterim.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Senin için iyi olan nasibin illaki bir yerlerde bekliyodur seni.
Test york testi canım burda pinnertest firmanın adı. Gıda intoleransı testi.
hanımlar meraba giremedim 2 gündür özür dilerim çokk yaoğundum misafirden başımı alamadım düzgün emek yiyemedim dengesiz oldu çok yoruldum işe yürüyerek geldim yeşilçayımı içtim hemen yazayım dedim. cuma günü kaynanaya gidiyorum zayıflamam lazım çok hırslıyım öyle böyle değil:KK53::KK53:
Hadi inşallah istediğin olur canım.
Haha olar olarrr :-)
Şimdi eğer ameliyat, kan testi, idrar testi çoklu test yaptırman gerekiyorsa karşılıyor devlet. Mesela ben geçen hafta kan testi bıraktım troid bezlerine bakılacak ve midem biraz sorunlu. Muayene ücreti dışında birşey ödemedim.
Ama estetik ameliyatları fln karşılamıyor. Çünkü o senin şahsi keyfi isteklerin doğrultusunda yaptırıldığı için.. Yağ aldırmak kelepçe takmak ücretli ama bu test hangi dala giriyor araştırmalıyım. Alerji testi mi acep? Almanyada nasıl? Gerçi ablam Almanyada oturuyor hiçç sormadım:-)
Genetik test yaptiriyoruz bu aralar ucretsiz oda. ama bunu sormam lazim.
Bu testte biraz keyfi bişey canım inşallah oduyolardir.
öylede denebilir çok eziklediler beni ekmekçi falan derdi herkesin içinde ühüüüüüü:KK61::KK61::KK61::KK42::KK42:
Ah canım yaa Kıyamam ben sana.

Akşam kurabiye olmasa iyiymiş ama olmuş artık arada olur kaçamak.

Allah kabul etsin canım. Diğer iş içinde üzülme hiç hayırlı değil demekki.

Pirinci severim ben fırsatını bulmusken yiyeyim iki gün hem nöbette de kaçamak yapmamış olurum.

Test york testi canım burda pinnertest firmanın adı. Gıda intoleransı testi.

Hadi inşallah istediğin olur canım.

Bu testte biraz keyfi bişey canım inşallah oduyolardir.

Ah canım yaa Kıyamam ben sana.
sağol canım inşallah bakalım:21::21:

Merak etme canım dünyanın kanunu bu. Kayınvalidenle iyiysen diğerlerinden biri gıcıktır.. Önemli olan eşin ve çocukların gerisi fasa fiso. Salla gitsin :KK11:
Allah sahidim simdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim, ne kayinvalidem ne kayinpederim ne de digerleri acisindan. Farkliliklar var elbette ama memnunum, zaten az ile yetinmeyi bilmeyen cogu da bulamaz :)
Kuzum es ve cocuk elbette önemli ama ben mesela 'ben onun ailesiyle mi evleniyorum, hayir!' sözüne katilanlardan degilim.

aynen öyle kızlar bende öyle yapıyorum seslenmiyorum hiç:KK69::KK69:

Beterin beteri var canim, sükret sen yine... Allah yardimcin olur, dualarini eksik etme gülüm :KK60:

O zaman mutlaka uygula canim ama dün de belirttigim gibi öyle sade yeme bence. Benim lokmalar agzimda büyüdü, zor yuttum... cok lapa oldugu icin mideni bulandirabilir.

Allah sahidim simdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim, ne kayinvalidem ne kayinpederim ne de digerleri acisindan. Farkliliklar var elbette ama memnunum, zaten az ile yetinmeyi bilmeyen cogu da bulamaz :)
Kuzum es ve cocuk elbette önemli ama ben mesela 'ben onun ailesiyle mi evleniyorum, hayir!' sözüne katilanlardan degilim.

Beterin beteri var canim, sükret sen yine... Allah yardimcin olur, dualarini eksik etme gülüm :KK60:

O zaman mutlaka uygula canim ama dün de belirttigim gibi öyle sade yeme bence. Benim lokmalar agzimda büyüdü, zor yuttum... cok lapa oldugu icin mideni bulandirabilir.
çok şükür buna gene doğru diyosun:KK19:

Günaydın,
Haftasonu hiç bakamadım rahatsızım biraz :(
Yemek olarak da çok düzenli yiyemedim, su çok içemedim
Ama bugün daha iyiyim bugündn itibaren yine düzenli saatlerime döncem inş :)

Back
X