• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iftar 19.40
1 porsiyon ezogelin corbası
4 tane peynirli kabak köftesi
2 kasık baharatlı tavuk kuşbaşı
2 lokma ekmek
5 büyük bardak su

21.00
3 bardak çay
1 dilim baharatlı peynirli kek

00.00 sahur (anca yapabildim tamir yapıyoruz babam gelincede:KK43: )
az şekerli aşure
yogurt kürü yiyorum şimdide

gün içinde zaten bol bol evde mekik dokuyorum
bugun ekstra sıkıldım 40 dakika yürüdüm dışarda
Az olmuş yediklerin sanki
güzel olmus canim menun

oyy kankiiimmm :KK60: 5 tane ekleyebilirsin cok guzel olur :KK66:

200 normal ip atlama cezasi benden :KK54:

bizde ceza vericez ama mecburiyetten :KK48:
200 ip atlamada sana gelsin :21:

Kolay gelsin canim duzen tam oturmadimi zor oluyor

Baklava patates kizartmasi kuru pasta:KK67:100 jumping jack cezasi veriyorum:KK20:
Tamamdır cezam
Olur tabi çilek en masum meyve

Ceza vermişler kızlar ama dayanamam bemde bi 30 mkik verdim gitti

50 mekikte sana gelsin hadi bakalım

Yazdıkların boşuna değil ama katılım düzenli ve sürekli olmalı bigün gel 2 gün gelme olmaz nasıl geleceğine guvenip listeye yazalım dimi.bu sebeplerden günlük 5 mesaj zorunlulugu var kurallarda.

Güzel olmuş canım dışarda yürüyüş iyi gelmiştir.

50 jamping jack benden sana hediye
Tamamdır cezam
Günaydin canlarim
gunaydin-mesajlari.jpg

Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.

Survivor "savasma sevis" :KK48: güzel olmus parfymüm

Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin :KK9:

Vuuuu :KK36: atlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza :KK48:

o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir :KK66:

Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini :KK66:

Diger yogurt kürü bencede zor...

Aferin canim kankim :KK60: bende tiffany rotheye baslayacagim insallah:21:

Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan :KK17:

Raffaelo ve Ferrero yu Parfym Parfym 'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem :KK45:

Görünce dayanamadim yedim :kk77: ama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse :KK12:kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile :KK51:
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim o_O

Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum :KK74:

Cok begendim :KK36:

Allahtan ceza verme konusunda serbestim :KK48:
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar :KK39:

Hey Allahim ya :KK48::KK48::KK48:

Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik :KK49:

Üzülme ne olur, calis seninde olur :KK66:

Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic :63:

:KK60::KK74::KK36:
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz :KK48:
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur :kk77:

Allah kabul etsin fafataram :KK68:

Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.

Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...

Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim :KK15:
50 duvar sinavi da kabulüm :KK39:

Gülüm inanirmisin saymayi unuttum :KK48: kac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim :cool:
Tesekkür ederim bitanem :KK60:

Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi :kk77:

Oh ellerimize saglik :KK76:
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyor:63: cumaya kadar dayanamadi pis sey :KK14:
Tamamdır cezam.
Bence ihmal etme yol yakınken git bi dr a

Günaydın herkese..:KK3:
Bugün çok halsizim. Gece kızım çok geç uyudu. Üstüne birde sürekli uyandı hafif ateşi de vardı :( şimdi de acayip boğazım ağrıyor :( yutkunamıyorum. Havalar bi düzelenedi yaa :mad:

Günaydın kızlar cezaları yagdirdik gene en son hepimiz spordan kasları sisirip artı cikcaz.
Ben hala artıdayım sanırım benim tartı defolu 68 den alta inmiyo geri iademi etsem nee

ben de bugun dayanamayip tartildim ve artilardayim :)) artı olsunda kastan olsun dimi ama :)

Günaydin canlarim
gunaydin-mesajlari.jpg

Güzel olmus wembam, aksam yemegi biraz daha erken olabilirdi.

Survivor "savasma sevis" :KK48: güzel olmus parfymüm

Goncam sen cidden kendini astin, harika spor yapmissin :KK9:

Vuuuu :KK36: atlet mi kesileceksiniz kizim siz bizim basimiza :KK48:

o yaptigin sporla ferrero'dan (rocher sanirim) eser kalmamistir :KK66:

Önemli degil kankim bugün yarin yaparsin unuttuklarini :KK66:

Diger yogurt kürü bencede zor...

Aferin canim kankim :KK60: bende tiffany rotheye baslayacagim insallah:21:

Benimde suan heryerim agiriyor kuzum, sanirim sporsuzluktan :KK17:

Raffaelo ve Ferrero yu Parfym Parfym 'üm aciklamis sagolsun ama sen onlarin ne oldugunu bilme bitanem :KK45:

Görünce dayanamadim yedim :kk77: ama asil olay durumu birtaneyle sonlandirmak. Eskiden olsa düsünmeden 3-5 Allah ne verdiyse :KK12:kuzum ben sabah yogurt ile keten tohumunu kahvalti niyetine yiyorum, yogurdu da tam yagli kullaniyorum, hatta yag oranini söylemiyeyim bile :KK51:
O bisiklet hareketi felaket zaten, tamam bunu kendime ceza kabul ediyorum, ne kadar yapayim o_O

Kankinin ve rakibinin olmamasi seni üzmesin, daha hirslan, paylasimini arttir (eskisi gibi olsun) sonra nasil olsa senin de kankin olacak kuzum :KK74:

Cok begendim :KK36:

Allahtan ceza verme konusunda serbestim :KK48:
Börek: 15 dakika kosu
Kola: 100 Jumping Jack
Pasta: yarim saat oryantal
Yeter mi bu kadar :KK39:

Hey Allahim ya :KK48::KK48::KK48:

Revani haric güzel olmus canim - 50 mekik :KK49:

Üzülme ne olur, calis seninde olur :KK66:

Malesef gecmedi gülüm, bu normal bir tutulma degil yoksa yaptigim sicak uygulama iyi gelirdi. Sanirim daha büyük bir sorunla karsi karsiyayim ama doktora gidesim de yok hic :63:

:KK60::KK74::KK36:
Hani sevilmeyecek gibi de degiliz :KK48:
Sagol kuzum cilegi ekleyecegim insallah güzel olur :kk77:

Allah kabul etsin fafataram :KK68:

Simdiii baklavayi cezasiz birakmak olmaz elbette ama öncelikle belirtmek isterim ki sabah yemen daha iyi olmus, gün icerisinde yakma sansin var, aksam direk yag olarak yerlesirdi.

Baklava: 30 ...
Kurupasta: 20 ...
Patates kizartmasi: 40 ...

Kuzum cezalarin sayilarini yazdim sadece, belinden dolayi ne yapacagina sen kendin karar ver istedim :KK15:
50 duvar sinavi da kabulüm :KK39:

Gülüm inanirmisin saymayi unuttum :KK48: kac tane koydugumu bilmiyorum ama tartmistim :cool:
Tesekkür ederim bitanem :KK60:

Tat olarak emin olamamistim canim, hazirladim deneyecegim bakalim simdi :kk77:

Oh ellerimize saglik :KK76:
Bende bugün arti ciktim, regl yaklasiyor:63: cumaya kadar dayanamadi pis sey :KK14:

Madem o ferrorami neydi adini bile soyleyemediklerim cislar o zaman 30 sn plank cezasi benden sana kanki :)

Bugün çok halsizim. Gece kızım çok geç uyudu. Üstüne birde sürekli uyandı hafif ateşi de vardı :KK43: şimdi de acayip boğazım ağrıyor :KK43: yutkunamıyorum. Havalar bi düzelenedi yaa :mad:

canim cok gecmis olsun bu havalarda hastalanmalar cok fazla oluyor

Tamamdır cezam.
Bence ihmal etme yol yakınken git bi dr a
Hep su gün gecmezse giderim dayanamiyorum diyorum sonra tesadüfen o gün geciyor :)

Bugün çok halsizim. Gece kızım çok geç uyudu. Üstüne birde sürekli uyandı hafif ateşi de vardı :KK43: şimdi de acayip boğazım ağrıyor :KK43: yutkunamıyorum. Havalar bi düzelenedi yaa :mad:
Gecmis olsun canim, üzüldüm :KK43: insallah cabuk atlatir yavrum

ben de bugun dayanamayip tartildim ve artilardayim :)) artı olsunda kastan olsun dimi ama :)

Madem o ferrorami neydi adini bile soyleyemediklerim cislar o zaman 30 sn plank cezasi benden sana kanki :)
Raffaello :KK48::KK60:

geçmiş olsun canım. insan kendi hastalanınca bi şekilde gecio ama cocugunun hastalanması daha cok üzüyor ve de zor oluyor hem cocuk hem aile için. aAllah acil şifalar versin ikinize de

Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi var :( Toparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi:(

Sizde mi gripsiniz bizim gibi:( gecmis olsn. atese dikkat et cnm kizin kucuk. Ben bi kere atlattim hafifti. Simdi yine yakaladi bizi.. Ayni sikayetler bendede var..

Geçmiş olsun canım.
Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi var :KK43: Toparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi:KK43:
Takım hastalığa yenik düşmesin yaa sizede geçmiş olsun.

Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.

Günaydınnn

Dünkü menüm

Sabah
1 fincan sinemaki çayı, 1 küçük limon
1 küçük parça ekmek

Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp

Ara öğün
1 fincan çay, 3 çatal helva

Akşam
1 küçük kase çorba

Dün su cezam vardı 2.5 l, akşama kadar 1.6 l içebildim erkenden uyuyakalmışım tamamlayamadım

Kizlar ben bugunlerde sporuma ara vericem. Iki cocukta hasta, bende dun ise gittigimde hissettim vucudumdaki kirginligi, bugun sesim kisik, kulaklar tikanmis, bogazimda yanma hissi var :KK43: Toparlanalim devam edicem sporuma. Ben biraz dinlenicem simdi:KK43:

Geçmiş olsun cnm,
Halsizim, hastayım deme, iyiyim, hiçbirşeyim yok de :KK71: Moral olarak düşme diye

evet canim en iyisini dusunmussun hastalik asamasinda dinlenmelisin.. gecmis olsun

Günaydınnn

Dünkü menüm

Sabah
1 küçük parça ekmek

Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp

Ara öğün

Akşam
1 küçük kase çorba

Dün su cezam vardı 2.5 l, akşama kadar 1.6 l içebildim erkenden uyuyakalmışım tamamlayamadım

helva tahin mi ? Az yemissin sanki... telafimi yoksa:)

Günaydın Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir uğrayım merhaba demek istedim. 167 boy az önce itibariyle 75,5 kiloyum. Şu andan itibaren diyetteyim.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz birde form var alintilayip doldurursan seviniriz.

Oy ailece mi yakalandiniz :( cok gecmis olsun gülüm...
Iyilesene kadar spora ara vermek bencede en dogru karar.

EVEEEEET CHOKO NUN CEZALARI GELİYOOORRR VAR MI ARTTIRAAANNNN :KK47::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Doymadin mi kiz :KK48:

Günaydin canim aramiza hosgeldin. Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okur ve kabul edersen birlikte zayiflamaya 'su andan itibaren' baslayabiliriz :KK48: Ilk sayfada ki katilim formunu da doldurursan seni tanimis oluruz. Basarilar dilerim ;)

Günaydınnn

Dünkü menüm

Sabah
1 küçük parça ekmek

Öğlen
1 parça tavuk
roka, turp

Ara öğün

Akşam
1 küçük kase çorba

:eek:cezasini yerine getirmeyene ne cezasi versek acaba :KK64:
Menü cok az olmus canim :(

Back
X