- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba çıtır bayanlar cumanız mübarek olsun
Hayirli cumalar canim, cok tesekkür ederim.çok şükür bu haftaki kötü gidişata göre artı değilim
başlangıç :85.100
geçen hafta :83.700
bu hafta:83.600
fark:0.100 gr.
canım sabah noterde işim vardı ancak yazabildimHakikaten nerde bu kizlarrr
Saat 1 e az kaldi
aynen ebrucum bu hafta çok düzensiz ve istikrarsızdım çok şükür ki almamışım bakalım haftaya bu haftanında inşallah acısını çıkarırım bu arada tebrik ederim seni süper bir rakamHayirli cumalar canim, cok tesekkür ederim.
Tebrik ediyorum seni. 100, 100'dür ve artidan iyidir![]()
süpersin kankim ne güzel artık 6 lı rakamlardasın darısı başıma inşallah ve sende inşallah bir daha hiç 70li rakamlar görmezsinKilo bildirimi
Gecen hafta 70,0
Bu hafta 69,3
Fark 0,700
Yuzde 1
Mesaj sayim 21
Teşekkür ederim canim seni tekrar buralarda gormek harikaBahsettigin kotu haftaya rağmen gayet iyi tebrik
Ah kuzum evet 7lere donmek istemiyorum artik. Cok sınırda olduğum için de geriliyorum tekrar doncem diye. Bu hafta pirinc lapası yapıcam iki gun de yogurt kuru uyguladim mi sanirim biraz garantilemis olurum insallah.tebrikler canim, 7 gitti hayatindan.
Elbette ki tadina bakacaksin canim, kendini fazla kisitlaman psikolojik acidan dogru degil bana göre. Psikoloji diyeti etkiliyor cünkü... Böreklere, kurabiyelere ragmen güzel sonuc almissin demek ki yedigin fazla gelmiyor ve dogru zamanda yiyorsun ki eritiyorsun :)
İnşallah kankim bu hafta aktif şekilde burdayız tamam mı ve hergun spor spor spor mutlaka. Spor, su ve diyetimizde eksik olursa agir cezalar veriyoruz bugun itibariyle birbirimize tamam mi kankimsüpersin kankim ne güzel artık 6 lı rakamlardasın darısı başıma inşallah ve sende inşallah bir daha hiç 70li rakamlar görmezsin
Merhaba kizlar vallah yeni uyandim ..
uyanir uyanmaz tartiya ciktimm ve cok sevindimm .. halbuki ben uyaninca üstümde herzaman bi siskinlik oluyor buna ragmann .. pazardan tam bugune kadar 700 gramm vermisim 75.6 .. amacim 75i gormekkkdii okadar sevindimki .. yarim saat sonra yine tartilcam su siskinlik gidincee :))![]()
tamamdır canım gripliyim ama yinede elimden geleni yapacağımİnşallah kankim bu hafta aktif şekilde burdayız tamam mı ve hergun spor spor spor mutlaka. Spor, su ve diyetimizde eksik olursa agir cezalar veriyoruz bugun itibariyle birbirimize tamam mi kankim![]()
mesaj sayım :52çok şükür bu haftaki kötü gidişata göre artı değilim
başlangıç :85.100
geçen hafta :83.700
bu hafta:83.600
fark:0.100 gr.
Haftaya daha güzel sonuclar alacaksin insallah, sen yeterki gercekten iste :)aynen ebrucum bu hafta çok düzensiz ve istikrarsızdım çok şükür ki almamışım bakalım haftaya bu haftanında inşallah acısını çıkarırım bu arada tebrik ederim seni süper bir rakam
Stres yapma kendine canim, o zaman da veremiyorsun. 69,3 ile bence sen bu isi garantiledin ve dikkat ettigin sürece bir daha 70 i görecegini sanmiyorum. Pirinc lapasi sana yaramisti, tekrarlamaya deger ama hatirladigim kadariyla ayda 1 kere den fazla yapilmamasi lazim? Ona bir bak istersenAh kuzum evet 7lere donmek istemiyorum artik. Cok sınırda olduğum için de geriliyorum tekrar doncem diye. Bu hafta pirinc lapası yapıcam iki gun de yogurt kuru uyguladim mi sanirim biraz garantilemis olurum insallah.
oooo rakibem gelmiş ve sahalara hızla dönmüş hımmm bakalım sonuç ne olacakKızlaaaaaaaarrrr ben geldiimmm çok özledim bu ortamıı
2 gün idare edin dedim ama 5 gündür giremiyorum hem netsizlikten hem de hastalıktannn bir türlü iyileşemedim
Her neyse hemen menümü yazıp hızlı bir giriş yapmak istiyorum 5 gündür çok geri kaldım
Hıı bu arada ben hedefime ulaşamadığımı şimdiden beyan edeyim
Makaron hayalim yalan olduZira ancak 7 gün açlık grevine filan girersem ulaşabiliyorum o kiloya
Bugünkü menüm;
Sabah(8.30)
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Öğlen(13.00)
1 kase sütlü nesfit
Sade Türk kahvesi
Akşam(18.00)
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak patlıcan salatası
Böyük boy ayran
*Tabaklar pasta tabağı
Su ve sporum bugün pek yok. Ama akşam koşu bandında yürüycem,suyu da bu saatten sonra ne kadar içebilirsem artık.
inşallah canım inşalah birde şu hastalığı atlatabilseydim sömestr tatilinde agır grip geçirdim şubat ayından beri henüz tam olarak iyileşemedim 5 gün iyi gibi oluyorum sonra yine başlıyor.dünden beri yine nüksetti acayip halsizlik yapıyor inşallah Rabbim biran önce şifamı gönderir banada tüm hastalara da sağlık oldu mu herşeyin tadı varHaftaya daha güzel sonuclar alacaksin insallah, sen yeterki gercekten iste :)
Insallah canim, doktora gittin mi? Bu kadar uzun süredir devam etmesi normal degildir, belki vücudunda hastaliga direnc saglayacak birsey eksiktir?inşallah canım inşalah birde şu hastalığı atlatabilseydim sömestr tatilinde agır grip geçirdim şubat ayından beri henüz tam olarak iyileşemedim 5 gün iyi gibi oluyorum sonra yine başlıyor.dünden beri yine nüksetti acayip halsizlik yapıyor inşallah Rabbim biran önce şifamı gönderir banada tüm hastalara da sağlık oldu mu herşeyin tadı var