- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Kardesim 14 yasinda canim, genc kiz olma yolunda olsa da benim gözümde hala kücücük benim tatli minigim. Hani nasil anne baba icin evlatlari hic bir zaman büyümez ve hep cocuk olarak kalir, kardesimde benim icin aynen öyle. Amin gülüm amin, Rabbim onlarin acilarini bizlere yasatmasin.
Evet canim menü paylasanlari takip ediyorum, katilimi yüksek olan arkadaslar zaten eksiksiz menülerini paylasiyorlar. Bazilarida 100 kere sunu söyle yaparmisin lütfen diye rica etmeme ragmen kafalarina göre takiliyorlar... diyecek birseyim yok. Herkes kendinden sorumlu ve cani istemiyorsa, bu isi ciddiye almiyorsa yapmasin amma velakin bizleride burda oyalayip bos yere vaktimizi calmasin! Gercekten benimde sinirlerim zipliyor, onca emek harciyoruz, cabaliyoruz sonra biri "lay lay lom, benim icin hava hos. Istedigimi yaparim" edasiyla geliyor bütün takim haksizliga ugruyor.
Ya ben her bos animda buraya göz atiyorum, goncanin da dedigi gibi aileme ayiracagim vakitten calip burayla ilgileniyorum. Esim söyleniyor bazen benimle ilgilenmiyorsun diye ama ben ona bile tatli dille kabul ettiriyorum... Gel gör ki millet keyfinin pesinde
Canim kaptanim ve tatli yardimcisi sizden rica ediyorum gercekten bu soruna bir cözüm bulun. Kati kurallar koyun, uymayaninda icabina bakin...
Ay hic bu kadar sert konusmamistim, sinirlerim bozuldu gülsem mi aglasam mi bilemedim![]()
Kardesin icin dogru söylüyorsun canim hep kucukler gözümüz de.
Takim icin ise hepikiz ayni fikirdeyiz ama elden bisey gelmiyor malesef.kurallarimiz zaten kati ama uygulamak istemiyorduk nihayetinde hedefimize giderken kimsenin inancini kirmak istemiyoruz ama malesef kisiler kendilerini dusunmuyorlar
bazen gecede kalkıyorum ama genelde cok gec uyudugum için sabah kalkıyorum haklısın ama herkesin bünyesi farklı farklı
hangi filme gideceksin hemşom
Kocan kadar konus hemsom